Осем убити при стрелба до Вашингтон

Осем души бяха убити от въоръжен нападател в американския щат Вирджиния, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Осем убити при стрелба до Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като слуша чалга, така ще е!

тоше, когато някой наркоман те обере с незаконен пистолет, а докато отиваш да се оплачеш в полицията те срещнат банда цигани и те изнасилят, тогава много ще искаш да имаш огнестрелно оръжие!

поради тази причина американците правят войни,всичките убийци в САЩги пращат в ирак и авганистан.представе си всичките тези изроди да си отиват в америка!!!!!толкова много психично болни,изроди и масови убийци има ,че ако ги оствят в САЩ ,ще избият половината америка.преди 200-300г ,първите заселници са били престъпници,затворни от англия и цяла европа са били заточени в САЩ и австралия.смятам ,че този изрод е потомък на тези хора.

Плювалниците тука не сте в ред - много вярвате на журналистите и си изграждате някакви измислени представи за света. Населението на САЩ е над 300 милиона, а това на България 7. САЩ е доста спокойно място за живеене и на светлинни години напред от Европа.

Питащ (20.01.2010 г. 09:15ч.) Генномодиф храни създават уроди!----Re:Това е истината!Синтетичнат храна и тоталното противопостаяне срещу природата е причината за ширещият се педерастлък и психясване на хомосапиенс.

До 3-4 убити не се разпространява информация щото не е интересно.

Човека ви каза, че са колкото цяла Европа, ама нали си имате репретоар и искате да го пуснете... да не би да имате информация на бюрото си всяка сутрин какво е ставало в ЦЯЛА българия? Малката буква е заради срамни недуразумения като повечето от вас. На някой да му хрумна че 8 човека са загинали? Или всички амерканци за лоши и виновни, там невинни няма. Виж тука е друго нещо всички сме добри, а 2000-3000 лоши хора ни пречат, така ли? Тъжно ми е че и вие сте българи. Хора знам, че не сте.

Заради тъпи лумпени като теб България е на това дередже.

На Западния фронт нищо ново! Там е истинската демокрация-да се учим от тях.Къде сме ние-най много по един обстрелван на месец? И с пистолет или въздушна пушка свалят хеликоптери.

Защо се толкова губят времето с тях арабите, а не ги оставят сами да се изтрепят?

eto vi hamerika i hamerikan dream da grumnesh 10 tchoveka i da si happy :)

Поредната серия на Американски психар.

Абе пак нищо не са разбрали властите. Снимаме remake на Rambo. Просто искахме да спестим пари за статисти и сега нашият човек трябва да избива истински ченгета.

А НА НЯКОЙ ОТ ВАС, ВРЪНКАЛА , ХРУМВА ЛИ МУ, ЧЕ САЩ Е КОЛКОТО ЦЯЛА ЕВРОПА,А? я ПРЕБРОЙТЕ КОЛКО ЖЕРТВИ И УБИЙСТВА СТАВАТ НА КОНТИНЕНТА И ТОГАВАТ ГИ ОЖАЛВАЙТЕ!ТЕХНИТЕ ЗАТВОРИ СЕ ПУКАТ ПО ШЕВОТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИТЕ И ТАМ ПИЯНИТЕ ШОФЬОРИ НЕ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦАТА!

личи се,явно доста гмо си хапнал ..

баш като в Рамбо 1

В Ирак и Афган свалят по един хеликоптер на 100 престрелки, в самата США свалят по един хеликоптер на една престрелка с полицията... Има нещо гнило в США...

i dosega bqha ludi no mai se zasilvat simtomite v tazi darjava

Генномодифицираните храни създават уроди!

Това не е новина! Ще е интересно, когато в САЩ дойде ден без жартви е те тогава да ги взимаме за пример.

Браво, така се прави! Да последваме примера на САЩ!!!

Уви, винаги са си били лабилни, а сега и кризата...

Не, само ще стават по прости :)

Ако слушат чалга, няма да изкукват така!

Евала!

Напрежението което се нагнетява в живота докарва хората до такива случаи.Мисля,че трябва да започне обратният процес.