Нанев отрече конфликт на интереси при пътуване до САЩ

Чистосърдечно съм убеден, че моето участие и пътуване до САЩ не представлява конфликт на интереси, заяви здравният министър Божидар Нанев, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Нанев отрече конфликт на интереси при пътуване до САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се публикува писменият отчет на министъра за пътуването му в САЩ. Такъв отчет е задължителен. Написал ли е Нанев такъв отчет?

Или си наивен, или нагъл/а/. Няма друго обяснение на логиката ти. Никой от шайката до днес не е доказал с нищо, че мисли, а камо ли да работи в твой и мой интерес.

НИКОГА НЯМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И НАРУШЕНИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИ.ТЕ СЕ ПОЯВЯВАТ СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ВЛАСТ.

Нанев отрича,Лъчо отрича,РЖ отрича,ББ отрича.....Само ние българските данъкоплатци не отричаме,че имаме конфликт на интереси с властимащите.

Я си помислете,ако това го беше направил министър от правителството на СърГея,кой щеше да врещи по тв най-силно-БиБи,разби се.Сега при гафовете на своите протежета мълчи като бит пед*ст.

Znachi debila si urejda dalaverite v USA s bulgarski trupove za nasha smetka!! A kato se vurne shte prigotvi goljamata toiaga po bednite i bezrabotnite sus zdravnite osigurovki !! EGATI POMIJATA!!! Bravo Boiko !6!

Колкото един народ е по-прост, по става за комунизъм, и колкото по-вече живее под комунизъм, по-прост става.

Какво търсят за било и не било в САЩ или другаде?! А иначе и децата знаят, че винаги може да се намерят група живеещи там българи да ги поканят. Ех, дървен Господе!

Четете 2 том на Кой какъв е в българската корупкия - автор е Кънчо Кожухаров (има я на книжарници Хеликон). Там има много потресаващи неща за краденето на биологични трансплантанти и за тая фирмичка. Има и копия на документи!

Ало,ДАНС И Вие Прокуроре.Оти не проверите с коя женка беше Лъчко Мозъко у Америката? Оти не проверите екскурзиите на сите Менгелета по свето? С тези ниски доходи горките ,как си го позволяват? По тая тема че имате работа докато сте живи!

честноста на първо място! хвала на такива министри и на техния кумир

Верно ве!!! До наше село има такава кланица. Карат хора здрави там и.... После от тях остават само черепите и ноктите които са с гъбички. И към кланцата има магазин за резервни човешки части. Ти вземи си изпей лекарствата и иди да провериш за мозък. Ако има купи си 1.5 кг че в кратуната ти няма нищо.

Къде е датата върху командировъчната заповед на Нанев?

Доверявай се но проверявай!

Този министър е търгаш, не лекар. Още с встъпването си в длъжност заговори за трансплантациите, едва ли не, това е главното при здравеопазването. Драстичните мерки за здравните осигуровки също не говорят добре за него. В момент на криза, когато хората с месеци не получават заплати, когато работните им места не са сигурни, когато се чудят как ще изхранват децата си, не може здравната осигуровка да е приоритет. Най-важно е оцеляването - храна, вода, ток и т.н. и ДЕЦАТА, които трябва да бъдат нахранени и облечени. Каквито и доказателства да представя, НЕ МУ ВЯРВАМ!!! Това е поредният тъмен субект, поставен за министър на здравеопазването. От тъпотиите и наглостта му НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИЩО!!!

DA BE, NAPRAVO MU POVIARVAh! RABOTIA VUV FIRMA, TURGUVASHTA S MEDIZINSKI IZDELIA- JA ELATE DA VIDITE DALI NIAMA KORUPZIA! ELATE DA VIDITE KAK GOLEMITE I MOSHTNI FIRMI PLASHTAT NA PO 50-100 DUSHI KOMANDIROVKITE V CHUJBINA ZA PO 5 DNI, A POSLE- E, ESTESTVENO, CHE LEKARITE SHTE IZPISVAT TEHNITE NESHTA! NALI CHAKAT S PROTEGNATI RATZE! VSICHKI GO ZNAEM, SAMO NE I MINISTURA , A I B.B.

Че с какво им пречим на водачите или вождовете ти?С това,че си позволяваме да не мислим като тях или изобщо да мислим и не верваме на дъртите им лъжи?

Гледах по Канал 3 пресконференцията.Же до министъра са пълни патки.Но и министърът е гола вода щом не е разбрал,че безплатен обяд няма - в случая не е разбрал,че на държавата се подхвърлят трохи,ама хич не го е разбрал това.Нещо повече - при този неизгоден договор за държавата и при тази престъпност САЩ и Хичев са се уредили с трупен материал от България.

Ташак, не такъв за присаждане а виртуален. Аз живея от 10 години в Чикаго и сега чувам за пръв път за Федерацията Американски граждани от български произход (АГБП). Няма такова животно, няма такъв Ташак. Гугъла дава само два резултата и двата са от оправданията на въпросният министър.

Ти пък си решил и да питаш, отчет да му искаш на човека. А той за туризъм е роден, а те министър го направили и той завалията кво да прави взима командировачни и заплата като на министър и пътува и така съчетава вродения си талант и влечение към туризма и новия си служебен статус на министър и си хойкачовека, че и се сърди, че някой му поискал сметка за харчовете. А иначе тук онкоболните, диабетиците и хората с други болести и увреждания ще мрът, като скотове, защото видите ли нямало пари за животоспасяващи лекарства, криза било, а за воаяжи криза няма!!! Пътува си на воля човека, нали за турист е роден!!!!!

Голяма грешка е допуснал господин-премиера ни като не се е доверил на дългия тарикат, ами се остави да го водят за носа селски пръчки и простаци. По-добре да си направи сметката докато е все още на някакво уважение сред хората, те се срамуват да признаят колко ги са сбъркали, че така ги излъга да гласуват за него и все се надяват, че той ще се усети и ще ги разкара тези жадни за власт неграмотници. Никой от тях не е предполагал, че ще има министри като тотю Пияндето, този тупан Нанев и професор Р.Желева, ама ги има и трябва да слуша колко са велики и мозъци. А ако някой от нас се яви на интервю за работа с подготовка като тяхната от глад ще си умре. Разбира се и те няма да са вечни, но това е агония за цял народ и няма да изкара дълго.

Ние не сме идеалните, но и не пътуваме с народни пари по света!!!! И като данъкоплатци и избиратели искаме отчет на всеки един такъв хубостник, който се разхожда за наша сметка, а може би и за твоя сметка!

АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ЗНАМ, СЛЕД КАТО Е ПЪТУВАЛ ДО САЩ СЛУЖЕБНО, КАКВА РАБОТА КОНКРЕТНО Е СВЪРШИЛ И КАКВИ ДОГОВОРЕНОСТИ Е ПОСТИГНАЛ С АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ. АКО ЛИПСВА ЕФЕКТ ОТ НЕГОВОТО ПОСЕЩЕНИЕ, ЗНАЧИ ВЪПРОСНИЯ МИНИСТЪР НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ЗА НЕСПРАВЯНЕ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА...МАЙ ИМ СТАНА НАВИК НА МИНИСТРИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ДА ПЪТУВАТ ДО САЩ ПО РАБОТА, САМО ДЕТО АЗ КАТО ГРАЖДАНИН НЕ СЪМ УСЕТИЛ ДА ИМА НЯКАКЪВ РЕЗУЛТАТ ОТ ТЕЗИ МИТКАНИЯ ПО СВЕТА. СЕГА СЕ СЕЩАМ ЧЕ И ЕМЕЛ ЕТЕМ ПАТУВА И МУРГИНА И КОИ ЛИ НЕ МИНИСТЪР ПЪТУВАХА ДО ВАШИНГТОН И КАКВО ОТ ТОВА??? НЕКА СИ СЕДЯТ В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО ЩЕ СА ПОЛЕЗНИ НА ОБЩЕСТВОТО.

ББ да отговаря за своите тъпи и алчни министри...имало/ням конфликт

А ти случайно да знаеш колко здрави и прави хора са изчезнали безследно? Дали си готов/а да живееш с орган на човек, който е бил заклан за да ти осигури резервните части? Аз лично по никакъв начин приживе няма да завещая органите си, защото искам да изживея дните, които са ми спуснати отгоре, без да усещам червена точка между плешките си. Като пукна, нека роднините ми да преценят. Ако ставам за запчасти - моля. Вече ще ми е все едно. Но слънчице, в доброто у българите престанах да вярвам отдавна. И научих този урок по трудния начин. Не че не обичам да ме изненадват приятно, но без вяра в доброто у хората се живее по-безопасно.

Членовете на комиси и делегатите но БЗС и БЛС са винаги готови някой да им поеме сметката!!!!!!

Защо се нахвърляте като хиени срещу всяко действие на министрите от новото правителство? Кои сте вие безгрешните и моралните? Определено не сте от болните , които се нуждаят от трансплантации, не сте от обикновенните състрадатетелни хора,които вярват в доброто. Нека оставим водачите ни /правителството / да си върши спокойно работата.

Пак ни управляват най-невинните люде след Ст. Соф.!... Ура!

Чистосърдечно не ти повярвах.

Друго си е един здравен министър от държава, която е пълна с престъпност да отиде на гости на фондация за даряване на органи. Кой вижда нещо съмнително?

Откъде въобще се пръкна тоя фразеологизъм конфликт на интереси . Преди, когато се наричаше далавера, сякаш бе по-ясно.В случая с Нанев и л. иванов /правописът верен!/ далаверката е екскурзийка до Америка. К,во да пра,иш , човещинка.

Ама разбира се, че няма конфликт на интереси. Скоро да чакаме закон, който ни задължава да даряваме органи. Иначе конфликт на интереси при мутрафоните никога няма да има.

Който му требе черен дроб - да зима моя!

ррямя р

Има един явен конфликт на интереси. Че разходките на тия копелдаци и курви са за наша сметка, пряко или косвено. Те това е.

Това е !Циганите превзеха всичко!!Даже здравеопазването ни и държавата ни!Само вижте мутрата Бойко и боклуците около него и този мустакат безделник министър!Да пращаш донори в негърската Америка от циганията тук и да правиш бизнес??!!

Отричаш, Нанев, ама няма кой да ти вярва! Отиде да продаваш български органи в САЩ! Никоя частна фирма не плаща разноски, които няма как да си въстанови. Нанев си е направил екскурзия до Щатите, продавайки нашите органи, тоест, стъпвайки по нашето здраве! Лицемерен продажник! Но в дъното на далаверата е Лъчезар Иванов. Иванов има и проклетията, и наглостта, и склонността и нюха на аферист. Нанев просто слушка и папка. Затова и е министър. Понеже прави каквото му наредят, без да противоречи, разсъждава и да задава въпроси... Ако всичко е толкова законно, колкото твърди Нанев, ей му медиите - министърът да публикува всичко, за което са се договорили в САЩ и да се закълне в децата си, че няма да има принуждаване на българите да даряват органи.

Разбира се, че са Ви платили билети и хотел-само ние законно си плащаме пътувания и разходи. Вие-не. Но това, че там сте имали срещи и по въпроси за трансплантации и банки и още-не го казвате. Всъщност защо отидохте в САЩ? И от там ще съобщят за каквио срещи става дума. Нека ДАНС провери- понякога уж малки камъчета а те катурват колата. Прав е Бойко-ДАНС да провери, а не утре да излезе наяве какво сте правили там двамата-а то ще дойде скоро. Защо сте ходили, цели и дейности в САЩ и какво следва у нас-то това е конфликт. Иначе, ако сте екскурзиянти-то предишните изгребаха хазната от екскурзии на нашия гръб. Ако фирми са забъркани-зле, това лекарите казват ЗАРИБЯВАТ ВИ.