3 милиона пострадали от земетресението в Хаити

Около 200 души вероятно са затрупани под отломките на голям хотел в столицата на Хаити Порт-о-Пренс, който е бил разрушен при снощното земетресение с магнитуд 7 по скалата на Рихтер.

Обратно в новината

Коментари - 3 милиона пострадали от земетресението в Хаити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кога ще я изплащат тази помощ след като са бедни като църковни мишки? Аз предлагам всеки гражданин в развитите икономики да пропусне по един обяд или вечвря и да им дадат безвъзмездно събраното. Хаити е само около 9 милиона. Пропускаш само едно хранене, но като сбор това ще облекчи живота на няколко милиона. Ние просто сме забравили, че има много лесни начини за правене на добрини. Няма по-голям ужас от това нещо... Бедните хора... нямам думи да изразя това, което чувствувам... Дано Господ ни пази от това бедствие! Човечеството трябва да се обединява в подобни ситуации. Природата е най-силното нещо, и всички трябва да се подкрепяме! Тия лъжци от Европа похарчиха на ветъра поне 10 млн, за да се съберат на конференция за глобалното затопляне, а отпускат 1 млн за цяла една държава! Браво! Бърза реакция. Сега е моментът евробюрократите да покажат, дали стават за нещо, освен да говорят глупости с часове и да пръскат пари на вятъра. Като искат да изпитват Желева, да я пратят в епицентъра и да видим на практика на какво е способна. Другото са интриги, плетени на една кука!... Като ги слушах снощи европарламентьорите, сякаш Земните сили са решили да ги изпитат всички, как ще действуват на практика! Дано само думите на Великите сили за окозване на помощ да не са само за пред медиите - иначе... картинката не я пожелавам на никого! Няма такъв филм!!! Как да не вярваме на Мая Попова, та тя го предвиди преди няколко дни! Дано не ни сполети и нас!

И кога ще я изплащат тази помощ след като са бедни като църковни мишки? Аз предлагам всеки гражданин в развитите иикономики да пропусне по един обяд или вечвря и да им дададт безвъзмездно събраното. Хаити е само около 9 милиона. Пропускаш само едно хранене, но като сбор това ще облекчи живота на няколко милиона. Ние просто сме забравили, че има много лесни начини за правене на добрини.

Дано само думите на Великите сили за окозване на помощ да не са само за пред медиите - иначе......картинкат я пожелавам на никого,няма такъв филм !!!

Като ги слушах снощи европарламентьорите, сякаш Земните сили са решили да ги изпитат всички, как ще действат на практика!

Как да не вярваме на Мая Попова, та тя го предвиди предвиди преди няколко дни!Дано не ни сполети и нас!

Ужас! А за уточнение на ): пише се глупОст

kakayv ujas..zashto vednaga se pravqt ravnosmetki za chujdenzite edinstveno, jivotat na vsichki nacionalnosti teji po ravno..

Незабавно трябва да се окаже помощ на пострадалите. Въпреки бедностт на България могат да се изпратят спасителни екипи, вода и лекарства

Няма по- голям ужас от това нещо.. Бедните хора... нямам думи да изразя това, което чувствам.. Дано Господ ни пази от това бедствие! Човечеств трябва да се обединява в подобни ситуации. Природата е най- силното нещо, и всички трябва да се подкрепяме! Не пишете идиотизми, хора! Ако нямате какво да кажете, по- добре не казвайте глупости, само за да се изтъкнете..

похарчиха на ветъра поне 10милиона да се съберат на конференция за глобалното затопляне , а отпускат 1млн за цела държава.

maleee tiq horica v haiti vsqka godina im se slu4va nqkakvo ne6tastie - uragani, zemetreseniq:(((( mnogo stra6no! iskreno gi sujalqvam

stihiata e starshna choveka e edna mishka

Браво! Бърза реакция.Сега е момента евробюрократите да покажат дали стават за нещо освен да говорят глупусти с часове и да пръскат пари на вятъра.Като искат да изпитват Желева да я пратят в Епицентъра и да видим на практика на какво е способна.Другото са интриги плетени на една кука.

иначе да увредят още климата и защитата на повърхността бяха се навили да дадат около трилион долара

горките бедни хорица....дано нас не ни сполети същото...

Станишев е виновен!