Ограбиха банков офис в София

Двама въоръжени мъже ограбиха банков офис в столичния ж.к. "Дианабад" и успяха да избягат с около 20 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Ограбиха банков офис в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голи епитети за най-обикновенни канцеларии,обяснете на журналята как се оборудва банка или нейно представителство.

Да има си разработени схеми за действие в случай на въоръжен грабеж на банков клон от страна на охранителите . Той гласи да не се оказва съпротива на нападателите . Той и не би трябвало за 300лв. заплата , кой си би рискувал здравето , ако не живота . Ниските заплати в този бранш , лишават банките от адекватна охрана .90% от охранителите са пенсионери над 60 години , голяма част от тях дори не са бивши военни или полицай. Тези хора са трудно подвижни , недовиждат и недочуват , оплакват се от ред заболявания , нямат адекватни реакции дори при елементарни ситуации , нямат никаква представа от това как се работи със видеонаблюдение , компютър или СОТ система . Единствено добре се справят със слагането на клиентите и служителите . Оръжието , което носят , ако е бойно е много по-опасно за тях самите и невинните хора , отколкото за евентуални нападатели .Така ще е ...пари трябват за качествена услуга .

КАК ЩЕ НАПЪЛНИМ ПАРТИИНИТЕ КАСИ

Споко ве, Боко е в командировка затова има ръст в престъпнастта. Като се завърне ще излови всички бандити.

Малииии, как ги думкат тез банки, кат пиратки, а;) БАТМАН-ееее, кво стаааа, а? Проблемация? Трудно е да си чалгар, но още по-трудно е да си чалгар-пожарникар! Просто няма слизане от черешата нали така Боко? Едно не може ти се отрече, голям си интелект. Няма начин да не си гений щом всеки ден твориш нова комедия! Всичко щеше да е чудесно ако не беше трагикомично! Дерзай Боко знам, че можеш още оти на теб не ти требе жокер, ти си от там!

вижте какво драскачи,като не разбирате нищо не пишете глупости. охраната няма право да реагира по друг начин освен да натисне паник бутона ако може. в противен случай се рискуват живота на клиентите и персонала.на територията на банката е забранено употреба на оръжие дори от охраната.представяте ли си какво ще стане ако охраната (260лв) и айдуците вземат да стрелят вътре? ще има 5-6 убити невинни граждани. така че споко,има камери,има сот,има мвр. те ще си ги гонят!

Другия път ме викнете за обира ;)) Писна ми само банките мене да грабят.

Офиса просто крещеше ела ме обери.Без жива охрана,с една изкъртена камера за парлама,закътан на спокойна улица.Не знам как и банкомата не са я накарали да отвори,толкова им е бил простия акъл.Отсека с парите в банкомата се обслужва от касиерите на клона.Там лапаницата е добра 20 000+лв

Гладът не признава ни брат, ни баща

Уважаеми дами и господа, недоволството, което изразявате към банковите институции, във връзка с ограбения офис са напълно неоснователни. Парите са застраховани и ще бъдат възстановени. При положение, че сте поверили парите си на банкова институция, те няма как да изчезнат от вашите сметки, след подобен инцидент. Както винаги в България всеки се опитва да прави от мухата слон, без да е запознат с реалните факти и нормативните уредби!

Браво на правителството и неговия главатар.Просто смляха всички престъпни групички.Нека се хвалят и да ги видим какво ще измислят в свое оправдание.А големия пожарникар да се консултира с голда меир и да действа.

Кат ги закопчеете, го напишете???????.....

след като мутра престъпник е премиер, обира на банки и убийствата ще са нормална практика по улиците, вие какво искате? боко тиквата да накара филхармонията да свири на площада ли??

rabotq v bila v sredno grad4e i 6evovete kazvat da vnimavame za obiri da be da za 270 lv da mu paza magazina da ima da vzima da go obirat as 6e gledam i 6e se radvam kogato se nau4at da davat na horata pari togava 6e pazime

samo taka za tiq banki tova zaslujavat daje i az se zamislqm pri takava slaba ohrana dali da obera nqkoi klon na banka

Нещо е неясно... Банков офис... А къде е охраната? Няма банка без охрана. То, мутра без охрана няма, та банка!

едно от големите престъпления в края на мезозоя е заради заразени коинси

Нормално!Охраната се състои общо взето от военни пенсионери.Те са толкова нехайни,че нямам думи.Важното е за тях и тяхните шефове е да угодят на клиента,че той дава парите.А клиента ,разбирай банките са толкова стиснати,че да се чудиш каке възможно.

влечението на силно пострадалата територия уса има цял период когато при засичане на опасни черни мутанти в банкноти активизират мъже за да предизвикат сигнал ограбват я банки я влакове със заразени банкноти докато се разбере какъв е проблема

в парите има нова модификация на проказата да не ги пипат

Ква стана тя? АЗ се готвех при богонамесника от Банкя да не си заключвам вече къщата и колата,пък то взеха да убиват хора и крадат от банки в най-оживените места в София

Така ще при тази криза и безработица . Банките се охраняват като книжарници с елементарни системи за сигурност , с охранители , който едва дишат . Полицията да инспектира всички банкови клонове и тези , който не отговарят на условията да се затворият . Не може старци на 70 години да пазят банки , той не знае къде се намира , а е охрана .Проверка и на охранителните фирми охраняващи банки с какви кадри разполагат , с какво обурудване и въоръжение и т.н???? Просто на кумични ситуции съм се натъквал , като например охраната дядка на около 60 рине по 1час сняг пред офиса на банката , а вътре бъкано с хора или дреме на някой стол по ъглите ..

Е, това е за честито на Цецко и високия НАПОМПАН РЕЙТИНГ НА МВР!!!!! БРАВО, МИСЛИТЕЛИ!!!!!

Вече се замислям дали и аз да не направя същото. 20 хил. са си 20 хил., ще стигнат за сметките, осигуровките, данъците, а може да остане и за по едно пиене! Уникални сме.

Нямат ли край тези бандити?

Аз работя като охранител в банка и да ви кажа с тази моя заплата от 250 леба + 60 лежа купони за храна и аз няма да пазя парите на другите така както е редно.Бих напуснал но в тази криза,а и си харесвам работата,но малко трябва да се замислят хората които ни управляват със закон да ни направят заплатите минимум 700 лева.А не да търсят пенсионери които са готови на всичко за да си добавят пари към пенсиите си....

гърбави а не гербери сте вие управляващите. Щом боко-тиквоко дойде на власт и се почнаха стрелби , обири, отвличания , побоища и какво ли не познато ни от времето когато тиквата беше само генерал и то висш управляващ мвр. Картинката се повтаря боко - щом си на високо и бандюгите се развихрят

Гладен е народа, затова обирите са преди обед, за да има какво да сложат на масата хората. Оялите се народи правят обирите нощем или към края на деня - като им потрябват пари за бар . От друга страна това се прави и от уважение към полицията. Няма да разкарват полицаите по нощите, я! А така те ще си свършат работата в светлата част на деня и към 5-6 ще се прибират по домовете да се гледат другата работа. Ей...хубав народ сме ние, ей!

Банковият офис е на Банка ДСК. По-голямата част от офисите на тази банка са без физическа охрана.

Може би. Да му мисли великия ................. Малко още ше е търпението.

Може би. Да му мисли великия ................. Малко още ше е търпението.

Да офиса е на ДСК и явно наистина е липсвала охрана - даже не ми е направило впечатление да има .:(

Чиче. Не си виждал гладен народ.

Бандититея сая притиснати,я затовая таькая правят

Браво на момчетата , заработили са са джобни

Офисът е на ДСК. Журналистите и камерите там са повече от полицаите и зяпачите.

ех,че неприятни работи

до кога закона ще позволява да има случайни представителства на банки,необезпечени със съвременни технически средства за охрана и аджемийска физическа охрана.

e i

Повтаря се сценарият от други обири, например на Дондуков. В чужбина в повечето банки се влиза през специална въртяща се врата, която пропуска само по един човек, може да се блокира и влизането отнема поне 15-на секунди. Така никога не може да се нахлуе, да влязат няколко души внезапно или да се избяга. Елементарна система, едва ли струва кой знае колко, че банки и трезори да не могат да си я позволят, не е и да не са виждали. Отново нашенската простотия или алчност в действие - защо да правим нещата както трябва, когато може да караме и така.

На банковите печалбари....честито и целувайте булките.

Ама ,БРАВУС на младежите...Че няма само мафията и държавата да грабят я...

какви са тези офиси без паник бутон , за всичко си има виновни , така им се пада.

Баноквата служителка в ръце ли е държала наличната сума от 20 000 лева, че крадците са я грабнали толкова бързо?

I az iskam..

Народа е гладен. Очаквайте още.

защо само плюете!това е лесно!а като избирахе НЕГО ни ривахте!сига риветиыхаха!просто нямаме държава!вальо златев и пашата си го комдват пожарникаря и виждате резултатите!

НААЛИ БОЙКО ОТИДЕ В ЧУЖБИНА ЗА ДА СЕ СВЪРШАТ МРЪСНИТЕ ИСТОРИИ А КАТО ДОЙДЕ ЩЕ ИМА ПАРИЧКИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ