”Гугъл” засече кибератаки от Китай

Американският интернет гигант "Гугъл" заяви, че са засечени масирани кибератаки от Китай, насочени срещу правозащитници и засегнали поне още двайсет други големи фирми, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Гугъл” засече кибератаки от Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Дано наистина прекратите дейността си в Китай въпреки големите загуби, които ще последват. Това, което сте принудени да правите за китайските комунисти е жалко и неправилно!

Желаем или не войната ни зове. Планетата нещастна, ще стане по-ужасна. Сълзи ще се проливат, ще блика злоба дива. От алчност ще умрем, сега ако не спрем! Дори не за храната, дома или жената, глупците днеска спорят, а гордостта си борят. Не искайте пощада, щом тръгнете за Ада. ТОЙ писа седем гряха, но те дори не спряха. Очаквайте награда, гореща страшна клада! ... и кой да каже: Спрете! С главата помислете!

Гугъл обяви, че повече няма да филтрира резултатите от търсачката, и затова предвижда да прекрати дейността си в Китай - браво на Гугъл! Една световна компания достойна за възхищение ! Ако бяха французи щяха веднага да удовлетворят всички изисквания на китайското правителство, само и само да продължат да печелят на всяка цена.