Рупърт Мърдок вече виждал в зелено

Извънземните със синя кожа помагат на Рупърт Мърдок да вижда в зелено, съобщи Асошиейтед прес във връзка с огромния финансов успех на филма "Аватар".

Обратно в новината

Коментари - Рупърт Мърдок вече виждал в зелено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nema smisal edna nacia koito 90% ot naselenieto se otoplia s otsecheni durva,da haresa ili razbira filma :))9

до до F The System (12.01.2010 г. 12:51ч.) Типичен промит мозък - не съм нападнал някой лично, но ти го прие лично ;) Защо ли? Сърдиш се че ти казвам истината като съм те събудил от хубавия наркотичен унес ли що ли? По добре гледай Идиокрация - правен е за теб и такива като теб!

Филм като този стават класика. И не е само екашн и 3Д този филм ..напротив - има огромно послание ..за хората които усещат тенденциите. А те3нденциите са че в момента принципите на нашето обшество - печалбаство, алчност и използване на ресусрси без възтановяването им ни отдалечат от човешката същност и със сигурност рано или късно ще завършат с катострофални последици !

като си толкова умен и ги разконсперира тия магнати. Хвани и направи нещо какво само се оплакваш като девственица. Дреме ми на мене за земята че се трупа с отпадъци и се замърсява с употребяването на ресурси, които свършват и то за нещо крайно неефективно. Докато съм жив ще си живея живота, а текива боклуци като тебе развалят всичкото хубаво Аман от философи

никой ,никога, никого/може би само затворниците и такива малоумни нещастници ,като теб/ не е водил под строй да гледа филми. а за твоя информация и други неинформирани има много руски филми,много по-стойностни и ангажиращи да се мисли когато се гледа ,за разлика от коментираната касова простотия. киното преди всичко е изкуство, а не лавка за дъвки и чипс!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е филм-убиец! Превзетите сноби да не се правят на интересни и да не търсят под вола теле! Киното, в края на краищата си е кино и е едно забавление. А това забавление е страхотно и това 3д е нова ера в киното - сам се убедих...

mnogo tup film

Филми като този се правят първо за пари. Второ всичките форми на ентътейнмънт са измислени за бягство от действителността (дай на хората зрелища...) - това е най-добрата дрога - да накарат хората да не мислят, а просто да седят и да гледат дебилно екрана, докато ядат това което им рекламират - създадено от химия или с цел да се счупи за да си купят ново, а в същото време земята се трупа с отпадъци и се замърсява с употребяването на ресурси, които свършват и то за нещо крайно неефективно - но вместо това, хората предпочитат да си вземат поредната доза сапунен сериал и да забравят за проблемите (и да не ги решат навреме)!

Глупако, който иска гледа. Едно време ни водеха под строй да гледаме Хруски и съвеЦки филми...

kkk-ti si lud be matrica.mejduzv. voini i matricata xaxxa -qk film xaxxXAXAX.vlizai si v matricata i ne izlizai ot tam.

поредната простотия от юнайтед стейтс! младежта затова затъпява, но точно това трябва на капитала-прост народ по-лесно се стриже и дои без да мърка!!!!!!!!!!!

Филмът далеч не е безсмислен и може би досега е единственият, за който не съжалявам, че съм дал пари да го гледам на кино.

Хаха, че откога киното е запазено само за интелектуална продукция? Хората гледат филми и за забавление, за шоу... Махни си капаците от очите и погледни встрани - може и да видиш, че светът не се върти само около смислени неща...

Само да споделя, че филма не ми направи особено голямо впечатление. От многото шум, който се вдигна покрай представянето му, си помислих, че това ще е най-готиния филм, правен досега. За съжаление очакванията ми бяха излъгани.

На мен ми хареса, аз обичам такъв вид филми :) И наистина си струва да го гледаш на кино, а не в къщи :)

зелено, зелено, щом всичките пари са ти в зелено............

това е поредната американска простотия, нито е нещо ново, нито зрелищно, нито смислено. След първите серии на Междузвездни войни хамериканците не са произвели нищо кой знае колко добро, освен може би Матрицата. Ако искате да гледате хубав филм, потърсете Платина 1 и Платина 2 по торентите.

Правейки тези класации някой отчита ли инфлацията? Отчита ли се промяната на условията? Един долар през 1997 струваше почти двойно на това което струва сега. Когато се появи Звездни войни или Близки срещи от трети вид нямаше нито интернет, нито видео и който искаше да гледа филма отиваше в киното. Но и там има едно Но - тогава пък билетитя бяха съвсем стотинки не само в източният блок. Хлапетата гледахме филма по 5-6 пъти. Всъщност ако вали през ваканцията бяхме в киното. Така, че да зарежем тези класации и да отидем на кино, защото филма просто си азслужава да се изгледа, и то в кино. Аз лично отидох след гледане на пиратска версия на компютъра си. Разликата между киносалона и компютъра е като да гледаш торта през витрината и да я ядеш.

като има прости глави да си дават кинти за подбни безмислени филми, дъртия дядка ще става все по богат...

модератора,цензора, явно и ти си с промит мозък.тежко ти и горко!!!!!!!!!!!!!!!