Коментари - ВМРО призовава да не се строи до Руската църква | dnes.dir.bg
назад

ВМРО призовава да не се строи до Руската църква

Активисти на ВМРО заградиха градинката пред Руската църква в София в неделя със символична ограда с надписи “Долу ръцете от зелена София“ и “Зеленото е родолюбие.“

Обратно в новината

Коментари - ВМРО призовава да не се строи до Руската църква | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези строежи.И в Пловдив не остана паркинг,градинка или тротоар не отрязани застроен

Абе имаше нещо хубаво и в София, ама нали главния архитект и господата съветници в община се гъзят на всеки за пари, защо да не развалим и малкото останали хубави неща. То какъв архитект е Диков, ама кадърните хора не им се занимава с политика и далавери. Но може би е прав този, който пише, че няма да се строи, ами се подготвя заменка с Халите. То от евреи може ли човек да очаква нещо хубаво. И еврейте и арабите са от една порода и са еднакво несвестни хора.

да вземат да платят на лекето и бойковски дупедавец диков, и тогава ще може да строят не само до Руската цурква, ами и върху нея!

Ако градинката се застрои, все едно да си плюем на сурата за пореден път... Срамота ще бъде! Аман от продажници и алчни търгаши. Пространството около църквата и градинката са просто очарователни. Колкото и шикозна сграда да се построи там, тя няма да компенсира зеленината, чувството за простор, въздух и уют, които ги има сега там. Представете си само още една сграда и как ще се увеличи трафикът в тази точка на града. Кръстовището там и без това от години изнемогва да поеме потоците от коли, а какво остава да се генерира нов поток от коли към подземния паркинг?!

Е...и наглите и малоумни КО....та.На какво заприлича тоя МЕГДАН? Лакомията няма граници.Това е генетичен ГЛАД.

То че няма да се строи там е ясно. Просто подготвят обществеността за заменката с 25% от Халите. Забележете: Замкмета каза, че ако 25% от Халите се окажели по-скъпи от земята, то евреите щели да доплатят! От тук можем да си направим заключението, че се иска целия пакет от 25%. Иначе ако земята струва примерно колкото 17% от Халите, Общината да прехвърли 17%, а не всичките си 25% и да иска уравняване на сметките. Отделно за своите 25% от Халите Общината получава годишен дивидент 300 000 лева, което ще рече, че се разпределя годишен дивидент 1 200 000 лева само! Замислете се ;-)

и в Замунда това не може да се разреши .Каде е Диков????Отворете банкова сметка за спасяване на тази градинка да се напълни гушата на пеликана .Проста работа , не се разрешава от него и това е.

така така всичко бетонирайте, тревичка да не остане

Дано протестите помогнат и се спаси градинката.

Собствениците на земята я продават на евреите които стопанисват Централни хали / докарани от Мафиански/ и сега тия гадове изкат да строят като имат планове сргадата да е по-висока и от Военния клуб защото за кота 0 се взели най-високата точка на земята до руския културен дом

ВМРО правилно е подело инициативата. София една от малкото столици в Европа, където зелените площи са кът. Това място си е определено за градинка, а собственикът...дето много знае откъде го има и пр. да си трае и да получи това, което му се дава. ТОВА МЯСТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАСТРОЕНО! Ако се застрои, за жителите на сградата ще бъде ад!

Не искам да строят там нищо. Толкова пъти съм минавал покрай тази градинка. С децата си съм седял по пейките. Всичките тези градинки, галерии, кафенета под дърветата-това е именно човешкото пространство в съвременните градове. Като изтъпанчат едно здание, ако ще и на два етажа погледът до Александър Невски ще минава като през шпионка между контурите на зданията. ПРОТИВ съм.

Какъв строеж бе?! Та по градоустроиствен план е предвидено там да е градинка. И ако се строи нещо, освен барака за инструменти на озеленителите, то ще е незаконно.

да вземем да ти съборим твоята къща и да направим градинка, а? Хубавата ни допреди 20 г. страна обичаше с чужда пита помен да прави и да отчуждава собственост с различни цели.

Оставете красотата да краси, а алчността си можете да удовлетворите и на друго място! МОЛЯ ВИ, ГОСПОДА ЕВРЕИ!

Дори американски сенатор оттегли предложение да ограничът Руска черква. А София все едно ще пропадне що да не се построи 10 етажна сграда на същото място.

В никой случай да не се допуска застрояване на това място!!! В момента видът на руската черква с брезите и тревната площ изглежда красиво, завършено, цялостно, съответстващо на духа и излъчването на руския храм. Не бива да се съсипва това с нечии поредни изгоди. Грозота има навсякъде - защо да се множи?!?

БРАВО НА ВМРО!НО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ВМРО ДА ПРОТЕСТИРА! ТРАБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ГОЛЯМ МИТИНГ НА САФИЯНЦИ И ДОРИ МЕСТЕН РЕФЕРЕНДУМ, АКО СЕ НАЛОЖИ! БЕЗОБРАЗИЕ Е ДА СЕ ЗАСТРОЯВА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ЖИТИЛИТЕ НА СТОЛИЦАТА!

Те самата църква не биха пожалили, вие ги призовавате да не строят ДО нея! Жалко за хубавата ни /до преди 20 години/ страна!

В новия градоустройствен план на София http://maps.sofproec градинката на руската църква е зададена като Тго- терени за локални градини и озеленяване... Строителството на триетажна постройка противоречи на ОУП и си мисля че не би трябвало да може да получи разрешително за строеж (поне законно)

не беше ли придобито с измама това място?

и в Замунда това не може да се разреши .Каде е Диков????Отворете банкова сметка за спасяване на тази градинка да се напълни гушата на пеликана .Проста работа , не се разрешава от него и това е.

are BRADATITE 4IFUTI DA SE MAHAT,Vsi4ko iskat te? ste kagat oste malko 4e iskat terena kato kompensacija za LAGERITE ???:))

Не искам да строят там нищо. Толкова пъти съм минавал покрай тази градинка. С децата си съм седял по пейките. Всичките тези градинки, галерии, кафенета под дърветата-това е именно човешкото пространство в съвременните градове. Като изтъпанчат едно здание, ако ще и на два етажа погледът до Александър Невски ще минава като през шпионка между контурите на зданията. ПРОТИВ съм.

Евреи