Колите втора ръка поевтиняха още

С около 10% паднаха цените на употребяваните коли от среден клас с настъпването на 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - Колите втора ръка поевтиняха още | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно тази материя не е за всеки.Незнам друга работа нямате ли?!!!

Кацов, идва и твоя ред. Вади счетоводната документация!

това е много по-важна статия от това, че вчера застреляли някакъв си боклук. Да пускат по-често такива информативни статии, а новините за застреляните боклуци да ги пуснат като статистика за годината!

Това са търговски трикове. Няма никакво намаление, просто пускат подобен род слухове с цел да активират пазара. Едва ли не сега е момента. Дълго време обикалалях по борсите и констатирах, че колите след 2000г. държат цена над 6000 лв., а всички други баракуди не си заслужава. Не вярвайте. Идете и се убедете сами. Хубавото и новото си държат цена, така и трябва. Каква значи че с една година са остарели колите по борсите? Това, че вече е 2010г. значи ли, че на всички коли 31.12.2009г. им е рожденната дата?

Стига сте публикували мнения на джамбази - постоянно лъжат или че много са поевтинели или че всеки момент предстои поскъпване и трябва да се купува спешно. Колите не поевтиняват - 10 годишните струват все толкова. Ако 10 годишната кола е стояла и е станала 12 годишна може да й е намаляла цената, само че това е грижа на търгаша, а не на клиента. Те поначало и колите произведени 2000-та година едно време бяха най-новото, а сега са доволно стари.

КОЛИТЕ ЩЕ СТАНАТ КАТО МИКРОВЪЛНОВИТЕ ПЕЧКИ! ТЕНЕКИИ.....

В условията на пазарна икономика и перфектна конкуренция, цялата информация за една стока се отразява от нейната цена. С други думи, когато в mobile.de цените за Opel Vectra с много екстри, производство 2000 г започват от 2 хил. евро и масово са около 3 хил. евро, на всички би трябвало да е ясно какви са тези вектри, които у нас се продават за по 5 хил. лева (а сега вече и за по 4)

Къде претопяват вехтите таралясници от Европа,откакто не работи Кремиковци?Нещо ми се струва че спешно ще се строи нов завод за топене на каруците от Горубляне и Дупница.

Владо, проблемът според мен е, че няма да се размазват само помежду си и в дървета или стълбове! Ще размажат и някой невинен човек!!!

Намаленията нямат нищо общо с българския пазар! Цената пада на западния, откъдето внасяме и съответно с малко по-ниски темпове пада и тук. Всеки може да отвори чуждите сайтове и да провери каква е цената на търсения модел, да сложи грубо 1000лв отгоре за транспорт (често и печалбата е включена) и да види колко би му струвала колата тук. Ако е по-евтина, значи е блъскана или трошена. Ако е по-скъпа - значи печалбата е по-голяма за търговеца. Е има и застояли бройки, закупени преди време на по-висока цена - е това е риск, който носи търговецът. Колкото до акциза... ами крайно време беше да падне, когато противоречи на правилата на ЕС, чийто член сме! П.П. Коли около 95-96г производство, чиято цена тук е 2-3000лв буквално се подаряват на запад!

СТАРИ КОЛИ ОТ МОРГИТЕ НА ИТАЛИЯ - ЕЙ ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ КОЛИ КОИТО ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗАТ ПОСЛЕ НА НОСА

Че който може да даде 150 хиляди лева за джип кво го бърка да дава както е сега 160-170 хиляди? проблема е, че сега ще се напълни с непълнолетни тинейджърчета с мощни джипове купени от мама и тати и в опит да се фръцкат пред пиклите ще почнат да се размазват помежду си и в стълбовете.

на каква ли цена нашите търговци изкупуват боклуците,от които се отървават европейците,когато узнаем това тогава да се говори за намаленията.

Пак са високи за едно ЛЪСКАНЕ. Те ги внасят на ЕДРО за по 200300евро броиката.Свалете ОЩЕ 23 бинки и продажбите ще тръгнат.Обявете ПРИМОЦИЯ.

Започнете да ги давате дори безплатно като бонус към кило бахур в кварталния мини-маркет.....

айде бе, я не се занасяйте! колко е реалната цена на една тенекия с неколко чипа и двигател? РЕАЛНАТА цена!

Tova saob shtenie e plateno, ne viarvaite, canite na kolite ne sa padnali, prosto auto dealerite ne sa prodavali mnooo vreme koli i sege se opitavat da praviat kakvi li ne trikove za da prodavat. Zabelejete che novinata ia saobshtava ne koi da e, a predsedatel na sdrujenieto na avtokashti. Neka da se vazdarjat ot obiavavaneto na takiva novini, tova ne raboti, a vmesto tova da ostaviat kupuvachite sami da preceniat koe s kolko e padnalo, nali te plashtat parite?