5-месечно бебе загина на пътя, семейството ранено

Петмесечно бебе загина, а животът на осемгодишната му сестричка и на родителите му е в опасност след катастрофа край Тервел.

Обратно в новината

Коментари - 5-месечно бебе загина на пътя, семейството ранено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво толкова коментирате пътищата. Изненадва ви, че не са почистени ли, к'во ли? Досега винаги са били перфектни ли? Това е действителността - всеки е наясно с нея. Всеки, който има поне малко разум, се съобразява с нея.

Докато не се махне това Несъобразена скорост никакъв шанс няма този член си е чисто избягване на отговорност от страна на държавата. Дано хората които са отговорни за това да им се върне същото на главите.

KAKUV ZATVOR ZA BASHTATA TOVA CHE DETETO MU E ZAGINALO E NAI GOLQMOTO MU NAKAZANIE POVQRVAITE AZ SUM RODITEL OT 1GODINA I 8 MESECA I SUM SUVSEM RAZLICHEN NA PUTQ OTGOVORNOSTTA E OGROMNA

Водачът е шофирал с несъобразена скорост при заледена пътна настилка... Както обикновено шофьора виновен- Защо не е опесъчена настилката никой вече и не пита. КАТ да санкционират сега стопанина на пътя за предумишлено убийство. Плащаме винетки, пътни данъци, общински данъци и накрая получаваме дупки, лед и вменена вина за всички катастрофи. Какедин път не се оказа виновен стопанина на пътя или фирмата за снегопочистване и опесъчаване... Докога все ще сме виновни???

Съобразената скорост може да е и 10 км/час - зависи от обстановката. Какво е това лудо каране, дори и в населените места. Никакъв ред и дисциплина на пътя, да не говорим за търпение. Пътувал съм много, май само в някои африкански държави е като тук.

убеден съм че горкото детенце е било в ръцете на майка си на предната седалка! Из цяла Варна е пълно с такива идиоти дето ползват детето за airbag. Бог да го прости

Kakvo tarsiat malki dechica posred nostite po patistata? Bili li sa v stolcheta? Zasto bastata e karal barzo, pil le e? Vaprosi, vaprosi... Bog da prosti nevinnoto detence! A vinovnite cial jivot ste stradat... I ZASTO?!

Предлагам всички ние, когато забележим на пътя опасни водачи и ситуации веднага да се обаждаме на КАТ, за да ги санкционират. Телефона е 165. Това съм го виждала в развитите страни и повярайте ми, помага.

голяма мъка, вярно е, че не се подържат пътищата, но е вярно че всички до знаят, - несъобразена скорост на заледен път посред нощ с две деца

Прав си напълно!!! Младите и несемейни шофьори да карат по-лудо и несъобразително мога да разбера - кръвта им кипи, но баща, при това тръгнал с цялото си семейство и то две малки дечица вози и да кара ,като идиот на лед, това е безобразие! Трябвало е да пътува по светло и да кара много под извънградската скорост! Едно време се смеех на баща ми,че всички го задминават и кара бавно,като ни вози, но сега го разбирам напълно!

Едва ли това дете е било в съответните съоражения за возене на дете... А и тоя малумник дето е карал като себеси.... Абе разтрели си трябват в тая държава!!!

Kakvo plashtash kolkoto na zapad ?!? che ne se seshtam ?!?

Така е! Напълно съм съгласен с написаното! Младите и несемейни нека са по-луди, кръвта им кипи, разбирам го, но родител ,при това тръгнал със семейството, малки дечица и жена и да кара като идиот на лед - такива са за затвор!!! Радвам се сега

За пореден път има жертва на точи участък. Целият участък е осигурен със знаци за скорост и има поне 4 знака - жълт триъгълник с черна точка. Не знам какъв трябва да си да не се съобразиш с тези неща !!!

Бог да го прости милото детенце. Мъка, мъка

pusnete nai-nakraja zivilni koli, koito da patrulirat non stop po patistata i da globjavat i da izvazhdat vseki edin takav izrod ot dvizhenieto. vsichki razhodi ste se varnat mnogokratno i prestanete da se ziganite s dozirovki na gorivo za polizaite.

Мислех да не пиша коментар, но като чета статията и се чудя на този народ къде му е акъла?! Аз лично още не съм родител, имам свидетелство за правоуправление от 2 годинии и нямам нито едно произшествие, и винаги дори и да съм сам сядам зад волана с едно на ум!, а какво остава да возиш и други хора, а в този случай невинно бебе и по-голяма сестричка, които пък с нищо не са виновни за безотговорноста на родителите им! Но така е сигурно ще се оправи всичко някои ден, но ние няма да сме живи тогана!!!!!!!

izvinete, niamam kirilica. Ne pishe nishto za tova dali bebeto e bilo v stolche, dali stolcheto e bilo obezopaseno pravilno. Ako ne e taka, dori edno po-riazko spirane moze da e fatalno. Mir na praha na malkoto angelche.

С каквато и скорост да се движи автомобила по заледен път не е възможно да остане управляем. За тази цел пътищата се обработват с пясък, луга а по-западно от БГ и с различни химикали. Понеже плащаме поне колкото западните колеги се очаква и пътищата ни да са проходими. Не е само шофьора виновен, че се е подхлъзнал. Неговото наказание вече е достатъчно голямо. Виновни са и хората които са създали условие това да се случи.

щях да пиша коментар, но ми стана толкова тъпо и тъжно, че се отказах...

Аман от кретени! Чии го дири по пътищата със децата през ноща???!! И 100 на 100 не са били в столчета с предпазни колани !! Колко пъти гледам маики с 2-3 годишни деца, на предната седалка подскачат !!! Безотговорни идиоти!!

И пак е загинало най-невинното същество от пътувашите в колата!Милата душица бог да я прости!Ненаживяло се ангелче!

Аборигениииииииииии

Да са само едни... Всеки втори вози детето (децата си) без колан с обяснението ама то не иска или не обича да го слага - пълна кретения и безотговорност.

Ужас!

Карайте внимателно.

Днес гледах, как едни кретени си държаха бебето с глава на предното стъкло на градско каране.

Като се оправи бащата - в затвора.

Ебати тъпака! Вози децата си, жена си и пак няма акъл за 2 стотинки - човешко е да станеш съобразителен и внимателен когато станеш родител, но тъпото си е тъпо, няма оправията за него..... как да не ме е яд и да не го обиждам......

М.Б. е съпруга на М.Б. Семейство ли са или са били от онези жалки двойки/курви на семейни начала, на които аз и други като мен им плащат половината от таксата в детската градина? То не може да поеме елементарна отговорност - те му разрешили деца да гледа... За мозъка на шофьора нама да говоря.

жалко че шофиора е оживял...

Napravo super glupaci ima v tazi BULGARIQ kak moje dete malko da sedi moejdu 2te predni sedalnki bez stol4e ,bez kolan awe napravo.............

на шофьора пожелавам да се оправи бързо,да живее дълго и до края на дните си да не намери покои за стореното от него!