Силен празничен оборот на телевизори и лаптопи

Кризата не пропусна да бележи и продажбите на големите търговски вериги за бяла и черна техника.

Обратно в новината

Коментари - Силен празничен оборот на телевизори и лаптопи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво ги купуват тези плазми?Да гледат Гоце ,Бойко и Гюмюш?Половината млади са неграмотни ,пък накупили лаптопи,да играят игри и да слушат музика,свалена пиратски.

Нито плазма ще си взимам нито нищо, даже мисля да спирам да гледам телевизия, щото няма никаква полза от нея, а само вреда. Новините, които ги пишат в интернет ги пускат след 2 дена по новинарските емисии на измислените ни телевизиики само и само да си запълнят с нещо емисиите и рекламодателите да им кихат. В интернет има всичко, което е необходимо на човек кеф ти новини, торенти, ай сиктир за няква тъпа плазма ще им давам 800 лв при положение, че заплатие са като в Бангладеш. Ще си взема впоследствие един нетбук от тия асусчетата еее за около 300 кинта, че ми трябва нещо по-мобилно и тва ми стига.

Луд на шарено се радва.

tazi sedmiza zeni PANASONIC 55incha plasma 699 dolara,lcd 999$, 32inch lcd 249$,40inch lcd 400$

Нищо човешко не е чуждо на човека ; лъжата също . Систематично обаче доказаните лъжи довеждат до нечовешки последици ; и винаги има един първи път за тяхното появяване . (едно скромно пазаруване дори не през мрежа, а по телефон до познати ... където и да е, но не у нас, доказва че продукт от този тип, но с далеч по-високи параметри и надлежна гаранция, заедно с транспорт и мито - струва поне (поне !) 1/3 по-малко ; .... да не говорим ако се процедира през мрежа ... ако ли пък е за повече от един продукт онемяването е сигурно) Та те нека си шлякат слововословията назначените за милионереещи се бизнес-дами/мени .... те отдавна станаха за резил и пред създалите-ги, че и пред самите себе си .

Всеизвестна истина е че нашите търговци като наближи празник увеличават цените. Дори не си правят труда да махат старите цени, а върху старите етикети поставят новите

ТО ТОВА МУ ОСТАНА НА НАРОДА. КАТО НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ - ДАЙ ДА КУПИ ВОЙОРСКОТО УСТРОЙСТВО И ДА ЗЯПА ПЕРЛА.

Абе пич, какво значи там? Ти на колко години си и къде живееш? Да си чувал за глобалното село? Да си чувал за желязната завеса и Берлинската стена? Когато ги имаше тези последните, тогава имаше там и тук. Се га всичко е глобално село, само че тук тогавашните управници устроиха на поколенията си глобален рай, а на нас - глобална мизерия и психически и физически ежеминутен тормоз!!!!!

Има хора със заплата от 125лв. / тези които късат билети на паркингите/. Той като си плати масрафите му остават пари да си купи едни кибрит, вместо плазма!

Кризата предизвикват хората, а не някои сили от небето. Така, че ББ, като не може да се оправи и хората гладуват, да не е ставал МП.

Имам познат англичанин, който живее и работи у нас. Тръгнахме да купуваме телевизир, и човека като видя цените на LCDта и плазми от среден клас, хвана се за главата. Същите марки телевизори се продавали и в UK, но на цени до 30% по-ниски. Цените са горе-долу еднакви при високия клас телевизори, при цени над 2000 лв. Явно нашите търгаши не могат да надуят допшълнително цените на телевизорите от висок клас, защото ще си ги гледат сами.

не е смешно, но не е от кризата, а просто техниката там се развива с такива темпове, че сходен клас е паднал напол'вина.

12

Много страшно стана в тази криза. Пари няма, беднотия, няма какво да се сложи на масатаза Коледа и за Нова година. Недоволни са всички - земеделски стопани, животновъди, лекари, тютюнопроизводители, работниците в Кремиковци и ВМЗ-Сопот, пенсионери, полицаи и т.н. не знам колко още бедни хорица има недоволни. Все с по 3 - 4 заплати невзети, без коледни добавки, само с 25 лв добавка към пенсията, въобще трагедия. И в същото време в хипермаркетите не можеш да се разминеш от хора. Всякакви. Не можеш да се доредиш до промоциите за телевизори и лаптопи (пък и друга техника) - всичко изкупено. И се питам аз, или народът все пак не е чак толкова зле, а се прави на страдалец, или тези неща са толкова на сметка че средната класа ги купува като понички. Навремето великият Радой Ралин имаше една епиграма: кажи ми кажи, бедни ми народе, с какво си купуваш Лади и Шкоди? Тогава ладата и Шкодата бяха мечтата на среностатистическия българин. За Лада се чакаше повече от 15 години. Е, сега не е точно така, но епиграмата важи със страшна сила. Да, има хора които нямат - това е ясно. Но има доста хора които имат, но по навик се оплакват че нямат. Да всеки иска да получи 13-та заплата. На никого не му е излишно едно 8%- но увеличение на годишния доход. Но я си представете какво би станало, ако бяха раздали на калпак по още една месечна заплата. То сега изпразниха магазините пък тогава не ми се мисли. За качеството няма да коментирам, то е ясно - Made in China. Но като за 2 - 3 години ползване става. Пък и като е евтино българинът не придиря много-много.

Gluposti pri nas cenite sa nai-visoki v EC

В КАНАДА ПО КОЛЕДА МИНАЛАТА ГОДИНА ЦЕНИТЕ НА ТЕЛЕВИЗОРИТЕ БЯХА НА ПОЛОВИН ЦЕНА И МАГАЗИНИТЕ ПЪЛНИ С ТЕЛЕВИЗОРИ И ВСИЧКИ ГРАБЕХА. КАТО СРАВНИХ БЯХА МНОГО ПО ЕВТЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ПО КАЧЕСТВЕНИ.

??? shto za prost narod ???

Ако трябва да сме коректни, цените би трябвало да са поне с около 25 процента по-ниски, за да се изравнят със световните. Така че, който иска продажби - да се настрои за нормална печалба!

НЕ ЗНАМ ЗА КАКВИ СПАДОВЕ НА ЦЕНИТЕ СТАВА ВЪПРОС НО ТЕЛЕВИЗОР КОЙТО СИ ГО КУПИХ ПРЕДИ 3 ДНИ ТУК В ЛОНДОН ЗА 330 ЛИРИ В БЪЛГАРИЯ Е 999 ЛЕВА СЪПОСТАВКАТА НАПРАВЕТЕ САМИ. СТАВА ВЪПРОС ЗА 32 ИНЧОВ LCD LG.

няма никакви намаления

Абе,народа нали НЕМА ПАРИ!!!С КАКВО КУПУВА?/?

В Б-я по празниците няма никакви намаления а има увеличение .Факт е ,че цените в нашата страна са по високи от на другите страни в Европейския съюз ,но за сметка на това са със съмнително качество..

Смешнополиса пак с поредните полюции.ДИгал им се оборота,хаха - иначе са верни приказките,че там е пълно с контрабандна и крадена стока.А за китайските евтини боклуци 5-то качество,които горкия персонл е длъжен да продава като маркова стока и да лъже всеки клиент не говорят...

Като пример управляващият съдружник на Зора посочи, че миналата година един TFT телевизор е струвал около 1400-1500 лв., а тази година - около 800 лв. Това изказване си е върховна глупост!!

до кога София ще е България та дори и за тези бутафорни данни......

На гол тумбак,чифте пищови.

Естествено, че не е Дубай и няма изгледи да бъде, приятелю, но...повечето техника си я внасят на костуеми цени на едро оттам!!!! После надуват 25-37 %, сетне за празниците свалят 4-15 %, и така хем оборотът върви, хем печелят, хем ти, аз и останалите балъци си мислим, че сме спестили нещо и сме го взели на далавера...Това е.

то не може продажбите да са все нагоре нема всяка година да си сменяш уредите това да не е дубай.

Бах хуй, ти нямаш, моловете са на макс...