Коментари - 350 души охрана не опазиха папата от жена | dnes.dir.bg
назад

350 души охрана не опазиха папата от жена

Сигурността на римските папи беше засилена след атентата срещу папа Йоан Павел Втори, извършен на 13 май 1981 г. Въпреки това инцидентът от тази нощ, когато млада жена се нахвърли върху Бенедикт Шестнайсети и го повали на земята в базиликата Свети Петър, показва, че въпросът със сигурността на папите съвсем не е решен, отбелязва Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - 350 души охрана не опазиха папата от жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире и Мето, ти поне си лесен, бе шефче: като Кире се напъни и се опитай да си пишеш на кирилица, както сега похвално си направил, въпреки че явно безумно те тегли красотата на латиницата, а като Мето - пиши си на латиница и не се хаби, а се съсредоточи! Подай си една молба до образователните шефове да ти издадат дипломата на латиница и съвсем ще се успокоиш, батко! За още по-голямо душевно спокойствие - лафи си навсякъде по ингилизки , за кво ти е българския ? Ползата ще е двояка : хем околните ще учат безплаттно от теб ингилизки, хем ти че си доволен и спокоен!

Какво сте се хванали за тая кирилица? Някои от тия дето пишат на латиница се намират в чужбина и на компютрите им просто НЯМА кирилица. На големи патриоти ли ми се правите? Това ли ви е най-големия проблем в живота?

Дълбоко , около 120 % , съм убеден, че това е пъклено дело на нашите бивши от ДС по заповед на КГБ - бивши или сегашни, това е без значение- за да провалят тази прекрасна церемония и демонстрират кой управлява зад кулисите и държи парите. Убеден съм също така че ако е имала възможност въпросната дама сигурно е щяла да ликвидира светия отец така както нашият Сергей Антонов безспорно се опита на очисти полския папа. Доказателствата са повече от ясни - те са отразени в архивите на западните тайни служби и в безкористната публицистика на доблестни журналисти, излязла след атентата. За да се затвори пъкления кръг на комунистическите заговори, трябва да се има предвид и убийството с отровна съчма от същите зли сили на един български писател в Лондон за да му отмъстят ,че от слуга на ДС и КГБ е станал агент на западните тайни служби, както се шепне в бишшите среди на ДС и КГБ. А разправят че комунизмът бил мътръв. Да не съм луд да вярвам !

сегашната Папа още Йоан Павел беше жив и и хората знаехме че той ще бъди избран за новият Папа? Не можах да разбера как стана този номер.

и 100 хилядна армия да има от жена и Господ не може да го опази, особено ако е млада и красива.

ИМА ИМА БЪЛГАРСКА СЛЕДА. ХАЛИ Я ПУСНАХ В4ЕРА ОТ 4ЕТВРТИ КМ

Те тва е нивото на охранителите в световен мащаб! Па ние си го сложихме за премиер! Хак ни е!

Когто пишете на кирилица, ВСИЧКИ НИЕ ще го прочетем - в противен случай, вие разговаряте със себе си...

До: da (25.12.2009 г. 21:18ч.) Цитат: Пиша на латиница, ама поне правилно! Т.е. на маймуница, искаш да кажеш. Ти направо ме хвърли в оркестъра. На такива тъпаци като теб едно време Бай Тошо не им разрешаваше и като кондуктори в трамваите да работят!

И Папата се нуждае от време на време да бъде повалян на земята от Мамата.

Тука не може да няма българска следа!

kakvo tolkova e stanalo ,iskalo e momicheto da dokodsne svetiya otec

Поредно доказателство,че няма Господ.

yvajaemi DIVI SELQNI, pi6a na latinica, no pone pi6a pravilno ! I vse pak AZ re6avam !

JENATA E ROJBA NA DIAVOLA,KOLKO MNOGO HORICA IZGORIAHA ZARADI TAZI SGAN,ne sam gei obicham kurvite no samo za sex

бе швейцарската гвадрия не е ли от педали?! :) то и без това и папата е такъв и Ватиканът е пълен с хомо и педофили

Pa Pa ta da se dvizi v skafandar s broneziletka, a nai dobre v tank. Pa Pa ta veche e smeshno ostariyal cirkadziiski atribut, kakto i monarsite. Tapata Elizabet gueen na UK e za muzeya na Madam Tiso.

Пиши на кирилица бе човекоподобно !

Поредно доказателство, че фанатизма е лудост!

Ми дай обява бе. Туй жените са страшна напаст.

vaprosat ne e v koli4estvoto a v ka4estvoto !

Ох... защо и на мене не дойде да ми се нахвърли някоя младичка вдовичка.....

Ама и Вие какво заглавие сте сложили само...350 души охрана не опазиха папата от жена !!!

Заради един кишишин толкова приказки. Аман от набожни глупаци.

учуден, баща ти епедал, а майка ти - курва.

учуден, баща ти е педал а майкати - курва.

Putkata se e hvarlila s nadezda PaPa ta da i obarne vnimanie kato maz, no ne e znaela, che toi otdavna e skopen. Koi e po shtur, mladata zena ili dartia pergish provazglasen za namestnik na Boga na Zemyata.

Кажи му жена и спри с обидите...

Весела Коледа, дир! Колко хубаво е на връх Коледа да започнете със сексистко заглавие. Предполагам, ако 350 души не бяха успели да опазят папата от пенисоносец, щяхте да смятате, че резилът е по-малък!