Парнаджията от Крумовград се обеси

Обвиненият за смъртта на трите деца в социалния дом в Крумовград парнаджията Хамди Али се е обесил сам днес след обед в дома си.

Обратно в новината

Коментари - Парнаджията от Крумовград се обеси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много удобно се е обесил парнаджията. За да няма кой да каже откъде този парнаджия има противотанкова мина... Постъпката му показва две неща: не/премерено силен натиск върху човека+слаба психика. Обаче вместо да притиска даскали, възпитатели, директор (които отговарят за децата!), полицията стоварва всичко върху парнаджията, който, изглежда, е виновен, но не е единствен. Кой му е дал тая мина? Има ли още такива мини? Полицията си мълчи. Съд трябва за учителите (не само за директора), които не са знаели какво се върши в повереното им заведение и не са опазили децата. Иначе даскалите (класните ръководители, възпитателите) знаят всичките клюки. Само не знаят какво става с децата, за които отговарят. Обаче за награда на даскалите, дето не си вършат работата, Бойко им даде коледни набавки.

Някой хора не са съласни с адвоката Марковски. Човека е чувствал вина и сам си е определил наказанието. Самурайска постъпка. Дано душата му намери покой. Ако е така де, а не да са у помогнали. По-интересно ми е как стана така, че за да защитатва един огняр с около 300 или 400 лева заплата и докарващ оше сигурно 3 - 4 хиляди годишно от тютюн или някакво друго земеделие, дофърча не кой да е, а Марковски. И тази смърт трябва да се разследва МНОГО ЯКО. и въпроса да е откъде и закъде са пътували боеприпасите

Кой си ти да даваш оценки какво трябва и какво не трябва? Сигурно си много праведен особено по празниците, вероятно и Отче наш казваш преди лягане. Господ обаче, независимо Аллах, Исус или който и да е, отдавна е напуснал тези географски ширини.

Удивлявям се на отношението на някои пишещи тук към самоубийството на този човек. Да се самоубиеш е най-големият възможен грях на този свят. Грях, който не се прощава. Не стига, че е отнел 3 невинни живота, ами продължава в същия дух. Остатъка от живота си е трябвало да прекара в покаяние и вършене на добри дела, а не да се самоубива.

Поне е ясно, че е имал съвест. Мир на праха му.

нещо куца в народа ни.. трябва да се замислиме, защо в последните години стават подобни трагедии все покрай коледните празници...

Мира на праха му ..аллах го прибра при себе си като достоен честен човек..той не е знаел какво дава на децата....

човека ако е дал взривнито устройство ,,,,нищо подобно ,,,,защо ако няма достойнство ще се самоубие,,,,никога не е работил в поделенията,,,,, а съдии и адвокати се правят ня интересни ,,,,,,,кой е складирал в двора на човека от къде и как е използвал неграмотния и незянаещия човечец за маша за да печили ,,,,,,дали му е чистта съвеста,,мир на праха му

Лека му пръст на човека. Ако има някой на небето да му прости всички волни и неволни грехове, които е извършил.

само да вметна до моралистите: хората просто не вярват, че сам се е самоубил, и 'оценяват' по достойнство прокурор, пуснал на свобода човек- потенциален основен обвиняем с опит за самоубийство. попитай някой полицай или дори обикновен адвокат за какво иде реч. Мир на праха му, занесе си тайната оттатък.

Хайде изплюй дъвката Максим най-накрая. Аман!

Дано Бог (или Аллах, то е едно и също) се смили над душата му. За останалото: Ако Марковски не се беше намесил, щях да вярвам, че е невинен. А човекът не е японец, плюс това, и християнската и (до колкото знам) муслиманската вяра не одобряват (меко казано) самоубийството. Това е вмятане, а по-добре ... да си замълчим. Не че не сте/сме прави за кукувиците, за миризмата и прочие, но поне под точно ТАЗИ новина да помълчим малко.

Мир на праха му. Сам е отсъдил. Голяма трагедия е причинил, но явно е било по незнание. Човек който си слага сам примката на шията не би изложил децата на риск. И да е откраднал мините е опазил ядрото на нравствеността си. Знаел е, че и за колкото години да отиде в затвора-не бе поправил стореното. Имал е съвсет. А много днес-нямат. Сега някои разбират ли защо Стависки трябваше поне 2-3 години да отслужи ефективно. Като направим за някого изключение-ние компрометираме правосъдието. А когато нявкой сам си определи присъдата и я приведе в изпълнение-ние сме компрометираните. Каква е връзката ли? Връзката е тази, че в правосъдието може да съществуват неправомерен компромис само когато съществува общ фон на неправомерни компромиси. Ако нямаше такъв фон-тези мини нямаше да да бъдат у гражданско лице.

бог да го прости - разбирам го... и аз бих постъпила така, просто не бих преживяла такава грешка, не бих могла нито да спя, нито да ям, нито да се смея... той си знае как се е чувствал... господ да му прости... не и на самозванците-родител зарязали децата си на държавно отглеждане... за тях прошка няма!

Мир на праха му. Достоен човек, разкаял се за грешката си ... Дано Бог или Аллах дадат сили на вдовицата и децата.

човек с чест

Мир на праха му. Сам е отсъдил. Голяма трагедия е причинил, но явно е било по незнание. Човек който си слага сам примката на шията не би изложил децата на риск. И да е откраднал мините е опазил ядрото на нравствеността си. Знаел е, че и за колкото години да отиде в затвора-не бе поправил стореното. Имал е съвсет. А много днес-нямат. Сега някои разбират ли защо Стависки трябваше поне 2-3 години да отслужи ефективно. Като направим за някого изключение-ние компрометираме правосъдието. А когато нявкой сам си определи присъдата и я приведе в изпълнение-ние сме компрометираните. Каква е връзката ли? Връзката е тази, че в правосъдието може да съществуват неправомерен компромис само когато съществува общ фон на неправомерни компромиси. Ако нямаше такъв фон-тези мини нямаше да да бъдат у гражданско лице.

Edin chovek s dostoinstvo.

tagno

тъжно и за децата и за човека..нелепа ситуация и човешка драма. Господ да прости на всичките...лека им пръст

РАБОТАТА СЕ ВМИРИСА ЯКО!!!! А кой нае Марковски и кой му плати?!?! Знае се че е един от най-скъпите адвокати!!!! Прокуратурата да не дреме ами да позадълбае в разследването че скоро взривени влакове не е имало май!!!!!!!!!

Мдам господата полицай, прокурори и съдии ще си направят актив с този случай .... демек вижте ни колко много работим. През това време мутри и мафиоти си карат скъпите возила и не им дреме на шмайзерите че има такива институции. Ха ха смешници мислите ли че някой ще ви повярва тъпанари.

Вие сте поредните български изроди. Никога няма да оцените чонек какво е направил. Не знам дали е виновен, но знам, че съвестта не му е давала мира. В това съм сигурен. Разбирате ли господа - СЪВЕСТТА. Нещо много дефицитно в обществото ни. При вас то липсва, не се притеснявайте. Шизофренията ви е пълна. Така може да постъпи само достоен човек на който не му е безразлично случилото се. А от това което изнесе Марковски може и да се окаже невинен. Американскта правосъдна система, към която толкова се стремите наскоро изплати милиони на човек прекарал 35 години без ВИНА в затвора. а вие ИЗРОДИ едва ли не тържествувате, че човека има съвест. Егати противното общество и хора!!

Забежете, че обикновенните хора / православни или мюсюлмани/ се самоубиват, а мафиотите не!

А кой е казал , че е знаел какво прави? Полицията и прокуратурата са изроди. И не само - нобразовани първосигнални малоумници са.

markovski pomaga i na dps i na men

може и да е виновен но поне е с достойнство

Даже са много 500 лв.Човекът сигурно не е виновен.Ония хашлаци (бог да ги прости) са били за бой и то профилактично-всеки ден,за да не правят глупости...

Изчакай само да видиш останалите коментари,що лайна ще се излеят. И аз мисля като теб,човекът е допуснал смъртоносна грешка,която е осъзнал,но друг начин да я поправи в този случай просто е нямало.

СЛЕДОБЕД се пише слято, редакторите Ви да си закачат дипломите някъде по-нависоко

този марковскии е пресдател на правосъдното, такива измишльотини говори и търси вратички и обира тлъстите хонорари

Човек със съвест.Сбъркал, не могъл да го преживее.За разлика от нашите политици

Невярвам ,да е дал въпросното устройство,ако е знаел какво е всъщност.Не е могъл да си прости грешката. И аз вярвам,че всичко е станало от незнание.Нека Бог му прости,ако и той успее да го направи.Тия убиичи/НАГЛИТЕ/ всичко правят много прецизно и обмисленно,ТЯХ БОГ да накаже много жестоко.За тях прошка да няма.Това са ИЗРОДИТЕ,а не човека от Крумовград

Защо винаги някой им е виновен на тия кукувици, дето плодят деца и ги мятат по домовете-виновно им обществото, държавата,...парнадж Бог да го прости, а тия плодовити безхаберници само се дерат и сополивят пред камерите на телевизиите след поредния инцидент колко им е тежко, че им умряло детето или че нещо друго му се случило и отиват да правят следващото нещастниче...което не могат да гледат, естествено, и пак се почва-рев, претенции-все ДРУГИТЕ им виновни.

И какво като е пуснат на свобода??Съда е решил дали д абъде на свобода или не , не онова ..........(измислите си каквито искате епитети за) прокурорче на Кърджали дето вилнееше за арести! Достоен човек, ако е имал вина я е изкупил. Проблема е че скапа делото дето можеше да донесе дивиденти на оня дето съм цитирил по-горе.Как ли го е яд сега прокурора...... тоя параджия, да вземе да провали такова хубаво дело?!

няма власт над онази глава която е готова да падне от раменете си жалко за пострадалите деца но този човек определено не го е направил с умисъл. Еххх..ако можеше и наглите престъпници да се избесят сами.

Мда. Така поне ще спести пари за дело.:-)

Значи за едни може да се гледат дела и мерки в болничните стаи, а за други като Иво Прокопиев дето и без това нищо му нема, не може. Дивашка корупция и двоен стандарт. Даа, това са най тежките и несправедливи времена за Българският народ.

istinski maj a ne kato Dogan i DPS pohar4ili parite za tutun i sega 6te sadeistvat na GERB v pregovorite s tutunoproizvoditelit

Браво на прокурора и съдиата! Спи спокойно чиста съвест!!!

Пуснат срещу 500 лева гаранция- нямам думи. Затова Б-я е на тоз хал......

Срещу гаранция от 500 лева бил пуснат на свобода..... нямам коментар.

Поклон пред паметта му.Човек с достойнство!

ти кога ще се обесиш най-после?

koi nae markovski sigurno da6teria mu tia e v zemedelskoto ministerstvo ot kvotata na dps i be6e nazna4en ot dps kato paradgia.toi rabote6e samo za 240 lv.ot kade pari..........

ABE KAK MOJE NIE BULGARITE DA SME TAKIVA IZRODI EBATI GADNATA NACIYA . VSEKI PUT KATO DOIDA NA DIR-A MI SE RAZVALIYA NASTROENIETO KATO VI CHETA KOMENTARITE EBATI GADNOTO ZLOBNO PLEME. ZASLUJAVATE SI DA STE NA TOVA DEREJE

Да се беше обесил преди да затрие трите деца по-голяма файда щеше да има...

а бе не ви ли минава през ум, че ченгетата дяволски са го притиснали-мога да си представя как са го заплашвалиипритискал да признае-колко му е на човечец като него........