Хванаха автокрадците Лъвицата и Даката

Паралелно с полицейската операция “Наглите” – 2, в столицата е проведена и специализирана операция на служители на СДВР, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха автокрадците Лъвицата и Даката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз колко съм агресивна...

а най-добре - дого аржентино, обучено за лов на пантери! И на диви свине. Обучени са да подгонят пантерите, 20-30 кучета. Иначе едно, две или три такива песа една пантера ще ги претрепе за нула време. Няма по агресивни животни от пумите.

Хора, много внимавайте по празниците! Махнете си някъде другаде колите, купете си каракачанки и добермани, ако ще празнувате другаде, а най-добре - дого аржентино, обучено за лов на пантери! Оставете да свири музика в хола и не гасете цяла нощ лампите.....Помолете съседите да надават по едно ухо и у вас. Пазете си колите от пиратки и артилерийски гръм, че детонацията в затворен гараж е страшна...финансово после! И не хулете момчетата от полицейските опелчета, че и те едва издържат вече....Егати новата година на някой ъгъл в полустудено купе да дебнеш пияници и крадци, а семейството ти да те чака и да не можеш да поднесеш подаръка на дечицата си.......! А на пуберите да кажем за предстоящата канонада и пукотевица, че в Пирогов ще открият музей само от откъснати пръстчета....ще е много забавно и надяваме се, поучително!

xa-xa

CHUDESNO no ima oschte!

от МВР отдавна казаха че имат техен човек в групата

Абе как така разбраха за отрицателно време кой какво е правил в тая престъпна група, къде са държали жертвите и други детайли ? Малко на Предателство ми мирише.

На комунист ли ми се правиш? Едно време при Тошо ги възпитаваха да не тръгват. Сега се прави всичко възможно да тръгнат по пътя, пък ако е грешен - ей го де е затворът. Панделата де. Това е демокрация бате. Всеки сам си избира дали да бъде полицай или крадец. Не, че има някаква разлика, но някак си е по-престижно сам да си избереш вместо да ти натикат зорлем муцуната в купчинката. Лошото е, че и тогава и сега ,учителите май са едни и същи. Ааа и балъците са пак едни и същи ама това е неофициална информация.

до пешо: Напротив! Трябва да натъпчат всичките лекета в затворите и да ги оставят да изгният там. :)

Днес ге хванаха,утре ще ги пуснат.Това е!

абе от какъв пол са тия зверове?

Почват да разкриват бандити. Трябва да се действа и по друга линия - да се възпитават децата да не тръгват по този път. Не може само по затворите да се пращат хора.

Ако ги натикат бандюгите в панделата адвокати и съдии от къде ще лапат.