Бай Миле чакал да го убият с бомба

Милчо Бонев, известен и с прякора Бай Миле, е използвал заглушително устройство за мобилни телефони в деня на убийството му през 2004 г.

Обратно в новината

Коментари - Бай Миле чакал да го убият с бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такеце и не разбрах коъи го обил *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той чакал ама те.... Глей кви подли копелета! Той ги чакал да го взривят, а те го гръмнали. В други случаи са къде по-честни, каквото чакат , това и им се случва. Феър плей така да се каже.

МАЛКО МУ Е БИЛО!

Въпроса е защо си толкова тъп. Как може да пишеш обит, неграмотнико?

Този писателя дето го гръмнаха, в книгите описва въпросния като доста посредствена, меко казано тъпа, личност - какъв бос, какви пет лева?

Абе няма ли тия журналисти да спрат да занимават обществото с тия свине. Абе те са повече от национални герои. За тях има повече книги в книжарниците, от който и да е друг автор. Егати свинщината, Бай Миле това, Бай Миле онова

Ако ти е писано да се удавиш , не можеш да се обесиш.

въпроса тук е не кой е обит, а за ка4естбото на правораздавателната ни система, не може вси4ко да става само по интерес финансов и т.н.

ма къде я чакал тая бомба, пред къщи ли?

ОТ 2000та ГОДИНА ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ПОДОБНИ НОВИНИ ЗА СМЪРТА НА ГЛАВИ, МУТРИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ КОИТО СЪСИПАХА ЖИВОТЕЦА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ

Този супер мошенник го познавам лично,беше шеф на интергрупата по времето на СИК,На важни обекти където можеше да се спечелчт пари задължаваше собствениците да назначават негови хора за управител,барман и главен готвач,да им поемат цялата издръжка,като квартира храна ,заплати и осигуровки и в края на годината да му дадат на ръка без документ крупна сума пари.Аз където работех ,през 95год. на неговите хора се плащаха по 25000 лв. на месец другите наети работници получаваха по 3000 лв. в края на сезона за 6 месеца бай Миле взе от собствениците пред мен 150 000ДМ. Той и Маджо и приближени пиеха само 30годишно уйски и не плащаха нищо.Така че не го съжалявайте ,той си е отзел от всичко.Усигурил си е и наследниците. Да сте чули че на такъв бандюга са му взели нещо.Все търсят дребни мухи за изкупители жертви, за да се искарат големи борци с бандитизма.Нищо не правят,а им осигуряват прикритие и лигистика за операциите на организираните приятелчета.

абе да ги избият вси4ки....

бившият шеф на ДОТИ Володя Пармаков - Пармаков никога не е бил шеф на ДОТИ, преди да пишете-проверявайте

МНОГО ВАЖНО. ОЩЕ ЕДНА МУТРА ПО МАЛКО НА ЗЕМЯТА. ГОЛЯМ ПРАЗ.

Що ли не ми дреме за тоя бай?

gorteska 3 g.ne moje da prekrati deloto na bai mili na margenite i dr.mutri i vse sa po kaschite si i restorantite besobrasie no ako e normalen tschovek sche leji ot 2 g.v satvora i to sa 1000 lv.mutrte i ubiizite v satvora a i kradzite novobogataschite koi gi proverjava sa proishoda na milionite im

Като ти е писано да те застрелят не могат да те взривят.

Da beshe pochakal oste malko ...

От 2004 год го влачат това дело-явно и то никога няма да приключи...както обикновено в България.

Какъв бандит бе, момче. Той е бивш заслужил служител, но нещо не се разбрал с аверите си и те го гръмнали случайно или погрешка. Рисковете на професията, батка.

Абе, тия бай хич не са ми в приоритетите - що така?

Ех, Бай Миле, каква лоша шега ти изиграха. Бива ли тъй да те метнат, тц, тц, тц...

голема работа, гръмнали някой си бандит

Защо ни занимавате бе журналисти с тез отрепки? Докога ще ни блъската тая простотия в главите? Омръзнаха ни и техните и вашите простотии! Ай сигтир всички мърши и мършояди!