Трима работници ранени при взрив на газова горелка

Трима радомирци са с опасност за живота в резултат на изгаряния по цялото тяло след локален взрив в мазе, съобщи регионалният говорител на МВР-Перник Венцислав Алексов.

Обратно в новината

Коментари - Трима работници ранени при взрив на газова горелка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва поне веднъж след поредната трагедия тази държава да се размърда малко и да направи нещо по въпроса!! Виновника трябва да бъде наказан,той не заслужава да живее .. познавам лично единия от пострадалите и съм потресена от това което става !! Вярвам,че ще намерят сили и всичко ще е наред .. пожелавам им скорошно оздравяване ! Дано всичко да се оправи,искрено се надявам !!

аз лично познавам хората,които са пострадали и наистина вярвам,че виновника ще си понесе наказанието,защото не заслужава да живее!!! Дано да се оправят и всичко да е наред

Имам 20 години в строителството и за незнаещите ще обясня.Всичко идва от лакомията на босовете-не спазват технологични срокове,не дават пари за предпазни средства и обезопасяване.Искат всичко да става бързо и ефтино,за да имат пари за джипове,фолкпевици и почивки по островите.Колко души загинаха по обектите-затрупани,с 5 години излязох от строителството,защот не можех да пращам хората си на смърт.На моята съвест труп няма и слава Богу !

..много от участниците в движението не са направили път на болничния ескорт - Може ли таква нещо?! Накъде върви този наш народ? То наистина май само Пиночет би оправил такова племе. На Запад само като чуят тромбата в далечината започвт да се отдръпват настрани. Това с обяснения не става защото главите на простаците с акато херметични кутии-нищо не предават-нищо не приемат. Трябва да направят глобата 1000 лева и да пуснат празни линейки да се движат из царството и един месец да глобяват всички тиквеници. А на рецедижистите да им пребират и книжката за една година. Някой се бори за живота си в линейката, а на простака не му влиза в работата, разбира се. Простакът не вижда по-далеч от носа си и се грижи само за собствения си гъз. Без извинения.

ПРИЧИНАТА Е НИСКА СТЕПЕН НА КВАЛИФИКАЦИЯ ,НЕСПАЗВАНЕ ПРАВИЛАТА НА РАБОТА,ПРИБЪРЗАНЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ,НИСКА СТЕПЕН НА ОТГОВОРНОСТ.

Gorkite momcheta! A DALI vsichki koito rabotjat taka ZNAJAT kakvo i koe e OPASNOTO? Chija vina e tova!? Na distributora ili na rabotodatelja? CHIJA E VINATA???? DANO ozdravejat! A AKO ima otgovoren da si ponese otgovoornostta! Dob che ne sa otischli na onja svjat!!! BOG DA GI POZIVI!!! Zelaja im zdrave!

АМАТЬОРИ,ГРУНДА НЕ СЪХНЕ ЛИ ПО ИНСТРУЦИЯ 24h?ЗАЩО ВИНТИЛА ИЗПУСКА ГАЗ?ЗАЩО ПУШАТ НА РАБОТНОТО МЯСТО?

При доближаване на пламъка до стената се получил взрив. Той е причинен от образувал се конденз на газ.-Пълни глупости!Помещението се е наситило с леснозапалими пари които в смес с въздуха са образували взривна смес-Какъв конденз?

Здравейте колеги от DIR! Само ние можем да направим такъв коментар на случая! Направо ме надминахте, абсолютно научно!