Доживотна присъда искат за убиеца на Андрей Монов

Прокуратурата поиска доживотен затвор за австралиеца Джок Полфрийман, който в края на 2007 г. уби 20-годишния Андрей Монов в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Доживотна присъда искат за убиеца на Андрей Монов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамни са голяма част от коментарите - злоба, мъст и низост, може би за това тук човешкият живот не струва нищо!Дано на пишещите злобари не им се случи такъв инцидент.

Толкова ли струва живота на един младеж? 20 години затвор- я ги изтърпял я - не!Това е гавра и подигравка, България е добра дестинация за психопати - убиици, защото човешкият живот тук не струва нищо.Видно от коментарите, самите ние не го ценим потънали в злоба и жлъч!Срам!

монов който не може да възпита собствения си син е шеф в закрила на детето- това е оня същия ,който се изказа че сираците трябва да мрат..а не да се дават пари за тях..но възмездие има- изродът ,който отгледа бе безславно премахнат от живота..-чакаме дъртия монов да го последва скоро.

И него ли ще си го върнете в родината му, когато го осъдите ? За да могат там да го помилват, както направихте с футболният хулиган. Хем ще покажете, че вършите някаква работа, хем после ще се оправдаете с помилването от страната му. И вълка сит и агнето цяло нали ? БОКЛУЦИ !!!

За всички бесни борци за права и свободи нека прочетат следната статия http://www.dailytele Австралиеца е обвинен за същото престъпление и в Англия. Сигурно и там се е борил с фашизма. А теоретично поне политическите убеждения на жертвата не са от значение за престъплението. Дори и да е вярно твърдението му за циганина, това пак не го оправдава, според родното законодателство. виждам защо, понеже други се измъкват от наказание, и на тоя несретник трябва да му се размине? Родните катили трябва да си носят отговорностите, а не да пускаме и вносните. Тези които са толкова радостни от делата на великия австралийски борец за права и свободи, им пожелавам следващия чужбински орангутан, който дойде да вилнее на родна почва да заколи техен близък. Или да му счупи главата с паве, както му е по-удобно на примата.

Балтов?! та той си бе наркопласьор и както става в сбърканата ни кочина бе провъзгласен за жертва..

Да се изясни дали самия Монов е част е от хулиганската банда на Southern Devision, в колко побоя той и другарчетата му са участвали по мачове на Левски и не само. Според мен просто са попаднали на грешния човек, на този свят има възмездие.

А на убийците на Балтов колко им поискаха ???? Или той случая вече се потули ???

Защо липсват хакти от изнесеното? Ако този чужденец наистина се е притекъл на помощ на бития циганин къде са ромските правозащитници че не му помогнат в съда.Поваленият на земята циганин веротно е жив.Толскова ли е трудно да се изясни истинската фактическа обстановка,че отново ще се излагаме пред света с некадърно съдопроизводство.Ами ако наистина наркоманите са нападнали цигането? Мислите ли че Австралия ще остави това така...пак ще ни съдят и от джобът ни ще има обезщетения...после ще ревем що няма пари за заплати.

ЗАЩО НЕ СЕ ИСКА СЪЩАТА ПРИСЪДА И ЗА НАШИТЕ ДЕБИЛИ.

таткото пишман психолог монов яко е шарил да обвинят австралиеца..а истината е че хулигана монов си е получил заслуженото- СВОБОД ЗА АВСТРАЛИЙСКИЯ ПИЧ!!

Вие луди ли сте, какво? Как вярвате на версията на този човек, който не се признава за виновен като е убил момчето с нож В ГЪРБА.

Много интересно, първоначално съобщиха, че имало записи от камери - все пак случката става на едно от най-оживените места в столицата! Подир тия записи изчезнаха безследно, оказва се, че австралиецът се е справил с бая голяма и агресивно настроена група, за жалост с летален изход за един от тях, Бог да го прости! Но никъде не се споменава за МОТИВ, надали САМ, па макар и отчаян хулиган би се втурнал за едното приключение на щурм срещу цяла банда. А по първоначални данни, не е бил нито пиян, нито дрогиран. Нещо неясно има тук, не мислите ли. Скриват ни част от обстоятелствата.

A momcheto koi shte varne????

Доживот да се дава за истинските убийци на Балтов, Борилски, Радостина и прочие. А за защитниците на безпомощните цигани от скинари, макс 10 години лек режим!

за КОКО дано да ти се случи нещо коково да мога тогава да пиша за твоята анонимна доблест на поредния боклук носещ гражданско мнение.Убедена съм ,че си инвалид в душата си ,забавляващ се с клавишите на компа,импотентен ,но не в медицинския му вид,а може и там,а в главата.

Hvala takviz budni grajdani-NE ZATVOR!!!

Пак ще го помилват. Щото нашите съдии са подкупни или страхливи.

Aide e tupanari PI6ETE - sega imat material da p6ete za6to ne pi6ite!! Rasisti mrusni gadni. Za na6ite nehranimaikovci maika a za 4uzdencite ma6teha a.

Полфриймън заяви, че при инцидента видял как група младежи повалили на земята човек от ромски произход и решил да се притече на помощ- Tozi Anti-Fa trqbva da bade vednaga pusnat i da mu bade izdignat pametnik! Shte se pravqt na fa6isti a??!! Na vi sega ...follow your lider!!!

Тез луди ли са ,за един боклук такава присъда,не стига че е отървал държавата от един бандит ами и като предумишлено го таксуват.

Това изглежда справедливо, но ще се прилага ли същата строгост и към българите-убийци, като убийците на Борилски, на момчето пред Амнезия и т.н.? Или ще прилагаме либийско правосъдие - към чужденците зли, а към нашите катили - снизходителни...

Да не стане като английския футболен пияница

сега се надявам най-сетне демокрацията и в България да отвори вратите си за да има справедлива присъда за един отнет млад живот,на един незавършил образованието си юрист,който нямаше да се спре пред нищо за да изведе делата си със справедлива присъда...Поклон пред паметта ти дете мило и непрежелимо,дано днес е твоето възмездие,дано да престанат да петнят името ти,хора ,които дори не са те познавали.ДАНО

Хубаво са я поискали, само че кой ще я осъществи?! Жалко за момчето, Бог да го прости!

абе лайнарке какви глупости си исрала? какви дела щял бил да изведе монов? -наркоман и отчаян дебил? ако нее мръсника дет му е баща оня отдавна да е в затвора но сега е по- добре..

...i ti li bie6 cigani..a i koito balgarin svari6?? Na tebe kato ti se slu4i slu4ka s huligansko govedo 6te te pitam koi bil kompleksiran i impotenten!!

сега се надявам най-сетне демокрацията и в България да отвори вратите си за да има справедлива присъда за един отнет млад живот,на един незавършил образованието си юрист,който нямаше да се спре пред нищо за да изведе делата си със справедлива присъда...Поклон пред паметта ти дете мило и непрежелимо,дано днес е твоето възмездие,дано да престанат да петнят името ти,хора ,които дори не са те познавали.ДАНО