Пребиха с бухалки модела Деси Зидарова

29-годишната актрисата и модел Деси Зидарова е била пребита с бухалки в столичния квартал „Лозенец" в събота вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха с бухалки модела Деси Зидарова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси Зидарова е популярна моделка и актриса Сн.: БГНЕС Фото галерия ПОПУЛЯРНА.... ДА НАИСТИНА, КАТО Я ПРЕБИХА СТАНА ПОПУЛЯРНА... И ТИЯ НА ОКОЛОМРЪСНОТО СА ПОПУЛЯРНИ СЪЩО ТОЛКОВА.

Все пак мозъка й е бял и гладък като топено сирене рама, и ще си остане малък, меркантилен мозък с елементарни потребности. Повече ми е жал за несправедливостта към животните от колкото към тази. Такива като нея бол ...

В нашата галактика има баланс при всяко нещо, всеки човек, тази деси просто е нарушила баланса, прекалено много е взимала, сега ще дава докато не се стигне до equalibrium.

Сигурно повечето от вас са гледали Убийствен пъзел, ей такива неща заслужават мутрите и мутресите, с бухалките само се галкат и милват. ХА-ХА

Абе и медиите, вие сте много тъпи и алчни копелета, където има гювеч само там ходите, писна ми да налагате най-долните отрепки и само тях да показвате и само те да са ви в устата. БГ медии Боклуци !!!

Вие, които защитавате и съжалявате тази мутреска отрепка сте по-елементарни , наивни и жалки от нея дори ! Огледайте се, ако беше някоя трудова, скромна жена, която прави нещо полезно заслужава да я съжалиш, но случая е съвсем различен и ясен ! Тя мисли само за путката си и за нищо друго.

Вие, които защитавате и съжалявате тази мутреска отрепка сте по-елементарни , наивни и жалки от нея дори ! Огледайте се, ако беше някоя трудова, скромна жена, която прави нещо полезно заслужава да я съжалиш, но случая е съвсем различен и ясен ! Тя мисли само за путката си и за нищо друго.

Вие, които защитавате и съжалявате тази мутреска отрепка сте по-елементарни , наивни и жалки от нея дори ! Огледайте се, ако беше някоя трудова, скромна жена, която прави нещо полезно заслужава да я съжалиш, но случая е съвсем различен и ясен ! Тя мисли само за путката си и за нищо друго.

Ти на тая Деси викаш дама ли ? Вие, които я съжалявате сте много наивни, смешни и жалки !

Всичките мутреси в БГ заслужават да бъдат пребити, дори по-кофти неща, това не е нищо, те са по-гадни от първичните мутри, те са бацили и пиавици.

Е, явно момичето не е толкова добра актриса - не си е изиграла добре ролята в мутренските среди. Като иска пачки - има и бухалки. Но въпреки това не заслужава такъв бой. Дано да се оправи и да няма последици.

Не че го заслужава от гледна точка на това че е живо същество и никое такова не го заслужава да му се причинява и то от себеподобни. Но разликата между останалите живи същества и нас хората е това че можем да мислим и разсъждаваме- ей това не и се отдава на госпожицата. Сигурно с пут... си мисли и ето крайния резултат.

На кого викали парцал? На бившия или на нея? Или на двамата? Съвсем се убърках с тоя хайлайф.

каквото повикало такова се обадило, миличка!

Защо ни занимавате с битието на някаква мутреса?!

За първи път чувам, че има такъв модел, актриса и мутреса! Има един израз Тя си знае защо я бият

Някой набил бившата на Весо Парцала. Известен автокрадец. Голема драма, голем праз. Премествам си го ей сега!

Никой не заслужава такава жестокост който ги е пратил е страшен боклук.

Госпожата е доста нагла. Като актриса е 2 нули. Има навика да прави скандали по улиците вършейки безумни нарушения. Е, сега дано се оправи и преосмисли някои неща.

не с рев и сълзи, а с укор да сочим докъде води пътя на мутресите. да си знае младежта какво рискува и с какви ще се забърква - защото тази кифла не е и няма да е единствената, просто се е разцъркала работата. както и по-долу - га яде кифтетата и кара жиповете, не плачеше. а тези кифтета и жипове са на наш гръб от мутри взети, и не, няма да плача ама хич.

Не ни занимавайте с т.н. елитни боклуци. Има и добри младежи в България - трудолюбиви, свестни - учат, стараят се, за да могат да си намерят подходяща работа и да се возят най-много на втора ръка Фолсваген или Опел. За тях пишете, а не за курветата и мутрите с коли по четвърт милион. Каквото повикало, такова се обадило. Рано или късно всичко получено даром се плаща на тоя свят.

БРЕЙЙЙЙ,ЧЕ МЪЖ СИ Е ИМАЛА , ПРЯКОРЪТ МУ БИЛ ПААРЦАЛА. И КВО ДА ОЧАКВАШ. ЛЕСНОТЕ ПАРИ ВИНАГИ ПОСЛЕ ТЕ ТЪРСЯТ ЗА ВИСОКИ ЛИХВИ. И МУТРЕСИТЕ ПОНЯКОГА ПЛАЧАТ.

ТАКА Е, И МУТРЕСИТЕ ПЛАЩАТ ЗАТОВА,ЧЕ ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКО НА ГОТОВО!!!

ГОСПОДИ ПОМОГНИ НА МОМИЧЕТО ДА СЕ ОПРАВИ! НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА НИТО НЕЙНИ ФИЛМИ И РЕВЮТА, НО МИ СТАНА АДСКИ ГАДНО КОГАТО ЧУХ ПО НОВИНИТЕ ЗА ИЗРОДЩИНАТА В НАШАТА ДЪРЖАВА...

този форум е пълен със завистливи кучки и лекенца

trai babo za hubost :) te sa iskali samo da e razhubaviat...

А някой замислял ли се е, че това може да не е отмъщение на мъж, а отмъщение на ревнива съпръга/любовница, в случай че Деси е легнала с чужд мъж?

Тука на биячите сме подготвили комитет по посрещането!

Скромните, възпитани и добри жени не ги бият с бухалки, защото те по природа са умни и интелигентни и подбират внимателно мъжете с които имат някакви отношения. Най-често знаят какво искат и не сменяват мъжа до себе си преценявайки го по парите в джоба, а по това колко истински мъж е. А за версията с грабежа и мъжкаря - фризьор който е бил с нея ако искаш може да се посмеем заедно.

Злобни коментари! Това е кощунство побой над една жена. Завистливци гадни! Никой няма право да посегателства върху човешкото достойнство! Тя какво е виновна, че е жената вамп и мъжете се влюбват в нея! както се казва обаче злото побеждава.

ВЪЗМУТЕНА СЪМ ОТ КОМЕНТАРИТЕ. Хора това е първо жена майка на две малки дечица .КАКВИ СА ТЕЗИ МЪЖЕ ЗЛОБНИ КОМПЛЕКСИРАНИ ДРЕБНАВИ ДА бият толкова жестока една жена .... Дано гостод да им го върне на най-близките дъщеря сестра майка за да ги заболи ......

ne q biite s buhalki samo s dolari i marki.

hubava jena,dano barzo se vazstanovi,samo edin komleksiran 4ovek e sposoben na takava jestokost

Промиват ни акъла, че жените били РАВНИ на мъжете. Ми, да си ги бият, като се забъркват с мутри, при това като начин на живот. Га яде кифтето не рева...

Арееее пак сме на власт. Можете да се пукате от злоба и яд. Один обича смелите, а вие сте импотентни драскачи по форуми. Животът е бой и стрелба.

И кво като е жена? За мъжете - кратко връзки с криминалните и даже не го броят в статистиката. А това си е мутреска, набита е в мутренския квартал заедно с мутренското си 24 годишно ескортче с което се е прибирала в мутренското легло. Точка. Такива като нея са я пребили, такива като нея лягат и дигат крака на биячи. Няма да се разрева точно за нея, а само за момичетата, които отидоха по такъв че и по-грозен начин 'под ножа' на нейните гаджета или там каквото са.

до ФРОСТ не те знам мъж ли си жена ли си но виждам че си запознат с порядките в панделата ..... та мисълта ми беше да не би случайно да си ощастливил това Богоугодно заведение с присъствието си? А и гледам че май си падаш по дългопишковци да не би да си педал?

Абе големи злобари и страхливци са тия български мъже бе, боже! Трима мъже да бият една жена - това е позорно и гнусно!

Край на светският живот! Ставам домакиня и прекрасна майка.

Била омъжена за Парцала?!

ТО НЯМА СПЕРМА,ПРАВЕНО ОТ ПИКОЧ !!!

daaaa taka stava za sajalenie kato si bila sapruga na PARCALA .toi ne proshtava

KAKVI MAJAGI SAMO- HAHHAHA- OTI6LI DVAMA I S BUHALKI, INA4E MAZKATA MOJE6E DA GI PREBIE PO SAMI I NEVAORAJENI. SIGURNO ZA SLEDVA6TATA MISKA 6TE OTIDAT S TANK. P.S SKORO POLIZAITE 6TE IMAT NUJDA OT NIAKOIA FIRMA DA GI OHRANIAVA-HOHOHO..

Значи пиленцето се е целило на високо на единия като му свършат паричките и го пуска по пързалката и после отива при милионерското синче .... да бе забравих обичала го е завалииката видяла пачките и и паднали прашките...... така е моето момиче като нямаш акъл за 2 ст. и пак имаш късмет че не са те очистили.

Dano da se vastanovi momi4eto! nikoi ne zaslujava tova! tova si e za sram...tozi koito go e pora4al tova ne e sas vi4kia si um!!!

Като чета, повечето от коментарите тук, оставам с впечатлението, че са писани от меки късопишковци, като тия, които са пребили момичето и като путьото (ако е от мъжки пол), който е поръчал акцията. Момчета, за такива сладури като Вас, в затворите има специално отношение и специална справедливост. Пожелавам ви я!

Nali vsi4ki kifli iskat da sa s lo6ite mom4eta - eventualno i s bogatite :) a posle za6to se 4udiat kato su6tite tezi mom4eta gi potro6atot boi - prosto risk na profesiata. Taka 4e da ne se oplakvat - kakvoto si tarsilo takova si namerilo...dano drugite si vzemat pouka i da ne se zanimavat sus sex za pari!

До: Kak4eto (29.11.2009 г. 19:08ч.) Да бе, малоумнице, на Запад всичко е цветя и рози, нали! Тия бейзболни бухалки да не са от български спорт заимствани? Това насилие откъде дойде - отвъд океана, чрез филмите и прочия! Айде, сиктир!

АБЕ МАЙ СЕ ГОВОРЕШЕ, ЧЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ БИЛА ГАДЖЕ НА СИНА НА АЛКОХОЛНИЯ БОС МИНЬО СТАЙКОВ - СТАЙКО. БИЛ ДОСТА ПО-МЛАД ОТ НЕЯ, А И С ЛЮТ НРАВ, ВОДЕЛЯ Я В ДУБАЙ, ПО ЯХТИ В ГЪРЦИЯ...ДАЛИ ТОЙ НЕ Е ПОРУЧИТЕЛЯ, ДА Я Е ХВАНАЛ НЯКЪДЕ В КРАЧКА?...

Narod,l koito iska da jivee v sapunka ot Venezuela, jivee v takava ...