Оневиниха граничаря, обвинен за смъртта на турски бракониер

Граничният полицай Михаил Цонков е окончателно оправдан. Възобновеното дело срещу него беше прекратено от Военноапелативния съд в София. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване и протестиране.

Обратно в новината

Коментари - Оневиниха граничаря, обвинен за смъртта на турски бракониер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се за тебе.Желая ти най-вече здраве.А сливенските военни съдии и прокурори,отдавна им е време да отидат на борсата ;само симулират ,че работят като въобще са лишени от разум при вземане решения.Отдавна си мисля ,че са подчинени на известни интереси - на добре облечени бизнесмени

Mihaile, Na ljatoto LICHNO schte te namerja i schte piem kafe. Pozelah ti neschto ot sarce, no na njakoj ot dira ne mu haresa. Zaschto li? Badi zdrav! Uspehi v sluzbata!!! Do skoro!!!

Голям срам за Бг,трябваше да го обесите насред мегдана в Хелзинки а на негово място поставете някой от нашите -лезбиец или педераска !

ami aco go beha ubili po dobre li ste she da bade . pozdravi iuspeshna sluhsba .

Браво за решението на съда! Призовавам всички пишещи тук не само да си драскаме ами и активно да се включваме в подкрепата на такива хора, в протести срещу опасността да се погуби бъдещето на такива достойни наши граждани и служители, срещу поругаването на националното ни достойнство!!! Надявам се изходът от делото срещу Петър Лисичков, който гръмна онова лай..но да е същият!!!! ПОДКРЕПЯЙТЕ НУЛЕВАТА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕСТЪПНОСТТА, МУТРИЗАЦИЯТА И ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА НИ!!!

Е, доживях да прочета и една добра новина! нАЙ-ПОСЛЕ!

Гордея се с колегата и с решението на съда!

ЕДНА ДОБРА НОВИНА, НО КОЙ ЩЕ ПЛАТИ НА ЧОВЕКА ТОРМОЗА И ЗАГУБИТЕ, ТУРЦИЯ ЛИ? НЕ - ТИ ТЪП БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!

Един достоен Българин!!!!

честито- има справедливост

Хей, най-после! Най-после съдът реши това, което трябваше да бъде решено. Най-после един акт, обоснован правно от всички гледни точки, да ни донесе и капчица национално самочувствие. Че от управници-дупедавци пред чужди господари, го бяхме изгубили.

Благодарение на журналистите от Тв СКАТ,случая доби гласност. Подписката за освобождаването му бе организирана от тях и по тяхна инициатива. Тримата граничари участвали в залавянето на бракониерите станаха и почетни граждани на Бургас. Да бъдат живи и здрави.

Ами тоя сливенски съд, по кой кодекс съди?! По анадолския ли?

Поздрави за полицая!!! И браво на съдиите осмелили се да застанат срещу разпасаната всепозволеност.

Ей, май има надежда за България...

разгеле ....сега тоя розов педал Младенов да си ходи според мен тозхи граничар е многопо достоен за този пост....

Браво! Лъч светлина в тъмния тунел! Ходила съм в Резово на границата. Нашите момчета са едни такива млади и лъчезарни и ходят на обиколка край Резовска река с по един пистолет. От отсрещния бряг на реката обаче ни гледаха свирепо турците,въоръжени до зъби и с насочени напред автомати. Честито на Михаил!