Червен депутат напуска парламента по свое желание

Парламентът освободи по негово желание депутата от Коалиция за България Евгений Узунов, избран от района на Ловеч, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Червен депутат напуска парламента по свое желание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя как сколасва на толкова длъжности?

За това трябва да се погрижим ние НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ след 4г.

Ами той трябва да е в оставка отвсякъде след тоталния провал на изборите. Дано да имат същия успех и в следващи......

В Сибир жизненият стандарт е в пъти по-висок от българския.

Чета доста странни коментари! Освен че са написани неграмотно, нищо интересно няма в тях. Колко депутати са се оттегляли доброволно до сега и от кои партии? Нали депутатството беше голям гювеч? Защо го оставя? That is the question! Иначе, изтъркани лафове като Сибир, 45 години и т.н. отдавна са в нафталина!

Хайде всички подир него и .... в един и същи строоййййй.

Началник на Главно управление Митници 06.08.19 - 24.05.1992

Какво ти браво? Оттегля се за да се отдаде на партийно строителство! Народа го е избрал да прави закони, а той ще укрепва партията! Червен б....к!

Какъв хубав сърпрайз!! Що не вземат и останалите там, колкото са останали, да си стегнат чемаданите и да ни оставят на мира, оставайки завинаги на Сибирском вокзале с чемаданами при братушките им в неабятная тайга в могучая-та си втора родина?!......

Поклон пред подвига на този безпримерно честен другар. Нас червеното знаме родини, нас не ще ни уплаши... А наздраве!

Много услужливо са забражени някои постове на Узунов. Като например секретар на ЦК на ДКМС, управител на първа източна международна банка (банката на Маджо), Управител или член на управата и съсобственик на приватизационни фондове... Не е лошо като питате какво стана с приватизационните ви бонове да си спмняте за тези герои на прехода.

Червен депутат напуска парламента DOBROZORNO... znaem gi tia. Vkara ni broika v parlamenta... sega shte go zamenim s averche.

МАРШ ГАДОВЕ МРЪСНИ.