Желева разяснява на Първанов за посланиците

Готова съм да запозная президента с детайли, факти и обстоятелства по дисциплинарните производства на посланиците ни в САЩ - Лъчезар Петков и в Турция - Бранимир Младенов. Изненадана съм, че мотивите не са били достатъчни.

Обратно в новината

Коментари - Желева разяснява на Първанов за посланиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая суперамбициозна /без покритие досега/ грозничка новозагорска селянка има още много да учи, че да е в състояние да РАЗЯСНЯВА каквото и да било на печен мъж като Първанов

Цялото правителство начело с министър председателя са пълни боклуци! Това се потвърждава за пореден път!Как може официална кореспонденция между правителство и президент да се води по вестници и телевизии!

К.к Б.Б?!!!

Госпожо, не се сърдете! Ако писмените ви обяснения са като абсолютно нелогичните Ви словесни излияния, то напълно естествено е Президента да не е разбрал.Вие сте един от новите министри на които от далече им личи,че се оливат от удоволствие в новите си функции във властта и поради това оставят на по-заден план мисленето като процес.Пример за това е неистовото Ви желание да станете еврокомисар по проблеми от които нямате хал хабер.Точно Вие ще е добре да не говорите изобщо за професионализъм.

ДО Одисей : Хей момче... що не се погледнеш първо ти в огледалото и ако се харесаш да си направиш и зовд къде си в хранителната система щото от такива като теб за по десет лева писане в 20 форума ми е писнало. нали си имате квота :)))) по двайсет на ден.... смешни прошляци

правилно - грозилището поне да беше умно както се очакваше пък то и тъпо ...ужас значи ...пък нещо се подочу че в ЕС му били дуспата за еврокомисар...и много правилно разбира се ...все пак се иска някакво по не средно интелектуално ниво там...не разни пинерводещи после станали социални психолози и прочее измислици...

Вярно е, личи си, че си неграмотен и неподготвен да се изказваш.

Ех ти Гоце, Гоце октомвриец млад, прибери си ги всички твой посланници, и престани да се правиш на утрепан. Ако искаш да помогнеш на Българите покрий се до като ти изтече мандата.

България продължава да е мътна, защото ги има Гоце и Гоцев !

Умрях от смях!;)

Гоце Първанооглу да си ходи!!

Направо ме вбесяват разни измислени специалисти по всичко.И какво трябва да търпим разни мошеници и интриганти в името на какво?Вярно ,че те са изпълнявали поръчки на управляващите ,но това значи ,че не са професионалисти ,а някакви мекерета.Значи в Турция хиляди избирателни секции с хора остойностени-защото вместо бр. е писано лв.,което значи -че Българският им е доста чужд. просто протоколите са писани наизуст,а пък другият убавец ,който е посланик не където и да е ,а в САЩ ,пък сигурно е държал в тоалетната протоколите от изборите,защото как си обяснявяте чистачката да ги изхвърли?????Това според защитниците им професионализъм ли е? То човек наистина да се чуди да умре от срам или от смях от такива ?И смятат ли защитниците им ,че тези държави ще ни уважават повече ако си затворим очите пред откровенно казано -предателство спрямо СТРАНАТА НИ.Да не мислите ,че те са толкова тъпи ,че не се досещат ,че са го правили за да повлиаят на изборните резултати .СТИГА С ТЕЗИ ЦИРКОВЕ!Нещата да си влезнат в релсите.А вие господин екскурзиант на родината ,след тоя сладък воаяж ,отново избивате комплексите си.Искате да поласкаете егото си ,че нещо зависи от вас,а и да не нарушите договорките със старите си авери.Наистина разочаровахте още доста хора със държанието си и постъпките си г-н ПРЕЗИДЕНТ!Вярно ,че вие няма какво да губите повече ,но го правите за сметка на страната си ,която иска най-после да тръгне напред и да се отърси от тия 20 годишни пазарлъци и договорки-аз на тебе ти на мене-ние да сме добре,а тоя тъп и ограничен народ да си .........Вие сте историк,знаете ,последствията....

ПОЗДРАВИ ЗА- ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ , г-н ИВАЙЛО КАЛФИН & Co. , ДПС и ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ , СЪДИЙ , ПРОКУРОРИ , СЛЕДОВАТЕЛИ , ДОЗНАТЕЛИ , ПОЛИЦАЙ и ДАНЪЧНИ РЕВИЗОРИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Външната министърка си ни е ОК, аз я харесвам. Била съм в БГ посолствата в тези държави и знам какво става: Търговия, Мързел, Нелюбезност...помия. Трябва да се отзоват няколко посленника, за да разберат, че не са хванали едикойси за .......ките. Сега е време да се отзоват Всички комунистически посланници !!!! За другаря Първанов, мога да кажа да си гледа задълженията като президент, не като комунист, и да му припомня, че се пресича на зелено не на червено !!!

Към манекенката от списание Грозилка: Ако не знаете, че всички обяснения на ВИСОКО ниво се дават в писмена форма -то вземете и се научете!!! Доживяхме новоизл. министър да дава съвети на президента, независимо кой е той! За да Ви отхвърля предложението - значи не сте го направили като хората!!!

ОБЯВА ЗА РАБОТА Търсят се неограничен брой специалисти от цялата страна, за работа в детските градини на Бойко. Кандидатите да представят в централата на ГРЕБ: документ за основно образование, CV и членска карта

Не ставайте умишлено глупави и да ругаете министър само защото не е от БСП ! Я не се дръж във форума като ментор. Форума е място където човек може да изкаже своето мнение по даден въпрос, а не да критикува мнението на другите. Ако наистина си от Германия, то май е фашистка Германия. Изказвай се по материала, а не пиши колко глупави били другите, защото не споделят мнението ти.

Първанов изобщо не Е компрометиран и винаги се е държал прекрасно на поста, на който е. Или ти си от предателите на България, които искат някой като Петър Стоянов, който искаше да продаде и унищожи кирилицата и православието ни! Аман от боклуци, фашисти и предатели в тази държава. СПРЕТЕ ДА РУШИТЕ БЪЛГАРИЯ!

Автогол, Първанов. Много глупава постъпка. Стана президент, в щастлив момент за него и нещастен за България. Прав е Бойко, само Доган е на ниво.

Почти 20 години ни управляват некомпетентни хора, ама тия са върха! Науките Международни отношения и Международни икономически отношения могат да се учат и само с практика, но дакато се научат ще има големи издънки във вътрешен и международен план.

е тази Румяна Желева?

Индивидът първанов е толкова компроментирана особа , че не заслужава коментар . Ама верно трябва да е много тъп , за да продължава да защитава / като павлик морозов / резаците. Явно тия го държат много яко за топките / с извинение пред дамите във форума / . Безплатен обяд няма , гоце .

Его Европата ни освестява и няма да избере, най-силната ни личност, според МЕСИЯТА..... ЦИ ........Либерали и социалисти в Европейския парламент възнамеряват да отхвърлят номинацията на външния министър Румяна Желева за еврокомисар от България. Причините са недостатъчни ПРОИФЕСИОНАЛНИ качества и неприемливи лични КОНТАКТИ.....

Тези продажници като не зачитат разделението на властите и не уважават президента, така ще е. :)

Не ставайте умишлено глупави и да ругаете министър само защото не е от БСП ! Нима министър на спорта е спортист ? Нима Р.Желева съвсем сама си събира и оформа документацията? Нима дипломатите не знаят че не бива да своеволничат особено щом са от противниковия на България отбор? Докога за уволнение директор на завод ще посочва портиера за неизпълнението на плана за петилетката?

А госпожа Желева осведомена и правно грамотна ли е?

Гоце не е чел писмата 0т 3 ноември, защото беше на екскурзия

Каква е разликата между марксист и капиталист-една крачка.Президентът я е направил,както изглежда-ще се пазари.

Май не си с всичкия си !Ти май си Корнелия Нинова! Признай си .

Дааааааааааам! Война между агент Гоце и бат Бойковите хора. Амчи то сЪ очакваше...

Не стига, че от Позитано са ви раздали компУтри за да пишете тук, пак си оставате неграмотни! Явно вече не останаха грамотни хора да се връзват на кадровиците от Позитано...

Taya jena e mnogo grozna - ujas

Като се научиш правилно да пишеш,използвай наученото да пишеш любовни писма на сестра си,а не да бълваш помия по хора,които не познаваш!

Уф, мамина златна, как позира само...манекенка жива! Бравус!

Ало, другарко, ти ли говориш за професионализъм! Боже, те зи боклуци около бойко Боклука много прекаляват, но понеже са тъпи, не се и усещат. Добре че се чекна по трико по телевизията, та някой да я хареса! Лила за такова (малко по-скромно) поведение я наказаха, но външната ни министърка ще я наградят. Май е професионалистка в една по-популярна професия...

ма тва чирозът май е решил, че президентът и е длъжен май а???? голем смех с тая веяна скумрия

Ако кабинетът няма доверие към посланиците, предлага на президента да ги отзове, припомни процедурата Желева - е и??? ми спира дотук и това е...те могат да си предложат и цар на Луната ако искат))))

nedorazumenie si ti, Bonjo

Недоразумения са тези ,които не им пука за това ,за което са изпратени да работят и защитатават.Те разбира се са изпълнявали поръчки и решения на бандата ,която ни управляваше не без знанието и на Президента.Ако ги махне сигурно ще се разприказват и отново ще лъснат поредните далаверки.А те ако имат малко достойнство сами ще си тръгнат.Ама пуста баница сладка.......Г-ЖО ЖЕЛЕВА ,щом ви ги натрапват насила просто ги заобикаляйте ,а ако станат нахални разкрийте всичко .Какво значи тайна -та те се издържат с нашите пари,значи ли,че са недосегаеми?

Гоце се прави като че ли е дошъл от някоя друга планета.Ама той започва да става абсолютно неориентиран.Или се прави на такъв?

Другаря пРЕЗИДЕНТ намери кога да показва мускули.

Ами нали въпросните посланници са дали кинти , за да ги назначат. Сега Седечо няма да ги връща я...

А ти първо научи правописа-пише се недоразУмение, най-/тире/ добре.И после споделяй мъдрите си мисли.

тези две държави ще си направят анализ и накрая вреда ще има само България

Пази Боже госпожа Фернандел и Гоце да се занимават с дипломация.

Как е възможно да бъдете изненадана от един неподготвен и правно неграмотен човечец пък бил той и президент на уж Европейска държава,каквато е България...

време е президента да бъде отзован!

тя обяснява,а има ли кой да слуша.

Един президент,ако е истински мъж,е длъжен да изтърпи всичко!Дори и непрекъснато говорещ кентавър!

Танцуващия крокодил