Държавата си иска горите и 5 млн. лева от Симеон

Изсечени са над 30 000 кубически метра дървесина от царските гори, съобщи земеделският министър Мирослав Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Държавата си иска горите и 5 млн. лева от Симеон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този съд е един голям ФАРС. Ще връщат вече изсечени гори( прелъстени и изоставени) и някакви си 5 милиона джобни пари, но няма да го окачествят като престъпление на длъжностно лице. А ето тук се крие разковничето. С.К е бил длъжностно лице тогава -втори човек в държавата и си позволява да вържи престъпления такъв голяма мащаб. Целта на този съд ФАРС е да НЕ се съди управлението на С.К и длъжностните лица по него. А то е и най-корумпирано . Продава БТК за жълти стотинки( разликите отиват в джобовете на синовете му), продава се цялото енергоразпределение в ръцете на частници( ЧЕЗ, E.ON RWE ), които ви одират ежедневно кожите БЪЛГАРИ, а НДСВ получават ежедневно дивиденти. Моделът частно енергоразпределение е непознат модел в Европа и страшно корупционна схема. Дава се Софийска вода пак в ръцете на частници и смукачи- английска фирма, смукачът Краус ейджънс в митницата, Прехвърля се златото на България в познай къде за лихви и никой не дава отчет до сега за нищо. Превъртява се външни дълг и разликата отива незвано къде. ЗАД ВСИЧКО СЕДИ СИ БАНКА. Симеон Кобургостки и неговите прилежащи авери са ДЛЪЖНОСТИ РЛИЦА но няма кой да ги съди, ще си доживеят спокойно старините с постоянно дивиденти пълнещи джобовете им. Никой няма да бъде осъди действително до сега за кражби на държавно имущество, за унищожението на икономиката и държавата ни, обезкървяване на нацията ни. Къде е опозицията ?Имаме ли опозиция? Г-н Борисов не ни разигравайте нови фарсове! ИСКАМЕ ИСТИСКИ СЪД ЗА КРАДЦИТЕ И УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА ДВЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА НИ! ideyazabulgaria.org

Браво! Едно мъдро и справедливо решение !То не беше алчност от страна на Симеон, не беше чудо. Жалко за него, защото народът ни го посрещна като икона, а той се изложи толкова много и в морален, и в политически, и в чисто човешки аспект. Мисля, че толкова години като беден аристократ в Европа са отключили този вълчи апетит у него, и затова стана и маша в ръцете на бсп. Сега дано всичко си дойде на място.

по същия параграф, като Чаушеску!

На нас не ни възстановиха 3.5 декара гора, защото попадала в параграф 4,и ни уведомиха , че нямаме право да обжалване ,но за царя всичко може. Прокуратурата предварително вдига много шум в медиите , а резултати никакви.И сега ще бъде така!!!!!!

Какво мисли по въпроса царският глашатай Олимпи?

За превишаване скороста с 10 километра един куп глоби и наказания,а за две национални катастрофи милиони за калпазанина.Значи само за имоти са законите,а за това,че два пъти дядоти и бащатати яко са фалирали държавата ти дават хей така един куп имоти.Раздел неравенства.

В лесничействата стопанисвани от държавата се плаща един кубик дърва, а се взема три кубика. Почти всички правят така. В частни гори това не може да се случи. Но българина е свикнал да има келепир, безстопанственост. Важно е да се крадне и колокото повече, подобре. Нищо, че се правите на много морални. Всички драскачи, зажадняли за имотите на Симеон и оплакващи горите му са най-обикновени мошеници и крадци на дребно. Не са оцветени. От анархия полза имат само мошениците, а от заграбване на частен имот крадците. А сегашните министри само ви будалкат, за да могат през това време да си правят техните далавери. Само, че тези неща ще ги усетите след време.

На дедо Симо ще му фаните дедовия!

Кликата Младенов, Луканов и др. излъгаа народа и му домъкнаа кобургското комарджийче уж да опраи нещата. Но той опраи себе си, точно както навремето направи и дядо му, който съсипа България. Сега Младенов и Луканов не мога да ги видя, понеже са в ада, та да им натрия мутрите. Да страда народа от грабители. Аз може и да съм билдиктатор, но не съм взел стотинка, милеех за хората и вкарвах в панделата всеки, който правеше опит дори в това направление. Сега и аз да се върна трудно ще оправя нещата. Няма достатъчно затвори...

Ваш Симеон Сакскобургготски - пример за подражание.

Пълна измама и кьорфишеци. Милен Велчев под искане на дядо Цар изнесе българското злато в лондоски банки и не се знае къде е . Пак по искане на дядо Цар Велчев превъртя външния дълл. И от двете сделки са направили стотици милони печалба дедото и Велчев, КЪДЕ СА ТЕ? Сега ще връщат ИЗСЕЧЕНИ ВЕЧЕ ГОРИ И НИЩОЖНИТЕ 5 МИЛИОНА. Българии , с вас СЕ ПОДИГРАВАТ една пасмина около ББ, опитват се да ми замажат очите!!! 5 милиона са ежедневната печалбана Си БАНК от властта на ББ.

Tosi chovek trajbva da rasbere che sa ismamata i nadejdite na edin narod potanal v nishteta i miseria trajbva da ima vasmesdie. BB trajbva da ustoi ,nie milionite obednajli pesioneri chakame nai -spravedlivo nakasanie sa vsichki ot svitata na SIMEONCHO ograbili Bg Palna konfiskazia na sagrabenoto. Dogan e sledvashtiajt. Balgari ot vsichki mesta pomagaite s kakvoto mojete.Isprashtaite signali lichno do Boiko

Искаме си пак серГЕЙ-чо, Доган-чо и Симеон-чо! С БКП напред!

Царя да живее в панелка - това да му остане. Станишев да отиде на екскурзия в Белене - в лагера, за да види какво го очаква. Доган - да бъде изпратен в Турция. Смажете комунистите, унищожете ДПС и вземете взетото от цаля - това е едно силно начало да краденото 20 години назад!

А чакай да ги върнат, пък тогава се радвай! ОК? Това да не ви е 9-ти Септември? Комунист

По- рано пишех:вън мадридския крадец,а сега ми се иска да си остане в България,но облечен в райе.И затвор е малко за наглия лъжец.

Сметайте по колко кубика дървесина НА ДЕН е сякъл Крадлив Дедо, заедно с турските и комуноидните си ортаци! Това от човек, който твърди, че МИЛЕЕ за България, за природата и т.н.! Дедо, Дедо - едно от най-големите разочарования в живота ми си ТИ! Кажи ми само какво да правя с баба ми, която толкова безпрекословно вярваше в теб и с 84-те си години под немощна мишничка отиде до урната и те подкрепи! Срам..., Срам... Да не говорим, че тези земи и имоти НЕ СА ТВОИ, а са на ИНТЕНДАНТСТВОТО, т.е. на Царската институция, която отдавна не съществува в България! С какви очи ги взе, с какви ги изсече? На твое място бих дарил всичко на държавата, бих се извинил на всички, и бих си заминал гузно-гузно за Мадрид, барабар с партакешите и копелетата си...

Какво мисли ББ по въпроса?Като го пазеше мълчеше като бъз и сега пак.

Да живее правителството! Връщането на горите на България - това е истинска голяма победа!

Поредната пушилка. Целта е народа да се залисва по имотите на Царя и да не се интересува за кражбите на Иван Костов и другите, облечени във власт негодници.

Абе цървул, ти пък какво се обаждаш! Я върви си копай на село с мотиката, че като гледам колко си неграмотен, ми се повдига.

С мен ставаме трима.Има ли и други?да започваме референдума от ТУК!!!

BRAVO MLADENOV?BRAVO GERB!

Мадридският комарджия трябва да бъде изгонен от България, да му се конфискуват всички незаконно заграбени имоти и средства в наши и чужди банки.Този екземпляр излъга целият български народ, заграби насилствено като управляваш комендански имоти като свои и започно сеч до сухо.Вън на този мошенник от страната ни.

хубаво намерение, но дали ще стане факт? Много се съмявам. скоро гледах ББ по ТВ говореше нещо за кобурга и постоянно го наричаше Царя. Защо ББ нарича така този мошеник? Ами той никога не е бил цар,а само престолонаследник до референдума за република през 1946. нещо много ме съмнява. Иска ми се земеделския министър да успее,но защо ли толкова се съмнявам?

Само на мен ли ми прави впечатление, как този път Симеон е много спокоен. Чудя се дали това не е нагласен спектакъл с който съда да каже - да, горите са върнати правомерно, и с това да приключи всичко. Няма да се учудя.

Айде... горският на пангара, това ще е тест за съда дали е обективен - добре казано, обаче ако съдът беше обективен до сега нямаше държавата да е на това дередже, така че браво за екипа на Б.Б. стараят се хората да оправят нещата, но...в България няма съд, така че резултата пак ще е нулев, гори за стотици милиони как се връщат, само един млн. е достатъчен за съдийте и дори ВАС ще се произнесе в полза на хитрия царски крадец.

Нещо да каже ЦАРЧЕТО за ОСЕМСТОТИНТЕ ДНИ???

Това за Симеончо, добре. А какво правим с останалите?

Ето това се оценява положително от хората.Герб изпълнява управленската си програма. Напук на ибрикчиите, слугите,които са грешно пуснати в обществото. Тяхното място е в килера,където трябва да мине живота им.

Da se vzemat obratno vsi4ki gori i vsi4ko koeto e uspjal da dokopa,4e i drehite mu da se konfiskuvat i ritnik otzat,nikoga pove4e da ne stapva v Balgaria,barabar s negovite liza4i kato govedoto M.VEL4EV! Bez pravo na vlizane v na6ata darjava ili zatvor,kakto mnogo tuk vav foruma predlagat! BRavo na vsi4ki koito sa pisali tuk,s isklio4enie na njakolko zabludeni goveda...

Май Симеончо направи ББ генерал - трябва ББ да върне званието получено от този презтъпник

Стара, нова МАФИЯ, всичко под ножа!

Георги и Болен мозък, Ама вас защо ви е толкова яд, че държавата-тоест всички, ще имаме в повече 16000 декара гори? Мирише ми, че и вашите върнати трябва да вземат май че!! А този Олипм, да му разследват сделките.

всяко наказание е малко за ТАЯ ГНИДА, да го изгонят като Чорно, морни и други подобни престъпници и да не си и помисля да гледа към България

А ще върнат ли всички реституирани имоти?? Връщането е решение на СЪДА а не на някой министър. Щом съда ги е върнал той няма никаква вина. Независимо кой е.

с иска си за обезщетение в прокуратурата. Нали требва първо да го осъди за неправомерно ползване на горите, а после и обезщетението. Само дето тоя ползвача ги е ползвал правомерно. Върнали са му ги. Нищо нема да се случи само пушилка, но има една голема опасност ползвача де не ни осъди в она съд дето ни осъди и Луканов, лека му пръст и кой ли още не, са,о тоя дето не се захвана да го направи. Неслопосна работа.

Ако това издържи в съда, комарджията ще си замине от България тъй беден както дойде. Тогава незнам как ще изхранва Калина , Мързеливия грозник Муньо и сина им Хасан

Дано го осъдят за по -малко от 800-те дни, за които той ни оправи.

Не само нищо няма да вземат, ами ще платят супер тлъст хонорар на адвокатите и обезщетение на СК за морални щети и пропуснати ползи, така че пак ще сме на загуба и то по-голяма.

Аз пък си искам работата. Искам джоба си пълен и децата ми да са нахранени и спокойни. Не искам да гледам гадните мутри на министри, неспособни да се справят с кризата и занимаващи се с отвлечени неща. Няма да ги чакам да се учат.

БРАВО на министър Найденов!!!! Първият министър в новата история на България, който пое смело към пътя на правдата! Радвам се и в момента съм много горд, че дадох своя глас за ГЕРБ! Искам само да кажа на г-н Найденов, че народа е с него и смело напред!!!!

От момента в който му върнаха имотите, някои политици направиха кариера на гърба на Симеон. И сега няма да има дело. Ще има само приказки, за да ви разкудкудякват. Да не са луди да приключат с дело, от което могат да си вадят хляба и пиар още много време. Друго си е да казват ...ще съдим Симеон... А в България всичко е възможно. Осъждали са на смърт и невинни, и в Белене са пращали за вицове. Така, че резултата от делото не винаги ще означава, че е справедливо. Но в демокрация да се иска отнемането на частни имоти, след като има доказателства за това си е направо страшно. Днес ще отнемат имотите на Симеон, после вашите. Това вече се е случвало.

Плюйте, плюйте на воля. Па белким поумнеете и забогатеете от върнатите царски гори. Ама и гледайте да се не задавите или пък разболеете от толкова много злоба и омраза.

Bravo bat Boiko, samo zatova si zasluzava6e da glasuvame za Gerb. AKO PUK NAISTINA USPEETE DA GO OSADITE DURTIQ MO6ENNIK TOGAVA I KOLEBAE6ITE SA 6E BUDAT S VAS.

Държавният интерес е винаги над интереса на някакви лъже царченца и родовата му пасмина. Дано има Господ. Един отруден селянин с мазолестите си ръце стои по-високо от комарджийско-брокерс династии.