Корумпиран граничар - брат на областен управител

Единият от двамата гранични полицаи от ГКПП Йовково, които бяха арестувани за 72 часа по подозрение, че участват в контрабандна схема, е брат на областния управител на Добрич Желязко Желязков.

Обратно в новината

Коментари - Корумпиран граничар - брат на областен управител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се изнася стока за Румъния е с нулева ставка ДДС,тъй като от там се изнася за трети държави.Та фиктивен износ е направен,като се изтегля ДДС от износителя.

mahaite go toq Jelqzkov

Aman ot aitakiva lekenca.Sega gi ovolnete da platat i za drygite korompirani myhlovci

Сега идва ред на присъдите!

Ало, Цецо, ало Бойко, тези май нещо не си платиха ли, че ги хванахте? Ей, сребролюбци неедни, така ви се пада като не си плащате мизата!

До Експерт - Голям експерт си, няма що. Като е вътрешна граница Йовково, ако износа е за Украйна или Русия къде според теб ще се освободи ДДС? Там да не минават само европейски стоки?

КУЧЕТО СИ ЛАЕ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ!!!! САМО ДЕТО СЕ СМЕНИХА КУЧЕТАТА .... С ГЕРБАДЖИЙСКИ!!!!!!!!

Добрич казвате . Ниви, мноого широки поля ....... и главен път за вход у нас от север (ама не така надзираван като русенския) .. ..Кои влизаха/излизаха от там я ? ....И какви точно поселения (къде за по-дълготрайно, къде за краткотрайно живеене) имаше тази кааза на излаза си на Черно море ?

Сами си докарахте такъв имидж! И гранична полиция и митница лапкаха. Не ви е виновен някой ...хлебопроизводител например...Изчистете си редиците, за да ви разграничават

Бой по МАФИЯТА!!

Докато Герб не се изчисти от отрепките, които днес са в БСП, утре в Герб, следващия ден в ДПС и т.н проблемите няма да имат край.

Това като информация, ше знаете е нещо много ново, и нечувано... Ма разбиииира се, че няма как да няма как да няма роднинска връзка... Те са навързани нещата.. Иначе просто не е възможно.. Така по веригата са сума ти хора... И всеки смуче... Иначе с 300лв заплата, как се сменят коли през година.. или как се строят палати... Я да разчитат само на тези 300лв, да се чудят утре как да си платят тока, парното, и дали ще им останат пари за хляб.. Тогава да ги питам... Всички тези отрепки са създадени от столетницата. М им корумпирана.. а народеца нека умира от мизерия...

Нищо ново под слънцето, само лицата на ТВ екраните се сменят.

Ех бастуни... не е важно от коя партия е брат му, а като са го хванали да си отнесе заслуженото, без значение от брат и сестра...!

бахти и държавата

porednite kiutenici ot komunisti4eskoto kotilo... mai sa malko zavodite za sapun... pyk i smyrtnoto nakazanie lipsva..

ДО Aha . АЗ НЕГОВОРЯ ПРИБЪРЗАНО . ПРОСТО СЕ УПОВАВАМ НА ФАКТИ . ПРОСТО СЪМ ПРЯК ОЧЕВИДЕЦ , НАПРИМЕР , КАКЪВ ПОГРОМ В МОМЕНТА СТАВА В ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО . УВОЛНЯВАТ СЕ ДОКАЗАЛИ СЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ , ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЗААНГАЖИРАНИ КАДРИ , А НА ТЯХНО МЯСТО СЕ НАЗНАЧАВАТ АБСОЛЮТНО НЕОПИТНИ И БЪКЕЛ НЕРАЗБИРАЩИ ОТ ТОВА ЗА КОЕТО СА ГИ НАЗНАЧИЛИ - РАЗНИ ТЕХНИ ХОРА , ЛЮБОВНИЦИ , СИЛИКОНОВИ КУКЛИ . Я МИ КАЖИ СЕГА , НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ И ПОПАДНЕШ В ТЕХНИТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ РЪЦЕ , ПАК ЛИ ТАКА ЩЕ МИСЛИШ...

въйй ми ти си много зле бре?? ми Бойко не познаваш ли ??? Ми Цветито??? янлъш чиляк си ти май...

Селяндурино ПРОСТ, аз колко пъти на теб ти казвам да си напишеш ника и да не заблуждаваш форумците а???

а бойко , знае ли областния , какви ги вършел преди , с какви далавери , се е занимавал , та го сложи за областен на добрич , а като шеф на икон . полиция за нищо не ставаше , той и за областен не става ,пълен профан е само с далавери се занимава , с мутрите на града

мнооого си прозрачен шъ знайш по прозрачен от НОВАТА политика на ГЕРБ май...хи хи мишок

май шефът ан Вътрешан сигурност сега ще го закъса....

и това е само началото почнаха лайната вече да се изливат какво има да видите самоооо и забележете - тов асамо за 3 (три) месеца...пък той горкият мачо все се жалва от предишните...и все още има балъци дето се празнят катого чуят...

То е много ясно. Как някой ще може да прибира в джоба, ако няма покровител?

престанете да бъркате гранична полиция с митница.заради такива некомпетентни като вас страдат митничарите.на една граница полиция,пътни такси,банки,всичко за простолюдието е само едно-митница.научете се да разграничавате службите,и тогава яжте г..а на митницата.а това че от управляващите и хал хабер си нямат е друг въпрос.не може полицай да управлява митница.това е просто шокиращо!ние да не сме полицеиска държава?бойко хубаво да се замисли-дали е назначил подходящите хора на подходящите места?

кадровата политика на ГЕРБ е ясна - просто няма такава! Маха някой шеф и си слага негов човек - послушко, кой е казал, че трябва да знае и може!!! А на тоя брат му със сигурност като шеф на икономическа полиция е знаел за заниманията му, но нали сега са на власт - все ще го оправят някак - ние да му мислим. И тия са като ония даже ще надминат учителите си - нали са добри ученици. Я за има няма 2 месеца държавата цъфна от всякъде

стоицизъм е необходим на това правителство, за да издържи на стотиците подобни случаи, коти тепърва ще искачат. Това е насаждано повече от четвърт век и сега - хоп Аладин да ги вкара в шишето. Не познавам ЧИСТ ТАМ ГОРЕ - майки ,бащи, синове, братовчеди, любовници - всички са оплетени по страшно гаден начин, ДАМИ И ГОСПОДА!

Абе от Генерал Тошево са наи-големите тикви в района! Братко може и да не знае нищо- той по принцип си е доста тъп!

ако герб наистина искат да преборят корупцията нека да разследват имотитно състояние на ВСИЧКИ свои Областни Управители. Буквално на ВСИЧКИ! Те не са случайни хора.

pavka,ako sestrati e k... i ti li si-za6to vinagi barzate s izkazvaniqta si

Пък тоя Станишев какви ги назначава...

Като свински черва са...

От тук нататък няма да има нищо друго освен само корупция.Да са ви честити тези от ГЕРБ.За пред публиката който не слуша и не плаща в капана.

Бойко Борисов навсякъде назначава бивши полицаи и военни със съмнителна компетентност. Той всъщност и на власт дойде опирайки се на хора от полицията. Кой според вас предизвика всичките скандали с участието на разни генерали през последните две години? Всичко беше предизборна борба с цел дискредитиране на управляващите и идване на власт на ГЕРБ. Лошото, че сега трябва да се отплати на всичките си помагачи и да ги назначи тук и там. А те освен че са некомпетентни са явно и корумпирани. Голям дерт го чака българския народ. Ще видите когато правителството започне да се клати още какви полицейски номера ще започнат да се въртят и каква война ще настане. Жалко, че потърпевшите ще са обикновените граждани.

До МеН, и Експерт. защо трябва всичко да Ви е ясно драскачи такива. По цял ден седите в нета и се чудите какво да напишете. Явно само това е мястото където вие си мислите, че се езявявате и сте значими. Не е необподимо да има граници за да се извършват търговски сделки. А при всяка една търговска сделка има ДДС. Но вИЕ МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА НЯМАКАК ДА ЗНАЕТЕ, защото най-вероятно сте учили до осми клас-пряко сили. Така, че първо се запознайте с основите на икономиката и пазарната търговия и тогава драйскайте по нета. А това, че Герб, като първа сила излага обективната истина и прави само чест

Думата вероятно е използвана за да се уточни участието на двамата в организирана система за точене на ДДС, но не игнорира пропускане на автомобили с фиктивна стока. Моля ви, предполагам, че и вие като много други ни смятате за хора с ниска култура, но смея да кажа, че все още се справяме със смисловото съдържание на изреченията. Що се отнася до това, че е брат на еди кой си, просто следва скромно да замълчите, защото мисля, че всички познаваме нравите в България и особенно в системата на МВР. Дори ББ говори за шуробаджанащина. Друг е въпроса въпроса за правомощията на гранична полиция по отношение на фиктивните стоки.

Браво ГЕРБ, браво гербери. Сигурно всички сте мечтали, ставайки съмишленици или членове на партията на пожарникарето за подобни далавери. Батко в икономическа, братко престъпник под чадър. Машала бе, крадци.

нищо ново!!остава БОЙЧЕ да каже ,че не го познава/което може и да е истина/ и сигурно го е назначил СТАНИШЕВ!! ПЛЮС ТОВА НОВАТА ВЛАСТ ВКАРАХА ПО ВСИЧКИ ГРАНИЦИ ДАНЪЧНИ И МИТНИЧАРИ КАТО ПРЕХВЪРЛИХА ПЪТНИ ТАКСИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ КЪМ МИТНИЦИТЕ!! И ТОВА С ОПРАВДАНИЕ ,ЧЕ СЕ БОРАТ С КОНТРАБАНДАТА1как ли го правят другите страни от ЕС ,КЪДЕТО ПРОСТО НЕ РАЗБИРАШ ,ЧЕ МИНАВАШ ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА В ДРУГА?!ВИЖТЕ ЗА СПРАВКА КАКВО СТАВА НА СЕВЕРНАТА ГРАНИЦА М/БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ!!!

ХА-ХА-ХА. ЧАКАЙТЕ . ТО ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗБИРА , КАК ГЕРБ СИ НАЗНАЧАВА НАВСЯКЪДЕ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ СИ ХОРА , ЗА ДА МОЖЕ КРАЖБИТЕ ИМ ДА СТАВАТ ВСЕ ПО - НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ .В МОМЕНТА ВЕЧЕ ИМА СРАСТВАНЕ НА ПАРТИЯ С ДЪРЖАВА .ТЕЗИ ЩЕ БЪДАТ НАЙ- ВЕЛИКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ , КРАДЦИ И КОРУМПИРАНИ , КОИТО СА СЕ ДОМОГНАЛИ ДО ВЛАСТТА . НАГЛИ И БЕЗКРУПОЛНИ . ДАНО НАРОДА СЕ ОСЪЗНАЕ ЗА КАКВИ ЕНИЧАРИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ Е ГЛАСУВАЛ .

В това съобщение ме притеснява думата вероятно,която на мнозина от тук присъстващите не прави особено впечатление.И още нещо.Братът на областния е пълнолетен и ,ако е виновен,да отговаря.Не хвърляйте на вълците тези,които нямат вина.

Започнаха да излизат резултатите от кадровата политика на ГЕРБ

Що не хванат и шефа на ВиКДобрич какви ги върши?

Айде сгафилия, сгафил, ама защо го прехвърляте на брат му? Човекът може и хабер да си няма за какаво става дума. Вие сигурни ли сте какво става у вас. Егати поръчковите журналистически памфлети.

Dobro Utro Boyko!

nqma takova neshto narecheno BG

Леле, леле, каква стана тя? Милиционерите пак се изложиха на светло. Тези митничари явно не са се отчели както тряба и затова са ги гепили.

И накрая двамата ще осъдят държавата за 'уронване на престижа

За да се уредиш на подобна служба естественно че трябва да си брат или син на някой. После с цифрите от контрабанди финансираш политическата му кариера.

Айдееее....И тия са кято ония, ама май ще излезе , че са ги и изпреварили май. Дънят се още в самото начало. ЗА ТОВА ЛИ СЕ СМЕНЯТ навсякъде кадрите???