Взеха лиценза на писта на Витоша

Международната федерация по ски (ФИС) взе състезателния лиценз на единствената писта за ски бягане в Природен парк Витоша.

Обратно в новината

Коментари - Взеха лиценза на писта на Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

CEKO DA SI STOI V BANSKO DA SI VZIMA RAJDIVITE LIVTOVE I DA GO NJAMA,DA NE SASIPVA I VITO6A.BOIKO MOJE DA NAMERI PO GOLJAMI INVESTITORI OT CEKO .

АМА ТО Е ЯСНО БРЕ ВСИЧКО ХУБАВО КОЕТО Е СЪЗДАДЕНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪСИПАНО .РАЗНИ ТЪРТЕИ САМО ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ И С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ ГЛЕДАТ ДА СЪСИПЯТ СУМА ТИ НЕЩА ...ПЪК ПОСЛЕ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕНО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА ТЕЗИ КОИТО БУТНАТ ПО-ГОЛЯМ РУШВЕТ ПОД МАСАТА..ТОВА ГО ГЛЕДАМЕ БЕЗУЧАСТНО ВЕЧЕ 20Г.ПРЕСТЪПНОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ШИРИ....

Нищо не чакам, правя каквото ми е по силите, напр. поддържам си градинката пред блока и това ми доставя удоволствие. Но когато някой претендира, че е отдаден на нещо, следва да гледа отвъд светлината от холандеца му и да мисли глобално.

A za6to 4aka6 EKOLOZITE da svar6at rabotata za celija BG NAROD?????

NISTOOOOO,NOVOOOOOO- bg NORMALNOO

Този път коментара ти издиша и няма никакъв смисъл. Човек носи името, което са му дали родителите (а цитираните от теб са стари български имена). А дали ще стане чукундур или свестен човек зависи от други неща, а не от това как се казва.

Да допълня за еколозите, дано повече от тях прочетат това и си направят изводите! Вместо да се вдига олелия, че ще се изсекат 100-200 дървета в някоя стратегическа точка, да помислят, че 5 пъти повече се секат ежедневно в България и да вземат да посадят поне толкова за една година. Вместо да пазят само Рила, Пирин и пр. уж паркове, да предприемат нещо от следното: 1. Да настояват пред общините за еко ГТ, изграждане на метро, разширяване на тролейбусната мрежа, автобуси на метан. 2. Парламента да забрани отоплителни (и не само) инсталации на мазут и нафта. 3. Да се наложи със закон новопостроените сгради, да се климатизират с термопомпени инсталации (при това подземни), да се използват масово соларни технологии. 4. Да се въведе задължително технология за обработка на отпадъците чрез компостиране. И още много, много подобни примери...

Гого, Гошо, Жоро, Гогата и пр., тъпи коментари на просто човек! Природата си е природа, пистите са спорт и развлечение. Хубаво е да се знае, кой какво поддържа, да има право да го прави и да плаща сурово ако не си гледа работата. Със сигурност не е така, защото в БГ всичко е наопъки обърнато. Аман от псевдоеколози и техните абсурдни претенции, с нищо по-добри от положилите основите на мутробарока!!!

SAMO 24 CHASA I STANDART SA PISALI ZA LITSENZA,I DVATA VESNIKA IMAT JURNALISTI VAV SOLDEN,KOMANDIROVANI BFSKI.CEKO NENI PRAVI NA BALACI,NA VITO6A I TRJABVA GOLIAM INVESTITOR,DNES SE OTKRIVA SEZONA DA VIDIM KOLKO SKIORA OT BG U4ASTVAT

От двадесет години редовно ходя на Витоша.Мненивто ми е ,4е рьководството на парка добре си вьрши работата,а този Минев да заминава на майната си.Оставете планината и хората на спокойствие платени журналя..

От тъпи чукундури с имена като Цеко, Мако, Дако, Пеко, Мико и производните им фамилни селяндурщини не може да се очаква интелигентно и отговорно отношение към хората или природата. Това е доказано многократно в по-старата и по-новата ни история. Какво да коментираме - делата им говорят, и имената им - също. Дивотия и простотия, и кал по гърба, обилно съпроводена с чалга и голи кълки ... Жалко и за планината, и за пистата, и за спортното ни минало.

АМА БЪЛГАРИТЕ СА СЕ НАУЧИЛИ САМО ДА ПОЛУЧАВАТ И НИЩО ДА НЕ ДАВАТ, А ТО ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА И ДА ПОДЪРЖАШ НЕЩО ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА ДА ДАДЕ ПЛОДОВЕ, БЪРЗИТЕ ПЕЧАЛБИ СЕ ОКАЗВАТ КРАТКИ.

Е как така изведнъж стана опасно бре ! Последните 20 години не беше сега за 2 месеца е вече опасно !

Армандо ! Вършете си работата със Семката бре, магаре ! То вярно, че да изкараш всичката убавиня от себе си като бегач не е като да отместваш колците (къде с рамо, къде с коляно, къде с ръка .... дори и да са гъвкави в основата), ама не е ни Съпромат, ни Динамика, че да се проваляте да го има на Витоша . И по-бодро ! ..... и по-сложни неща сте оправяли . Успех !

Ама на сайта на FIS няма такава информация. Няма и лиценз за такава писта на Витоша, нито отнет, нито от предни години. Май БФСки лъжат, защо ли е така? И защо ли журналистите го пускат 1:1, без да проверят за какво става дума?

Вън Цеко от Алеко! Опропастиха Пирин. Сега е ред на Витоша. (За информация:списание GEOGRAPHICсептемвр стр.20)

HAHAHA

Не смесвайте нещата. Редовно се катеря по Витоша, но съм летен турист - рядко се качвам в сняг. От няколко години ми прави впечатление колко е занемарена пистата за ски бягане. Даже мислех че вече не се използва и затова е такава.

плюйте плюйте имате да си мечтаете да станате хора като Цеко Минев.......глупаци.

ДРЕМЕ МИ,Я САМ ОТ СЕЛО!

Как така тази година пистите на Алеко станаха опасни за скиорите а предишните 30г. ( от толкова години имам спомени) не бяха ? Дали г-н. Минев ще може да ни го обясни?

Vitosha park tova e....

между ски писта за алпийско каране и трасе за ски бягане ИМА разлика! Не намесвайте сега каманяка по алпийските писти, ами си опражете пътечките за ски-бягане! А за Цеко ... пожелавам му до писта да не се доближи цял живот!

Нека нека, само така !!! Ама ако питате Стефка Костадинова у нас има перфецтни условия за зимна ОЛИИИИ-мпиада

Много добре, да вземат и лиценза на Лалето. За какво ни е иначе - да се пънем за олимпиада? Която да плащаме от нашия джоб, както беше и със световната купа тая година. Ако случайно не знаете, 4 млн.лева са дадени от държавата за нея! Което принципно не е лошо, но ако имаме пари за спорт, а не когато трябва да плащам дъщеря ми да плува в месеца 10 пъти за 60 лв!!! Ами да ги дадат за децата и спорта!

Вън Цеко от Алеко! Да му отнемат лиценза и на незаконните писти на Юлен!

хахахахах :) тая писта не е ПИПНАТА в последните 20 години

Този тип цеко минев съсипа прекрасния Пирин.Сега наглеца се опитва да манипулира хората, като ги заблуждава с лъжи и за Витоша. Вероятно цели личностно да се разправи с принципните защитниците на природата.

КЕФ,ПОНЕ ЕДИН СЕЗОН БЕЗ НАХАЛНИЦИ И ПРОСТОТИЯ НА ВИТОША ,И ПЛАНИНАТА ИМА НУЖДА ОТ ПОЧИВКА .

Ceko produljava da luje. Ni6to ne pre4i da poddurja pistata! Toi oba4e iska da stava po negovite pravila, a ne po tezi na edna civilizovana evropeiska strana. Mar6 v Rusia, Ceko!!!

доколкото знам пистата на Лалето миналата година незаконно я почистиха от камъни, а тази година има следи че е косено. А за оная писта за ски-бягане Българския ски-пул нямат пари да си я почистят :) Егати лъжците :)

През последната седмица Витоша ски АД, собственик на ски-съоръженията на Витоша и Българската федерация по ски непрекъснато изнасят пред медиите лъжи по адрес на две държавни ведомства - дирекцията на парк Витоша и Държавната агенция по горите. Според българския закон това е престъпление (чл. 146-148 на Наказателния кодекс). Фактите по случая може да научите на: http://forthena

Поредната платена статия на Цеко Минев и компания...и безобразна демонстрация на продажна журналистика...

CEKO,RASKARAI SE OT BFSKI, SOLDEN BG SKIORITE GOLA VODA ,SPONSORI, TV, PR,VIT6A,BANSKO MNOGO PARI A SKIORITE ZLE, BEZ LAGERI I TRENIORI..RAZKARAI SE SPASI SKI SPORTA

Ceko Minev Gospod da mu e na pomosht, makar che ne viarvam y Toy da mu prosty.

Я СТИГА ПРОСТОТИИ, БЕ ! ОСРАХА ВИТОША СЕЛЯНДУРИТЕ С ПАРИ, КВИ ПИСТИ, КВО СКИ БЯГАНЕ, КВИ ГЛУПОСТИ ... ВИТОША СИ Е ПАРК, И ТАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ ОСТАНЕ, А НЕ ИГРАЧКА ЗА РАЗНИ СЕЛСКИ ЛЪСКАЧИ ...

Витоша ски и света ще обърнат, само да е тяхното! Призовавам за бойкот на техните лифтове! Ще си пантим и без тях. Мръсници!!!!

http://www.park-vito

ceko MAFIA

Друго си е да те информира Правилната журналистика.

Плитки ченгеджийски активни занимания. Цеко обеща на едни големи батковци едни неща за Витоша - сделка и половина, пък нещо не се получи и след дълъг размисъл измислиха това, което ни поднасят чрез журналистика тип мека китка.

Цеко е адски гъст с ФИС-аджиите. Много от тях са не по-малко алчни от него (не става дума за спортно-техническия състав) и заедно с него напират да правят нови гигантомански изпълнения в България. Тъй като заровете за Витоша са хвърлени от високо ниво в световните ски - по идея на Цеко, и едни пари вече дълго време чакат да бъдат усвоени, сега излизат с поредното зле скроено ченгеджийско активно мероприятийце, за да злепоставят двете цитирани държавни агенции и да развържат ръцете на Бойко за действие по предварително начертания план. Като концесионер на ски съоръженията, задължение на Витоша-ски е да се грижи за доброто състояние на пистите, като се съобразява с това, че те се намират в национнален природен парк. Като не им изнася - да започват процедури по анулиране статута на парка, както направиха с част от Пирин, пък да видим дали ще устискат на скандала.

По мое лично запитване имаме отговор на този проблем от парк Витоша: http://ww

Ето мнение и на другата страна: http://fort

Доколкото знам, пистата Лалето беше почистена незаконно от камъни през 2008, а тази година се вижда че някой е косил. А за ски-пистата за бягане, от години БГ ски-пула се оплаква, че няма пари да си я почистят.

Доколкото знам, пистата Лалето беше почистена незаконно от камъни през 2008, а тази година се вижда че някой е косил. А за ски-пистата за бягане, от години БГ ски-пула се оплаква, че няма пари да си я почистят.