Бърза помощ отказа преглед на сърдечно болна

Медицинска сестра от Спешна помощ в Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив отказала преглед на жена с болки в сърцето и я пратила в частна бърза помощ.

Обратно в новината

Коментари - Бърза помощ отказа преглед на сърдечно болна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наложи ми се да извикам бърза помощ, точно за същите симптоми и след като час и половина никой не дойде звъннах пак, отговориха ми, че бърза помощ била за ПТП-та и ако имали свободни коли тогава пращали на адреси, сами да сме закарали болния до някоя болница. В каква държава живеем. Защо чак следкато се развиках в болницата ми обърнаха внимание и след прегледа решиха че трябва да я приемат в отделение, защото май било по сериозно. Направо ми иде да си събера багажа и да замина някъде далеч, то вече ме е срам да казвам че съм българка.

АЗ ОБВИНЯВАМ!!!Не обикновения български гражданин,който ИМА право да живее!Не обикновения здравен работник,който ИМА право да живее,работи и твори ЧЕСТНО И ДОСТОЙНО!Не обикновената сестра,санитарка,шоф на бърза помощ,че са това,което са.Всички ние сме вързани в омагьосания кръг на самоунищожението,себ с една единствена цел-Извличане на изгоди за една шепа бандити от всички цветове .Аз обвинявам ВСИЧКИ управлявали досега за смъртта на два милиона сънародници-поради лоша здравна политика,здравна система,която УБИВА ,работеща ПРОТИВ здравето и живота на моите деца и родители.Аз обвинявам онези,които допуснаха да се озлобим до такава степен,че да възненавидим понятия като хипократова клетва,милосърдие,съ ВСИЧКИ ,които с действията си или бездействие допуснаха да се вихри една такава система убиец(която УБИВА И ДНЕС)-на всички нива в държавата..Нещо по-конкретно,какво или кого все пак обвинявам? За липсата на правосъдие,липса на справедливо заплащане,липса на прозрачност,липса на НЕпродажни политици,включително и днес.Липса на закони,които да бранят обикновения човечец от моето и твоето село.Липса на ....въздух вече!!!Огледайте се ,отговорите ни се навират сами в очите!!!Не мога да задължа някой да ме обича,но да ме уважава....това го ИЗИСКВАМ.Третият закон на Нютон гласи:На всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.Пове камери,повече сигнали.Не тук,в България,а в Европейските съдилища,защитаващи правата на хората.Обществени организации,които да РЕАГИРАААААААТ!!!СИЛ ОПОЗИЦИЯ на настоящата власт,такава каквато тотално ЛИПСВА и се позволява и все още,и все още и все още....до безкрай нещата да не работят за нас-обикновените хора.!!!Човеко,който четеш,моля те като човешко същество,открий в себе си съпротивителни сили,помогни ми да продължа да вярвам,че не съм СКОТ!!!Дай ми човешката си подкрепа и заедно да изкрещим най -накрая,че ние,нашите майки и бащи,нашите деца и приятели в България са живи ЧОВЕШКИ същества и ИЗИСКВАМЕ отношение като към човешки същества.В противен случай, НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА РАВНО ПО ГОЛЕМИНА И ПРОТИВОПОЛОЖНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!!! Какво ли е изпитвал някога народа, за да издигне преди 132 години апелаСвобода или смърт?И какъв трябва да е нашият апел ако трябва сега да го съчиняваме?Как живеем сега ,скъпи сънародници?Задейств най-сетне, майка му стара ,онзи отпор,който тъпанарите около нас заслужават!РЕАГИРАЙТ на законно основание,светла пътеводна звезда,организиранос опозиционен субект(един съвременен Данко,който да ни преведе през тъмната гора).Четири напълно възможни неща!!!

Абе хора,преди да пишете във форума изяснявайте фактите.Който е гледал репортажа снощи трябва да е обърнал внимание на факта,че жената отишла в Спешен кабинет е имала болки цялата седмица преди да потърси лекарска помощ-това самата тя го каза по БТВ.Това че е циганка само се раздухва от журналисти търсещи сензация.То и без туй всички сте виждали по болниците от кой етнос са повечето болни или чакащи за прегледи.А да сте чули някой циганин да е върнат ,защото не е осигурен здравно??? А да знете колко цигани се осигуряват в НЗОК??

сестри преглеждат сърдечно болните!!!!

Наде, (Наталия) Ти Наде ли си, или си Андрейчо?:) Или си хермафродитче? Абе вие платените, като ще плювате по форумите баре вземете да се пообучите малко! И двамата пишете с главни букви и двамата правите една и съща правописна грешка - пишесе полОвин, а не полУвин. Ерго, май сте един и същи човек. ;-) Ерго и покъртитрлните ви истории, май са покъртителни измислици стил Лична драма. Ех днес да си платен писач в Дир-а! :))) Айде бегай скрий се.

Според закона за ЗЗО хората с НЕ-спешни състояния -заболявания и травми трябва да се обърнат към общо-практикуващите лекари и Неотложната помощ,която е в обхвата на дейност на НЗОК и РЗОК-член 45 т.5 ! А спешна безплатна медицинска помощ е предвидена според закона за здравето за живото-застрашаващи състояния-член 82 т.1 ! Това е законовото положение в тази страна и законите важат за всички! Не е предвидено друго,освен ако има икономически растеж и събираемост на осигуровки и данъци

това е истински геноцид!!къде са ни парите от здравните осигуровки помиари такива???

Но защо бързаш с присъда като не са публикувани резултатите от изследванията, а те може да покажат,че липсва спешно състояние- наличието на сърдечно заболяване НЕ означава,че пациентът има право да минава през спешното звено при всеки здравословен проблем,а само при спешни състояния по принцип,и ако потокът е голям във всички страни в спешното се преустановяват НЕ-спешните прегледи и се минава на режим само спешни живото-застрашаващи състояния,каквато е функцията на спешните центрове, а за да поемат и не-спешни прегледи са нужни много повече ресурси-и медици,и оборудване,и консумативи и реактиви, и постъпления от данъци и осигуровки

Ходенето на групи е класически характерно за организираната престъпност - това ще го прочетете в уикипедията към темата организирана престъпност,която класически намира почва сред такива,които нямат нужната квалификация и отговорност ,за се интегрират ,губят доверие,и се стремят към чуждите стоки и пари с непозволени и престъпни методи -политическо насилие,измами,грабе хайде,роми,учете и работете,плащайте данъци и осигуровки,няма да постигнете много с натиск и превишаване правата си при недоизпълнени човешки задължения

Наказана с предупреждение? Е това е гавра! Тя в случая застрашава човешки живот и това е наказауемо по НК!

Трябвало е да има обучение от общо-практикуващия лекар как да постъпваш в случай на хипертонична криза,която е без усложнения,за да не се стигне до усложнения, а и общо обучение за дългосрочния комплексен подход и лечение.За това,че Спешна помощ понякога се занимава с НЕ-спешни случаи,а в същото време спешните остават на заден план са виновни наглите злоупотребяващи индивиди все пак, а не медиците,които ги е повече страх от уволнение в случай,че не обърнат внимание на арогантен не-спешен,който ще клевети и тероризира наред, и липсата спазване законите и правилата и реда в здравеопазването,кой дава и на пациентите задължения да не злоупотребяват, да имат нужните знания и да внасят осигуровки и данъци,да се съобразяват с медицинските съвети,да потърсят второ мнение при съмнение за фалшив медик...Все още не се справяме с престъпността и тя е навсякъде,здравеопаз не е пощадено от последиците от това

Мъжът със скритата камера казва, че минути преди това е станал свидетел на лошо отношение към друго ромско семейство. Това го провокирало да включи камерата...,а що не го провокира да я включи когато ходи и си плаща осигуровките мангала....миии защото те не плащат такива.За това и АЗ не искам да се лекуват в заведенията за които АЗ плащам!

Хубаво е да се дават неуредиците по телевизията.Ама това снощи си беше съвсем повърхносно.Нямаше необходимото журналистическо разследване.Тогава щеше да се разбере,защо този пациент е отишъл там и защо му е отказано.

Ще откажат естествено! (23.10.2009 г. 10:07ч.) В Хирургиите е пълно с цигани и знаете ли защо защото много добре си знаят правата даже по-добре от вас!Там ходят за свичко - детето кащля,детето паднало-да го превържат ходят тал за щяло и нещяло!Циганите знаят , че в Хирургиите не се плаща а те са по авантата!Те не се осигуряват нямат джипита и като тръгнат по болници винаги ходят с поне полувината рода видиш ли да не би циганина да не му обърнат внимание и направо скачат свички!Не ги съжалявайте , а съжалявайте себе си , че сме толкова тъпи и търпим, че в собствената си държава сме гости! ЕТО ТОВА Е ТО ИСТИНАТА,НЕ ПИШЕТЕ ПЪРВОСИГНАЛНО,КРУШКА СИ ИМА ОПАШКА.

Поддържам всички коментари, написани от здравни работници. Поддържам и тези, които казват, че причината е в провалената здравна реформа. НО, не мога да проумея логиката, че някои хора са по-добри от други и накои имат повече права от другите - особено, когато се разболеят. По въпроса за ромите/циганите (циганин не е обидна дума, просто ние си я направихме обида): не е луд този който яде баницата, а този който му я дава. НВека обаче да има и държавна политика, която да социализира ромите и да ги ЗАДЪЛЖАВА да работят - така както беше едно време. Не съм комунист и не съм фен на силовите мерки за подчинение, но всеки трябва да работи, ако иска да ползва правата си. Университетски преподавател съм, заплащането на труда ми не е голямо, но не подкрепям лекарите, които се оплакват от заплатите си - всеки иска повече и като оправдание, че не го получава, работи по-малко. Който иска по-високо заплащане - границите отдавна са отворени. Това обаче не е спасението, защото всеки си тежи на мястото в собствената си страна. Оттатък винаги си оставаш емигрант. Така че, я всеки да се запретне и да работи като хората, а пък да видим дали няма да стане положението по-добро. Естествено няма да се случи за два дни, а на българина винаги му се иска да стане даже и вчера...

А В ПЪРВА ГРАДСКА В СОФИЯ ЗА ПРЕГЛЕД НА ДЕТЕ НА 1ГОД. И 8 МЕСЕЦА УНГ БЕЗ НАПРАВЛЕНИЕ ВЗИМАТ 40 ЛВ. НА РЪКА БЕЗ ДА ИЗДАВАТ КАКЪВТО И БИЛО ДОКУМЕНТ.

ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА МЕ ЗАКАРАХА ПОСПЕШНОСТ С ИНСУЛТ В СПЕШНОТО И ЧАКАХ ЧАС И ПОЛУВИНА ДА ДОЙДЕ ЛЕКАРЯ. КАКВО КАТО СЪН БЪЛГАРИН. ВСИЧКИ ХОРА В БЕДА ЕДНАКВО СТРАДАТ.

sefte..i pri nas taka stana...

И НА МЕН МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ ДА ОТКАЖАТ И ТО КОГАТО СЪМ С 260 ВИСОКО КРЪВНО. В ТЕЗИ СЛУЧАЙ МИ КАЗВАХА ДА СИ НАМЕРЯ НЯКОЙ ЛЕКАР ЖИВЕЕЩ БЛИЗО ДО МОЯ ДОМ. В СЛЕДСТВИЕ НА ПОСЛЕДНИЯ ИМ ОТКАЗ НЯМАШЕ КОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ И ПРИ КРЪВНО 250 ПОЛУЧИХ ИНСУЛТ,А СЪМ НА 39 ГОДИНИ. СЕГА СЪМ ПОЛУВИН ЧОВЕК БЛАГОДАРЕНИЕ НА РОДНАТА МЕДИЦИНА ДЕТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ОЩЕ ПО-ВИСОКИ ЗДРАВНИ ВНОСКИ И ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ , ЧЕ СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ВСЯКА МАНИПУЛАЦИЯ.ОТДЕЛНО ТАКА ТИ ПОСТАВЯТ НЕЩАТА ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ И ПОД МАСАТА.ЕМИ ПЛАЩАШ ИНАЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ИА МОЖЕ И ДА НЕ ИЗЛЕЗЕШ ОТ БОЛНИЦАТА ,ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА,ЧЕ НЯМАШ ДА СИ ПЛАТИШ.ДНЕС ДА СИ УЧИТЕЛ,ЛЕКАР А ДАЙ БОЖЕ ЗЪБОЛЕКАР.НО АЗ НЕ ОТКРИВАМ ТОПЛАТА ВОДА.ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА. ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ЛЕКАР ВИНОВЕН Н И К О Г А НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА.

Хайде да публикуват резултата от проверката и изследванията ,и ако се окаже,че сестрата е права биха могли да накажат пациентката за злоупотреба и конфликтност за сплашване и изнудване към превишаване правата на пациентката

Това е само една сестра и се разминава с някво си предупреждение смятайте какво трябва да напраеи лекар за да го уволнят да взриви болницата с Ц4 може би!!!!!

Каква Бърза помощ.Няма такава служба. Аз се скъсах да въртя на номер 150 /още не бяха пуснали номер 112/ но никой не вдига. Забравете че може да разчитате на бърза помощ. И в Севлиево такова животно нема.

Забележете наказанието! за да я уволнят , жената трябва да умре :) следващия път да се постарае и да умре за да може мед сестрата да си понесе тежко наказание.

По време на социализма здравеопазването бе в още по-голяма криза и Бърза помощ посещаваше по домовете за леко-протичащи заболявания -хреми,бронхити...,а в същото време всички пациенти със спешни състояния се извозваха с личен транспорт или от съседи до болниците,поради това,че Бърза помощ бе преангижирана и претрупана с не-спешни адреси и линейките бяха без необходимото оборудване,не се спазваше изискването да се сортира по спешност каквото се опитват да налагат ромите и сега,и преждевременната смъртност на 15-60 годишните е била по-висока от настоящата -била е 29 на 1000,сега е 24 на 1000,освен това са изразходвани малкото средства на здравеопазването за хранене на ромите в болниците, а не за оборудване и лечение -не ви ли е известно колко пациенти преди са били хоспитализирани,за да ядат и да се къпят без да имат заболяване с показания за болнични лечение, и това продължава и сега -ромите трудно се променят-някои всеки месец постъпват в болница, а това означава,че или злоупотребяват за ядене или са за хоспис -постоянно настаняване без изписване

Форумите са пълни с неграмотници! Не четете ли, хора? Пише,че човекът с камерата е случаен, който я е включил след като е станал свидетел на грубо отношение към други хора, в случая цигани. И какво странно има да си носиш камерка? Мои приятели, любители, непрекъснато си носят камерките, за да снимат. Иначе за случая- за жалост цялото ни здравеопазване е такова. Да пази Господ на се разболееш...

ЗАЩО КОГАТО ЩЕ ИМА ПРОВЕРКА НЯКЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ СЪОБЩАВА ПО МЕДИИИТЕ

БТВ пак спекулира с ромската тема, тъй като този който е снимал с мобилния си телефон( не с камера и то скрита) също е могъл да се намеси и да помогне. Няколко пъти съм се обръщал към БТВ за помощ, но понеже съм македонец не ми обръщат внимание.

В Хирургиите е пълно с цигани и знаете ли защо защото много добре си знаят правата даже по-добре от вас!Там ходят за свичко - детето кащля,детето паднало-да го превържат ходят тал за щяло и нещяло!Циганите знаят , че в Хирургиите не се плаща а те са по авантата!Те не се осигуряват нямат джипита и като тръгнат по болници винаги ходят с поне полувината рода видиш ли да не би циганина да не му обърнат внимание и направо скачат свички!Не ги съжалявайте , а съжалявайте себе си , че сме толкова тъпи и търпим, че в собствената си държава сме гости!

Ситуацията е такава, защото не останаха здравни работници тук а малкото , които работят все още вече им е писнало толкова много.А и знаят, че почти няма кадри и желаещи да работят за толкова смешни пари и с такова простолюдие.Така си позволяват всичко- щом сестри започнаха да раздават правосьдие....Добрат новина е, че скоро ще внасяме лекари и сестри от Виетнам.Пьк да снимат, докато има луди да работят в Спешното звено в БГ.

Кога ще дойде това след това да се искат плащанията на данъци,осигуровки и доплащане за тези,които са неизрядни в осигуровките си като имаш предвид,че ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД НИСКО-ГРАМОТНИТЕ РОМИ КОНСУМИРАТ ПОВЕЧЕ УСЛУГИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-В БОЛНИЦИТЕ И В СПЕШНИТЕ КАБИНЕТИ НАД 70% СЕ ПРЕГЛЕЖДАТ САМО РОМИ,А БЪЛГАРИТЕ СА ПРИНУДЕНИ ДА ПЛАЩАТ В ЧАСТНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ ВКЛ ЗА РОМИТЕ,ТЪЙ КАТО В ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА ДОСТАТЪЧНО РЕСУРС ЗА ВСИЧКИ И ГО КОНСУМИРАТ ПРЕДИМНО НЕПЛАЩАЩИТЕ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ РОМИ,КОЕТО ЗАДЪЛБОЧАВА КРИЗАТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Хора, защо се изказвате неподготвени? Тази жена е имала проблем от една седмица, такава е информацията от новините по бтв, тоест тя не е била по спешност в болницата, а кой знае дали е осигурена. Тя е трябвало да си отиде при скъпоценнто джипи и там да си вземе направление. Сами разбирате, че системата е изключително тромава и много хора умират заради глупостите на Здравното министерство. Въобще взеха парите на лекарите от болниците, за да ги връчат на общопрактикуващи специалисти, които са като дребни чиновничета и по цял ден пишат листове. Какво да кажат лекарите, които получаван по 1.20 за нощен труд, дежурство? Това е най-скъпият труд, а получаваш 1.20 за цяла нощ? Къде го има това? Значи можаха да разбият Здравната система, а сега всеки се оплакна срещу лекарите? Не, оплакванията за такива случаи са за през министерството, защо има толкова неяснотии по тези казуси. Защо един болен не може да бъде хоспитализиран два пъти в един месец, например? И в тоя случай лекарите няма какво да го правятр трябва да го вземат, ама това легло се плаща, нали? И от кото? От болницата. После защо болниците били на загуба? И ако не го вземеш, някакви журналистчета търсят сензация в невежеството на гражданите по законите.Еми това е порочния кръг на българсото здравеопазване.

Da i se otne me pravoto da praktikyva tazi profesia do kato e jiva !!!! Tia e dala Hipokratova kletva ........

Досега мислех, че приказките за толерантността на българите са мит-вече не. Почти всички коментирали са готови да плащат по-високи здравни осигуровки, за да се лекуват неосигурени цигани. Поздравления!

Камерите ще покажат колко пациенти злоупотребяват със спешна помощ -предимно от ромски или талибански произход и въпреки,че след прегледа е уточнено,че не са спешни състояния,те пак не отиват по реда предвиден в здравеопазването,кое означава безизходица,тъй като част от изследванията и процедурите се правят само от не-спешните звена,поради липса на средства много от изследванията не се предлагат по спешност,тъй като не са спешни,но са доживотни по разстройство на здравето-например за сифилис,спин,бруцело ,хистерия ,артрози,метаболитни и т.н.

Съгласен съм да плащам за неосигурени Българи, но и не за долни, гадни цигански въшки, които ходят на преглед със видеокамери (нали няма какво да ядът), това е поредната правозащитна постановка с цел да се оправдаят някакви пари.

Колко оригинално! Но не виждам нищо смешно, а ти?

Ромите масово нямат понятие от болест,спешност,здра и права или дори функциониране на общество и здравеопазване, и това е с тежки последици за всички...Повечето роми не могат да преценят тежестта на острото или хронично заболяване и много ,прекалено често при леки случаи искат хоспитализация,при което пък се заразяват с устойчиви вътреболнични инфекции,което е порочен кръг,който продължават като бъдат изписани и разпространяват пожизнени инфекции с начина си на живот-нехаят за критериите за квалификация и не спазват никакви изисквания,което е причина за множество разстройства на здравето на другите и тяхното,но ако искате това обучение и всички прегледи на леко,средно и тежко болни да се извършват в спешните кабинети,ще трябва да подсигурите ресурсите за това -повече лекари,сестри и оборудване,кабинети, което се изискват повече данъци и то задължително от всеки да се плащат данъци,иначе се получават неравенства и се експлоатират добросъвестните

Бърза помощ е под всякаква критика от където и да го погледнеш, само се моля господ да е милостив и да не стигам, да не се нуждая от тяхните услуги , нито аз, нито семейството ми. Боже опази!!

това стана вчера с хазяйката ми в Плевен. Казаха и да доиде на 28 другия месец. -Явно тоя месец не излиза норматива на моргите. Такива доктори да се разстрелват с нещо по евтино

В конкретният случай нямаме върнат пациент, защото пациента трябва да има отношения с лекуващия и здравната система - т.е. да си плаща данъци, осигуровки, да чака реда си и т.н. А за съжаление циганката не е такъв случай!

Вече на лекар само с видеокамери и диктофони трябва да се ходи, за да си сигурен, че можеш да се бориш за правата си! А за всички, дето плюят по неплащащите цигани (има и много неплащащи българи), в спешния лекарски кабинет, или в спешното отделение, изобщо във всичко спешно ПЪРВО трябва да те стабилизират и ПОСЛЕ да питат и да искат пари! ЗДРАВЕТО и ЖИВОТЪТ трябва да са приоритет , а за неплащащите - да се измисли после как да се вземе дължимото от тях.

Така става след като Европа ни дава какви ли не неадекватни съвети без да е запозната с проблема циганизация в България. Всички моного говорят за какво ли не, колко били нещастни циганите в България и как трябвало да им се помага докато не се сблъскат с арогантното отношение на циганина към работата и надменното му поведение когато му се предложи работа за малко пари- защото толкова са наядени че ги мързи да гледат, само им дай да реват и да се оплакват. Така, че за да се реши този проблем или трябва да се въведе правилото- койото не работи не трябва да яде/ както уж е нормално в една нормална държава/ или да си ги вземат на Запад, да ги култивират, ако могат и после да ни ги върнат- нали много милеят за тях, ама май само за да ни правят по-труден на нас живота, а не че искат нещо и за някого да направят. Това да не плащат за нищо при циганите/ не зная защо трябва да са роми- май само с крадливост защото се е свързвало това име- ами да вземат да го изчистят с работливост тогава бе/ си направо като закон. Ама разпасана държава- какъв по-добър климат да виреят ще имат?

Спешните кабинети са за спешни състояния и ако потокът от пациенти е по-голям от физическата възможност за прегледи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ФИЛТРИРА,ЗА ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ СПЕШНИТЕ,ТЪЙ КАТО ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕГЛЕЖДАТ НЕ-СПЕШНИТЕ, А СПЕШНИТЕ ЩЕ УМИРАТ ДОКАТО ЧАКАТ НАГЛИТЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ БЕЗПЛАТНО.ВСЯКО НЕЩО СИ ЕМА ГРАНИЦИ -НЕ СИ МИСЛИ,ЧЕ ДВАМА ЛЕКАРИ МОГАТ ДА ПРЕГЛЕДАТ 200 ДУШИ НА ЧАС -ТРЯБВА ДА СЕ СОРТИРА ЗА СПЕШНОСТ -В ТОВА СА ОБУЧЕНИ И СЕСТРИТЕ ДОРИ, А СЕГА ВЕЧЕ-ЧАСТИЧНО И ТИ,НАЛИ

Да назначат на мястото на сестрата друга циганка обслужването ще се подобри..

Много лошо, че е изпратила циганите в частен кабинет. Трябваше да ги изпрати за зелен хайвер.

ами да то те се не наядоха ни доктори ни учители които имитират че ни лекуват и учат децата ни .Но иначе държавата ни търси дали сме си плащали осигоровките и данаците .ЖИВА ПОДИГРАВКА

Зли кръвожадни кучета - ето какво представляват една немалка част от българските медицински лица. Има ли някой изненадан от тази информация... Как няма да ходят младите хора да берат портокали за 40-40 евро на ден... На кой му се живее тука още, кажете ми!

Тези в свети Георги са със страшно самочувствие мисля че наказанията и за тях трябва да са по строги