Разпитват 10 бизнес партньори на Гунински-баща

10 от най-близките бизнес партньори на Румен Гунински-старши ще бъдат привикани на разпит в ГДБОП, съобщи "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Разпитват 10 бизнес партньори на Гунински-баща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления! Добре си го написал.

Като няма държава на този крадлив тип да му конфискуват милионите, добре е, че други са се погрижили за това. Вижте каква нагла и неприятна физиономия има само. предполагам че има и млада жена, някоя продажна манекенка. Пълен боклук

Много ме дразни, когато хора като възмутен и подобните му /ще се старая да не използвам квалификации, както го правят те/, го ударят на морал и започнат да обиждат останалите заради мненията им. Тези хора още не са проумели какво стана и продължава да става в държавата ни. Или може би не искат да проумеят. НЯМА НЯКАКЪВ, КАКЪВТИ И ДА Е ПО-ГОЛЯМ БИЗНЕС В ТАЗИ СТРАНА, КОЙТО ДА НЕ Е ЗАПОЧНАЛ И СТАНАЛ БЕЗ БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПАРТИЯТА. Със сигурност може да се каже, че г-н /др./ Гунински е човекът, който е получил карт-бланш и материална подкрепа от Партията /най-общо казано/, за развитие на съответния бизнес в района на Правец и Ботевград. Целият бизнес в България е нечестен, неморален и дивашки. Те си създадоха тези правила, те ги осъществяват, те направиха по-голямата част от хората губещи, безперспективни и безнадеждни. Защо тогава искат хората да ги обичат. Само в такива случаи ли се сещате, че има морал? Когато грабиха, крадоха и раздаваха куфарчета само на свои хора, когато живеят самодоволно и презадоволено в именията си с високи зидове, построени с крадени пари, когато преминават с лъскавите си коли, също закупени с крадени пари, край презрените плебеи, когато законите не важат за тях, защо тогава не се сещат, че има морал. Не може неморални хора да упрекват другите, че не са морални. Хората не искаха такова общество, в което да се вихрят всякакви престъпници, включително и такива, които се занимават с отвличания. Но това общество го създадоха тези, които сега си патят от тях и започнаха да реват. И се сетиха, че трябва да има някакви правила и закони, които да се спазват. Сега тези, които ограбиха безцеремонно и брутално другите, след като незаконно придобиха имущества и капитали, започват да искат ред и законност. Това ще е и критерия за завършване на прехода - легализиране на окрадените капитали и въвеждане на демократичен ред и спазване на закона, от които те вече самите изпитват нужда.

Много ме дразни, когато някои като възмутен и подобните му /ще се старая да избягвам квалификации/, го избиват на морал и започват да обвиняват и квалифицират останалите заради мненията им.

Еи глупендери,няма родител,който да заслужава подобна участ! Ама мутрофон бил и незнам си какъв,държавата разполага с достатъчно инструменти за да смачка в миг всеки бизнесмен,олигарх или каквато и да е групировка. ..така му се падало и откъде имал пари и какви коли карал??? ...Еебахти комплексираните лузери и помиари сте всички които храните и злобеете...

Гунински-старши живее на кредит, бе! няма 1 лев. Това е казал в едно интервю. Беден е като мишка...

моля ви, целта на форумите е ако имате някаква информация, да я споделите, а не да пишете първото, което ви дойде на ума...така ще се стигне до истината по-бързо и тогава и институциите няма да могат да я покрият...освен това форумите се четат и от хората, които търсят някаква следа...а защо е пострадало момчето?...защото когато страда невинен твой близък, най-боли!!! Оставете ги парите, те не могат да купят здравето на това момче...неговият живот е до тук!

Защо не се вдига такъв шум за други изчезнали деца? Малко ли са? нищо не се чува за тях. А тук- ни продъниха ушите /по новините/ и сутрин и вечер.дано всичко завършеи благополучно, но прекаляват. И други деца има. Обаче бащите има понеже не са бизнесмени....нищо не се чува.

като чета всички коментари си вадя извода -НЯМА ЧОВЕЩИНА И НЯМА ДА ИМА!Винаги страдат тези където не са виновни

Абе тия хора като започват такъв широкобхватен /и естествено за много пари/бизнес що не мислят че имат деца и близки-вече колко случая станаха-ами ударете се по главите,че има хора които от това живеят-да дадат информация кой около тях има много пари и става за шантаж.Ами поспрете се малко или не демондтрирайте толкоз имане ,бе хора-децата горките от глупоста и грандоманията ви да страдат.Горкото дете-дано се върне, а таткото да се плесне по челота дали ще продължава с големите идеи за мтого бизнеси

Правилно стига с тия мутри!

Стига с тия комунистически боклуци, като му дойде времето ще получи SMS колко пари да даде и нещата ще се оправят. Пито палатено.

недейте така не е хубаво

Стига с тия богати мутрафони, що ги съжалявате бе хора, що не погледнете около и вас не видите колко хора пострадаха, бяха ограбени и техни близки изчезнаха или бяха убити, а скапаната корумпирана и изядена от търтеи /анти/ държавна система не направи нищо, на никой меу пука за нас, а тръгнали сме да жалим за тия отрепки, ми то прост народ, слаба държава

Vsichki da se pomolim za deteto, psihicheskoto i fizicheskoto mu zdrave,kakto i za tova da niama drugi podobni sluchai.

Сега ще олекнеш с 1 кк евро и ще ти го върнат споко

Като на 20 годишните си лапета купуват скъпи коли,и показват колко са над останалото живеещо в мизерия общество,така ще се получава.Да не търсят вина в похитителите ,а в бащата на детето,защото неговата българска ГРАНДОМАНИЯ е виновна за положението. Да не би неговито имане да е от 1дка и чувал картофи произлязло.

Да попита човек от къде има бащата толкоз пари,за този голям бизнес?Разбира се,че мафиотите ще му търсят сметката.....

Питам колко са двадесет годишните, които живеят в собствено жилище!?Прави са тези,които винят Гунински баща.Една народна мъдрост гласи -Въшката като се наяде излиза на челото. Та и Гунински да си бе стоял мирно и тихо без излишни демонстрации на заможност, жалко че детето страда!

Значи Гунински е определеният от ПАРТИЯТА да има бизнес с горива, в строителството и туризма в района на Правец и Ботевград. От там са му и пърованачалните капитали за започване на този бизнес.

Бащата има страшно неприятна и нагла физиономия. Видът му е на изпечен мошеник. Колко ли хора е разплакал, нека сега да му потреперат гащите. Като няма държава да вземе загребените пари от тези мошеници, нека други да се занимават с тях.

Гунински, Гунински, дойде време за изкупление, а? Хайде сега припомни си като сътрудник на ДС колко семейства разплака, на колко хора прекърши съдбата, припомни си и като посочен бизнесмен от правешкия елит колко събирано с години наред имущество заграби, колко хора заради твоята алчност останаха безработни, без пенсии, децата без детски градини и училища. Заради такива като теб България от страна с приличена стандарт за последните 20 год. стана най-бедната в Европа. И тия суперлуксозни джипове, дето ги карате ти и семейството ти, не са, щото сте много умни, а щото сте дивашки алчни и примитивно агресивни. И не разправяй по интервютата, че синът ти е добро дете и не се занимава с такива неща /каквото и да означава това/, защото ти си виновен, ти си престъпник, ти си крадец, ти си косвен убиец на много хора, оставяйки ги в мизерия, за да имате ти и синовете ти луксозен живот. И в момента, докато чакаш, искай прошка за всички свои грехове, посипи главата си с пепел и след като платиши откупа и ти върнат сина, смири алчността и агресията си, стани филантроп, научи се да живееш просто и в хармония със законите за доброта, състрадание и любов, защото и в библията пише: Синовете ще плащат за греховете на бащите си!. Не забравяй, Гунински, злото, причинено на други хора, винаги се връща, рано или късно. А сега ти остава само да се молиш и да искаш прошка!

Ми като парадират с власт ,връзки и пари така става. Живее в луксозна квартира ,баща му имал фирми... Спомням си как на първия учебен ден в УНСС едно турче от богато семейство дойде с чисто ново ферари за 200 000 лева ,подарък му било от баща му за 18 -тият рожден ден. Е ,на това се вика -ела ,вълчо ,изяж ма!