Радован Караджич бойкотира процеса срещу него

Радован Караджич обяви, че ще бойкотира началото на процеса срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Радован Караджич бойкотира процеса срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а Хавиер Солана ще го съдят ли???

тъ де да си дойдем на думата то и Федералният резерв е частен така, че ...работата е ясно нали ...))))

РАДОВАН Е ГЕРОЙ! ЗАЩО В ХАГА НЕ СА ДЖОРДЖ БУШ,ТОНИ БЛЕАР И ВСИЧКИ АЛБАНО-МЮСЮЛМАНСКИ ИЗРОДИ ОТ БИВША ЮГОСЛАВИЯ?А НА РАДКО МЛАДИЧ ЩЕ МУ ДУХАТ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА! ПИЧА СИ ПИЕ КАФЕТО В БЕЛГРАД И СЕ ПРИСМИВА НА ВСИЧКИ ПИШМАН ЧОВЕКОЛЮБЦИ ОТ ЗАПАД И НА ВСИЧКИ АЛБАНСКИ-УРОДИ.

Не се радвай и злорадствай преждевременно. Може би не е далеч деня,когато и едноверците ти ще седнат на подсъдимата скамейка...

Човека е невинен,тия от Хага се мазнат пред чичо Сам...Но господ ще въздаде най накрая справедливост и всеки ще си получи заслуженото!

Съдът в Хага е частна институция ! Финансира се от частни организации,и не може да бъде световно мерило за справедливост. Нека го съди друг формат на организация.

Otdavna IMA prisada: OT NEBETO! I TJA E VECHNA!!!

Защо не?! Нека да му дадат и 10 години, да се готви докато се скапе там. А след това да му пуснат няколко босненци, та да се сети гъза му за какво е там.

Кога най-после съдът в Хага ще осъди и някой от престъпниците - мюсюлмани от времето на Босненската война?

що не си свиеш малко миризливите шалвари????

кога ще видим мюсюлмани от Босна и Косово, избили хиляди сърби, търгуващи с органи и отвличащи сръбски момичета, за да ги продават, на подсъдимата скамейка?