Отвлякоха синa на бизнесмен в Студентски град

22-годишен студент бе похитен тази вечер в Студентски град в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Отвлякоха синa на бизнесмен в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те отвлякоха целия Студентски град, продават дрога и какво ли не, проституират, ядат и пият, стрелят се и се ръгат като скотове, вие сега за един син на петролна мутра сте се загрижили....Не бойте се, тати ще плати и ще си стиснат ръцете с колегите.......

taka trebe, neka decata na vsi4ki bokluci da gi otvlekat. Toa Rumen e super pumqr.

Бате Бойко ти си мъж - ха сега да те видим какъв мъж си и какво ще направиш по повод на тия отвличания, самоубийства и убийства, или това са от твойте мафиотски приятели. Размърдай се малко, стига изяви по телевизията че няма да останат хора в държавата които да управляваш.

Такива като татко му на това момче ,някога измислуиха организираната престъпност,хората с бъхалките и ниските чела ,малоумната чалга ,за да промиват мозъците на народа ... Така че макар да изреват 90% от пишештите тук,какъв съм изрод и колко ми е тъпо мнението,аз с ръка на сърцето ще кажа - МАЛКО МУ Е .

Бащата търгува с горива и е от Правец.Значи е тясно свързан с Валентин Златев.Нека сега той да се намеси и да го спасява.Няма начин тартора в този бизнес да няма контакти с тези тъмни среди.

Те ограбиха и продължават да грабят България, става въпрос за правешките герои, но явно идва възмездие по много неподходящ начин.Пак се потвърждава моята теория, че във всяко знаково престъпление у нас са замесени сегашни или бивши служители на полиция , съдебна власт или от управляващата прослойка.

Tova e rabota na Ku6lev !

комунисти алчни

Ти си мнооооого тъп...........да ти се връща!!

bace ili si mnogo zle, ili si pulen dezinformator :) ako naistina si misli6 4e ne6to zavisi ot t.nar. narod ili izbirateli v BG, po-dobre hodi pri li4nia si lekar da ti smeni hap4etata. pri pazarnata ikonomika parite re6avat koi kogo 6te upravliava, a ne izbiratelite!

Тая полицейска кола на снимката няма ли кой да я измие? Навсякъде мръсотия и буклуци!

Лека-полека заприличваме на държава в Латинска америка - децата ти ходят с охрана, отвличат те посред бял ден за откуп, режат пръсти, уши, полицаите си имат картел, който се занимава с рекет и наркотици и се прикриват едни други, държавата власт е слаба и корумпирана... остава само недоволните и екстремистите да хванат гората като партизани и да започне голямото избиване на бандитски, етнически, личен а в общия случай и без принцип. Бог да пази България!

Първо,ако мога да призова-ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА.Имаме си четмо и писмо много преди други.Благодаря.Сега по темата-защо е тази злоба,завист-май гроздето е кисело ? Чета за партизани,ДС...Истин партизани са паднали в битките и са разстреляни в гръб от приятели.Не забравяйте че ДС не значи само политическа милиция.Няма силна държава без силни служби.Това е.Който има мозък да се замисли върху това.Не познавам бащата на момчето,но именно малкия страда.А не бива.Истината е че трябва да се либерализира правото на хората да носят оръжие.Ако си въоръжен и успееш да простреляш нападателите имаш сериозен шанс да се измъкнеш.Не си ли помогнем сами,няма кой.А хленчещи слабаци винаги ще има-тоя бил виновен,онзи бил.Смешници.Докато си избираме боклуци да ни управляват-заслужава съдбата си.Докато чакаме чудото да стане и плюем предишните,слушайки чалга и се алкохолизираме,незав кои са те,ще изчезнем от картата.Пожелавам късмет на момчето !!!

Unikalen prostak si !!!

Lelel hora vie imate li mozuk??? Kak moje da se radvate na otvli4ane...DOLNI BOKLUCI! Predstavete si nedaisi boje vashto dete da otvlekat...q pomislete kak shte se 4uvstvate vie,nezavisimo dali ste biznesmeni ili 4ista4i....

Като гледам полицейския бус на снимката май ще се глобяваме за мръсно МПС. К'во шъ праим ся колега? Шъ почерпиш или?

Виждам,че почти всички съчуствате на момчето.По човешки,това е нормално,но по отношение на бащата,не е.Знаете ли защо ? Защото има една поговорка - На този свят всичко се заплаща Надявам се бащата да плати колкото се може по-вече, за да се разплати и за да потулят случая,ще повишат рейтинга на ББ. Той ще си плати,а ББ ще има рейтинг,но никаде няма да се споменава,колко е платил.Който и да е на мястото на бащата на това синче,еготов да плати много.

Четох коментарите до анти (19.10.2009 г. 22:24ч.) и спрях.Дори се отказах да добавя коментар по темата.МНОГО МЕ ИЗКЕФИ !!!.Дори и аз не можех толкова кратко и ясно да напиша нещо.Ейвалла анти (19.10.2009 г. 22:24ч.)

Не е редно човек да се радва на подобен акт, но незнам как да се чувствам, когато тази върла престъпност и всеобщо безхаберие я допуснаха, пазеха и създадоха именно тези червени боклуци, какъвто е в 99% бащата на пострадалия, за да могат и те в мътната вода да крадат и да се уреждат безнаказано. Е те това е, с техните камъни по тяхната глава. Моля се подобни случки да им докарат акъла, за да започнат да работят и те за изграждането на едно по добро общество. А че ще олекнат с парите, това е ясно. Както се казва, откъдето дошло - там и отишло.

aidee, komuniagite zapochnaha s podrivnata deinost ! Ama nishto chudno, te v zorata si sa zapochnali s atentat, sega na moda sa otvlichaniata ...

...Отвлеченото момче не е било криминално проявено... Стига с този етикет криминално проявен! Той абсолютно нищо не значи!

ГРУПИТЕ КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ОТВЛИЧАНИЯ ЗАСЛУЖАВАТ ????РАСТРЕЛСМЪР ПРИСЪДИ ??????

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ БЕ ХОРА. МУТРАТА ПЪЛНИ БЮДЖЕТА ЗА ВАШЕ ДОБРО Е.

vsi4ko se vrushta

ами то такива като татко му докараха държавата до това положение.Хак да му е.....

Разликата е в това, че момчето не е студент в Правец, а си е от Правец!!!

klasika ...sicki biwsi komuniagi sa golemi biznesmeni na dnesno wreme ... perat partiinite pari kradeni ot large wremenata

Какъв е проблемът?Ми на Гунински баща му и неговата свита проклета измислиха мутрите.Хайде,сега пак ги смажете.Или ще избиват парите вкарани за конгреса на БКП. :)

Аз не искам моята държава да изглежда по този начин, но не мога да я променя. Ти защо не го направи досега като си такъв отворко, въпреки, че предполагам ти си заченат от нормален генетичен материал. Просто си един бълбукащ шизофреник намерил във форума място за изява. Желая ти щастие интелигентно недостачен индивидо.

Сърбят те ръцете за кеш? Отвлечи си келеш!

Мирчо Циганина отдавна има зъб на бащата, не могат да разделят имотите на Езтур! Но май този път някой мангал ще ходи за сапун!

През оная ми работа е, че са го отвлекли! Щом е от Правец, щом баща му е комунист, стар мафиот oт държава сигурснот, щом Вальо Златев му е приятел - нека го отвличат ! Той си знае защо така, а и баща му знае...

струва или си е точно така, но имам чувството, че кримитата изпълзяха от дупките си. И ще е така докато МВР отчита ракриваемост, която през съда пада на процента. Ние ги хващаме, те ги пускат. Ето така се работи. Вината винаги е в другите, а ти си на бял кон. Ха, познайте за кого става дума.

Е? Къде е полицията, която получава заплати от нашите данъци? Защо няма арести на тия, които отвличат хора? Бойко дойде на власт като аслан. Въпросът е как ще си отиде... Понеже и той не спря отвличанията. Няма да се учудя и на нови поръчкови убийства. Всичко си продължава така, както е от 20 години досега. Демокрацията е кауза пердута или ... виж заглавието.

Арабия си отворен - кратък, точен коментар, хареса ми! Няма нужда от много думи - ти го каза с няколко...

tova ne mje da se komentira !!! Dokato v Ispania se kriat licata na vsi4ki deca na bogatite i izvestni hora kogato gi snimat ili vzimat interviy... tyka gi otvli4at .........

Кофти работа!!! Има криза и в престъпния бизнес..... по почерка на отвличането се личи за професионализма - телефона е изхвърлен умишлено, всякакви следи ще се заличават! Дано момчето да е живо и здвамо и дано не го бият докато преговарят за парите.....

Като гледам бащата ми е ясно за какво са го отвлекли.. Румен Гунински-баща е съдружник във фирмата Университетски недвижими имоти - Правец която се държи от някогашния кмет на града Васил Златев - който е бащата на шефа на Лукойл Валентин Златев. Румен Гунински-баща е общински съветник на БСП в Правец, бивш агент на ДС, вербуван през 1982 година с името Гочев. Крупен бизнесмен, шеф на туристическата компания за ресторантьорство и хотелиерство ЕЗТУР. По-къс самият Валентин Златев купи имотите на Езтур чрез дъщерната на Агрохолд - Тур сървиз. Тя владее 60 процента от тях, 33% са държавни, а 7 на сто са на служители на фирмата. Сделката стана на 7 декември, когато Труд и капитал холдинг АД е продал своята част от дружеството. От 12 декември Румен Гунински, който е близък приятел с шефа на Лукойл Нефтохим Валентин Златев, е заел поста на изпълнителен директор. Бившият ръководител Стилиян Йончев и Румен Гунински дружески си стиснали ръце, съобщи председателят на директорския борд на Езтур Георги Бахнев. Собствеността включва хотела и заведенията около езерото до Правец, както и басейнът, хотел Моновец в центъра на Правец и хотел Еверест в Етрополе. Предс крупни инвестиции, особено в комплекса около езерото край Правец, каза по-рано през годината Румен Гунински-баща. Предвижда се хотелът да е петзвезден от типа на Хилтън, да има игрище за голф, открити закрит басейн, бизнес-център за обучение на карди на Лукойл. За да влезем във владение засега ни пречат делата с Мирчо Петков, допълни той.

И СЕГА КАТО ПОЧНАТ ЕДНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ. нЕ МИ ТРЯБВА МЕН ГЕНЕРАЛЕН КОМИСАР НА МЯСТОТО НА ИЗВЪРШВАНЕТО. НУЖЕН Е АГЕНТУРЕН АПАРАТ В ХПЕСТЪХНИТЕ ГРУПИРОВКИ. АМА ЗА ДА ИМА ТАКИРА ХОРА НА ТАКИВА МЕСТА ХОРАТА ПОД ПРИКРИТИЕ ТРЯБВА ДА СА СИГУРНИ ЧЕ ПЪРВОТО ПОЛИЦАЙЧЕ КОЕТО ЗНАЕ ЗА ТЯХ НЯМА ДА ГИ ПРОДАДЕ ЗА ЕДИН МЕРЦЕДЕС...

da,toi e mamino i tatino sinche,a puk bashta mu se ebava samo s horata v pravec.reje im zaplatite i im krade ot tiah.ima mnogo pari,ne e za jalene,samo che ne triabvashe Rumbata da go otvlichat.toi e svestno momche,ama samo kudeto e Tatinoto sinche.mai bashta mu triabvashe da e na negovo miasto.A,toi ima i po maluk brat.No,tova mai vsichko e postanovka za da si uzakoni parite.Dnes si beshe (otvlechenoto momche-Rumen)v Pravec.

e tva e Balgariq ,otvli4aniq, ubistva, grabeji, kvo li ne i nikoi ne pravi nishto,

Много тъпи коментари,малко са хората,които се замислят какво им е на близките на Румен и неговите приятели.Аз лично съм приятел с Румен,учим заедно в НСА,но нямам представа с какво се занимава баща му.Но важното е,че едно момче,което с нищо не е виновно,да бъде отвлечено,е голямо престъпление извършено от хора без никакви чувства и морал.

ТОВА СЕ КАЗВА РАВНОВЕСИЕ ИЛИ ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА ЕДНИ МОГАТ ДА КРАДАТ С МОЗЪК, ДРУГИ С ВРЪЗКИ ТРЕТИ СЪС СИЛА И Т.Н. А ЕДНИ ДА ПОЛУЧАВАТ ВЛАСТТА ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН. ВСИЧКО СИ ОТИВА НА МЯСТО НО ЗА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ ЗАПЛАЩА ЕТО БАЩАТА ОТ КАДЕ ИМА ТЕЗИ ФИРМИ И ПАРИ ДЪРЖАВАТА СЕ ПРАВИ ЧЕ НЕ ВИЖДА НО ОБЩЕСТВОТО ВИЖДА ИМА ХОРА КОЙТО НЯМА СЕ ПРИМИРЯТ КАТО НАС И СИ ИСКАТ ПАРИТЕ А ВИЕ ВИКАИТЕ ЧЕ НАЧИНА Е НЕЧЕСТЕН. АМИ БАЩА МУ ДА НЕ Е ЧЕСТЕН. ИМА ГОСПОД

Дано, този път да стъпят на криво тези албанчета косовчета или каквато и да е паплач. Едно е сигурно-в никакъв случай не са нашенчеата. За такова нещо се иска план а за план се иска разум, нещо изкоренено от българина след 6 вековното робство.

vie kolko ste douni!!!!!!

Какво значение има дали е син на бизнесмен или не.Къде есега г-н Борисов,снощи се звереше по телевизията а сега си мълчи.всеки ден стават най-бруталин убийства да не говорим пък колко самоубийства, може би защото упралението е по-добро.

Еми нормално бе хора. В криза сме вие какво изкате да се умира от глад. До там ни докараха нашите избран лидери. Нещасници такива. Селска страхлива подла нация.