Ученичка скочи от 4-ия етаж заради раздяла

16-годишно момиче от Каварна с инициали Н.Е. е скочила малко преди полунощ в неделя от 4-ия етаж на жилищния блок, в който живее, съобщи Агенция "Стандарт нюз".

Обратно в новината

Коментари - Ученичка скочи от 4-ия етаж заради раздяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябват мушмули...това е съзряването, драги пишещи. Нарича се пубертет. Няма човек, който да не е минал през него!!! Няма човек, който и за миг да не е помислял да направи подобно нещо. Но не го е направил, защото по един или друг начин е успял да изкаже болките и мъките си, било то на приятели, било то на роднини и родители. Е, в днешно време е по-трудно да споделяш с родители, но пък винаги можеш да го направиш с приятели. В случая явно не е обърнато внимание на момичето, именно защото се предполага, че това е просто пубертет...ще отшуми. Да, ама трябва през този период да се разговаря с детето, но не някакъв си психолог, а близък човек. Това е истината, така е било, така ще бъде!!!

Подкрепям изказванията на Димитър Делийски.

До всички, които не разбраха самоубийците от любов: днес 16.11.09г. новината е, че 15 годишно момче и 16 годишно момиче се самоубили, лягайки на релсите пред влака край гара Брусарци. Оставям разсъжденията на вас, но младите едва ли ще ви чуят вече.

Спрете малко бе само обвиняватее някойй я се чуйтее Весинка е права баси прастаците след няколко години може и на вас да ви се случии баси гадняритее -) Нинче оправяй се по бурзо0о [h] [hug] [h] [[kissing]] Обичаме ти и знаем че ти си силна и ще се оправишш !! { }}}}}}}}}}}

ще ви кажа само едно .. аз съм приятелка на пострадалата и си представете кфо ни е на нас .. но ще ви да не пишете такива коментари без да знаете кфо точно е станало .. тя самата незнае кфо стафа в момента .. най малко са нужни излишни коментари вярно всеки има право на мнение ... но проявете малко състрадателност бе майка му стара .. вие сурца нямате ли .. и да се вайкаме и да не се вайкаме няма да променим нещата можем само да се молим да се оправи и да продулжи живота си нормално .. ОБИЧАМЕ ТЕ МИЛА и вярваме в теб .. оздравявай ,4акаме те .. с най добри пожелания WezZy [[hug]] (H) :* ;( (kissing)

Да посегнеш на живота си е проява на изключителна слабост и (за учудване на мнозина) висш егоизъм...спрямо близките. Както и на уважение към себе си. Дано тази Н.Е. един ден да разбере какво значи да боледува детето ти или да се трвожи ще се завърне ли читаво от дискотека.

Именно защото е била тиха и скромна е скочила.Явно се касае за дете което не е било наясно с ценностната си система в живота.Отсъствие на родителско възпитание.

било и е тежко на момичето и съм 100% сигурен че ако ICO който и се представя за братовчед и беше обърнал малко внимание или някой нейн приятел беше поговорил с нея нямаше да се стигне до скок...и аз съм бил в такова положение да ме нарани любим човек но го преживях. всички търсите проблема в момичето, а той не е в нея. проблема е в цялото ни общество. не е виновна девойката виновни са тези които са я докарали до нервен срив. не е било само момчето. то се натрупва...гледам всеки втори се базика и ръси некви простотии колко била тъпа и еди кво си...АБЕ ХОРА НА ВАС НЕ ВИ ЛИ СЕ Е ИСКАЛО ДА УМРЕТЕ !? дано се оправи девойчето и да няма много сериозни последици... стискам палци да не се налага инвалидна количка ...

Шамаритееее ,шамаритеееее не плющят нито в къщи ,нито в училище !!!Както е вица за онази майка -С първото дете винаги виках линейка ,когато кихнеше,с последното-ако глътне монета,веднага му я удържам от джобните!!!

Не психолози, а бой и нека пак да крещят по рекламите Къде е млякото, ъъъ млякото е на село от кравата на дядо ти, ходи и си надой.

Не си прав, има и друг тип жени, но вие не им обръщате внимание, не са толкова лъскави като златките.

сега разбрах,тази кремена хич не е имала време за у4ене............доб че това момче не си е отишло заради едната кримена

Скъпи анонимнико, всеки тинейджър изживява този период по различен начин, с това би трябвало да си съгласен. Ако ще те засегнала лично с това мнение - извинявай. Обаче сравненията ти са наистина малоумни - конкретния случай в твойто медитиране в Шангри Ла - една моя съученичка (когато навярно ти, цветенце още не си била в блясъка на очите на вашите) се нагълта в час по математика с две опаковки аспирин - извинявай, но да се нагълташ с аспирин и да скочиш от 4-тия етаж не е едно и също, нали? Твоята съученичка е търсела внимание (защото никой няма да я остави да умре, сред толкова хора, а промивката на стомаха става бързо ), а девойката от новината наистина е искала да се самоубие и затова не е оставила шанс да й помогнат, а просто е скочила. Правиш ли разлика? Защото разликата е огромна. И никой не те кара да изпитваш уважение към самоубийци, но това момиче е едва на 16, тя най-вероятно само си МИСЛИ, че е разбрала какво е животът - толкова ли не можеш да изпиташ съчувствие поне? Трагедии винаги е имало и винаги ще има, както и катастрофата, на която ти си бил свидетел. Но не е ли въпросът да съхраним човешкото в себе си, в крайна сметка? И преживявайки такива трагедии да се опитваме да помогнем на други, на които им е по-трудно да го направят сами? Това беше и смисъла на поста ми. А ако ти си се овълчил до степен слабите да мрат, това си е твой проблем, както и на твоите близки. Уж човекът превъзхождал животните в своето развитие, защото не мислел само за собствения си задник, но и за другите в стадото. Отново извинявай, но бих предпочела да имам животно до себе си, отколкото човек, мислещ като теб. Защото в случай на нужда животното ще ми помогне, а ти най-вероятно не. И последно - нито съм в пуберетета, нито съм расла в саксия, а съм преживявала и доста по-ужасни неща от гледката на смазани в катастрофа познати или непознати хора - не че последното е малко, напротив, ужасяващо е. Но все пак инцидентът е едно, а желанието да умреш - съвсем друго, и по мое мнение - много по-страшно. Пожелавам ти да си малко по-добър и не толкова овълчен. А ако си родител - гледай си децата, докато е време. И не подценявай пуберетета.

Ти май си оная с психо проблемите, а? Кефиш се, че едно дете може да остане инвалид, защото не е имало човек, с който да обсъди пробемите си? Върви се лекувай и дано не прочета никога повече твой коментар тук, леке с леке такова!

Децата ни имат нужда от внимание. Колко от пишещите тук имат деца и са се занимавали с техните проблеми? Всеки човек е един малък свят и никой, дори и собствената майка не знае какво се сучва там- в техния собствен свят! Говорете с децата си, хора! Те имат нужда да споделят своите радости и неволи с вас. Това ни прави родители, а не купуването на скъпи подаръци и джобните пари. С най- искрени чувства- майка на две момчета и едно момиче.

Изключително си прав man.Само един въпрос-В Алфа или Делта беше в Шангри Ла ? Аз съм отдавна доста по-надолу.Поздрави.S ya soon !

И това заради някакъв тюфлек,сигурен съм !!!

Гледам коментарите и се смея, макар и темата да е трагична. С каква цел я упреквате? По - добре ли се чувствате? е било влюбено, а покрай раздяла може би депресирано. Имах една преподавателка, която казваше Сега ви е времето, да изпитате своята първа любов. За мен това е най - силната, най - чистата и невинна любов, която някой може да изпита и аз съм съгласен с нея. Вие за такава любов сигурно не сте чували. Ако е била депресирана, точно това ще и дойде наум. Никой не казва, че е разумно. Точно обратното е, но никой не смее да се постави на нейно място. Всички се правите, че знаете, ама никой нищо не знае (и аз не знам, да). На всеки неговите мъки са най - големите, а чуждите преувеличени...

Гледам коментарите и се смея, макар и темата да е тъжна. Абе хора, вие за любов не сте ли чували? Вярно, че не и е свършил живота, но пишете тука да я упреквате едва ли не. Еми ако е било в депресия момичето, това ще направи. Защо никой не вземе да се постави на нейно място? Никой не е казал, че това, което е направила е разумно, точно обратното, но поне малко съчувствие проявете, моля ви. Всички си мислим, че знаем, ама нищо не знаем. Никой не знае какво му е било на момичето. Може да е имала любов по - истинска от това, което вие сте имали всички взети заедно. Имах една учителка, която казваше Сега ви е времето, да изпитате своята първа любов. За мен това е най - силната, най - чистата и невинна любов, която човек може да изпита. и според мен си беше права жената, а момичето е точно на тая възраст. Пожелавам и възможно най - малко щети и бързо възстановяване, а за любовта - всеки, който дава - намира.

Ха, ха, този път ни просвети относно Именника на българските ханове, още малко и щеше да ги изредиш всички в едно изречение. А това си е талант.

Скъпо цвете, добре, че ме посвети в същността на пубертета, чак сега разбрах, че от 13-тата до 19-тата ми година съм медитирал в царството на Шангри Ла. Родителите са виновни, но предполагам знаеш, че няма училище за родители, а и хлапаците не са света вода ненапита. Щото на повечето цялостната им ценностна система идва от философията на такива феноменални издънки като Лейди Гага. Затова и когато някой от техните музикални идоли се гътне и хоп - айде през прозореца. Чакай бе, сополанко(е), вашите да не са те намерили на селското бунище? Останалите пък умници по форума са си поставили икона на Бойко вкъщи и му се молят като на Исус да ги спаси от нечестивците. И един конкретен случай от моето медитиране в Шангри Ла - една моя съученичка (когато навярно ти, цветенце още не си била в блясъка на очите на вашите) се нагълта в час по математика с две опаковки аспирин - ще се трепе и тя горката. После си изповръща червата и само като чуеше вече за хапчета цвета на лицето й се сменяше. И викай малоумник на някой, който не е преживявал автобусна катастрофа и не е ставал свидетел на картина, достойна за четката на дявола. Не мога да изпитвам уважение към самоубийци след като съм виждал как на 4 годишно момченце костта на крака му стърчеше като пръчка напред. Беше на предните седалки. И той и баща му бяха целите в кръв, но се бориха за живота си и оцеляха. Айде, ходи да се полееш да не вземеш пък сега да повяхнеш.

tujno e kogato ne ti e ostanalo ni6to i posledniq 4ovek na koito si imal doverie i te e pravil 6tastliv se okaje laja vs tezi 4ustva sa bili fal6ivi ako se slu4ilo tova napulno q razbiram :s

от този проблем няма управяне

Съдейки по разсъжденията ти, човек би си помислил, че си някъде около 12-13 годишен. За сметка на това пишеш грамотно и интелигентно, значи все пак трябва да си минал възрастта, в която си вярвал във вечната любов. Ако наистина сериозно мислиш, че самоубийството е начин да изразиш любовта си към някого, то аз бих искала да те попитам, ако утре дъщеря ти тръгне (не дай Боже) да се хвърля отнякъде заради някой си, ти ще разказваш ли пак за Ромео и Жулиета? И след като спомена въпросното произведение - то всъщност е за БЕЗСМИСЛЕНАТА смърт на двама млади. Ама трябва малко да се мисли.

До Димитър Делийски Много ще ме извиняваш, обаче в днешно време тийн-четата нито знаят какво е любов нито нищо. Не се смятам за много голяма даже обратното... обаче и аз съм минала през тези години. Искам да кажа на всички, които си мислят, че страдаат по някой и че това е голямата и единствена любов ... не се лъжетеее на тези години истинска любов няма да намерите! А и да Ви кажа 99% от младеща търси само и единствено СЕКС-а в една връзка. Любов .... да бе да .... Като порастнете ще разберете за какво става дума ... ще видите колко сте били заблудени. Но докато сте в пубера мислете с главата си, а не с хурмоните си.

Искрено пожелавам на това момиче да се оправи напълно, и да си вземе поука, никога повече да не прави такива жертви. Просто не си е струвало. Вероятно това дете е единственото все още ненаучено на женските хитринки... Дано остане с такава чиста и искрена душа.. И нека да е живо и здраво..

Да се увеличи броя на психолозите в училищата!!!!!!!!!!!

След време ще съжалява и ще разбере колко голяма грешка е направила, но тогава ще е късно, защото последствията от глупостта и ще са за цял живот!

Благодаря на всички, които ми писаха, но те само затвърдиха мнението ми, че сегашното поколение не знае какво е любов. Когато любимият(любимата) те напусне, светът се срива и животът загубва всакакъв смисъл, затова влюбените се самоубиват. Това, което властите на всички държави крият, е броят на самоубийствата от любов, защото са показател за психическото здраве на нацията. Но не така, както си го мислите, а обратно.

Мили деца,нека родителите ви Ви обяснят; Първият(първата ) не е единственьа другият не е последен

moito uvajenie no ne tova e smisala na ljubovta i ne tova e ljubov! ljubovta trqbva da pomaga, da te izdiga a ne da te hvurlq ot 4etvurtiq etaj! tova e krivorazbrana ljubov! bulgarina jivee s misalta 4e ljubovta trqbva da e stradanie i da ima mnogo drama, a tova ne e taka! no kato slu6at 4algadjiikite kakvi drami prejivqvat v plitkoumnite si pesni sigurno si mislqt 4e taka trqbva! dano se opravi momi4eto fizi4eski i nai ve4e psihi4eski! i dano tiineidjarite proumeqt 4e ako edna vrata e zatvorena, po dobre e da potursqt druga...

Пич, не си прав. Постъпката изобщо не е нормална. Вероятно всеки от нас е преживявал болезнено раздяла, особено с първата любов и т.н., но ако всеки беше тръгнал да се самоубива... Не че са детски глупости, но просто всеки е минал през това. Чак такава Вертерова любов.. Просто момичето е било с по-слаба психика. Дано се оправи напълно и да разбере, че не си заслужава да умира заради когото и да било.

Това е изключително глупава(много меко казано) постъпка. Най-малкото спрямо хората които са те отгледали. Отделен е въпроса , как са я възпитали и гледали рофителите , за да се стигне дотам , че заради пикльо да се опита да отнеме живота си.

Горкото момиче, за една такава глупост може да остане инвалид, как не е разбрало, че любови и гаджета мното, но живота е един.

ДО КРИТИКУВАЩИТЕ МЕ - ААА , ОБАДИХА СЕ ОБИДЧИВИТЕ МАТЕРИАЛНИ ЖЕНКИ . ЗАСЕГНАХА СЕ , АМА ОТ КАКВО ... ЧЕ КАЗВАМ ИСТИНАТА ЛИ ..... НО ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ ИМА И СВЕСТНИ ЖЕНИ , КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ИСТИНСКОТО В СЕБЕ СИ . ТОВА ЗА ТЯХ НЕ СЕ ОТНАСЯ ....

ако остане парализирана за цял живот ще ме моли да я прибера, ама нямаааа. а гаджето й дали ще я прибере в инвалидна количка? хайде благотворително отворете кесийките за скъпоструваща операция!!!!

Мразя да се изразявам така, но ти си малоумник, пълен идиот. Предполагам, че нямаш деца, а и силно се надявам да нямаш. Не заслужаваш, с това ти мислене. Не е нужно човек да е дипломиран психолог, за да знае, че пуберететът е един от най-важните и най-опасните преходи в човешкия живот - преходът от дете към възрастен. За съжаление, тук в БГ родителите много често не обръщат достатъчно внимание на тинейджърите си, просто защото живеят на ръба и се чудят как да осигурят утрешния ден - своя и на децата си. Което е разбираемо, но не ги оправдава. Много жалко за момичето - то дори и да оживее, едва ли ще има нормален живот, с тези счупени прешлени.. Но й пожелавам да се възстанови напълно, да не забравя какво я е подтикнало да скочи, да оцени живота си (и мъката на близките й хора) и да използва това, за да помага на други изгубени души подобни на нея, преди да е станало късно за тях. Късмет.

ДО ICO - ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО , ПЪК ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛИ .... КАЛЪФ КОМПЛЕКСАРСКИ .

Вчера един за подпали заради жена,днес жена скача пред прозореца заради мъж,абе питам се какво им става в днешно време на децата...Не се знае дали изобщо са на ясно какво е любовта на тия години,а вече правят и саможертви....

UmirAM zA TEP,KREMUs6ke,no 1-vo da se puogramotis6 ,batkovoto...

tazy smahnata ot stara za. KrimeNA umori FORUMa ot maytapi....HIIII..HI skasa me ot SMEh...

AMAAaaa,uligofrenkee kakvi sa tia ot 1001 nos6t stories,maaa-napika ma ot smjah i daje bebeto mi sa razsmja i to,gorkoto -zadus6ihme sa ot smjah...!!!!!

Павка,точно жените за които пишеш не се самоубиват ,те не изпитват любов към никого освен към себе си.Това дете е било болезнено чувствително и наранено. От цялото си сърце и пожелавам да се възстанови.

ehhh... za6to ne im uvira akyla na malkite.. dano se opravi..

Горките коментатори - те вече не знаят какво е любов. Постъпката на момичето е толкова нормална за любовта, че даже Шекспир е написал Ромео и Жулиета.

Пази Боже от такава лабилна психика...!

Awe teq narkotici izpiha na decata mozucite....