Бургас не иска нефтопровода

Бургас не желае петролопровод, е заявил кметът на града Димитър Николов в интервю пред гръцка национална телевизия, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бургас не иска нефтопровода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп си мангал, ще стане точно обратното (което едва ли може да знаеш).

Абе гледай ти да не гризнеш дръвцето:)))

Толкоз ли са тъпи бургазлии, та не разбират, че тук въпроса е стратегически-ние или турците ще водим хорото на енергетиката! На нас по ни приляга, а имаме и богат опит!

Първо проверете къде е пристанище EL SEGUNDO, Ca. на CHEVRON. На някакви си 5 км от прословутия плаж Санта Моника, в залив, нищожно отстояние Холивуд, Лос Анжелос, Лонг Бийч, Сан Диего и т.н. Разтоварват си танкерите на доказано най-безопасната система Conventional Buoy Moorings и на никого не му пречи, че в същото заливче е заустена фекалната тръба на конгломерат от 6 милионно (6 000 000) население. Оттам е и бронзовия оттенък на Пами Андерсън и спасителките на плажа.

да направим референдум ....мен кой ме е питал дали не искам ...аз пък искам да има петролопровод защото в бъдеще това ни отваря доста врати

с две думи никой не го брига за екологията, това е само повод. Основната причина е скрита зад този плакат, който дъртият пич са му платили да размахва. Честити американски ебачи за курвите в Бургас, между другото.

Ако беше само за екологията, а не дирижириано антибългарска кампания (да, не антируска а антибългарска) щеше да е много права кауза. Ама, къде бяха бургазлии по време на всички разливи около пристанището? Защо не си махнат това мазно петно от хубавия град? Защ и там има толкова много бетон? Лайната и мърсотията В МОМЕНТА от бъдещия (ха-ха!) тръбопровод ли са? Май не...

ВНИМАНИЕ! ПРОБЛЕМЪТ Е МНОГО, МНОГО-О-О СЕРИОЗЕН! ЖАЛКО, ЧЕ ПИШЕЩИТЕ ТУК НИКОЙ НЕ ГИ ЧУВА!

вярно че е стара тема, ама... с какво е по-лош от дори 1 танкер на година в пристанището на Бургас?

А бургас е бургас защото има(ше) заводи в него.

Подкрепям това да няма тръба. Финансовите изгоди са нищожни, а рискът - огромен. Ако спрат и строителството и поразчистят малко сгради също няма да е лошо. Забележка: софиянец трето поколение съм :) На море мога да ида и в Гърция и в Турция, и къде ли не, но това не значи, че искам нашето си море да стане помийна яма повече отколкото вече е. Айде със здраве.

Щом бургазлии не искат петролопровод значи не трябва да се строи там, просто и ясно.

хайде без тръбата, а :)))

Абе вие които се тупкате в гърдите кой от къде няма ли най-сетне да порастнете??? София, Варна, Каспичан, Трън, Бургас, все тая!!! Гражданите правят града!!! Тези които плюят съгражданите си сочат себе си като селяни!!!!

ЗА МЕН ТОЗИ НЕФТОПРОВОД Е ЛАКМУСА ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. АКО ГО НАПРАВЯТ НИКОГА ПОНЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

Не те знам какъв си точно, но според това изказване ми приличаш доста много на ИДИОТ :) Ма може и да бъркам, може и да си КРЕТЕН ...

Те руснаците и завода закриват постепенно...

Като чета коментарите пак сте се разделили на аз съм о тук ти от там.Трябва да семе обединени.Това е проект, който застрашава екологията на цялото ни черноморие!

А ти на море къде ходиш?Сигурно в София на плаж и на Черно море не си стъпвал. И аз не искам петролопровода.За какво са ми пари,когато заради тази алчност на хората Черно море може да бъде замърсено необратимо?Запознайт се малко с проекта и какво включва тогава говорете.Не плюйте по Бргас и бургазлии!

Бургас има доста културни дейци. Определено Бургазлии не са селяни.

Ма и на мен не ми харесват тъпите, кафявозъби, нечистоплътни и нагли бургазлии, ама си ги посрещаме в града като равноправни...тааа.. те ще кльопнат тръпопровода, защото е за България!!! Ако пък не искат - да си ходят у Анадола...отдето май са си и дошли!!!

Ne, iska ne iska. Otkajete i tochka. Az puk ne iskam Chernomorieto da zaptrilichva na betonen termitnik, da se stroi bezrazborno v tsentura na Sofia i iz gradchetata s dostoinstva na arhitekturen rezervat. I nai-veche da se suzdade neshto deto moje da s eopredli kato stil v modernata bulgarska arhitektura.

Kakvo stava be BRATJA BALGARI 6to si mal4im,koj ot doide iska da ni Eb..............

Браво бургазлии.Национални интерес стои над всичко.Приходите от туризъм са неколкократно повече от транзитните такси.Единствено Русия и Гърция ще печелят ,ако се реализира проектът Бургас -Александропулис.Ини референдум в цялата страна и отново по Южното Черноморие.Ще ви подкрепим.

Отвратена съм от обидите към бургаските граждани.Тези,които ги отправят и претиндират,че са големи граждани да се осъзнаят колко вупгарно се държат.Да оградели София с мрежа и какво ще постигнат.И сега университетите в София не могат да се напълнят,защото децата ни отиват в чужбина.А кой ще плаща скъпите им наеми.Да не би през лятото софиянцида не идват на море.Черно море е национално богатство и не всичко е пари.Още повече ,че тези пари народа няма да ги види,а ще напълнят джобовете на бизнесмени и властимащи.Браво на кмета,че не се отмята и подкрепя гражданите си.

Ердоган да се замисли дали да не награди с някой орденче това умно кметче . Примерно едно Кемалче да му даде за заслуги към турската република щото точно това прави тоя идиот .

Руски тръбопровод - това сигурно е нещо като венецуелски компютър...

аз съм от софия,обаче имам имот в поморие и също не искам петролопровода,къде да се сберем казвайте и да протестираме?явно референдума няма голяма стойност ,дайте протести

Безусловна подкрепа за бургазлий!Браво на кмета, не е като нашата свиня........

Даже ноже и да се завиете с тях. Дървен сувенир /шоп/.

Май шопите много сте се възгордели нещо. Я се огледайте малко. София е това което е защото е СТОЛИЦА. Повечето ако не всичките сгради символични за София са построени с НАРОДНИ пари, а не с парите на столичани. Омръзна ми от голото самочувствие на тези софиянци. Колко от вас могат да кажат, че ВСИЧКИТЕ им баби и дядовци са от СОФИЯ? САМО ТЕ СА СОФИЯНЦИ. Останалите са от ПРОВИНЦИЯТА, която толкова много ви отвращава. Ако искахте уединение и спокойствие не живейте в СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, да - на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!

Ако требе у нафто че се пличкате и па че казвате: Я колко е чисто морето откак си избрахме бат Бойко!

Щом е така, ще изселим целия Бургас в Странджа-Сакар!

Егати тъпия народ!

Който не иска нефтопровод, ще го изселим да облагородява Родопите!

хахаа особено за ходене на море се изцепи яко веселяк си ти и мишок....и то много смешен...мишк аот бетонната крайбрежна джунгла си ти драги ....

Веднага да се изгони кмета на Бургас Николов, за антидържавни действия!

Абе, глупи, кой построи НХК, та се перчиш като муха на слонски задник?

Бургазлия съм, познавам добре морето и ще ви кажа -Черно море е коравно нещо, всяка година взима курбан , тази работа с буйовете, за се разтоварва нефта направо в морето, без аварий няма мине . Та искам да знам , като стане белата кой отива в затвора ? Кой ? Трите имена и подпис искам да видя

Ami korabnite taksi, ubedan sam che nadhvarlyat znachitelno tranzitnite. Tutziya veche gi izchislyava i shte igi zravni s tezi za preminavaneto na prolivite. A na izhoda Alexandrupolis shte bade Tzakos Energy... A tuk otnovo nishto... Lapayte muhite, a natzionalnite predateli shte vi manipulirat i ... opravyat.

Хората им дават поминък и пари с нефта, те заради 10-15 тиквеници, дето се викат туристи и китаристи, си лаят торбичката!

Бургас не иска това, Бургас не иска онова, може ли накрая да гризнете дръвцето...

нали като ритате, руснаците ще врътнат кранчето и цялата ви икономика ще иде на кино, ще се усетите къде кензат гладните, а стане ли това ще избягат като щрауси и курортистите, и куче вързано синджира ще предъвче и ще дигне гълъбите от шибания ви град!

Това не е никаква новина, заради ретроградните реституто-седерасти в България от двадесет години не е построено нищо с обществено значение, дори един кенеф. И съм горд, че ние и бащите сме построили толкова много, че сред двадесет години рушене има още останало! Железни факти просто.

ami ogradete si sofiq i da vi gledame seira kak umirate ot glad

И аз не искам водите на мойта река Вит да се вливат в Дунав и оттам да идат в морето, та да си пличкат бургазлии дупетата с нея, а и да печелят от чужденците на мой гръб...

До Ало морски. Парите са в София защото там са големите рушвети. Едно кремиковци имахте и него затворихте. Какво произвеждате в София (освен боклук, де). Ало шопе, пиши ти какво искаш, какво можеш да предложиш......а нищо, е ми добре. Дръжте си боклука и дано затънете в него. Както е казал Хемингуей, всичко което не е на море е провинция. Ние нефтопровод не искаме Лукойл ни стига.

...През Бургаското данъчно минават около 1/4 от приходите на България... Интересно! А сега велики анонимнико, ми кажи колко процента от тая 1/4 са акцизи, пътни такси, екотакси, ДОД, ДДС и корпоративен данък внасяни от Лукойл Нефтохим? И какво ще стане с Бургаският бюджет ако разчита на прословутите постъпления от туризма? По мое скромно изчисление тая 1/4 ще се превърне в 1/444.