Освободиха полицаите, правили секс с непълнолетно момиче

Отстранените от длъжност двама полицаи от Разград, срещу които се води разследване за секс с непълнолетно момиче, са освободени от следствения арест, след изтичането на 24-часовото им задържане, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха полицаите, правили секс с непълнолетно момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може някои от вас да ги оправдават, когато изродите даже с телефона си са снимали този групов секс. Трябва на протест да излезем целия народ. Ако не ни стиска, по-добре е че постепенно българите се самоизтриват от картата на света

Прав си, само че де я тази армия?

Явно армията накрая требе да си каже думата .... едно превратче и всичката пасмина на стадиона и който има парички и имоти над 200 000 лв директно растрел без обяснения а изнасилвачите кастрация а убииците в урановите мини .

da gi kastrirat i v zatvora da gi porqt dode puknat

Decata ni ne sa kurvi. policaite ni sa prestapnici....Ugas. galgo che moiat pradiadado umria v dearbekira za pravdata...

ало , тези ,които оневинявате полицаите и казвате , че момичето било курва. ААбе курва или не , това е изнасилване на непълнолетна , ТОЧКА!!!! В една нормална държава за подобно престъпление тези ще лежат поне по 20 г. Спомнете си за случая с българския по гимнастика треньор в САЩ , който беше обвинен за секс с непълнолетната си състезателка, при това ,там не става въпрос за насилване . В случая тези тримата явно има 1. изнасилване , 2. непълнолетна, 3. те са полицаи ,при това по време на служба , е тези са призвани да защитават хората ?!

Ето така възниква мафията. Не онази измислена от журналисти и политици, а истинска като италианската.

Кой е началник на РПУ - Разград ? /към месец юли 2009 г./ Той подаде ли си доброволно оставката или трябва да бъде подсетен за това ? Ако още не си е подал оставката, някои биха попитали какво означава РПУ ... Районно полицейско управление или районно порнографско управление ? Ако въпросният Драгомир беше отстранен от длъжност още когато е налитал на бой на възрастния човек, сега може би нямаше да се стигне до това тежко престъпление ! Но Драгомир трябва да се сърди на онзи си началник, който се е опитал да го скатае, вместо да го беше уволнил още тогава ! Сега става ясно защо някои полицаи не си вършат работата /да разкриват и предотвратяват престъпления/ като по този начин ощетяват почтени граждани ! Добрата новина е, че все още в МВР има доста служители, които заслужават уважение, защото зачитат полицейския пагон и смятат безопасността на гражданите за свое основно задължение !

Аз пък им пожелавам на ченгетата да ги изнасилят някои идиоти като тях!То бива,бива ама нашата България вярно я взеха за тоалетна чиния!Всякакви л....на отглеждаме!Ами ако имат дъщеря и нея я изнасилят!Идиотска Страна!

Приятел, ти не си работил друго, освен милиционер. Два месеца отпуска, 44г. пенсия и пенсия по-висока от заплата на работещ до гроб. И дванадесет заплати. И апартамент в София, на държавни цени, нали. И сигурност, няма криза, няма съкращения, не си на норма или на парче. Също така пишеш само с големи букви и по-нататък във форумите ругаеш анонимно началниците. Навсяк у нас има фрапантни престъпления и нарушаване на обществения ред заради липса на ефективна полиция, прокуратура и съд. Това го казва Европа, светът, а не аз. Ако беше там, дали щеше и ти да направиш като тях.

ПРИЛИЧА НА СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ ЗНАЕМ ОТНОШЕНИЕТО НА МИНИСТЪРА И ГЕРБ КОЛКО ИСКАТ ДА ПОКАЖАТ ЧЕ ВСИЧКО ИДВА ОТ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ДОБРЕ , ВИЖДА СЕ ОТ НАПИСАНОТО КОЛКО МНОГО МРАЗЯТ В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦАИТЕ ЗАЩОТО ВСЕКИ Е ОЖИЛЕН ОТ ТЯХ НО И ДРУГИТЕ ЩЕ ВИ ЖИЛЯТ И ПАК ЩЕ ГОВОРИТЕ ТАКА ЗА ТЯХ.ОБАЧЕ ТУК ЗАБЕЛЯЗВАМ ЧЕ НИКОИ НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ПРИЯТЕЛЯ НА МОМИЧЕТО КОИТО Е ЗАПОЧНАЛ ИЗНАСИЛВАНЕТО АМИ НЕГО МАИ ЦВЕТАНОВ ГО ПРСКОЧИ ИЛИ ТАКЪВ ПРОСТО НЕ Е ИМАЛО ААА.... ЗА НЕГО НЯМА ЛИ ЗАКОНИ ИЛИ САМО ЗА ПОЛИЦИЯТА СЪЩЕСТВУВАТ ХМ ТАЗИ ПОЛИЦИЯ ПРОИЗЛИЗА ОТ ВАС ТОВА СА ВАШИ ПРИЯТЕЛИ БЛИЗКИ РОДНИНИ ИЛИ ДАЛЕЧНИ, ТАКИВА СТЕ И ВСИЧКИ ВИЕ ДАТО СЕ ПРАВИТЕ НА ИДЕАЛНИ САМО ДЕТО НЕ СА ВИ РАЗРОВИЛИ, СТАНЕТЕ ПОЛИЦАИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЧИСТИ, ПЪК И НИЕ ДА СЕ РАЗДВАМЕ НА ДОБРИ ДНИ.

ПРИЛИЧА НА СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ КАКТО ПОВЕЧЕТО. ДОБРЕ ПОЛИЦАИТЕ ВИНОВНИ ВСИЧКИ СКАЧАТ СРЕЩУ ПОЛИЦАИТЕ ЯСНО ВСЕКИ Е ГЛОБЯВАН И ГИ МРАЗЯТ. АМИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА СТРОГИ КЪМ ТЯХ ЗАЩО НИКОИ НЕ КАЗА Ч

Тука някакви хорица коментират, че момичето може да е било проститутка и т.нт. Значи, ако някой ги изнасили тях, друг да пише: еми, кво да се прави, бе, имали задници, някой се възползвал... Да бяха стояли в къщи , нямаше да им се случи. Гнусен народ. Ако пресичащ на зелено бъде сгазен, отново се надигат нек'ви червеи и обвиняват сгазения човек. Това са робски мозъчета, винаги на страната на насилника. Преклонена глава сабя не я сече.

Ама тези добре си прекарват времето на службата! Секс, цуни-гуни, хахо-хихи...

Такива командировки трябва да се забранят! Престъпници които са и полицаи трябва да се наказват по-тежко. Жертвата е искала помощ от полицаите защото някой е искал да я изнасили и едва ли след тази случка ще иска да прави секс че и с трима, това няма никаква логика! По всичко личи че става въпрос за секс по принуда, което си е изнасилване.

абе като ви казвам аз, че тъпото ченге се намира в еволюционното развитие веднага след гнидата, на едно стъпало с мангалите и бакшишите, вие не вярвате, ама на... ех, що ги не съди вече Военен съд, щяха да им изкъртят дирниците...

Къде е Гойко дето седи зад полицаите и ги пази!

предстои награждаването им. Ега си държавата!

Браво, много добре си го казал! Цитирам те отново: Така, по същия начин държавата ни клати всички. Крайно време е да се въведе американската система в съдилищата. Сложете 30 съдебни заседатели и те да решават кой прав и кой крив. Трудно се подкупват 30 човека. Особено като никой не знае кои ще са на определено дело.

сложете им снимките на тез (какви майки са ги раждали и какви жени живеят с тях)

Тея бих ги претрепал от бой. Айде дала им, дала, ама защо да снимат ид а се хвалят? Затова яко пребиванье до смърт.. После на тая кучка, и на родителите й по 100 000лв глоба и така да вървят по живо по здраво

Хайде сега да излезе кратуната ББ и да каже пак, че който каквото прави на полицай му се връща двойно!!!??? Едно време, когато не бяха демилитаризирани тези боклуци, щеше Военна прокуратура да ги съсипе по затворите.

Проституцията в Б-я е НЕзаконна, официално. Това, че се рекламира по националните телевизии и вестници е друг въпрос. Съвсем пресен закон - дори само Гледането на разголени снимки на лица, които само ИЗГЛЕЖДАТ под 18 е незаконно. Дори да са на 20, изглеждат ли по-млади на някого, вероятно на полицаите - обвинение в педофилия (друг е въпросът, че самите лица си качват масово снимките в интернет, не рядко поощрявани от майките си). И т.н.

БРАВО БЕ съдии.БРАВО.АМИ ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ САМО ЩЕ ОТИДЕ ДА ТЪРСИ ПОМОЩ ИЛИ И БЕЛЕЗНИЦИ ТРЯБВАЛО Е ДА МОЛИ ДЕТЕТО. ПОЖЕЛАВАМ СЪЩОТО ДА СЕ СЛУЧИ НА ТЕЗИ съдии ДЕТО МИСЛЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН. ТОВА САМО В ПРОКЛЕТАТА БГ МОЖЕ ДА СТАНЕ.

da -tova makar i v otvratitelemn balg.napiasano ot teb E ISTINA- I az sam vijdala v BG kak 14 teenies se ka4vat v poliz.avtomobili i se natiskat na s6tastlivi ot TOVA politzai....AZ TUK DOBRE T4E SE OTTARVAH ot pol.svalki v bulgaria-VIE TAM UMIRAYTE ot bezizhoditza i pol.prostotii -NIE tuk sme ALLRIGHT...i ne MI PUKA ZA VAS VAS&LOVTZI...dali politziata vi E:::be

Ако това се беше случило в САЩ тези изроди щяха да прекарат остатъка от долния си живот там където им е мястото - в затвора.

Държавата, в която най-младият член на Партията Богомил Бонев стана министър на МВРот...СДС, отдавна не я коментирам.

Полански го чакаха 30г. и го опандизиха за секса с малолетна. Закониииии, закони в законни държави.

Кой търси полицията? Всеки знае, че кварталните кражби се извършват от крадци, които имат строго регламентирани райони за действие. Кварталните много добре ги познават - кой пипа колите, кой разбива жилища, кои са джебчийките по транспорта, но когато ги извикаш се правят, че не са от тук. Нагло те гледат и си викат - било ти ред да изгориш. Имам чувството, че е по-страшно животът да те сблъска с полицаите от районните управления - те са и професионално обучени.....

А ако обикновен, т.е. честен човек беше дори само говорил с дама пък била и на 17 и половина години на сексуална тема, какво?! Щяха да го обвинят в педофилия, обществото да реве за линч, а него да го затрият при мангалите в някоя адска тъмница. Ама сега случаят е друг. Впрочем сещате ли се преди няколко седмици как полицай уби приятелката си - момиче на 17, с която живеели на семейни начала... Ами преди това за друг, който изнудвал за секс 14 годишна ... и т.н., и т.н.

Абе на мен ми е чудно друго - че ги пуснали, пуснали са ги - к'во да ги правят. Как обаче става така, че хем тя била съгласна, хем видиш ли те били блудствали с нея? Другото нещо, което ми е интересно дали ще глобят родителите така както предвижда закона, или щото полицаите са блудствали с малолетната дъщеря, която била съгласна, на родителите им е простено? А на собственика на дискотеката, че доказано са допускани малолетни и непълнолетни в дискотеката ще му нацепят ли глоба, или ще му отнемат ли лицензите за нощни заведения - НЕ! Полицаите - ще изгорят, но и така си трябва. Ама да изгори и всичко друго квото има да гори. Да видим тогава ще има ли пияни тинейджъри в дискотеките посред нощ! Докато всеки не започне да носи отговорност за действията си или бездействието си - няма да прокопсаме.

най-долното племе в българия са полицайте и таксиметрите.

ХА СЕГА ДА ВИДИМ ГЕРБ КАК ЩЕ ГИ ОСЪДИ ПРЕДИ КАЗВАХТЕ ЧЕ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ

ACAB.... kvo poveche da kaja

ти си голяма свиня. Не потърпевшата се е оплакала сега, а техен колега като изгледал записа е информирал вътрешните им служби. Но свинята булгаристанска си е свиня и това е, непрочела, пише гадости, дано и тебе те ебнат догодина на моренцето, ма по-лекичко щото не си лека. Какви само характеристики за едно 15 годишно дете, в някои държави пълнолетието е след има-няма шест години, всичко се връща върху простите ни глави със страшна сила

Срам ме е, че съм българин в такива моменти!Ако това се е случило преди 150-500 години тези ИЗВЕРГИ щяха да ги линчуват или убият с камъни.Сега НИЕ ги освобождаваме за 20 часа.Явно има защо да възкликне Пайсий о юроде..... Тези държавние институции в които плащаш за да работиш явно са чурук отвътре.Постоянно има замесени служители в някакви далавери.Затова трябва истинските българи да се командироват извън страната та да несе загуби джинса слад време. ЛИНЧ

имаш доверие на законите и милицията, няма ли да отидеш доброволно. Търсиш помощ и кВо насила отиваш с милиционерите, които са били комнадировни и опазват обществения ред на плажа, къде да отиде на луната. И проститутка да е спордед мнението на някои пишещи тук пак е злоупотреба с длъжност, за пагон не коментирам, но другарчетата са на морето да се забавляват и манипулират от позицията на силния, а не са органи на реда и защитата

Когато полицай бъде нападан или убиван, наказанията трябва да са много по-тежки, отколкото на обикновен човек и обратно. Когато полицай извърши престъпление, особено по служба, неговото наказание трябва да е по-тежко, отколкото на обикновен човек, защото той е облечен с власт и като такъв хората очакват от него той да ги спасява, а не да отиде да ги граби или да прекарва контрабандно цигари или каквато и да било. Така че и престъплението и защитата трябва да бъдат със засилена тежест в закона, посочи премиерът.

e ne povdiga mi se. Zaradi takiva nesta ste se otkaja da cheta novini ot bg tova e prosto otvrat.

Развалена държава сме. Положението е безнадеждно, няма спасение от покварата, аморалността и простотията - чалгаджийница сме, това е положението. И после защо Масларката си краде на воля или защо Р.Овч. продаде Бг на руснаците.... и т.н. А ми как защо, защото не сме народ, а мърша.

Гарван гарвану око не вади..

проститутка да е била, пак е на 15 години и е имала нужда от защита по закон, стига сте защитавали молиционерите, 20 години същите маолоумници и при велия ви тошо изнасилваха и се гавреха с хората, за побоите да не говорим, ма нямаха телефончета да правят записи

А така, уникална държава!!!!!!!!!!!!!

Съжалявам, но не мога да не се сетя за вица за завързаната за дървото блондинка. Но и това губи своя блясък в сравнение с майтапа на Калин Георгиев ситуацията е изключително неприятна, особено когато извършителите са служители на МВР и с още по-майтапчийското освобождаване на полицаите. Защото навсякъде има ченгета-престъпници, но само в БГ се грижат за такива плевели като ги поливат най-малко 3 пъти на ден. И Кремена с тоя Тарзан отново обра точките. Няма ли желание въпросният автор да издаде сбирка най-сетне?

Всяка година почивам на Камчия и съвсем наивно съм приела, че е много спокойно и сигурно, защото непрекъснато се срещат патрулите а тя каква била работата!?Дори тази година си позволявах излизане навън и праз ноща в малките часове!Е явно Бог ми е приятел щом ме е опазил!!!

Ами няма за какво да ги съдят нали са пазителите на общаството а то какво общество?????