Диплома менте от Харвард - $40 000

Руската полиция залови група фалшификатори, които продавали подправени дипломи от престижния американски университет в Харвард за по 40 000 долара (27 000 евро).

Обратно в новината

Коментари - Диплома менте от Харвард - $40 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

полождениет с Докторатите по пожарни науки????

Продавам си дпломата от Университета. Никог не са ми я искали само веднъж една баба личен състав се поинтересува дали имам и ако може да и направя едно копие. Всички питаха дали мога това или онова. Ако си купя диплома за пилот изтребител ще ме питат ли мога ли да летя или ще ми кажат: Ето ти ключа от самолета, пали и излитай,нали имаш диплома.

искам диплома от НБУ, специалност пластинация на биологични шедьоври, гарнирана с 2-3 манекенки! Цена?

А какво става, ако с дипломата дойдеш в БГ и ти поверят министерство с бюджет 5-6 млрд. лв и откраднеш 20-30%?

Това важи ако този купил дипломата си търси работа. А ако просто има примерно консултантска фирма и просто си закачи дипломата на стената за да привлича клиенти баламурници?

като пишете за другите,дайте да видим как е при нас,защото на част от тъй наречените бизнесменти и полителит дипломите им и научните им титли доста понамирисват.

това е глупост понеже в щатите работодателят проверява дали си завършил някой университет като се обажда директно в университета или може дори да поиска да му изпратят писмено извлечение от следването на студента. Във всеки университет има специална служба, която се занимава с това. Иначе дипломата е за морално удоволетворение на студента да си я окачи в рамка на стената...

Очаква се скоро да предложат ИСТИНСКА диплома от маймунарника в Софийсака зоологическа градина....И няма да е странно - тъкмо на място! Затова сме последни вече и в УбразУванието!!!

Яла бате при мене на пазара в Димитровград и за 4 бона ти прайм диплома на български и англиски от Кембрич, нема лъжа нема измама, оргинал.

12