Коментари - Бокова официално стана шеф на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Бокова официално стана шеф на ЮНЕСКО

Българският дипломат Ирина Бокова днес официално бе избрана за генерален директор на ЮНЕСКО, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Бокова официално стана шеф на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Коментари

Луди сте за вързване и 2-те или тъъъъпи неграмотни ком.подмазвачки сили и воля в трудния й път на духовен посланик на земята и всички жени по света. Спрете на плюите и се вижте от страни

По света и в България има много кадърни, интелигентни и образовани хора, завършили най-елитните университети в света, които обаче никога не се добират до подобен международен пост, защото хората са скромни и защото зад гърба им не седи толкова ловка и обиграна мафиопартия, способна да стане ортак и с дявола ако трябва, само и само да триумфират нейните протежета.

Честито, госпожа Бокова ! Гордея се , че българка е първата жена избрана за генерален секретар на ЮНЕСКО ! Това е признание за културно-историческо наследство на БЪЛГАРИЯ !

Ирина е прекрасен човек ! Поздравявам я от сърце и й пожелавам здраве ,сили и воля в трудния й път на духовен посланик на земята и всички жени по света. Спрете на плюите и се вижте от страни- явно не сте българи.

премиерът не ели бил член на бкп ,министърът на мвр не е ли бил член на бкп я погледнете в ръководството на порламента и членовете му и какво от това .ерудираните и можещи личности са търсени и се реализират навсякъде .в нормалните общества политическата принадлежност не е проблем за реализация.за вас обаче реализацията в живота ви се изразява в негативизъм и тотално плюене.за несполуките в личния и професионален план на вас ви е необходим виновник и причина ,а тя е една -тотално ви бездарие и некадърност кристализирайки в безсилна злоба и отрицание на всичко позитивно у другите .поетът казва не заслужавате на храчките честта ,а аз казвам -как да не ви напсува човек .

Явно във този форум пишат повече антикомунисти и те потвърждават оня виц защо край казана на българите дявола не поставил пазачи- защото ,ако някой от тях случайно изплува от катрана ,останалите го дърпали пак вътре!Глупаци ,как не ви е срам ,така ли жалките ви души не могат поне да се зарадват мъничко ,че една българка и то такава ,която не работи в Световната банка или в МВФ и не мисли как да си напълни джоба от клетата ни държава скомисионните от разпродажбата й, е постигнала нещо и е оценена добре в чужбина.Да не говорим ,че е на върха на една световна организация!Честито г-жо Бокова ,каквато и да ви наричат собствените ви сънародници ,не им обръщайте внимание-никой не е станал пророк в своята държава!Дерзайте и си вършете работата със сърце!

Не мога да повярвам , че има толкова злоба събрана, КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДЕ ПИШИТЕ ТАКИВА ИДИОТИИ!!! СРАМ И ПОЗОР! Какво общо има кадърността и интилигентостта на тази жена с ИДИОТИИТЕ КЪДЕТО ГИ ПИШИТЕ. НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЪОБЩЕ??

До всички боковисти /клозетофили/: Избо на Бокова бе случайност, тя победи, защото евреите не допуснаха арабската кандидатура. Да се твърди, че Бокова била избрана поради проявени способности според мен няма основание. Помните ли как бе избран навремето Стоянчо Ганев на авторитетен пост в ООН? Ами, обикновено стечение на обстоятелствата. Тук е същото. Чисто избиване на комплекси е да се радваш на подобен избор, защото бил спечелил българин. Със сигурност може да се намерят далеч по-стойностни българи, които наистина са успели и у нас, и в чужбина със свои способности, а не са ги сложили на креатурна длъжност по милостта на някакво еврейско лоби. Коя пък е наистина Бокова: за справка виж фамилното й име с турски корен, баща й - вулгарен убиец, некадърният й брат и племенникът й автоджамабазин. Апропо, някой спомня ли си каква бе платформата на кандидат - вицепрезидентът Бокова: твърдо НЕ на НАТО и ЕС! Още някой иска ли да й се радва?

За да поставят тази издънка на най-зловещите комунистически фамилии има важна причина и сигурна скоро ще се разбере. Не може една некадърна и изключително непочтена личност / не човек/ да оглави една организация която преследва високоморални цели. Тя сигурно ще е пръчката с която ще набъркат в някакви лайна /бок/. При наличието на толкова достойни кандидати това е гавра или мисия.

Комуниската Бокова ще е последният генерален секретар на ЮНЕСКО! Комунистите ще закрият организацията, както закриха България! Или Не става само с лапане, трябва и акъл!

Дано не се осере там и ни изложи..Както е присъщо на Партията и ...

Братя, почвайте да храчите един от нас се издигна. Не жалете усилие, да му разкатаем цялата фамилия, както си е традицията....Смелос и творчество...

Няколко скромни прогнози: 1. И. Бокова ще повиши разклатения имидж на ЮНЕСКО. 2. Директорството на Бокова ще повиши авторитета на България. 3. На следващите избори през 2013 /или 2014/ г. ще бъде избан нов Генерален директор на ЮНЕСКО. Той ще се казва ...Ирина Бокова.

Валентинчо, научи се да пишеш правилно на български, червено отроче !!! Госпожа червената бабичка да не ти е леля или баба ???

много подбрани коментари сте пуснали,бе дир/ни/ци, моя дори не беше циничен...

Видимо кадърните българи могат да бъдат оценени само от чужденците и в чужбина.Честито на Ирина Бокова! Да е жива и здрава, желая й много успехи, сигурна съм, че ще оправдае доверието. Малко са случаите напоследък да се чувствам горда, че съм българка, но този успех на г-жа Бокова накара чувството БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ отново да проговори у мен. Още веднъж я поздравявам сърдечно и й пожелавам на добър час, а на всички ИСТИНСКИ българи да признаят, че това е безспорен успех и за БЪЛГАРИЯ! Бокова ще направи всичко възможно още паметници на културата от България да влязат в листата на ЮНЕСКО. И, затова я покрепям.

Бре, бре, бре, много антикомунист много нещо по тия форуми! Как оцеля този комунизъм толкоз време при наличието на такива дейни противници? Ако всички пишещи бяха толкова активни през онези 45 години, колкото пишат, комунизмът не би оцелял и една минута. Особенно такива като дървения комунист. Но тъй като живя почти половин век, явно борците срещу него или са били в детеродните органи на родителите си или са ходили в комунистическа детска градина. И за това бълват врели-некипели по повод и без повод. А що се отнася до Бокова, нека си върши работата, за която е избрана както трябва, пък няма абсолютно никакво значение каква е била. Щото едва ли ще налага комунистическа идеология и методи на работа в организация като ЮНЕСКО. Тази представа явно съществува само във възпалените от кривоприложената и криворазбрана българска демокрация мозъци на недорасли антикомунисти. Което явление е характерно само за България и не е антикомунизъм, а чист идиотски нихилизъм, който от своя страна не води до нищо добро.

Честито, госпожо Лайнарова !!! (пояснение - на турски бок значи лайно). Шеф на една от най-омърсените организации, чиято цел е да краде, сега ще крадеш много повече, отколкото в България, червена кучко !!!

Показно 'компетентно' мнение на българско мрънкало, нихилист.

Бокова и брат и Филип не са просто деца на комунисти.Те са си комунисти-бяха достатъчно зрели през 89-та, за да са отговорни за собствената си житейска и нравствена позиция.Тук под комунист не разбирам неинформирания идеалист, увлечения от общото движение, никога непристъпил прага на доброволно избраната идеологическа килия.Разбирам хора като Бокови, пътували, видели и оценили ситуацията в собствената си страна и в освободния свят и останали съзнателно в позицията си на тъмничари на затворените в гигантския концлагер.И двамата бяха сред най-старателните тъмничари в началотo на прехода, когато затворените се опитваха хаотично да ликвидират лагерната система.Така че всъщност темата би трябвало да бъде за комунистите, такива каквито бяха и останаха, благодарение на особените условия на средата, в която се формираха като личности.Ако Левчев е дете на комунист и има право да иска различно отношение-и доказва, че го заслужава чрез живота, който живее, тези са просто комунисти, макар режима да си е отишъл.Комунист днес не е този, който вярва в идеала на комунизма.Комунист е този, който не вярва, но и не желае да живее по божия закон в едно общество, което не е комунистическо и той се смята свободен да използва възможностите си за всякякви себични цели и по всички възможни начини.Българската история от последните 20 години бе достатъчно бурна и участниците можаха достатъчно отчетливо да демонстрират позицията си-и Бокови, брата и сестрата активно участваха в опитите да се блокират и осуетят политическите и икономически промени.И това е най-циничното днес, което хора, които не са били в България през този период няма как да разберат-че същите , които активно пробваха да спрат процесите, в момента в който те станаха необратими просто забравиха какви са били и какво са правили-и се държат, като че ли те са дали идеята за промените.Това се отнася за цялата БСП, но и за най-активните и апаратчици, каквито бяха Бокови. Не може механично да се сравняват немския националсоциализъм и българския комунизъм. Хитлер е бил избран, нашите-поставени от Червената армия.Хитлер е извършил основните си престъпления срещу чужди народи-нашите комунисти-срещу собствения си народ.Така че е разбираемо в Германия да има меко отношение към нацистите след войната.Примерът не е удачен.Какво е отношението обаче към вишистите във Франция след войната, към куинглисцовците в Норвегия след войната.Това са страни и ситуации, сравними с българската. Да не говорим, че децата/не такива като Бокови, а наистина деца на комунисти, които към 90-та са били примерно 15-20-годишни/днес се оказват изключително слаби като администратори и ръководителиСлаби поради особено нездравословната и разредена атмосфера, в която се оформят като личности.Опитите на БСП да постави на управленски позиции отраснали деца на номенклатурата провалят не само партията, но и държавата и нацията.

питекантроп обезьяна, нендерталец тупиковый вариант, кроманьонец появился ...

Въобще не става дума за България, въобще! Късогледството ти е патологично! А на теб, ако ти беше за България, нямаше да искаш да те представлява Бокова където и да е! То не че ЮНЕСКО вече някой го има за нещо!

Не си любител на комунистите,си техен клакьор.

Разширявам.Сбогом демокрация.Комунисти дойдоха завинаги.

Дали има по злонамеран и завислив народ от нас българите.НЕ сам любител на комунистите вобще но тук става за БЪЛГАРИЯ едва ли има друга страна в света коята ще се дели така ако някой неин преставител поема такъв пост

Честито, драга сънародничке! Да си ни жива и здрава и да работиш за България по-добре от твоите досегашни партийни шефове.

прощавай ЮНЕСКО! Комунистите дойдоха!

Кулези, млъквай српска усто широко отеврена, не си нито на красотата, нито на интелекта, нито на езиците, нито на опита, който има нашата ИРИНА! Марш в спееата си седерастиа клоака!

Най-после някакво признание за страната ни, тотално разрушена от просташкия ни антикомунизъм, а сините крякащи пъпки....те могат само да рушат от злоба....ма и на тях ще им дойде скоро данъчно възмездие!!!

и тая е от дъртите парантии дето смениха по 100 мъже за да се издигат.кой знае с колко юнесковци е придремнала.червени боклуци.чиба!

Коментари - Бокова официално стана шеф на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Бокова официално стана шеф на ЮНЕСКО

Българският дипломат Ирина Бокова днес официално бе избрана за генерален директор на ЮНЕСКО, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Бокова официално стана шеф на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Коментари

Луди сте за вързване и 2-те или тъъъъпи неграмотни ком.подмазвачки сили и воля в трудния й път на духовен посланик на земята и всички жени по света. Спрете на плюите и се вижте от страни

По света и в България има много кадърни, интелигентни и образовани хора, завършили най-елитните университети в света, които обаче никога не се добират до подобен международен пост, защото хората са скромни и защото зад гърба им не седи толкова ловка и обиграна мафиопартия, способна да стане ортак и с дявола ако трябва, само и само да триумфират нейните протежета.

Честито, госпожа Бокова ! Гордея се , че българка е първата жена избрана за генерален секретар на ЮНЕСКО ! Това е признание за културно-историческо наследство на БЪЛГАРИЯ !

Ирина е прекрасен човек ! Поздравявам я от сърце и й пожелавам здраве ,сили и воля в трудния й път на духовен посланик на земята и всички жени по света. Спрете на плюите и се вижте от страни- явно не сте българи.

премиерът не ели бил член на бкп ,министърът на мвр не е ли бил член на бкп я погледнете в ръководството на порламента и членовете му и какво от това .ерудираните и можещи личности са търсени и се реализират навсякъде .в нормалните общества политическата принадлежност не е проблем за реализация.за вас обаче реализацията в живота ви се изразява в негативизъм и тотално плюене.за несполуките в личния и професионален план на вас ви е необходим виновник и причина ,а тя е една -тотално ви бездарие и некадърност кристализирайки в безсилна злоба и отрицание на всичко позитивно у другите .поетът казва не заслужавате на храчките честта ,а аз казвам -как да не ви напсува човек .

Явно във този форум пишат повече антикомунисти и те потвърждават оня виц защо край казана на българите дявола не поставил пазачи- защото ,ако някой от тях случайно изплува от катрана ,останалите го дърпали пак вътре!Глупаци ,как не ви е срам ,така ли жалките ви души не могат поне да се зарадват мъничко ,че една българка и то такава ,която не работи в Световната банка или в МВФ и не мисли как да си напълни джоба от клетата ни държава скомисионните от разпродажбата й, е постигнала нещо и е оценена добре в чужбина.Да не говорим ,че е на върха на една световна организация!Честито г-жо Бокова ,каквато и да ви наричат собствените ви сънародници ,не им обръщайте внимание-никой не е станал пророк в своята държава!Дерзайте и си вършете работата със сърце!

Не мога да повярвам , че има толкова злоба събрана, КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДЕ ПИШИТЕ ТАКИВА ИДИОТИИ!!! СРАМ И ПОЗОР! Какво общо има кадърността и интилигентостта на тази жена с ИДИОТИИТЕ КЪДЕТО ГИ ПИШИТЕ. НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЪОБЩЕ??

До всички боковисти /клозетофили/: Избо на Бокова бе случайност, тя победи, защото евреите не допуснаха арабската кандидатура. Да се твърди, че Бокова била избрана поради проявени способности според мен няма основание. Помните ли как бе избран навремето Стоянчо Ганев на авторитетен пост в ООН? Ами, обикновено стечение на обстоятелствата. Тук е същото. Чисто избиване на комплекси е да се радваш на подобен избор, защото бил спечелил българин. Със сигурност може да се намерят далеч по-стойностни българи, които наистина са успели и у нас, и в чужбина със свои способности, а не са ги сложили на креатурна длъжност по милостта на някакво еврейско лоби. Коя пък е наистина Бокова: за справка виж фамилното й име с турски корен, баща й - вулгарен убиец, некадърният й брат и племенникът й автоджамабазин. Апропо, някой спомня ли си каква бе платформата на кандидат - вицепрезидентът Бокова: твърдо НЕ на НАТО и ЕС! Още някой иска ли да й се радва?

За да поставят тази издънка на най-зловещите комунистически фамилии има важна причина и сигурна скоро ще се разбере. Не може една некадърна и изключително непочтена личност / не човек/ да оглави една организация която преследва високоморални цели. Тя сигурно ще е пръчката с която ще набъркат в някакви лайна /бок/. При наличието на толкова достойни кандидати това е гавра или мисия.

Комуниската Бокова ще е последният генерален секретар на ЮНЕСКО! Комунистите ще закрият организацията, както закриха България! Или Не става само с лапане, трябва и акъл!

Дано не се осере там и ни изложи..Както е присъщо на Партията и ...

Братя, почвайте да храчите един от нас се издигна. Не жалете усилие, да му разкатаем цялата фамилия, както си е традицията....Смелос и творчество...

Няколко скромни прогнози: 1. И. Бокова ще повиши разклатения имидж на ЮНЕСКО. 2. Директорството на Бокова ще повиши авторитета на България. 3. На следващите избори през 2013 /или 2014/ г. ще бъде избан нов Генерален директор на ЮНЕСКО. Той ще се казва ...Ирина Бокова.

Валентинчо, научи се да пишеш правилно на български, червено отроче !!! Госпожа червената бабичка да не ти е леля или баба ???

много подбрани коментари сте пуснали,бе дир/ни/ци, моя дори не беше циничен...

Видимо кадърните българи могат да бъдат оценени само от чужденците и в чужбина.Честито на Ирина Бокова! Да е жива и здрава, желая й много успехи, сигурна съм, че ще оправдае доверието. Малко са случаите напоследък да се чувствам горда, че съм българка, но този успех на г-жа Бокова накара чувството БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ отново да проговори у мен. Още веднъж я поздравявам сърдечно и й пожелавам на добър час, а на всички ИСТИНСКИ българи да признаят, че това е безспорен успех и за БЪЛГАРИЯ! Бокова ще направи всичко възможно още паметници на културата от България да влязат в листата на ЮНЕСКО. И, затова я покрепям.

Бре, бре, бре, много антикомунист много нещо по тия форуми! Как оцеля този комунизъм толкоз време при наличието на такива дейни противници? Ако всички пишещи бяха толкова активни през онези 45 години, колкото пишат, комунизмът не би оцелял и една минута. Особенно такива като дървения комунист. Но тъй като живя почти половин век, явно борците срещу него или са били в детеродните органи на родителите си или са ходили в комунистическа детска градина. И за това бълват врели-некипели по повод и без повод. А що се отнася до Бокова, нека си върши работата, за която е избрана както трябва, пък няма абсолютно никакво значение каква е била. Щото едва ли ще налага комунистическа идеология и методи на работа в организация като ЮНЕСКО. Тази представа явно съществува само във възпалените от кривоприложената и криворазбрана българска демокрация мозъци на недорасли антикомунисти. Което явление е характерно само за България и не е антикомунизъм, а чист идиотски нихилизъм, който от своя страна не води до нищо добро.

Честито, госпожо Лайнарова !!! (пояснение - на турски бок значи лайно). Шеф на една от най-омърсените организации, чиято цел е да краде, сега ще крадеш много повече, отколкото в България, червена кучко !!!

Показно 'компетентно' мнение на българско мрънкало, нихилист.

Бокова и брат и Филип не са просто деца на комунисти.Те са си комунисти-бяха достатъчно зрели през 89-та, за да са отговорни за собствената си житейска и нравствена позиция.Тук под комунист не разбирам неинформирания идеалист, увлечения от общото движение, никога непристъпил прага на доброволно избраната идеологическа килия.Разбирам хора като Бокови, пътували, видели и оценили ситуацията в собствената си страна и в освободния свят и останали съзнателно в позицията си на тъмничари на затворените в гигантския концлагер.И двамата бяха сред най-старателните тъмничари в началотo на прехода, когато затворените се опитваха хаотично да ликвидират лагерната система.Така че всъщност темата би трябвало да бъде за комунистите, такива каквито бяха и останаха, благодарение на особените условия на средата, в която се формираха като личности.Ако Левчев е дете на комунист и има право да иска различно отношение-и доказва, че го заслужава чрез живота, който живее, тези са просто комунисти, макар режима да си е отишъл.Комунист днес не е този, който вярва в идеала на комунизма.Комунист е този, който не вярва, но и не желае да живее по божия закон в едно общество, което не е комунистическо и той се смята свободен да използва възможностите си за всякякви себични цели и по всички възможни начини.Българската история от последните 20 години бе достатъчно бурна и участниците можаха достатъчно отчетливо да демонстрират позицията си-и Бокови, брата и сестрата активно участваха в опитите да се блокират и осуетят политическите и икономически промени.И това е най-циничното днес, което хора, които не са били в България през този период няма как да разберат-че същите , които активно пробваха да спрат процесите, в момента в който те станаха необратими просто забравиха какви са били и какво са правили-и се държат, като че ли те са дали идеята за промените.Това се отнася за цялата БСП, но и за най-активните и апаратчици, каквито бяха Бокови. Не може механично да се сравняват немския националсоциализъм и българския комунизъм. Хитлер е бил избран, нашите-поставени от Червената армия.Хитлер е извършил основните си престъпления срещу чужди народи-нашите комунисти-срещу собствения си народ.Така че е разбираемо в Германия да има меко отношение към нацистите след войната.Примерът не е удачен.Какво е отношението обаче към вишистите във Франция след войната, към куинглисцовците в Норвегия след войната.Това са страни и ситуации, сравними с българската. Да не говорим, че децата/не такива като Бокови, а наистина деца на комунисти, които към 90-та са били примерно 15-20-годишни/днес се оказват изключително слаби като администратори и ръководителиСлаби поради особено нездравословната и разредена атмосфера, в която се оформят като личности.Опитите на БСП да постави на управленски позиции отраснали деца на номенклатурата провалят не само партията, но и държавата и нацията.

питекантроп обезьяна, нендерталец тупиковый вариант, кроманьонец появился ...

Въобще не става дума за България, въобще! Късогледството ти е патологично! А на теб, ако ти беше за България, нямаше да искаш да те представлява Бокова където и да е! То не че ЮНЕСКО вече някой го има за нещо!

Не си любител на комунистите,си техен клакьор.

Разширявам.Сбогом демокрация.Комунисти дойдоха завинаги.

Дали има по злонамеран и завислив народ от нас българите.НЕ сам любител на комунистите вобще но тук става за БЪЛГАРИЯ едва ли има друга страна в света коята ще се дели така ако някой неин преставител поема такъв пост

Честито, драга сънародничке! Да си ни жива и здрава и да работиш за България по-добре от твоите досегашни партийни шефове.

прощавай ЮНЕСКО! Комунистите дойдоха!

Кулези, млъквай српска усто широко отеврена, не си нито на красотата, нито на интелекта, нито на езиците, нито на опита, който има нашата ИРИНА! Марш в спееата си седерастиа клоака!

Най-после някакво признание за страната ни, тотално разрушена от просташкия ни антикомунизъм, а сините крякащи пъпки....те могат само да рушат от злоба....ма и на тях ще им дойде скоро данъчно възмездие!!!

и тая е от дъртите парантии дето смениха по 100 мъже за да се издигат.кой знае с колко юнесковци е придремнала.червени боклуци.чиба!