Осъдиха роми, мамили КАТ с фалшиви дипломи

Районният съдия в Благоевград Габриела Тричкова постанови пробационна присъда срещу братя от Гоцеделчевско, опитали се да измамят КАТ с фалшиви дипломи, за да получат шофьорски книжки.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха роми, мамили КАТ с фалшиви дипломи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само те ли са? Аз никога не съм виждал циганин в учебна кола. И циганин шахматист.

Излезе ,че и аз съм бил осъден без да го зная нали имам постоянен адрес.Това за 150 часа об.труд ще рече ,че ще се мотат от време на време в някоя градинка и ще събират по малко боклуци и ще се разкарват да се подписват от време на време когато решат-това ще е най-трудното но служителя сигурно ще им помага вместо да му досаждат с глупости.Все пак тия са големи куцузи защото това явление е толкова масово ,че и направо практика.Можеха и да си купят направо дипломи за висше и да станат депутати но тези са дребни, гладницигани.

Я тези откриха Америка!Защо да си вадят фалшиви Дипломи-Те си купуват шофьорски книжки!КАТ дремат по цял ден,а ако спрат някой то е за да си вземат парите за акта дето няма да пускат!Престъпна страна без Държава-Какво искате по-хубаво!

А как да няма връзка между образованието и желаната книжка????????Как ще научиш правилника ако си неграмотен??????? Не може всички да имат достъп до книжката,а видиш ли като убият някой да им я отнемат. И само не разбрах що за наказание е регистрация на постоянен адрес.

Виждали ли сте циганин с очила?Аз не съм.Те не знаят да четат на български,камо ли да четат и научат закона за движение по пътищата и да решават листовките.Кой им дава книжките?

От десетки години, най-малкото от 30 години. Знайно е за всички участници в издаването на конкретните документи. От десетки години назад са залавяни такива люде. Без промяна, животът си тече. Но е актуален въпросът: каква е връзката мужду степента на образованост, от една страна; а от друга - извършени катастрофи. Установена ли е такава връзка по обективен начин, чрез анализ на наличната информация в КАТ и съответната статистическа методология. Ако няма връзка, то е наложителна промяна на законите, всички да имат достъп до получаване на желаната книжка, съпроводено с най-строги санкции при извършени нарушения, както и отнемане на същата завинаги.

Живея близо до Факултета.Дори и без да ми трябват доказателства знам,че 99,99% от водачите на МПС,които са цигани НЯМАТ шофьорска книжка.Вярно е също и че някои карат що-годе прилично,но масово са камикадзетата...И после реват за интеграция!?!Интегра на полето при стадото-там всички ще успеем да се интегрираме,но в цивилизацията е невъзможно за тези хора да се интегрират.Просто генно им е заложено да са срещу водата.

От статията не разбирам само дали са им взели книжките на тези цигани? А на останалите, които виждаме да шофират по пътищата, ще им направите ли проверка дали са завършили осми клас? Силно се съмнявам, че са учили толкова много.

ти глей от Лозенец и Чумлека да не те подфирят някъде че не те виждам))))

Нищо ново. Следващия път да ходят в циганската махала в Петрич и да търсят Феро (Феликс по паспорт). Той също няма основно образование, а само до 6-ти клас удържа в училище, но това не му пречи да кара кола. Цената на книжката е 1000 лева. Оригинална е, местен полицай я прави, а кой е той знае целият град.

Кримено мари, ши мъ умориш ут смях ма :)

научете се да пишете на български, няма дума роми, има дума цигани

НЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ!!!!!

И вас ще ви сменим и затворим.Я се огледайте колко мангали карат коли без да спазват пътните знаци.А комплексираните ви инструктори само ги възхваляват какви родени шофьори били.Такситата изцяло се карат от цигани-изнудвачи.Тия мангали азбуката не знаят-можете ли да ми обясните как са си взели тестовете ?! При вас трябва да гръмне голяма бомба,за да се отръшкат всичките ви корумпирани шефове.Какво ми цитирате Благоевград?В Плевен да не е по-различно?

Голяма новина няма що. На всички ни е известно, че цигани с основно образование почти няма. На желаещите да си купят по-евтина шофьорска книжка да ходят в циганската махала в Петрич и да търсят Феро (Феликс на български), той завърши само 6-ти клас и се ожени, но не му пречи да кара кола. Цената е 1000 лева. Книжката е оригинална, а кой полицай е съдружник на въпросния циганин и я прави знае целия град .

Ега ти присъдата!

за лудия и зелника,а сега е ред на издателите на дипломите дали това е хоби или професия.

Urgani4no Ni ubit4am Tziganiti ,ama siga shi viditi KAKAF poroi ot DR DIRovski fikalii shui sa puavat f forom-a .!!! Prostu prit4ufstvuvam kakvi NIAGARI ot originalni kumintari i onikalni drisni ssa puavat siga.!! itaka-GO ON...davaiti--!!!!!

Ей, аман от тая глупава задръстена/анти/ държава булгаристан, ба...х маму и простия народ където е населява

ako na tziganski ima duma romi to na bulgarski se kazva tziganin!!!

DA !!!! TZIGANITE SA OTVRAT no ti si PO-GOLJAM OTVRAT kakto vsytski v grada vi...KREMENA..

Току що доверието ми в съдебната система се покачи с 0.001% и стигна до 0.001%. Кога ще започнеме да виждаме такива присъди за обществено полезен труд да стават правило, а не да бъдат изключение. Стига само с условни присъди и глоби. Условната присъда не е нищо сама по себе си, обществено полезният труд е истинското възмездие за подобни провинения!

трябва да си супер неграмотник, за да не можеш да решиш две листовки, и да си плащаш тъй като не можеш да си вземеш нормално изпита