Зам.-кметица опита да унижи скандалния Давид Черни

Кметът на Пловдив Славчо Атанасов изпълни заканата си и снощи пред Баня старинна имаше засилено полицейско присъствие, чиято цел бе да спре евентуалното влизане на скандалния чешки скулпотор Давид Черни в сградата.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-кметица опита да унижи скандалния Давид Черни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата компания от кмет и зам.кметове е за тоалетната и дръпване на сиджимката-резултат измиване от политическата сцена.

chetakata e za da se risuva :) samo bulgarete i arabite reagirat taka na karikaturite -ostro i vrajdebno

Много добър отговор, просто мноого добър. И какво толкова. Каквото повикало, такова се обадило. С примитивните екземпляри, както в случая е еврейчето Давид, за да те разбере и напримитивната му селяндурска постъпка, изцепка, трябва да му се отговори по същия начин. Ако решиш да се правиш на великодушен или морално извисен, веднага те причисляват към глупаците. Селяндурина, за да те разбере, трябва да му го кажеш по селяндурскиму. Добре е да има повече българи като кмета и заместник-кметицата. За да ни уважават другите, трябва първо ние, българите да се самоуважаваме. А не да подлагаме задни части на всеки, само защото е чужденец.

Ние сме засегнати,че България е изобразена като тоалетна.Добре!Това трябва да отвежда в посока,че сме нация -извисена,че сме над тези неща.Ние си знаем цената,знаем ,че сме велика страна,с древна история и мъдър народ.Народ съперничещ по цивилизованост с всички останали.Нас не могат да ни обидят с нищо ако сме убедени в истинската си цена.Когато кажат на крадеца,че е крадец,на глупака,че е глупак,на курвата ,че е курва много се обиждат.Ако действително сме обратното на тоалетната,как трябваше да реагираме за до го покажем и да ни повярват?Представяте ли си английската кралица в своето достолепие да падне толкова ниско,ако на нея се беше наложило дарешава този казус.Кога най-сетне ще се научим да сме на висота?Кой е виновен-който ни вижда като тоалетна или онзи,който гради образа,т.е всички ние.Това с тоалетната хартия не е нищо друго освен реакция на берлинска зарзаватчийка и махленска буля,от голямото дубрутро.

Когато двама се карат,виновен е по-умния!

Да му беше пратила хартията по пощата. Защо ще вкарва с нищо виновни трети лица в този цирк? Поредният политически гаф.

Аз пък щях да подаря нещо красиво или ароматно като контрапункт на тази грозна тоалетна. Така нямаше да падна на тяхното ниво /защото Черни не е сам/. Който може да мисли, ще разбере, даже може да се почувства и неудобно.

Четката е за красота!

O, sancta simplicitas!

Браво на дамата

само в България до тоалетната чиния има кошче, в което се хвърлят налайнените хартии - българинът още не е дорасъл до прозрението, че тоалетната хартия се разтваря във вода....ще чакаме 22 век да разберем за какво е четката...

Знаете ли защо фамилните имена на жените чехкини завършват на славянското окончание ова, на мъжете им не?! Например ако фамилията на мъжа е Комарек, то жената му се казва Комарекова! Отговор е исторически: Преди пет века фамилиите на чехите мъже завършвали на славянското ов, а на жените им ова. Когато Чехия попаднала по контрола на Хасбургите, не се гледало с добро око на славянския произход. Поради тази причина в Австро-Унгария унгарците се приемали много по-добре в държавната администрация от чехите. С течение от времето мъжете чехи започнали да забравят за славянския си произход и започнали масово да забравят за древното си фамилно окончание - ов. Ако мойте прадеди имаха подобно национално самочувствие, аз сега нямаше да се казвам Иванов, а ИВАНОГЛУ!

представянето на България като турска тоалетна е всъщност комплимент към българите; каква е България се вижда на западния вход на хубвата ни столица - гадно циганско гето и река, затрупана с боклуци - това вижда чужденецът, който идва с кола от Западна Европа, и това гнусно пейзажче не е направено от Черни, а от българи-безродници, които нямат и най-ниската степен на патриотизъм.

Obespokoyavas6t e fakta t4e NAYSTINA zadnitcite na nas6yte SApis6es6ti sestry i bratja ot DIRa -naya-USARDNO dimjat na toku-s6to izakano i vonjata e neudarjima...KriMENA wie alo imate wrazki s g-ga GOGOVA kmetitzata -HAYDE da WI pol pömolja da podsigurite edin vagon s tazy JIZNENO OBHODIMA toaletna HARTIA za naakanite v DIR.bg

ясно се виждат някои от причините България да е в това състояние: липса на чувтство за хумор, липса на смирение, липса на познание за това, къде се намираш спрямо другите, а най-вече липса на мислене, характерно за 21 век...

li4no AZ ne sam naakan-t4estno i ne mi trebva ot TOAL. rulo -krimena e -OUT !!!!

Kak se t4uvstvate tam v BG-Az tuka b v BREDA-Holland sam U N I Z E N i O M E R Z E N ot posta na bezsramnata KREM.st zag--POZOR za nas...!!!

Брех,много тънкообидни тез чехи!Значи цяла страна представил като кенеф, защото запомнил от детството си само това,но като му подарили хартия,да се бърше насрания задник,обиден.И аз сам обиден и половината България.Само фесовете и потурнаците се кефят.

Тозичех е евреин.А където има евреи,има и раздори.Умеят ги те тези неща.Яд ги е че нямат/нямаха/ столетия държава.Затова където ходят-сеят раздори,сплетни,скан и войни.Еврейчето Енгелс цял живот плащаше на еврейчето Маркс за тази скодоумна измишльотина-ПРИЗРАК НА КОМУНИЗМА.А ние се хванахме на въдицата.Сега еврейчето Саркози залага стръвта спрямо Турция.И стръвта сме ние.Но Бати Бойко е пич и няма да се хване на примките на този дребосък.Така гледат евреите на европа и света-като Черни.Мислете алегорично,драги сънародници!И повече не спасявайте евреи,защото те сами си измислиха Холо-коста.

не не не не... ще падна от клонът...! ..алиоууу... абе достойните , смешници сте вие невероятни.. !!!!! бааааааассииииииии.. коплексите балкански.. напраооо.. не не.. няма такова животно.. къде сте беее - звезди велики..?! и това зам. кметица в европа ..не не.. не е истина..

Къде според хората в Пловдив е по- добре да се дадат 150 000 евро от ЕС- за да се организира изложба на произведения на изкуството или да се създаде ( примерно, защото към момента въобще не е предвидено) център за обучаване на агрономи? .... моите познатите и аз можем да видим една картина един , два и повече пъти, но един български домат или чушка колкото и да се вкусни само веднъж мога да ги папкам само веднъж, та затова ми е интересно дали някой се замисля над това :как точно Евро съюза и световните лидери решават за какво да се дават пари. За изложбата ( като от този вид има десетки и в Пловдив и в повечето други градове) наистина са дадени Много пари от европейския съюз.

Преди всичко -- незнайни досега наши обществени лица отново проявиха скудоумие като пропуснаха перфектна и поднесена наготово възможност за положително доказване на България . После -- и защо не беше тоалетно-хартиеният подавач самият кмет; нали беше негов напъна ? И накрая -- неподаването на ибрик с вода би следвало да се чете (дори и за тези, които пишат наопаки) като отрицание на отрицанието (на нещото, създадено от чеха) .... което прави всъщност още по-силно това началното нещо . А чии ибрикчии са лицата с тоалетно-хартиено-по авангардизми - е ясно на всички .

Айдеее, само бира и чехкини /по монокини/. Това е изкуство. Само дето на галериите им викат кръчми.

МНОГО ДОБРЕ,ЧЕ ИМА ОБИДЕНИ СЪНАРОДНИЦИ НА ЧЕРНИ ОТ НАШИЯ ОТГОВОР.НИЕ НЯМА САМО ДА МЪЛЧИМ И ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС.MARKO IS DEATH!

Браво на кмета! Стига пошли шеги! Питам се с какви очи идва у нас този псевдотворец...

Вместо кметове разни да се занимават с глупости, да направят поне едно БГ село да изглежда като чешко такова. Жив и здрав Черни, прав е човекът.НИе да му мислим

КАКВОТО ПОВИКАЛО-ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.ТОВА ДОРИ МИСЛЯ,ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ.ЧЕХИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ КЕНЕФИ,А НЕ ДА СЕ ЗАВИРАТ В НАШИТЕ.ПОСТЪПКАТА Е ОБИДНА,НЕЗАВИСИМО ОТ ОПРАВДАНИЯТА НА ТОЗИ ТВОРЕЦ,ТАКА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ-ПЛОВДИВЧАН МНОГО ДОБРЕ СА НАПРАВИЛИ.ПОЗДРАВЯВА ГИ ЗА ТОВА.А ВСЕКИ ДРУГ ЧУЖДЕНЕЦ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ДА ОБИЖДА И СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ПРИПОМНИ ТОЧНО ТОВА НАШЕХУДОЖЕСТВЕНО

тъпи, но упорити. Полетът на мисълта им стигна само до тоалетната хартия. След тези изпълнения нищо чудно Черни да получи ново творческо вдъхновение :)))

Каквото почукало, такова се и обадило. Изборът на подарък си е един вид изкуство невербално да покажеш какво мислиш за определен човек. Странно защо чехчето не е оценило изкуството на заместник-кмета?

ЧЕСТИТО НА ЧЕШКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ! И НИЕ БЯХМЕ УНИЗЕНИ И СМАЯНИ ОТ ВАШИЯ КОЛЕГА С ПРОСЛУВУТАТА ТУРСКА ТОАЛЕТНА. ПРАВЕТЕ ИЗКУСТВОТО СИ НЕ НА НАШИЯ ГРЪБ.

баси и комплексарите сме това българите... никога няма да се оправим с този си манталитет...

Евала на Пловдив! Ще взема да се преместя да живея там!

ще берем с тези политици. Боже опази.

Оригинално хрумване,което Чорни сам си изпроси.Щом сме тоалетната чиния на Европа,е нужна и тоалетна хартия.

А като правят кенефи, българите не са унизени така ли? Аз лично напълно подкрепям кмета на Пловдив! Не може някой да се гаври с нас и другите политици да му тичат след г.за.

Мислех, че това е френско клякало, а не турско.

Браво на пловдивския кмет!!! Да не се допуска Д.Черни в България изобщо, щом си позволява да се гаври с нас. Ако някой се обижда от една тоалетна хартия, какво остана да му изтипосат държава като клекало.

И после да не се оплакват, че и ние сме го сложили там, където му е мястото... нещо не могат да понесат дори минимален майтап - на свой гръб - а смятат, че могат да се 'шегуват' с една цяла държава, дори избушена като България. А и предполагам, че рисунките по папирката са били по-културни, от колкото т.нар. 'инсталация'.

браво, изобразява ни като тоалетна (то не че не сме де), даваме му тоалетна хартия. Следващия път ще ни изобрази като бижутериен магазин и ще се надява да му подарим злато, хаха!

Похвално за кмета пловдивски! Не може всякаква измет да идва и да си развява байряка ей така. Хем ни натискат да сме били хуманни към джагалите, хем ни осмиват заради ТОЛЕРАНТНОСТТА ни. Персона нон грата мисля го има не само в България, така че да не пищят повече.

мда, пак си избиваме комплексите...

сам си го каза - В ТОАЛЕТНАТА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО. махайте се по-далече, менте-художници, и не ни разваляйте хубавото впечатление от бирата ви...

dubre shteshi da e zam. kmititzata g-ga Goguva da fra4i pu idno rultze i na povi4itu ut DIR.BG-draska4ite i to nai-ve4i na Sofiiski i shposkite takiva...Da si burshiti Naakaniti dimjashti na originalnos-guvna i slet tuva da sa blagudarite na tos 4eshki pidiras-akziunis-hod 4e zaradi negu ste izkjarili po idno rulo da si triete dupitata DIRski.....A vie varlo 4estu imate diaria f dira i tugas serete bezrazbornu i okenzahti FOROMa.....KINEFt4ii takiva....ha siga -HAVE A NICE DEY-ot Zaarata ,ot OFISA mi....MI mi mi mi mi...

Selianka i prostakela. Ne e li viarno- pred ochite na chujdencite BG daje e po -mrasna ot turska toaletna. Naprotiv, Cherni obijda Turciya, kato sravniava toaletnite i s BG. EEEHHH, takiva seliani dokaraha naroda do prosiashka toyaga. Obokolih pochti tsiala Evropa /no ne s darjavni pari, daje sam teglila kredit, za da moga da se dokosna do evropeyskata civilizatciya/ no takava nevijdana mrasotiya ya niama nikade. A za Turchiya moga da kaja , che nikak ne otstapva po higiena na Evropa, a za toaletnite im da ne govoria, navsiakade sveti. Mojesh kafeto si da izpiesh tam. Iskam chas po-skoro da se mahna ot tova blato!

Познавам Петя Гогова и в интерес на истината тази тъпа и грозна уруспия не може да го е измислила. Просто е толкова тъпа и ограничена ( и грозничка да не забравя ), че дори не имала представа за какво става дума.

Да представят България по целия свят като турски кенеф не ги беше срам. Не ги беше срам да дойдат и в България и там да се подиграват с гордостта на българина. Срам ги е обаче да приемат мнението на една жена, чувстваща се засегната от всичко това....

SKOTgaden,ti s KRIMEna ly s6te se saiuzjava6...!!!??? ti si vsas6tnost FEKALiYATA tuka...

Евала на кмета! Чифутското педалче да си навре авангардната творба отзад, където й е мястото!