Свалиха от полет руски пилот, лъхнал на алкохол

Употребил алкохол руски пилот получи забрана за излитане от летището във Франкфурт, съобщи днес местната полиция, цитирана от ДПА, на която се позова БТА.

Обратно в новината

Коментари - Свалиха от полет руски пилот, лъхнал на алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A na men na Tuktu proizvedenieto mi haresa. Dokaral go e kato vits.

Щом си толкова запознат, сигурно ти е познато иметото Кюфтето? Едно заведение на старата аерогара София, където българските екипажи минаваха за по една бира преди полета? И интересно, че им я даваха без проблем , макар че бяха с униформи...

хаха, че то ако не е ударил 100 грама водка полетът си е почти обречен бе! Много по-опасно е да пилотира съвсем трезвен руснак, отколкото трезвен такъв (около 1-1,5 промила). Вече ако е пиян (над 3 промила), тогава може да го свалят.

поздравления за пробива на блокадата...они си знаят чия...

Абе Запознат, колко пъти и къде си се возил по соц време с Аерофлот? Щото на мен у прогимназиалните ми години, линията София - Москва ми беше станала като автобусна. Просто родителите ми работеха в Москва, аз учех там и се прибирах поне два пъти в годината. Обикновено летях с Аерофлот. По неизвестни причини Балкан много рядко имаше билети. Та нещо нямам спомен за нагло държане или кофти отношение на стюардеса или стюард. Когато летях сам (на възраст от 10 до 13 години ме качваха на самолета без колебания) всички такива непридружени деца ни качваха в първият салон на първите седалки. Самолетите им бяха видимо по-добре поддържани от нашите. Въобще Аерофлот си беше добре. Сега на какво е станал - нямам личен опит. А частните им компании - точно тази С7 - не е за летене въобще. И половин промил си е доста алкохол. При мен са поне 35 грама чист спирт. Значи близо 100 грама водка или каничка вино.

ВЕДНЪЖ се возих с аерофлот и повече няма да повторя! Стюарда беше КЬОРКЮТЮК пиян, залиташе и срещаше трудности при говорене. При кацане самолета отскочи 3-4 пъти от пистата. Като си представих пилотите как са се черпили с другия персонал... мъка мъка мъка. И още спомням си като дете пак аерофолот по соц време. Със сегашния има някаква неизтребима прилика, една особенна простащина и безхаберие. НАпълно допускам, че тия льокат водка по време на полет. аерофлот има доста дибри цени по някои дестинации, о просто не си струва да рискуваш живота си с руски екипаж

Евала, братушка

Така е, всички пият, но тук-тукто в своята безгранична американска преданост не разбира, че в анекдотът за руските пилоти точно американският казва 'защо не умрях вчера'.

Айде стига бе - с 0.5 и лъхал на алкохол

Много лесно се лети, ама трудно се излита и каца. Руснаците това така и не го разбраха.

e pod ruka 20 $ da hvurli na proveriavashtia. Inache, rashkite sa po rojdenie s 0.5 promila. Shtom ne e na litur i > vodochka samoletut e v bezopasnost.

Първо прочетете Пиян пилот свален насила от самолет и тогава плюйте по руснаците. Оказва се, че не само руските пилоти пият, но и янките. Така, че поправете си мерника.

И едното и другото е лошо, но по-добре е да поркаме от колкото да се изпедерастим. така де...

сега сме подир Обама, така че - да се запасяваме с вазелин...

ти си просто парче мен, не само са тръгнали, ами и са го завоювали, и тъп наркоман такъв да те уведомя че 0.5 не е нищо.

Dano pone da e kazal na drugiq pilot kude butlkata za sled kato izleti...haha

тези бяха тръгнали да завоюват света, да правят световна социалистическа република.И ние първи подире им.

Представям си какво си мекотело,а се пишеш мужик.Не обиждай народите само защото ти е малък мозъка.Някой по-умен от тебе беше казал,че див и варварски е българският народ,чийто типичен представител си ти.

Немска им работа-човека просто е ударил едно на бързо за да избие махмурлука.Взел го е като лекарство.

Може ли руски пилот да не удари една водка?Не!Какво искат от този човечец,той така си е свикнал,иначе може да не вдигне самолета!

В америка си подремват направо, но не съм те видял да си обелиш зъбчето по въпроса...: (новината е от дир, можеш да я видиш вдясно) Две трети от пилотите заспиват по време на полет - стряскащата информация дава специално изследване. Данните дадоха мотив на европейската транспортна федерация за акция, която цели да се намали работното време на авиаторите, съобщи bTV. В Америка работното време на екипажите ще бъде намалено с цел безопасност. В Европа изследване, поръчано от Европарламента показва - 80% от пилотите на регионални авиокомпании споделят, че се е случвало да задремят по време на полет.

нямат пари за кокаин, като американските педали...

Ей,това количество алкохол е нищо ! Несе правете на много умни !Не ми казвайте че не сте си карали колите по на 2 бири ,че ще ви се изсмея ! Не ми казвайте че полета е сериозно нещо ! Не че не е ,но тия промили дето ги е имал човека ,докато излетят и нямало да ги има ! Не гледайте руснаците коло пият ,а гледайте другите колко са пияни !

tozi e iskal da pilotira nad Germaniq kato prez 1945.

трябваше да има контрапункт на педала Обама:) Давай, Тукту, ти си 'мъж'.:)

Там на самолета всичко е автоматика по принцип ... дори се знае, че малка употреба на алкохол подобрява реакциите/рефлексите на шофьора/пилота !!!

Този път хванахме Щирлиц

4oveka udaril ne6to na eks za kuraj,ama koi se ka4i v tozi samolet dupe da mu e iako!!!

saglasen sam s mujik

Само с 0,5 горкият не е смеел да пие, само е вдъхвал пари за сила и смелост преди полета.

Аз като русофил ще защитя човека. Това 0,5 промила си е в генетиката на братушките. Правят немецко-Фашиская прапаганда, бил е трезвен богатира!

Аре бе,за 50 грама на въпрос го правят...Просто некой фашист там го е предал...

Просто се е дизенфекцирал против свинския грип.Какво го тормозят човека.

Напълно нормално за дивата пасмина, населяваща Северна Азия и наричана от цивилизования свят - Русия.

!!!..3 tankista pili pu 300-kamandir-kilo i 50...taka peeshi djadu mi idno vremi.... Apak as ma e oshti iat kak vidnaj hvanahmi samulet za torinu i beshi ruska linia i setni sa uzuvahme f ulan-batur...!! ibaahh ti i litzite i 3 ta bili piani i puluzaspali i idna stuardesa faf 3 mladost uspiala da ni prizemi f ulan batur....Setne sa izviniavaha....i ni platiha niustoiki -njakvi

Ама може ли такова нещо, той човекът ако не удари две три водки ще му треперят ръцете. Ама това е религия за руснака бе холан, той просто се е стабилизирал, за да е в кондиция за по -прецизно управление на машината, те го глобяват - бунаци!

Е къде е удоволствието да летиш,ако не врътнеш 5-6 водки?!

Тъпи парчета, това са вашите идоли-пияни, диви блядове.

бързичко пипат тук от дира виждам....

Руска СВОЛОЧ мужишка!!!

хехе, о,о5 ......щом не е 5.00 къв е проблема!!!