Агенцията за закрила на детето с нов шеф

Правителството определи Надя Шабани за председател на Държавната агенция за закрила на детето, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Агенцията за закрила на детето с нов шеф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да има държанвни агенции, че те са май първични ребзопоредители с държавни кредити, но изпълнителни не може да няма - пък и те се разпореждат втрично май че

СВЪРШИХМЕ ЛИ СЕ БЪЛГАРКИТЕ, ИЛИ СМЕ ЕКСИК ?

Razni taini agenciiki biaha oglaveni ot hora na Doganoglu i ne vur6eha nikakva rabota - kraino vreme e da gi razkarat i dano novite sa po aktivni i da ne se spotaivat kato mi6oci!

Прав си е Вальо не го хокайте...Не може преди месец да кажеш че ликвидираш агенциите и после да правиш нови назначения.Това си е държава и сруктурата на управление не е лесна работа. И този ще си иде безславно както царя.Само дето се заигра с двойното гражданство и увлече нацията да си струпа пирамидата...

време беше да махнат шареното фередже. я поогледайте и комисията за дискриминации, там има един за махане

Към До ДО ДО ВАЛЬО (07.10.2009 г. 14:36ч.) Поста ДО ДО ВАЛЬО (07.10.2009 г. 14:16ч.) с големите букви не е мой! А за криенето аз съм се представил, ама ти не си!

Към До Вальо (07.10.2009 г. 13:50ч.) Не е вярно, че само ги плюя. Винаги съм бил максимално безпристрастен! Дали е хубаво или лошо си казвам мнението. А след както съм гласувал за тях, ще им държа сметка до последно! Определено не съм от фанатизираните гласоподаватели, които като се нанижат на една партия, ако ще и потоп да става си мълчат и търпят! Живял съм в чужбина и знам хората в цивилизованите държави как си отстояват правата и какво хвърчене на политически глави има ако стане гаф. Обаче виждам и какво мачкане и тероризиране има на хората в България!

Не позна баце. Аз съм в сферата на частния бизнес. 72 заплати плащам всеки божи месец на такива като тебе. И ти ще дойдеш при мене. Спокойно. Директните ти нападки показват колко си плиткоумен и как не плюеш от свое име а по поръчка.

Не пишете глупости.Госпожата е от бесарабските българи и е завършила в България.

Така е посъветван - по малко прояви в медиите. И е прав да даде възможност на министрите си да говорят. Умна страгегия!

АМИ ТИ ПЪК МНОГО ПРЕДАН НА ПРЕМИЕРА,КАКВО НАМАЗА ОТ НОВИТЕ-ДЪРЖАВНА СЛУЖБИЦА САМО ЗА КЛАТЕНЕ НА КРАКАТА И ПИСАНЕ ПО ФОРУМИТЕ...АБИ ИДВАТ И ВАШИТЕ РЕВИЗИИ, СПОКОЙНО. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ПЪЧИТЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЗАТЪВАТЕ С ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИТЕ ДО СЕГА. ПРАВ СИ, ВИЕ ПЛАТЕНИТЕ ЛИЗАЧИ ПО ФОРУМИТЕ СТЕ МНОГО ДОБРЕ СЕГА, АМА ИДВА ВИДОВ ДЕН.

първо: защо се назначават хора, след като ще се закриват агенциите?- За да могат да получат големи обезщетения след закриването им. Второ: заради споразумение с доган ли се назначава пак човек с небългарско самосъзнание? ако беше с българско, то щеше да носи българско име.

ПРАВ Е ВАЛЬО!!ЗА СЕГА БОЙКО САМО ОТКРИВА ,НО НАБЛИЖАВА ВРЕМАТО КОГАТО И НЕГО ЩЕ ОТКРИЯТ!!КАКВО СТАВА С ДОГАН?ДОГОВОРИХА ЛИ СЕ?КАК МИСЛИТЕ?!

Прав е Вальо.Наляво и надясно се тръбеше от високопоставени чиновници от министерския съвет ,че всички държавни агенции ще се закрият.Казано е Три пъти мери -веднъж режи

Явно шефското място на тази Агенция е запазено за лица с турско-арабски фамилии

Към Do Вальо (07.10.2009 г. 12:56ч.) Когато някой е избран за премиер не може да се крие, когато трябва да дава отчети какво е свършил! Много лесно беше като имаше кой да се обвинява за проблемите. Ама сега се крием нали?

от трън че на глог - и тая не е с българско име ,като тази на местан -великият демагог- и тарикат от дпс - боже пази българия и децата и от такива доброжелатели !

Нали нямаше да има агенции? Апропо къде е нашият премиер? Преди не можеше човек да се раздели с него от екрана, а сега се е скрил в миша дупка. Явно и той го кара като президента. Играят си на криеница. Нищо де то на хората като им писне ще си поиграем и ние.

Бъдещето на децата ни е в турски мръсни ръце..

Тежко им на децата, ако бъдат защитавани от някави бездушни чиновници!

На мен това име ми звучи странно по еврейски. А?

Чувствам се като ударена с мокър парцал! При всичките ми надежди и вяра в правителството на Борисов. ОТЧАЯНА СЪМ! Как можахте? Толкова ли няма българи в тази държава, та пак избрахте турски мелез? До кога? Европа се чуди как да се изчисти от тая паплач, а вие я взимате да ви ръководи. Нямам думи!

местан , шибани ... СВЪРШИХА ЛИ БЪЛГАРИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА ?