Игра на смъртта по столични булеварди

Руска рулетка сред шофьори камикадзета се разиграва по столични булеварди. Печалбите са от 5000 до 10 000 лева. Играе се по централни кръстовища в столицата след полунощ, съобщава "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Игра на смъртта по столични булеварди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отнемане на книшката, конфискация на автомобилат и затвор ! само това ще помогне !!

Какво прави полицията, на която ние, работещите, плащаме заплатите с нашите данъци!!!Докога ще мълчим и тези тунеядци ще ни смучат кръвта? Защо всички хора, дето не могат да спят от шума на моторите и но колите и но мотоциклетите си мълчат и не се оплакват на сайта на столична община! Оплакванията се завеждат, съобщава ви се номера и се вземат мерки!!!Това се прави навсякъде, където има ГРАЖДАНИ, а селяните да си ходят и да си кротуват на село!!!

Журнилшстите винаги поукрасяват материалите си. Но такива неща наистина има. Там където живея тощем се състезават на къси разстояния с мотоциклети. Воят на тези високооборотни машини се чува нетърпимо даже през стъклопакета. Но въпросът е друг. Тези "камикадзета" да не са призраци? Какво прави полицията на прочутия с рейтинга си минстър Цветанов? За какво плащаме данъци? Да хрантутим най-големия полицейски апарат в ЕС ли?

alfa, beta(lancia) y omega(opel).. skorost, hazart t pary.. na fona na seriozen socialen problem! Ami to y az moga pak da ya napisha tazy statya y sam siguren che shte ima pone 150 comentara! are nazdrave

Ей,помияри прости,какво псувате всички с голфовете,бе!Във всяко стадо си има мърши,така е и при вас,селяци прости!

Такава ми е работата, че почти по цяла нощ съм из София на волана. За такива неща не съм и чувал. Май верно си поизмислят малко журналистите

в статията пише като наближи полунощ, май тогава светофарите на кръстовищата започват да мигат само жълто, статията е пореднат измишлиотина на медиите...

Тази игра е пълна измислица на журналсти!!! Само се чудите ква новина да измислите, а не се сещате, че сега някое дете ще реши да се прави на велико и да понтира смелите....

Най-опасни по пътищата са младите шофьори, които четат подобни статии и тръгват да подражават на състезателите описани там. Самите състезатели съществуват само в съзнанието на журналистите. Тия две нови игри, които са измислили сега със сигурност ще станат реалност и то по вина на журналистите! htt обществото има потребност да кара мощни коли и да доказва майсторство зад волана. Тази потребност е доказано неизкоренима. В такъв случай държавата е длъжна да осигури според възможностите си условия за упражняване на това хоби. Необходими са писти за Драг и писти за асфалтови надпревари по затворен маршрут. Точка по въпроса.

Първосигналната реакция в слвдствие на въпросната статия,целяща най-вече сензация,показва колко некомпетентни са болшинството от изказалите се...но във всяка лъжа има малко истина,в повечето случай около 10 %.И тук нещата не са по-различни ;)

Първосигналната реакция в слвдствие на въпросната статия,целяща най-вече сензация,показва колко некомпетентни са болшинството от изказалите се...но във всяка лъжа има малко истина,в повечето случай около 10 %.И тук нещата не са по-различни ;)

Няма никво значение кой е , Слагат им шиповете и да умират, да приемат закон даже да ги стрелят ако трябва. Писна ми от НУРС-ове по пътищата. Да извадят квото е нужно, ако ще противотанкови заграждения. Аз лично винаги се обаждам на полицията като видя такива олигофрени. п.с. А ако хванат някой да го осъдят на 10тина години конфискация на всичко което притежава и забрана да се качва на нещо друго освен градски транспорт!!!!!!!!!!!

хах с тия Астри по 1.4 с служебен бензин който се пести ше спрат дедовия.....

Бойко Борисов не е катаджия, не може да огрее на всички места, изчакайте 100 дни, па тогава врякайте: Бойко, Бойко, къде си, бащице! Ставате нахални и досадни с тия призиви към Бойко, той има държава да управлява, а не да се занимава с всякакви дребни битови проблеми.

Едно ми е интересно- всички знаят /съдейки по статийката/ за местата, където се устройват т. нар. авто гонки, а иначе полицаите не могат да хванат никой от ненормалниците, участващи в тях. Защо ли? Предполагаеми отговори: или и полисмените участват в наддаванията, или са се скриби зад някой букак и дебнат чичето със старата трошка да му вземат некой лев. Нищо, че ЦВ. ЦВ. ги озаптява. Засега само Цвъ- ка...

Търся желаещи за следната българска рулетка: Чрез карабина с далекобойност 2000 метра и оптичен мерник да стреляме по колите, който фучат с над 3000 оборота по улиците. Изисквам единствено терен с изглед към кръстовища в София. Награди! - За ранен в главата 1000 лв. - За пръснат мозък 5000 лв. - За взирв на резервоара 10 000 лв.

Първо ще те резна, а после ще те изчаткам с винкела, да усетиш по-добре АДРЕНАЛИНА.

PLASHTASH NA POLICAITE DA TE PAZYAT.YAVNO E CHE VZIMAT LUDI PARI OT RALITO. NE NA POLICEISKITE ZAPLATI,DA BACHKAT KATO NAS ZA 250 LV. REKITYORI GADNI.

до ALFA ROMEO (07.10.2009 г. 15:18ч.) (07.10.2009 г. 18:38ч.) Ако те гепя някъде ще ти резна топките и ще те накарам да си ги изядеш педалче нещастно. Така ще имаш по-малко адреналин за избиване.

СМОТАНЧО, МОЖЕ И ДА Е ЧИЧКА АМА Е ДОЖИВЯЛ ДО ТЕЗИ ГОДИНИ, И ЖЕНА СИ ИМА И ДЕЦА И ЗНАЕ ДА ЦЕНИ ЖИВОТА, ЗАЩОТО Е САМО ЕДИН, НО ЗА ТЕБ ОБАЧЕ ТОВА МАЙ НЯМА ДА Е В СИЛА, РАДВАЙ СЕ НА БАРАКУДАТА СИ И СЕ МОЛИ ДА ПОРАСНЕШ-НЕ ДА ОСТАРЕЕШ

Ако те гепя някъде ще ти резна топките и ще те накарам да си ги изядеш педалче нещастно. Така ще имаш по-малко адреналин за избиване.

Нямам време за снимки че бързам да стягам танка да се въртя с 200 в насрещното движение на павираното кръгово на Руски паметник ! Ти също нямаш време че трябва да миеш чинии за да не те пребие пак жена ти ! Явно доста добре съм те описал в предишния коментар защото гледам че имаш забележки само за патрулките , така че чичка ходи да миеш чинии и си карай возилото без да се газираш много много ! А останалите КОМЕНТАТОРИ мислете малко преди да приемете всяка статия за факт защото е смешно някои да Ви говори , че на руски паметник може да се прелети с повече от 20км/ч и Вие да му повярвате ! А на автора на новината му пожелавам да разказва подобни истории на колегите си на някои строеж докато мъкне кофите и бърка цимента ! Успех на всички !

Хора не се карайте, това някой му казват ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР или по друг начин казано онези с IQ като на растение дават доброволно път на интелигентните и разумните хора. Хора пазете се като преминавате на светофар а съзтезатели подрижете се преди това за паметник и формалностите около погребението си защото следващия пат може да си ти, защо да товарите с глупоста си родители роднини и т.н. Съвет целет се в по масивна стена или стълб иначе инвалид за цял живот!!!!

хора това е естествения подбор, глупавите, неразумните и тези на който IQ-то им е толкова колкото на растение си отиват и дават пат на интелигентните индивиди. Така че пазете се хора, а тиа от съзтезаниата да си платят преди това паметниците поне че не товарят родители близки и семеиства, и да се целят в стените или стълбовете! Успех мъжаги :)

Отворко, искаш ли снимка на патрулката на срещата ни пред НИМ?

Не знам батювите на вас дали ви е жал за нас, но на мен определено ми е жал за вас.Само не мога да ви кажа след колко дни ще прочетем ,че сте започнали работа в енергото .Лошото е ,че покрай вас ще завлечете и някой невинен.

Всъщност всеки цървул може да напише Алфа Ромео, БМВ или нещо друго в тия коментари, нали разбирате :)

Абе той Алфа-та както се е писал Алфа, така може да кара и Дайхацу. Няма смисъл да се обиждат хората на марки, защото тука може да си пише кой каквовто си иска и да си лъже. А като гледам така май нарочно си прави та..к с останалите. Както пише в статията не се споменава за Алфи точно, ами за БМВ-та, Мерцедеси, Аудита Пежа и т.н. Въпроса не е до каква кола си имал достъп. Проблема е ЗАДКОРМИЛНО устройство все пак. Както и контролните органи, които явни си чешат разни работи щом се знаят тези кръстовища и са тенденциозно използвани за тези цели. Докато не го снимат по телевизиите и разни от сорта на Господари на ефира май решение няма да има. А пък в крайна сметка ловджии също има, ей го сега прасетата почнаха, карабинки се ползват, доста имат и снайпери. Мисля че ако Авджиите се усетят, ще си направят една добра тренировка с тея младежи. Аз лично бих се пробвал по на някой гумата, па да му гледам саира после. Ама на, нямам спестени 3-4000евро да си закупя нужната техника.

Хора вие луди ли сте, толкова безмислена и уркасена статия дори и в жълтите вестници не може да се пусне. Що като са толкова отворени драскачите не направят скрита камера или нещо подобно. Чета ви коментарите и ви се чудя колко прост народ сме. Утре някои ще напише че сестра ви е проститутка а пък вие дори и няма да имате сестра, какви ще са ви реакциите. В статията няма нито едно име нито един факт нищо конкретно. За сценарий на Бързи и Яростни даже не става. ББ е виновен да знаете. Ххахахаах прост народ ейййййййй

До жоро - пич нали тва казвам. Преди си плащахме по 2 кинта на божурище и късахме гумите до залез слънце. Сега просто няма къде да си платим дори и да искаме.

братле, за такива глупаци като теб бензин в кръвта сега, утре формалин в кръвта :))) много ме кефят такива самонадейни киСеляци......

Алфичко нещастна, къде си тръгнал с тия магарета под капака да си мериш пишката? Що не дойдеш някой път на сбирка на клуб SAAB да се позабавляваме с теб. Ама ние сме хора културни и не беснеем по нощите. Като се събираме си поръчваме патрулка, отцепваме района и на никого не пречим. Ама за това трябва да си интелигентен, което явно не ти е присъщо.

Язък , мислех, че само тия с голфовете са тъпаци, но се оказа че и алфаромео са пак идиот, добре, че никога няма да карам ковчег като твоя звяр .. хаха.. Айде да те видя на трасе със завои срещу мойта Хонда бе пръдльо - на правата всеки може да натиска газта, там - падаш в дерето веднага. Мърльо. Научи се да караш, пък после ми говори за бензини в кръвта и глупости . Много филми гледаш и си мислиш, че има Game over в живота,. Тъпак.

До Стрийт Рацер.... Пич, разбирам желанието ти за силни усещания, но всяко удоволствие си има цена. След като сте толкова много, е че съберете си пари, намерете местенце под което искат на час, плащайте си за 2-3 часа адреналин и тва е. Колкото и да гледате да се прочисти движението, винаги може да изкочи невинен минувач и да го претрепете. Аз например от време на време точно посред нощите пътувам в този район и не мисля че ако изскочи някой със 200 към мен ще мога да реагирам. Единственото което бих подкрепил е да се вдигне ограничението на широката част на о/овръстното да е 90-100км/ч. Така че не чакайте държавата да ви задоволи прищефките, тя си има много по-приоритетни социални дейности от това да ви намери писта.

Стрийт Рацер до няъде е прав, че няма пистички, особенно в близост до София. Не че искам да кажа нещо, но ако имам пари, веднага ще си закупя една нивичка в близост до София и ще си построя писта, 2-3км, може и 5. Ще се направи по един хубав стандарт с предпазни средства, медицински екипи, учители, екипи за шофьори (каски, ръкавици, костюми), гаражи, всичко как си му е по реда. Ще си има таксичка и т.н. А това си е печеливш бизнен както и да е погледне, но предполагам се изисква време и работа, а не просто пране на пари и крадене на готово. Сега с удоволствие и нетърпение чакам лятото да ходя да карам Картинг, защото е единственото легално нещо по което може да се кара бързо, в София има няколко и не е прекалено скъпо. Точно това е единственото нещо, което ме спира да си закупя по мощен от досегащния 116к.с. автомобил. Ей го хората чакат цяла година (или поне много време беше), да се организира от ентусиасти ИталФест покрай Габрово малко да покарат хората с Алфите. Иначе може и да ни изтрепят нали (тук не говоря за ентусиастите, ами за тези дето само ги чеше простотията по гърба). Със сигурност тези изпълнения по пътищата ще намелят и ще останат едни, с които вече трябва да се занимае полицията и то щестоко

какво да избягвам кръстовищата бе дебили. като знаете къде се провеждат тези дебилски игри ги спрете, а не да ми казвате къде да карам.

Абе поредното безумие в България! Да, няма кой да ги спре. Това е столица, европейска столица и в днешно време стават такива безумия. Думи немам просто! Да, ние трябва да се съобразяваме с тях и да избягваме кръстовищата, че ние ли сме нарушителите!!!Тъпа държава ей!!!!!!!

Ти си ебати боклука смотан, наш къв адреналин щи дам бе нещастник, ако си ми пред очите ем ща бия ем ща е.а.....

Аре бегайте с миризливия СКГТ и ме оставете да си търкалям звяра на воля с 200 - дребни миризливи душици

Проблемът е повсеместен - личи си: не само състезанията, но и ръчките по кръстовищата след полунощ правят живота на хората непоносим! Тук всички предлагат камери, гонения от патрулките и т.н. Решението е лесно и евтино, но неизгодно - знам го от първа ръка: КАТ не желаят да сложат камери, защото ще им иде бизнеса! Оправдават се, че няма пари, а простата сметка показва, че ще ги избият многократно - и за камери и за служители, от глобите. А за безхаберието и нежеланието на РУ-тата да ги хванат мога да говоря с дни, за съжаление от личен опит. Те знаят къде са, кои са, кога се събират, но могат да наминат само колкото да приберат някоя и друга рента - после тия нещастници сами се хвалят във форумите колко тънко са минали...Няма воля за решение на проблема, това е! А хората виждат резултат от реформите, с които Бойко се бие в гърдите в решението на тези ежедневни битови проблеми. Само че първо трябва да се почне от безхаберните куки и тия дето на 166 само гледат как да те отбият и след това се мине на копеленцата с каручките.

Ей БОКЛУК НЕЩАСТЕН, ако си ми пред очите знаеш ли какъв адреналин и бензин в кръвта ще ти дам,ти знаеш ли изобщо какво значат тези две понятия, как може да си толкова малоумен бе идиот такъв, има си и време и място за тези рацерски изпълнения, точно такива боклуци като теб най ги мразя, я си представи че удариш невинен човек или пък на дай си Боже детенце, какво ще ти е скапаното оправдание после а.... Заради ей такива тапанари по улиците, които се мислят за Царете на пътя ме е страх вече да си возя детенцето в колата, защото незнам откъде ще изкочи някой малоумник като тебе и ще направи белята, ей Богу вярвайте ми такъв го убивам на място

С глоби и камери няма да стане. Да не се обиждат побеснялите граждани но и с танкове , картечници, казарми и още квото там беше също няма как да се случи ;)... Догодина пада акциза за коли над 160 коня и София ще се препълни с бегачки. Хилади седиме и чакаме заветния момент, от догодина в София няма да се спи. Като сложат камери , просто ще се местят другаде. Тия коли се купуват за да се карат, всеки от нас иска да дава газ, 90% от състезателите се познаваме, събираме се на пусти места, чакаме да изчезне всякакъв трафик но пак не се гордеем с постъпката си и ако можем да го правим без да застрашаваме никой ще сме много доволни. Естествено има и такива които дават газ сред трафика, блъскат се и прочие, но това са селяни, не ни слагайте под общ знаменател, общността на състезателите е много против такива които ни развалят репутациата и правят бързите коли да изглеждат зле в очите на обществото. Всички искаме да ни се отстъпи местенце , някава отсечка или писта в близост до града за да може да се дава газ на спокойствие. Преди 2 години всичко ставаше на божурище и никой не стъпваше на гонките на бояна, сега обаче военните продадоха пистата на италиянците и всичко се върна на улицата. Като сложите камери ще отидем другаде, звучи грубо и селско но онзи с алфата е прав че бензин в кръвта си е болест и има само едно лекарство за него. Дали ще си го получиме на улицата или на безопасно, заградено, организирано място зависи единствено от щедростта на общината, в моменат е криза и се прекратиха много инвеститорски проекти за изграждане на драг отсечка и състезателни трасета така че остава държавата. Не е като да няма пусти летища, просто не ги дават и не им дреме. А като си чешеме оная работа не се постига напредък.

КАК НЕМОГАТ ДА ГИ СПРАТ ??? - ЯКО СОЛЕНА ГЛОБА В ХИЛЯДИ+ВЗЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ЗА 5 г +КОНФИСКАЦИЯ НА КОЛАТА, ПЪК ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА СПРАТ !!!!

Тая статие е адна голяма глупост. Активно участвам в нелегални и легални драг състезания от 2000-та година насам и веднъж не съм видял някой да залага пари, камо ли пък някой да е толко тъп да дава 10 бона за щяло и нещяло... Състезания си има, напоследък са слаби, събират се много коли но за цялата вечер да има 2-3 старта , просто вече се знаеме сички и секи знае на кой колко му върви колата, залог ако има е най много по бира. Само не знам кой е по тъп , журналистчето написало тия глупости, или коментаторите тука дето им се връзват. Кви крупиета, кви банки, оня ден минах на червено без да искам и едно крупие почна да ме гони с една пачка, буахахахаха.

do alfa romeo. tozi deto umishleno minava na 4erveno s 200 li e nevinen,be bokluk

Аз живея на 150м от кръговото на Пушкин... е да ви кажа няма такова бръмчене.... всяка вечер почти вилнеят в района. Чак ме притеснява да се прибирам с колата си вечер към 12 и да не ме изненада някое откачено пишлеме или селски гъзар. Абе на всякъде ги има тези гонки (не че е редно или съм се примирил) но тези в София са - извратени! Аз съм на 26, карам хубава сравнително мощна кола и не ме избива такава идиотщина и не мога да разбера колко прост трябва да си за да караш така! Дано се трепят по пътищата без странични жертви!