Швейцария няма да пусне Полански под гаранция

Швейцарските съдебни власти отхвърлиха молбата на френско-полския режисьор Роман Полански да бъде освободен под гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария няма да пусне Полански под гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NIKOJ ne moze da izbegne BOZIETO PRAVOSADIE!!! AKO e vinoven, ZASCHTO se krie? Koj ot vas-nas e SAGLASEN da se garvjat s deteto mu!? K O J??? STIGA LICEMERIJA I IZMAMI!!!

И кои сте вии?

Какво има да знаеме - имало е секс с 13 годишна , той е признал ! , споразумял се е с прокурора и накрая е избягал, защото щял да лежи повече от договореното !!!!! След време има претенции към съда, към съдията, през 1997 се споразумява с жертвата, която вече е семейна и не иска да се шуми, но $ 500 000 ще й додат добре . Само че , след като веднъж си се обърнал към съда ще играеш по неговата свирка !!! И най- важното - СПОРАЗУМЯЛ СЕ Е С ПРОКУРОР И СЛЕД ТОВА Е ИЗБЯГАЛ ! ! А никой съд , още по- малко US, ще позволи да му се подиграват.

bravo,udi alan is4uka dovedenata s idasteria.Vse otbor,,yunazi,,

Ний тук апологети на Съединентие Кибуци не щем!!!!!

ручай пуканки , локвай кола и си трай ок?

Когато случаят се раздуха дадох едно правдоподобно обяснение, което мисля, че дава отговор на въпросите които си задаваш, но модераторът не пусна коментара ми. А той беше в смисъл на това, че явно този другар Полански е съгрешил нещо пред своите хора, и сега те му връщат с изравяне на призраци от миналото.

Когато случаят се раздуха дадох едно правдоподобно обяснение, което мисля, че дава отговор на въпросите които си задаваш, но модераторът не пусна коментара ми. А той беше в смисъл на това, че явно този другар Полански е съгрешил нещо пред своите хора, и сега те му връщат с изравяне на призраци от миналото.

Полански да си е стоял в Полша,Франция или където ще.Защо изобщо е отишъл в Америка?Да са го викали там?Като е невинен ,да се е защитил пред съда,не да върти еврейски номера.

коментарите тук ме напушва на смях -хора пишат дето изобщо не са на ясно с историята на това тъйнаречено изнасилване което полански бил напраил.а и да се коментира амариканско правосъдие при положение че един чарли чаплин трябваше деситилетия да не хови в тази любима америка е направо идиотско.та по случай годишнината му и това че искаха да му дадът оскар ....го пуснаха в америка.тъпото на цялата тая история че точно швейцариа от всички европейски държави тръгва да им го връща дето иначе все били неутрални.защото той си пътваше по европа и никой не го закачаше а точно те?това ми е по чудно в цялата тая история.

Или си извършил престъпление или ни си. Ако си го извършил, трябва да понесеш последствията.

Ами нищо странно, САЩ все пак имат желязна правосъдна система, а френския министър застана на страната на един престъпник, само и само да е против САЩ, явно много злоба и комплекси има в французите. Истината е че не представляват нищо пред САЩ, и това никога няма да се промени.

За мен нищо не е особено шокиращо-това да го беше казал на съдията или на швейцарската полиция днес.Сигурно по същата логика няма да бъде шокиран и от обстановката в един американски затвор.

ако го бяха хванали в бг нашите дупедавци отдавна да са го пуснали

спазариха ти мръсната, перверзна кожица, а? Хахахаха!