Митничарите на изпит за компетентност

Тестовете за проверка нивото на професионална компетентност на служителите в специализираната митническа администрация ще се проведат на 12 и 13 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Митничарите на изпит за компетентност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стари канали с нови каналджии....Как ще бъде въпроса в теста за да се отсеят корумпираните???

Ми как да не може да се направи нов бардак със стари курви бе? Просто трябва само да ги изпитат!! И която издържи изпита тя значи е вече нова, наша курва. И то задължително и устен!!

Просто нямам думи! Чергата ни гори от четири страни, а някои разиграват театро! Спомням си, че като попитали пръча, защо са му мъдете отзад, той отговорил: Че то кое ли ми е отпред, та и те да са отпред. Важното е обаче пълната прозрачност на фарса!!

И на малките деца е ясно, че това не е никакъв изпит, а симулиране на дейност , с тест честност не се създава, КОРУПЦИЯТА Е СТИГНАЛА ДО КОСТНАТА СИСТЕМА НА МИТНИЦАТА - теста едва ли ще помогне...дори е СМЕШНО ЕДНО ТАКОВА НАЧИНАНИЕ...

със стари к......, нов бардак не може да се направи. Определящо отново ще е заплащането

Пълна порнография ще са тестовете. Във всяко митническо учреждение се знае кой какво и колко знае. Хората за съкращаване вече са определени (днес до 17 часа са пуснати факсовете до ЦМУ). Някои тарикати и кадровици си чакат по мейлите тестовете и въобще не се трогват. Времето ще покаже... Според мен това не е Агенция Митници, а Агенция Милиция т. е. идеята е да останат хора със средно образование и малоумници с купено висше, но послушни.

Всички държавни служители трябва да минат на такъв изпит - след което да се криминализирт назначенията на бездарниците -KOITO NE SNESE 5 BONA NA SMJANA - UVOLNENIEEEEE

СКОРО БЯХ НА ТЕСТ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ИЗБРАНАТА КОЛЕЖКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ ЧЕТЕ ОТГОВОРИТЕ И НА ТЕСТА, И НА ИНТЕРВЮТО, ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ.ТЯ ЕСТЕСТВЕНО БЕШЕ НА ПЪРВО МЯСТО. КАКВО КАТО ИМА ИЗПИТИ, ТЕСТОВЕ, ИНТЕРВЮТА...ТЕ МЕСТАТА СА ОБЯВЕНИ, ЗАЩОТО КОВЕКЪТ Е ИЗБРАНА ПРЕДИ ТОВА. И ТЕЗИ ЩЕ СИ ИЗКАРАТ ТЕСТА НА 6.00. ПРОСТО ЩЕ НИ ДОКАЖАТ КОЛКО СА УМНИ НАШИТЕ МИТНИЧАРИ. НОВИТЕ СИ ВРЪЗВАТ ГАЩИТЕ, ТА ДА НЯМА ПРЕТЕНЦИИ,ЧЕ НЯМА СМЕНЕНИ МИТНИЧАРИ.

ЩЕ ИМА НАДЦАКВАНЕ С ПАРИ...

Тъпа работа - като началника им. Нещо да е наприл този човек до сега, да сте чули за уволнен или наказан, въпреки,че пред цяла Българаия, каза,че знае ВСИЧКО И ЗА ВСИЧКИ...е , корумпираните са си още на работа. СМЕНЕНИА СА САМО ХОРАТА,КОИТО ПРИБИРАТ ПАРИТЕ ПО ВЕРИГАТА - ТОВА Е ИСТИНАТА. Не случайно и Бареков МЛЪКНА ПО ТЕМАТА. БОЙКО И ТОЙ ПРИЕ ПОЗИЦИЯ МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА - ЗАЩО ЛИ...

ХА.ХА-ХА - Това е ли е европейското ниво....нямат проблем митничарите лапачи , предварително ще вържат гащите, нямат проблем, защото имат пари....

Щом е тест - ясна работата - ще минават като шофьорските изпити . Който може и трябва ще си е взел отговорите

Ама да ги изпитва най-компетентния-шеф от Ченгета нищо не става,това е.Соц милиционери и Firemen-и.

Всички държавни служители трябва да минат на такъв изпит - след което да се криминализирт назначенията на бездарниците - иначе държавата си отива!!!!!

Ако на тест за компетентност се яви директорът на Агенция Митници г-н Ваньо Танов и неговите знания са мерило професионализъм, считайте, че излагацията няма граници.Не ми е ясно коя компетентна личност ще оценява знанията на митничарите.Трябва да дойдат от Европа.И след като митничарите знаят повече от началника си, какво да си мислим за решенията на финансовия министър и директора на митничарите???