Студент отличник продавал дрога сред колеги

Двама наркодилъри са задържани при полицейска операция в "Студентски град", съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Студент отличник продавал дрога сред колеги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв отличник какви 5лв бе...я кажете къде е учил и по колко си е плащал за изпит. Отличник ми бил той... Тоз студентски град взе да става досущ като някакво пропаднало гето...като факултетът...лош много лошо!

Браво това е БГ с смешната стипендия от 90 лв само за транспорт и общижитие няма да му стигне! Това е абсурда в БГ! Нормално е да продава, то всеки го прави!

Ммм, май си единственият който мисли така:)

Ей такива отличници ни управляват от години! Гледаш го - отличник, разровиш ли ...

Хехе, хайде бат`Бойко да го вземе за министър. Нали е отличник.

абе ти си много просто момче да знаеш. Какво общо има сегашното правителство, което е на власт от има няма 2 месеца, с пласьорите. Ами те се нароиха по време на управлението на Виденов и Станишев. Абе много малоумен народ има.....

Trudno e da si otlichnik. Brei, zavistliv narod.

А добър ден. Допреди няколко години, центърът за разпространение на наркотици беше кафенето на блок 24 - на 300 метра от РПУ-то. Миришеше на марихуана в радиус от 20 метра поне .... сега хванали един смешник .... ... защо не хванат по-сериозните риби, а ? да не би още да имат протекции от сградата на 300 метра ??!!

А кога най-после и в България ще функционират бюра за почасов студентски и ученически труд както в другите Европейски държави?! Колко студенти работят на пълен работен ден, за да се издържат!? Друга алтернатива просто няма. Тия дето са непрекъснато в командировки в чужбина, да видят как стоят нещата. И тук топлата вода е открита много отдавна, а при нас отговорните хора се правят на слепи и глухи. Трябва да има законно организиран почасов студентски труд! Така че младите хора да могат и пълноценно да учат.

Май си престояла и си станала баята! ;))

Утре някой може да реши да убива ей такива случайни с цел грабеж. И него също ще го изкарат виновен горкичкия.

kakvo krite liceto ,pokajete go toi ne go e sram i strah da vr6i takiva raboti,a vie go krite zatova dnes Balgaria e na tova deredje.I takiva raboti gi vr6at to4no otli4nici i na edi koisi decata,oshte 100 godini niama da se opravim zaradi takiva kopeleta

Да, ама сладка:)

Като е бил толкова отличник е знаел вредата от употребата на такива вещества, значи си е припикал и морала и отличието. Защо изобщо намесвате политиката и ГЕРБ в тази тема?

Момчето е продавало дрога, защото е опортюнистично прасе (от провинцията). Видяло е възможност и я е експлоатирало. Не е имало нещо в главата да му подскаже, че не бива така.

наистина си случаен. и такъв ще си останеш

Е на какво ли не са способни хората да правят за да се издържат в тая просташка държава,вместо да се замислят управляващите по каква причина е почнало това момче да продава наркотици,веднага всички го изкараха най-големия дявол,ами момчето има желание да учи,изглежда му се отдава,ама като неможе да си го позволи,е намерил начин с който да изкара пари и да се издържа сам,а ако някой каже че има и други работи който може да почне,неможе да е сигурен в това,понеже всеки знае в каква криза сме и как се намира свястна работа,за нормални пари.А това явление мисля че ще се увеличава с продължение на ГЕРБ-овата политика,но дано греша!

Вярно си кифла

emi daite da ya legalizirame tazi marihuana

Добрите момичета са лоши момичета, които не са ги хванали:)

Отличник без морал - идеалният продукт на бездуховното чалга-общество!

ЖЕЛАНИТЕ ОТ ГЕРБ МИНИСТРИ СА ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ, ПЪЛНИ ОТЛИЧНИЦИ!

Взе ми думите от устата.Плащало на когото трябва момчето и отличник особено ако е студент в прославения УНСС.

Те така се събират пари за обучение, на като вас. А като имаш пари какъв е проблемът и да си отличник, то като си платиш

Абе то на отличниците не им е читава работата.

Поискало му се е да стане отличник и при дрогетата, но не бидеее. То таз работа не е за отличници.

Стига с това разбиране МАРИХУАНА-НАРКОМАН