Изобретиха тенджера, която ”отглежда” месо

Тенджера, която "отглежда" месо и риба в кухнята, като загрява животински клетки, спечели първата награда на дизайнерския конкурс на изложението 100% дизайн в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Изобретиха тенджера, която ”отглежда” месо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, настали времена, что ни ден, то чудо. Спирт уж гонят из говна, четвертную с пуда. И сумем мы забрать власть над целым миром. Чистым спиртом будем срать и пердеть эфиром. Руский ум изобретает, к зависти Европы, так что водка потечет прямо в рот из жопы. Пердунов обложат сбором, на говно акциз введут. И по слухам очень скоро, жопы пробками заткнут .

Нищо ново - от деца сме чували за вълшебната паничка с ориз:)

Много са изостанли тези изобретатели. Аз от 20 години имам такъв хладилник. Слагам в него пържолите -и хоп те отиват в джобчето я на държавата,я на партията , я на здравната каса......Телепортир се ....шъ знаиш! :)

А колко му трябва на човек да живее нормално.....?! Дам, какво му трябва на човек? Магазин и пари за магазина, а откъде идват нещата в магазина не е важно, нали, Деси?

Искам да си купя принтера, само не разбрах с каква хартия работи.Вероятно ще е преработена, освен целулоза в нея се намират и какви ли не молекули, включително и фекалийни.Ммм да ви е вкусно!

Ако всички се засилят да ядат месо, получено по традиционните технологии, планетата просто няма ресусрсите да изхрани човечеството (и останалите видове, не че ви грее). Това нито го знаете, нито ви интереува, нали? Малоумници...

Отдавна това изобретение ни е известно в българския народен фолклор от приказката за ВЪЛШЕБНАТА ТОРБИЧКА

Деси, права си до безкрайност! От доста време в света се изобретява и усъвършенства това , което ЛЕСНО се усъвършенства и изобретява и носи бързи парички! А майката природа , от която сме създадени - нея пък кой ли я пита ?!

Добре де! Няма да се убиват животни, а се поставят мускулни влакна в тенджелата. От къде ще се вземат мускулните влакна? Животното си пасе кротко, ние си взимаме колкото мускулни влакна са ни нужни и го пускаме пак да си пасе. Така ли? А и защо тенджера, а не тиган? Как точно изглежда произведеното в тенджерата? Като каша с вкус на месо?

Почнем ли да се изхранваме с такива тенджери то и децата ще си поръчваме по Интернетот каталози а няма да ги правим като сега с пот на чело.

сТАНИШЕВ е отгледан в такава тендждера .

Чудесна тенджера но от стъкло. Ще трябва само аз да я мия ,че ако я пипне жена ми...Това с хладилника не го разбрах-може би каквото сложиш в него и се телепортира някъде другаде и си оставаш гладен и слабееш ,слабееш...(то и сега едни са с празни хладилници а други си купуват още защото наличните им са се претъпкали-всеки с грижите си )На нас простосмъртните тази работа ни я вършат работодателите които все има да ни плащат...Виж парника си е, не за бъдещето, а направо за утре. Застроят ли всичко и ще почнат да правят такива парници по покривите ,че да има и нещо да се яде.Колкото до онези глупости за прането и гладенето то и сега си ги вършим докато се блъскаме и потим в градския транспорт.

До Въпрос-не,той е от инкубатора на БКП, както и много минали и сегашни управници.

Ей, ама много обичат тъпанарите да се правят на Господ - генни модификации - ефектите са видими в хората от Великите Америки - безлики и търкалящи се. Сега ще си отглеждаме месо - какъв ли ще е обликът на хората, които го консумират?! И всичко това от мързел и ВЕЛИКАТА идея за бързи ефекти и бързи печалби - А колко му трябва на човек да живее нормално.....?!

Бре! Слагаш една пържола и след малко врема вадиш 2... слагаш наденица и салед това вадиш 2... ако забравиш че трябва да се ядат... абе, слагаш гаджето и след малко си имаш две... тъкмо за тройка...

направо ни клонираха

Едно време някой като е казал, че Земята е кръгла, всички останали също са го помислили за глупак, а какво излезе... Всички сме чели научна фантастика, гледаме филми и знаем, че рано или късно ще управляваме дома си с едно копче, ще задвижваме автомобилите си с вода или пък олио, ще използваме холограми... и какво ли още не. Аз подкрепям такива идеи, нека има повече такива учени, защото не се знае какво ще стане с нашата планета след 50-100 години. Страхотно ще е да не избиваме толкова много животни, а още по-хубаво е, ако подобни идеи наистина помогнат за справянето с глада по света!

сега да измислят и бутилка дето не свършва ...

ние създадохме хуманоид с повече от 100 степени на свобода!

До аз (28.09.2009 г. 07:51ч.) Боже с какви глупости се занимават хората. такива тласкат развитието напред, сети се, ако въобще си чувал, за Галилео, Цилоковски, Айнщайн и т.н.

станишев е отгледан отгледан в такава тенджера????

Хайде сега да създаде и тенджера за картофи или зеленчуци.Всички не обичат месо.

lelel hora bravo , taka se ragdat dobrite idei

Боже с какви глупости се занимават хората.

Кога ще се появи Легло - Пашкул. Лъскаш бастуна вечерта и след седмица имаш бебе...

АМАН ОТ ПРОСТОТИИ!!!

До Защо да са глупости... (28.09.2009 г. 09:19ч.) - че кому е нужно да се справя с глада по света, докато човечеството не се е справило с неконтролируемата раждаемост?

По-големи глупости не съм чувал !

Жавер, в Холандия марулите не са виждали земя и слънце. Те се отглеждат плувайки във вода, в парници. Едно време имаше едно филмче- Семейство Мейзга. Та там един герой се свърза с роднините си от бъдещето, и те му изпратиха храна- едно ХАПЧЕ. Май натам вървят нещата. Филмчето беше черно-бяло, унгарско.