Мъж се самоуби заради невярна съпруга

Млад мъж от Мизия сложи край на живота си с един куршум в главата. 37-годишният Дилян Горанов не могъл да понесе раздялата със съпругата си и причината за разрива между двамата, съобщи Стандарт Нюз.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самоуби заради невярна съпруга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може и да си прав. предполагам че добре познаваш майка си. подари и цвете...никой не се ражда за да лъже и мами тези без които не може, тези които обича. ясно е че човека е търсил дълго време истина и помощ в книги. защо оплювате човек, който е сравнил вярата в обичта си , с живота си. тази нощ с кого ще бъдете? познавате ли го?....морала в българия убива. и ще ни докара терор.

Да беше я самоубил и нея преди това, барем.

АБЕ, ЛУДИТЕ, ЕХО, МЪЖЕТЕ, ОПОМНЕТЕ СЕ БРЕ. 'ДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО ВЯРНА ЖЕНА. ЧЕ ТЕ ЖЕНИТЕ ЖИВЕЯТ ЗА ДА ХОЙКАТ. В ПРИРОДАТА ИМ Е ДА СА ПРОСТИТУТКИ. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ТОВА ОТ ВРЕМЕТО НА АМАЗОНКИТЕ ТА ДО ДНЕШНАТА ФЕМИНИЗИРАНА СГАН. ЖЕНАТА ИСКА ПАРИ И МЛАД Х.Й, ПО ВЪЗМОЖНОСТ, РАЗЛИЧЕН ВСЕКИ ДЕН. ЖЕНИТЕ НЕ ОБИЧАТ, ТЕ НЯМАТ ЧУВСТВА КАТО МЪЖА, А САМО ЕМОЦИИ - НАЙ-ВЕЧЕ ПЕРВЕРЗНИ И КОМЕРСИАЛНИ ЕМОЦИИ ;) АМИ ДАНО ОЗАКОНЯТ НЯКОЙ ДЕН ПРОСТИТУЦИЯТА, ЧЕ КАТО СИ ПЛАЩАМЕ ДА ПОЛУЧАВАМЕ СИГУРНА УСЛУГА И ДА НЕ БЕРЕМ ИЗЛИШНИ ЯДОВЕ С ЖЕНЕНЕ!

Трябва да си много емоционален и раним, за да поднесеш такова нещо на майка си! Поне в банята да го беше направил тъпака!

Имаи зачатъци на литературен талант, що не се пробваш в някое женско списание. Но макар да се хилих на някои от щуротиите ти, личи си, че перото ти още не е укрепнало. Така че дай по-смело във форумите, пиши-бриши - докато не си доогладиш стила.

Казах го за да обърнете внимание на чуствителните си и раними близки, ако имате такива(Недай Боже никому), а не за да се изтъквам...Жалко е за всеки погубен живот, но твърдя, че този човек е можело да му се помогне в 21 век живеем все пак...Има доста добри терапии.

Леле, що дивотии са се изписали тук. А Скъбящия направо е ударил всички в земята :) :). Недейте така бе хора, не знаете за какво найстина става въпрос. Не ги познавам тези хора, но обикновено крушката има опашка. Ако тази жена е имала както твърди статията дългогодишна връзка с някого, ееее.. кажете ми вие защо той се е примирявал с това, а сега изведнъж е решил да си пръсне черепа. Мизия е почти село, няма начин подобно нещо да не се е знаело отдавна. А и сестра и, и всички останали роднини.... Има нещо друго тук. Много емоционален и раним...Помислете върху думата много. Човека просто си бил психически лабилен /не казвам луд/ а такива хора са потенциални самоубиици по принцип.А е друг въпрос,че повечето от вас тук избиват личните си комплекси и проблеми.

А кой беше казал, че жена не се бие, голяма грешка. Мъже, опичайте си акъла, не им отпускайте юздите, че иначе виждате какво става. Качват се на главата.

Жалко за човека! Вместо да остави жена си, той взел, та се самоубил. Това тъкмо е било повод да оправи живота си, а не да го прекъсва...

Трябвало е вместо куршума да вземе да събере приятели и поне три дни да не изтрезнява съвсем.Той дори не е предполагал ,че разкривайки невярното същество е открил пътя за нов много по-добър живот с жена която истински ще го заслужава.Няма нищо по-лошо от това -години наред да носиш змия в пазвата си.Вероятно е бил твърде депресиран,унизен а и обикновено жените разкрити в такава ситуация много често се държат нагло и нападателно за да прикрият своето унижение те дори обвиняват за това мъжа си.Жалко за човека и нека Бог да го прости.

Предлагам да се разкрият много телефони на доверието, които да са безплатни и активни по 24 часа в денонощието, да излизат във всеки вестник и да са достъпни за всички хора с проблеми. Освен това в другите страни има и нещо като семейна терапия, където двойки (даже и неженени) с някакви проблеми получават сцезиализирана психологическа помощ и това се плаща. В България все още никой не помага при такива проблеми, а злобни бабички и разни ограничени хора само се подиграват публично на жертвите, което още повече усложнява ситуацията. То ако повечето хора, на които се изневерява в България рекат да се самоубият - трудоспособносто население ще намалее драстично и ще останат сигурно предимно дърти пенсионери... Аз мисля също, че и всеки, който е тръгнал да изневерява си има своите основания за това. Така че е най-добре бракът да трае само докато и двамата съпрузи са щастливи един с друг и да се прекратява, когато вече не е така. А може би е по-добре да отпадне и да се прави предимно някакво финансово и имуществено споразумение как, къде и с какви средтсва ще се отглеждат децата, което всъщност е най-важното.

Да сте чули жена да се е самоубила заради неверен мъж? Психолозите, дайте науно обяснение за тази разлика в природата на половете!!!

ако имат деца, държавата как ще се погрижи за тях?

Жалко за момчето! Бог да го прости!

Да сте чули жена да се е самоубила заради неверен мъж? Психолозите, дайте науно обяснение за тази разлика в природата на половете!!!

А жена едва ли ще се гръмне заради мъж.

за една шепа вълна да се гръмнеш

Явно е бил с лабилна психика. За една изневяра да сложиш край на живота си? Има развод за тази работа. Явно не е помислил нито за майка си, нито за брат си. Тя неговата може да е била и свястна жена, но да не са били един за друг. Явно с мъжа на родата си е лика прилика. Трябвало е да сподели с приятели, с психоаналитек, близнака му да е усетил нещо... Жалко за човека- млад мъж в разцвета на живота си....

Айде, айде! Жена му била виновна! То тогава жив мъж да не е останал по света!

АБЕ ,ЗАЩО БЕ ЧОВЕЧЕ....ЗАРАДИ ТАКЪВ БОКЛУК НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА. А ДАЛИ СА ИМАЛИ ДЕЧИЦА..НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА.ЖАЛКО ЗА ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК,НАИСТИНА ЖАЛКО И ЗА КЛЕТАТА МАЙЧИЦА.

Лека му пръст и дано душата му е намерила покой.

bog da go prosti!za6to li e post1pil taka?! Samo toi si znae!I az znam podoben slu4ai kak m1ja se samoubi za jena si pone taka kazvaha.Be6e goliama tragedia!poniakoga na 4ovek mu doide vpove4e i izbere fatalniat krai, a tova e tejko i stra6no!

От глупостите , които си изписал прозира само едно - изключително неуравновесен човек, който е жесток и безочлив. Побойник, вероятно и пияница. Това, че синът ти стана да те бие заради жена ти не беше ли защото преди това ти й посегна? А? По-добре първо си спомни и тогава пиши. Пак добре те е изтърпяла 20 години.

Познавам ги и двамата.Те отдавна не живеят заедно,незнам защо пишат таква неща.Жената е много стабилна и добра.Не плюйте като не знаете как стоят нещата.

Как може да се самоубие с газ сигнален пистолет? Да се рани да, но не и смъртоносно. А, стига сте лъгали! Най-вероятно нещастният човек се е самоубил от бедност и от това, че не може да си плаща дълговете към банките. Докато и в България някой отчаян и безработен кредитополучател не превърти и не започне да стреля наляво и надясно, държавата няма да вземе мерки срещу произвола на банковите чиновници. Щото банките за 2-3 просрочени вноски на безработни и вече са готови да пращат съдия изпълнител. Ало, управляващите, вземайте мерки своевременно, защото не всички длъжници са склонни към самоубийство, някои направо ще тръгнат към масово убийство!

Изневярата е начин за мобилизиране на енергията на човека и много често стеснителните са и болнави. Това е егати глупостта.. Дайте да изневеряваме за здрав дух в здраво тяло..Е - след като се излекуваме от сифилиса, спина и трипера де ..

По принцип всичко на света се определя и зависи от жени. Ние мъжете сме в крайна сметка само един матрИЯл който трябва да се моделира. Това според мнението на жените независимо дали си го признават. А в конкретния случай човека е трябвало в определен момент да каже кръц и да я отреже, а явно и е вярвал повее отколото трябва... лоша случка.. жалко. А на коментиращите тук обидени жени мога да кажа - да правят като вятъра в полето.

abe,vie ne ste hora,a psihicheski zdravi ,bezchuvstveni egoisti!!!Dali osuznavate che takiva kato tova momche suzdavat vsichko na koeto bednite vi dushi se radvat

Бог да го прости този честен и любящ мъж...той е обичал много жена си и не е искал да посегне на живота и или на друг живот..това му прави чест..трябва да ви кажа че са мен самоубийците не са със слаби характери а със силни такива..кой ще добие смелост да посегне на себе си, само смел човек....тази мръсна кучка трябваше да я върже и да и тегли такъв здрав бой че да не може да се оправи 6 месеца..мръсница...д нарани така мъжа си....от друга страна мъже-не обръщайте внимание на такива жени, и вие ходете и това е...мен жена ми ме остави преди 6 години заради любовника си..понесох го справнително добре, защото имах други здравни проблеми със себе си...лощото беше че сина ми стана да ме бие заради майка си, че тя предпочете любовника си пред мен, после се оказа че те му обещали да му купят лека кола и помещение за магазин...сега живея сам и отвреме на време се виждаме със жена ми по други въпроси..клекнах какво да правя ..и аз го ударих на жени-ходя само със млади жени от 25 до 35 години и си живея така..не знам до кога..срещам много красиви, добри и честни жени разбира се свободни.....така ще поживея и после ще отида да си почвам завинаги че се изморих от алчност, лъжа, безхаберие и лицемерие...бъдете здрави..милост за нас живите

Абе хора,какво се оказва чувствителните и ранимите са психически болни,така ли?Как не ви е срам,тогава какво щяхте да четете,гледате ,слушате...Нали всичко което ви кара да се забавлявате идва от такива хора?!Или за психически здрав се смята темерута и непукиста? Как ли ще се чувствате ако човека когото най-много обичате е Нормален темерут и не му пука как се чувствате?Лесно се коментира,но не всеки го е преживял за да съди.На това момче му е трябвало само човешко разбиране ,подигравките са го докарали до там и това че е бил от малкото останали Човеци,Жалко за останалите психически здрави егоисти!!!

Горката майчица. Да намериш детето си с пръснат череп и да знаеш, че го е направил сам - жестоко е! Ако жена му действитерно от години му е изневерявала, то тя наистина е кучка. И не защото е искала друг мъж, а защото години е лъгала съпруга си. Подозрението, несигурността са страшно нещо - и да не си от най- ранимите хора започваш да психясваш. И поводът идва.

абе не знам кой по точно от горе ти е проговорил.. ама да ти кажа че колкото и да се криеш зад него няма смисъл защото явно е прозрачен... :)

Жените не обичат ранимите, чувствителните, защото те самите са такива. Другата крайност са грубияните и подлеците, егостите, които пък в България са типичният случай.

Ако трябваше да си пръскаме главите за изневяра,то нямаше да остане един нормален човек.Я си помислете кой от вас не е изневерявал ,па макар и в мислите си.Изневярата е начин за мобилизиране на енергията на човека и много често стеснителните са и болнави.

Айде стигате бе да му се свети името е много пресилено - Бог нали знаете какво казва за самоубийците . Прав е ник !!! казва ,че човека е психически нестабилен това е истината . А ВИЕ като ,че ли никога не сте кръшкали . Ако след всяка изневяра става самоубийство - то няа да останат хора .

в общи линий култовото любовно филмче на всяка девойка.... кофти е да се вкараш в сценарият без да се усетиш

за погубеният живот на този млад мъж. Невярната му съпруга сега ще мърсува още повече.

До:!!!!!!-Много вещ психиатър си!-Нема що!!! -Значи,че дебилните,дебелоглав непукисти,безчувстве тъпи животноподобни трябва да са мерило за психично здрав?

Балдъзата е като резервната гума за колата на семейството.

Милото момче, по-добре да я беше натирил през 9 планини в десета! Нека се слави името ти и бедната ти душа! Съболезнования за всички, които го обичат!

Обикновено чувствителен и раним е придружено от сериозно психическо заболяване. Жалко за младия чомек, но акак така близките му не са потърсили специалист за тази емоционалност и ранимост? Вероятно защото на никой от нас не му се иска да повярва, че близък има психически проблем. Нека почива в мир човекът!

за момчето.Лека му пръст.Аз самата съм близначка и ако със сестра ми се случи подобно нещо,първо ще пречукам кучката,после и себе си.Прощавайте,но това с близнаците не е за обяснение с две думи,нито е лесно за разбиране.

Язък за завалията! Царство му небесно! Трябвало е да хване невярната си булка, да я потроши от бой, да я изхвърли на улицата и никакъв достъп до децата. Вместо това той си пръснал главата. Пр.днал и на оная работа на кучката...Язък за момчето...

Aide be... Sveta bil taka ustroen zaradi jenite. Q se sdruj malko!!! Nikoq maika ne si pra6ta dobrovolno mom4eto vuv voinata. Da ne govorim, 4e ima mnogo malko aktivni jeni v politikata... Voinite bili se vodili ot jeni. kakto i da e... Sprqmo postupkata na tazi mladej... Ne e cenil dostatu4no svoq sobstven jivot. Iznevqrata e ujasno ne6to, no ne e ne6to za koeto da si izhvurli6 jivota. Samoubiicit sa psihi4no labilni hora i tova e edinstvenata pri4ina. Bez zna4enie kakuv e pola. Mujete su6to izneverqvat, kakto i jenite. Ima i obratniq slu4ei. No puk i da dopulnq, ako jena mu na tozi go be6e napusnala (i bez da mu izneverqva) toi dali pak nqma6e da postupi taka?

Жалко за младия мъж ! Дано кучката постигне мечтите си !!

Жалко за човека! Лека му пръст. Жена съм и с болка ще кажа, че в тези работи всичко зависи от жената. Ако жената не иска, няма как да стане свалката, така че в случаяя кучка е много точно определение.

Айде сега жените били виновни...за ТАЯ работа трябва и мъж...май, май нещата са в стил Кое е 1во - яйцето или кокошката?

Жалко, не си струва за такива неща да сепогубва млад живот! Любовта идва и си отива, но живота не се връща...Искрени съболезнования на майкато..., а брат му близнак - да бъде по-силен! Не правете така, млади хора, бъдете силни! Изневери има и от жените и от мъжете, трябва да се преодолява, по-добре раздяла, но да продължава да живее и може отново да се влюби

Моля ви,не пускайте такива информации!Читавите мъже ще останат твърде малко,колкото са и порядъчните жени.

То е ясно че начетените и емоционалните са раними, не тъпоумните дебили. че тя има любовна връзка със съпруга на сестра си... Ами той трябва да е чувал приказката за балдъзата и да постъпи подобаващо!