Коментари - Арестуваха трима полицаи по подозрение за рекет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкия Вучков, доста време го съдих защото беше подписал документ с невярно съдържание,но не го осъдих. А и как ще го осъдя ,след като и съдията беше с чин полковник, и и другият съподсъдим-също полковник , а и адвокатъм им беше полковник. Сега делото ми е в Европейския съд. Случилото се спрямо него е един вид Божието наказание.

Пак се потвърждават моите предположения, че зад всяко знаково престъпление стоят сегашни или бивши полицаи или хора от съдебната власт.Полицията, митницата и съдебната власт, трябва да се изчистят от корумпираните личности.Трябва да се започне от началниците, след това да се върви постепенно към по-ниските етажи на властта.Министрите се смениха и ако в най - скоро време не си сменят началниците на отдели и директори на сектори, те са обречени на провал.Това са поставени минни полета от тройната коалиция, които по всякакъв начин ще им пречат да си вършат работата и безвъзвратно са заразени с бацила на,,корупцията.

май на Кременчето от Стара Загора, всички Вие с висшето образование, но нещо гледам тя кара последен модел Мерцедес и крупен бизнес върти, а Вие ? Като сте толкова умни къде са Ви парите бе хора??

Също като с болния от сифилис, който се изнасял на части от затвора. Начинът за подобряване на материалното положение на полицията е точно този. Първо да се арестуват всички полицаи по за нещо и да ги пратят в затвора. Разликата между заплатите им и порциона в затвора представлява една значителна икономия от бюджета. След това на база на тази икономия формират нови полицейски заплати и назначават клошари на новосъздадените полицейски места. Клошарите безспорно ще са толкова доволни от новото си положение , че и през ум няма да им мине за корупция или нещо подобно. Така ще имаме изцяло нова полиция чиста като кристал. А какво ще става с престъпността през това време ще попитате? Ми нищо същото каквото и досега. Нека си се оправя сама колкото може.

защо ги пенсионират началниците а не ги уволняват, изглежда пак действа принципа ГАРВАН, ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

Takiva ,nekadrnici petnat imeto na cialata sistema.Niamat miasto pove4e v redovete na MVR

даааа, прословутото 5 РПУ , всички знаем че това е най подкупното районно и че наистина работят в полза на престъпниците

Уважаеми господа за единия арестуван от 5-то РПУ с инициали М.В. имаше интервю по тедна от телевизиите репортаж за измама с апартамент.Този човее извържил десетки престъпления като служител на 5-то РПУ,но винаги е бил толериран от бившия началник Йордан Вучков.Дано най сетне има въздействие за този негодник.

Това е поредното доказателство за гнилата система .Тези ,които трябва да ни пазят от престъпноста са част от нея.И съм сигурен,че нищо няма да се промени,защото тези,които се издигат за нови началници няма да могат да направят нищо.Защото съпротивата ще е голяма.Не се изпуска лесно такава благина.Да се облечеш със законови правомощия и да тълкуваш закона според зависи.Това не може да бъде правова държава.

арестуват полицаи по подозрение за рекет,а при доказана вина и злоупотреби с милиони , мошеници се разхождат на свобода.имат пари , откупуват се,а полицаите търкат наровете вместо тях и цветанов се кефи ,че върши някаква работа

не се лъжете!нищо не се прави!вижте новите назначения на директори на областните полицейски управления в северозападна българия!!

Е това ни е държавата,мръсна отвътре,,и от вън!Да му се не види,ченгетата няма кой да оправи,та държавата ни,ще прокопса

Това е само за пред нас обикновените хора. Схемите ще бъдат същите обаче с други хора. Нищо няма да се промени. Сигурно само в 5то и Бяла Слатина полицията рекетира и мародерства. А?

abe ohliuvi! tova e internet dialekt neinutu! golemi filolozi se izvadihte si4kite! katu ne vi haresva ko pi6e,ne go 4etete! da ne e na baba vi saita da obijdate! pleme protivno grubiansko!!!

Завършила ли сте средно образование госпожо? Как е възможно, в 1 изречение да имате по 3 и повече грешки??? Отвратително!!!

Bravo, bravo, bravo!!! Ne znam zachto ama ot 1-2 mesetza vetche s udovolstvie tcheta novinite na dir.bg. Predi tova samo mi se kasaha nervite, sega e napravo udovolstvie.

do krimana st zag nau4i se da pi6e6 be bokluk

Mamka im, mrusni korumpirani chengeta!Pozor za ministerstvoto sa tia bokluci!

Мангал научи се да пишеш на български .

Аиде убиха още един комар

Apak f4era ini ma spriaha du pitula4kata i as biah sas pusledin mudel MECEDES i tes 2-ti pulicai4ita gi gledam idni HRISIMI idni MEKI 4ak gi sajalih NA EDNOTU GLEDAM GU MARSOLITI MU TIKAT I zorlem im nabutah 50 lv da si kupat sandvi4i-mnogu zakasali mi sa vidiaha VIKAT i da si pila nishto niama da ti napravim KRIMEN4E-utivai si po BIG-BUISNESS-a I sopoliti im tikat

тези в 5-то са майка плаче. те работят в помощ на престъпниците!

В полицията има доста насъбрани проблеми и премахването им ще се постигне с много сериозни мерки!Най-големите причини се коренят в начина на провеждане на кадровата политика!Не може комунистическата практика на препоръка от служител на МВР при постъпване на работа,да продължи да се практикува!Та това си е де факто,узаконяване на връзкарството!Ако препоръката е довела до некачествен подбор,и препоръчаният е извършил престъпление би било удачно да се прилага уволнение на препоръчалият служител!Само така ,ще бъдат стимулирани,всички служители извършили препоръки,без да мислят за важността на това ,което вършат,да постъпват в тези случаи с необходимата сериозност и отговорност!

Нали всеки ден ловим нещо! Заловили тия момчета! А заловените... Ви чистят боклуците от квартала, но не са отишли във Волф и ДИТЦ да ви бършат па и лайната и да правят свирки. На някой хора принципа бой, е.не и српска музика - не им е ясен!

Алооо модераторите не поствайте мнения на мангали ...

Oliiii kakto sa va potfanali od 1-2 mesica nasam shi va raskatae tos CECO zvitana:::: SHI IMA DA TARSITE VII IDNO VREMI I SLATKIA KUMONIZAM :::...........!!!!!! mi to kva faida ima dnes da si FAF MILICIATA -I IDNO 5 lv NI MOSH ISSKARA shi va raskatae toz ceco CECO ZVITANA::::::...dnes mi riva idno kapitan4i tuka faf ofisa 4i mu ogladnial zadnika f posledno vremi