Вече няма БТК и vivatel - има Vivacom

Vivacom e новото име на най-голямата телекомуникационна компания в България, която обединява услугите и екипите на БТК и vivatel.

Обратно в новината

Коментари - Вече няма БТК и vivatel - има Vivacom | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лапни.ком трябва да се казват тези крадци и мошеници....

Да си слагат колкото имена искат,но да си оправят интернета,че е бавен и толкова натоварен,че само плащаме,а почти нищо не получаваме!!!

На кой му пука за тия - нали вече не са български.

Колко хитро прикриха далаверите с продажбата на БТК...евала...истинс разбойници сте...

Както и да преименуват , пак си остават пълни нещастници.Изгониха си хората с по 20 години стаж, едновременно с това се напълниха с кадри, които нито имат образование в сферата , нито опит , наново раздуха администрацията ...Абе е..б си е ..м.. Но и те не са толкова виновни , а онези продажни мърши , които съсипаха структури като БТК и Енерго..Ама нищо, понеже сме идиотска държава .. всичко може..А сега се правят на засегнати разни Сергейчета и румен- Петковчета, че искал някой да ги разследва...БОКЛУЦИ. ДЪРЖАВАТА!!!

Да си оправят услугата после всичко останало. Имат некадърни служители в call центъра За явно дефектирал Adsl ми вика 1 пич товаси е нормално да прекъсва през половин час... След много разправии попаднах на друг, който изпрати екип и го смениха ...

I PAK SHTE PLASHTAME INTERNET PRI OTSUSTVIE OT STRANATA I TAKSI ZA TELEFONA! AIDE BE! VAVEDETE G-DA OT NOVATA KOMPANIIA TAKAVA USLUGA!pISHETE SI ZADALJENIIATA V DOGOVORITE S GOLEMI BUKVI, TAKA KAKTO ISKAT PO HRANITELNITE OPAKOVKI! ISKAM DA PLASHTAM SAMO NA SVARSHENA RABOTA!

Наистина, малко неясности има в материала (а коректорът защо е спал е повече от въпросително) . По същността на въпроса нека сами ние потребителите си отговорим на следното : - имат ли най-надеждните и качествени услуги очевидно; - грижат ли се систематично за правилното управление, дори в дългосрочен план и още как (някой да не е чувал под каква лупа минават одити, мониторинг, инспекции, външни и за България даже); - имат ли ясна политика за кадрите си от А до Я (отпреди дори селекцията, през пробния период, и обучението, и работата по екип/проект); и нещо, което е в директна зависимост от наизлезите напоследък доказани (и заложени за в бъдеще) проблеми, създадени от нашите гротескни отличници шмекери : - как иначе да се предотвратят всякакви такива !?! ..особено след примерите Топлофикация, БЕХ, (има ли смисъл да изреждаме)

няма ли най-накрая бат Бойко малко да разрови и на БТК злоупотребите спрямо държавата ново лого - нови разходи е и нови приходи за наши фирми нищо ново за все още останалите клиенти и служители

Уважаеми потребители,знаете ли какви нищожни суми за телефонни услуги плащат хората в другата Европа и то при техния висок стандарт на живот.

Новото име ви казват - ако булстата е същия всичко си важи.

Съсипаха всичко,продадоха БТК- голяма компания ,някой взе много,много пари и какво направиха едно голямо нищо ???

а мен, потребителят, как точно трябва да ме огрее?

От всичко най се радвам, че ще получаваме КОНВЕРГИРАНИ услуги, най на края се почувствах истински европеец, то до сега какво беше без тази услуги, чувствах се ограбен.Но сега вече е друго - МАШААЛА !!!!!

Какво означава конвергирани услуги (тук следва иконка с оцъклено човече, вдигащо рамене и клатещо неразбирашо)? Младежи, спреде да ги пишете тия сложни думи ами пишете с думи БЪЛГАРСКИ. .... и не ми излизайте с приказки за думи чуждици ...

Хора, става въпрос за търговски марки, не за юридически дружества. Юридическите дружества БТК АД и БТК Мобайл се вляха януари 2009. Търговската марка Мобиком беше собственост на юридическто дружество Радио телекомуникационна компания - (РТК), ако си спомняте.

Иване. По-лошо. Може да се окаже, че трудов договор сключен с БТК е невалиден с новата компания. Това означава, че няма съкращения и следователно обезщетения за тях.

KONVERGIRANI - leleeeeeeeeeeeee niama po - ne bylgarski narod ot bylgarskiat

Значи от днес договорите които имаме с предните страни са невалидни..

За изгонените служители немаше и усмифка а сега РАДОСТ за ново име......

Ei, bravo. BTK si suzdade Vivatel pak posle se gushna i obedini s neia. Boje, kakva veselba!!! Sega bi triabvalo da vurne lizenznite pari za vivata mai ;)

Сега остава и двете да бъдат върнати на държавата, защото и при БТК, и при Вивател продаването и даването на лиценз трябва да се разследва като измама в особено големи размери!

Изобщо не е трябвало да те назначават- усмиФко!!колко години сладка служба изкара,неграмотнико?

Долни, мръсни разбойници!!!!!!!

ЗАТОВА ПЪК ПОЖАРНАТА КОМАНДА ЦЪФТИ И ЕВРОПАТА Я ХВАЛИ.

Както искат да се кръщават, все същите боклуци си остават.

Все в ГЪЗ!

ГОЛЕМИ МРЪСНИЦИ!!!

Прав е Xstasy, само рекламната агенция намазва дебело филията. Инак пред персонала се тръби, че се цели съкращаване на разходите. Обаче тука има едни пари дето ако не ги размърдаме няма да вземеме комисионни и хайде излизаме под вънкашност съща и под име ново ......Да им е честито на бившите колеги кръщенето! Дано и заплатите им да барнат в посока нагоре!

по добре да се преименуват вива да ви няма преди година ни смениха телефоните с нови безжични с оправданието че поддръжката на кабелните линии било скъпо и понеже всичко в бг се прави без проучване се оказа че сигнала е слаб и ми сложиха антена след като ми пробиха прозореца и ми сложиха пак кабел сега като завали дъжд или сняг телефона ми не работи но си плащам таксата като поп

конвергирани услуги :)))))

ми щзото има Си банк бе смешник!

Следняколко месеца сигурно ще стане Вива-пръц.