Нов банков обир през разбита стена

Клон на Централна кооперативна банка в Козлодуй е разбит и ограбен.

Обратно в новината

Коментари - Нов банков обир през разбита стена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мариа моля спри да пишеш на чужд език , при това и с толкова грешки.Ясно ни е че си навътре в нещата но ни уморяваш с неграмотност.

от утре стените само от бетон

Tova e grupata na Anatoli berbekiarov

а иначе са се самообрали , не търете други обирджии .

Банката на Маджо и компания

Поредната атлантическа ценност!!!

то и в козлосуй си има достатъчно мутри . не е задължително да са чужди.

В банката всичко е застраховано,дреме им.Ама нека да ги обират тия кръвопийци.Нема такива лихви в целия свят

Нека я оберат , та какво толкова.Това са мръсни мутренски пари в тази банка.Малко преразпределение на капитала, какво мрънкотите тука само в коментарите си бе, овце прости?

е сега тим ще си направят собствено разследване и не ми се мисли за извършителите

Добър ден на всички ! С риск да обидя някого,прочитайки коментарите по повод извършеното престъпление оставам с убеждението,че почти всички българи са експерти/за съжаление признати от кого и за какво,не е ясно/ във всички направления,включите и по разкриването на подобни деяния.....!Същеврем не коментирам желанието у някого за политизиране на това или друго криминално деяние....хора, моля започнете да мислите като такива !

Тези сигурно още незнаят какво са направили...точно с тази банка,не ми се мисли просто.

Нали ги хванаха преди, когато МВР би тъпана. Почвам да си мисля, че МВР тогава не каза цялата истина, освен ако всички в тази страна не сме банкови обирджии.

Кой е наел съседното помещение? Няма ли връзка с обирджиите?! Но цялата работа е в това, че няма смъртно наказание и на престъпниците не им пука. Полицаите трябва да имат право да стрелят на месо.

Някой дали помни закона за ентропията:Ако една неприятност може да се случи,то тя непременно се случва!И комунистите са отново на власт.

Qka da im e maika..... tejko im se pi6e. TIM-adjiite nqma da im prostqt

хехе,тимаджийте комар ги ухапал

крайно време е да забранят на банки да се разполагат в помещения предназначени за бутици ...

Ясно е,че докато не разстрелят един обирджия-обирите няма да престанат.Иначе ще сме жертви на т.н.демокрация.

Тия пък идиоти, точно на тази банка ли. Сега не искам да съм на тяхно място. С всяка друга банка можеше да им се размине безболезнено ... Тука ще боли много ...

Почеркът е един и същ.Предполагам, че извършителите може да са гастролиращи чужденци, които имат българска връзка, която ги насочва.Козлодуй е малък град и лесно може да се установи къде е пребивавала българската част, докато е следила и оформяла нападението.Поне две седмици е проследявала мястото и сигурно в бандата има сегашен или бивш участник от полицията или друга специална част.

Ако не знаеш Козлодуй е във Врачанско, а не във варненско така, че забрави тимаджии да се правят на квото и да е тука :-)))

И това ли са цигани , питам защото ми омръзна от цигани крадци