С премии изпразнили фонд ”Земеделие”

Актуалната план-сметка за приходите и разходите на държавния фонд "Земеделие" показва, че средствата за издръжка на фонда за 2009 г. са похарчени, съобщиха от фонда.

Обратно в новината

Коментари - С премии изпразнили фонд ”Земеделие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къщичката ти изгоря

ха така калинке ,даваи смело,изкараи им кирливите ризи, с теб сме.

Само във Фонда ли даваха премии?В самото МЗХ Цветанов раздаваше на своите протежета,съветници безразборно пари.Ами замминистрите? Ами финансиста Сеньов?Да се изкарат на показ кирливите ризи на бандата,управлявала МЗХ през последните години.

Мда... Нищо ново под слънцето!...

ДОБРЕ ,ЧЕ ВЛЯЗОХМЕ В ЕС ,ЗА ДА ВИДИМЕ КАКВО КРАДЛИВО ПЛЕМЕ СМЕ,90% ОТ ВСИЧКИ ТОВА Е БГ -НАРОД.

Калинке, като за начало - добре. Да чакаме ли и продължение - с онези данни, от които някои доста се страхуват?

На европейците ще им е по-евтино да допуснат изравняване на заплатите, отколкото да си затварят очите за изтичане на средства по различни начини.Но и те участватг в схемите за разпределение на комисионни, консултантски и т.н беден народ- жив дявол.

Никога,колкото осъдиха М.Николов толкова.

не са само премиите, ами това, че назначиха няколкостотин служители през 2006 година, а те започнаха да работят едва през 2008 и то само част от тях. Това защо никой не го казва. И тези служители - познавам добре някои от тях, те взимаха заплати, увеличаваха им заплатите и взимаха премии без да свършат нищо - това се знаеше и никой нищо не правеше по въпроса, освен разбира се да продължават с назначенията. Това е една не сложна проверка, която трябва да се направи - да се види кога започнаха масовите назначения и кога започнаха истинската работа - това е документирано, нека да се направи проверка.

Омръзна ти а? Това е само началото на равносметката за Крадльо Станиш-Гейски

Ами тя и Калина да не мислите че нещо разбира.Добре че има хора които знаят и работят.Госпожицата не е ли там и тя за заплати?

Е те това е, във фонда си раздават големите премии, а ние в общинските служби даваме добровилен неплатен експертен труд и през националните празници. Майната им на фонда.

Ох вече ни омръзна да четем само за направени констатации ,разкрити нередности. Кога новото правителство ще пристъпи към действия

ТАКА Е ЗАЩОТО НЯМА КОНТРОЛ В ДЪРЖАВАТА.НЯМА ГО ДЪРЖАВНИЯ ФИНАНСОВ КОНТРОЛ.ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ГО ПРЕВЪРНАХА В НЯКАКЪВ ЯЛОВ ОДИТ.А ДОРИ ОДИТОРИТЕ ОТ ФРАНЦИЯ КАЗАХА, ЧЕ НЕ СМЕ ДОРАСНАЛИ ЗА ТАЗИ ФОРМА НА КОНТРОЛ И ЧЕ ИСТИНСКИЯ ОДИТ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ В БЪЛГАРИЯ ЕДВА СЛЕД ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ.ЕТО ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ВЪЗСТАНОВИ ПОД НЯКАКВА ФОРМА ДЪРЖАВНИЯ КОНТРОЛ.НАП НЕ ПРАВЯТ НИЩО, СЪЩО И СМЕТНАТА ПАЛАТА, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОНТРОЛНИ СИСТЕМИ, ЗОЩОТО РАБОТЯТ НЕЕФЕКТИВНО.НЯМА ЗАДЪЛБОЧЕНИ, ЦЯЛОСТНИ РЕВИЗИИ.ИСКАТ СЕ САМО СПРАВКИ, С КОИТО ВИНАГИ МОГАТ ДА ТЕ ЗАБЛУДЯТ ИЛИ ДА БЪДАТ С НЕВЕРНО СЪДЪРЖАНИЕ.

Браво. Похвално ! След мен и потоп, както се казва. Като сме толквоа тъпи и неможем да намерим къде да си преперем парите, ще си ги раздадем като премийки !

Оказало се също, че 300 проекта на бенефициенти изобщо не са били обработени за плащане при предишното ръководство на фонд Земеделие. ...АМИ-И-И, ТАКА Е КАТО НЕ ПЛАЩАТ!

дай им големи премии на малиите, че като си търгне шефа да си мълчат от де имат парите.

като е била представител вборба с измамите и е такъв голям специалист, какво е направила?Навярно и тя е получавала допълнителни възнаграждения като специалист в САПАРД

Ами след като са си раздавали премии за несвършена работа - това е достатъчно основание държавата да ги принуди ДА ГИ ВЪРНАТ! По списък - същият, по който са ги получавали тези премии!

Новите министри си правят кабинетите супер лукс за милиони!!!

Ето каде са отишли субсидите за млякото.ВЗЕМЕТЕ им ги обратно .И ги раздаите на млекопроизводителите

ами да намалят заплатите на тези дето са вземали премии за несвършена работа общинските служби по земеделие им вършеха работата,а те вземаха премии и многото пари за облекло

Брей никой нищо не коментира ?????

Сега пък това ли? Боже помогни!

В тоя фонд само се краде, още Стоян Христов постави рекорд при хиената Венци Върбанов и от тогава има върла надпревара кой ще открадне повече и да заслужи почетно място в ГИНЕС !