Коментари - Мъж тръгна из града с надпис ”Аз изневерих” | Днес.dir.bg

Мъж тръгна из града с надпис ”Аз изневерих”

След като открила, че мъжът й изневерява, съпругата решила да го накаже по необичаен начин, съобщи БГНЕС, като се позова на чуждестранни медии.

Обратно в новината

Коментари - Мъж тръгна из града с надпис ”Аз изневерих” | Днес.dir.bg

Коментари

Такива отрепки като тебе се скъсваха да ми пишат в SKARE,но всичките ги отрязвах,точно заради това,че сте идиоти!Само за оная си работа мислите!Чудех се-Тия турци жени нямат ли! Иначе ви хвалят,че държите на семейството си!Напротив-Още по-големи боклуци сте!Затова създания наречени-мъже,започн много рога да ви никнат!Мислите си,че само вие можете да чукате жените,без да ви се размине!Мъжете сте родени тъпанари!Жалко,но факт!

Вие идеализирате нещата в чужбина!? Явно Сте от скоро и още не се се сблъскали фронтално с проблемите там. А какво ще кажете по въпроса, че във всички селища има официално по няколко публични дома, а в интернет има стотици хиляди сайтове, където даже и проституиращи домакини си предлагат секс-услугите? При съществуващите семейства много рядко и двамата имат успешна кариера, а предимно едният съпруг се е оставил да бъде издържан тотално от другия. Проститутките в публичните домове печелят много добре, и тези клиенти са точно тези много морални за пред обществото и в семейството си мъже, а не извънземни! Ясно е, че българските мъже са безотговорни, груби и безпардонни мачовци, които гледат предимно само как да използват жената, не помагат в домакинството, не могат да издържат семейство и не могат да са верни. Но за съжаление и повечето чужденци от САЩ, Германия и т.н., които си търсят жена от България, Тайланд, Русия и т.н. - те знаят защо го правят! Защото са установили, че имат някакви големи недостатаци и дефицити и само жена от много бедна страна ще бъде мотивирана да ги изтърпи, ако не завинаги, то поне за по-дълго време... За гореспоменатия случай мисля, че е доста просташко да вървиш по улиците с такъв надпис Аз изневерих и да привличаш вниманието на хората с креватните си истории. На връзката на този глупав мъж и на неговата шантава съпруга не давам особен шанс за щастие - хората, които са успели да изградят дългосрочни и щастливи отношения са уравновесени по характер и имат приятелство, доверие и респект помежду си.

Vzel si tova ,koeto ti se polaga v jivota ! 21 vek sme,spoko!

Думата МЪЖ съдържа в себе си достойнство! Всеки , който потъпква сам това достойнство , като се самоунижава няма право да носи името мъж ! Затова думата МЪЖ в заглавието трябва да се замени с ИДИОТ !

Само елементарни мнения виждам,ама то какво да очакваш от простееща нация.И то ,такива коментари идват от уж претендиращи за зрели и грамотни хора. Нищо,мизерувайте си с животеца и пускайте цял живот коментари в интернет. Бре,бре,ама ние нали сме по-велики,макар,че сме почти неграмотни и изключително нагли...важното е сеир да има,да люпим семки и да цъкаме с език.Пък ако и се потупаме един друг по рамената,да се похвалим,че ехеее-виж ги тия Хамериканци/турци/ме какви неща правят,а са уж голяма работа. Смешковци. Затова всичко е на такова ниво,заради такива загубеняци,които нямат нищо в живота,заради това. Добре,че някой ви е научил да ползвате компютър,та поне да видите какво става по света и да си избиете комплексите за малоценност някъде,скрити с анонимен ник. Евала!!! Браво на България,все такива синове юнашки и жени просташки да ражда!

Стига с тази вина - човекът е имал чувство за хумор!

Само да чуя жена ми да казва че външния вид не е много важен веднага я сменям! Сега още връща от пътя ама ако се зареже и стане няква домакиня взимам си веднага някое 20 годишно, русо и много тъпо щото тъпите нямат задръжки правят най-хубав секс. Аз имам пари да ходя по ресторанти. Жената ми трябва единствено за секс и да ражда деца. Ако нещо почне дса се бори за права - ПЪТЯ И ПРИ МАМА!

Ами точно заради тези женски простотии ние по-умните се усетихме и не сключваме брак. Аз съм твърдо против сключването на брак. Деца могат да се правят и без брак. Никакви проблеми няма за това. Само хората със закостенели разбирания се женят.

Ето това се нарича истински мъж - знае, че е постъпил зле, наранил е жена си, унижил я е и сега поема отговорност за грешката си и търси начин да изкупи вината си. Начинът може да е малко нестандартен, но няма нищо. Въпросът е принципен. А що се отнася до мухльовците тук, които го оплюват, мога да ви кажа, че само защото имате пишки, не значи още, че можете да бъдете наречени мъже. Честно казано, като чета коментарите, за пореден път се убеждавам, че измежду носителите на мъжки полови органи в булгаристан има много малко мъже и на всичкото отгоре, тези, повечето от тези, които имат нужните качества са с обратна резба. Останалото е леш.

Виж какво, съчувствам ти, че жена ти прилича на свиня, но не вярвам и ти да си кой знае какъв хубавец. Аз не мисля че външния вид е чак толкова важен, но все пак съм жена и ме интересуват по-съществени неща от това половинката ми да има стегнат задник. Например да мога да разчитам че ще се грижи за мен и децата ни вместо да ходи по кви. На теб като ти е наложително жена ти да прилича на модел, да беше подписал предбрачен договор с клауза за килограми и да - можеше и да я осъдиш, ама то трябва да се мисли малко. И то с горната глава!

Мъж - ДРУГ ПЪТ! Ако беше истинскли мъж щеше да тропне по масата и да каже /Това е положението! На който не му харесва - ВЪН/ въшльо прост!

И за кво ше го съди по-точно? Аз например бих я осъдил за това че като съм се оженил за нея е приличала на човек а сега мяза на прасе. Значи ме е измамила. Била е прикрита свиня :)))

абе не знам кви жени идват при вас ама на магистралата ваште много ги бива за 5 лева всичко правят :)))

А тука на такива патки като теб мъжа им може да им чупи кратуната от бой :)))

За изневяра са нужни двама, скъпи ми анонимко, така че сте виновни колкото ти, толкова и тя/те.

Колкото и да ти е странно - занимава се :) Даже в момента ми купува странджанка, тъй като му изревах по телефона че съм гладна, а имам още един час в офиса. Сладък Мечо ми е той!

Азиатски комплексар, ето какво си ти! За твое сведение половината турчоля-циганор сте евнуси на султана, та ако не са били нашите момчета еничарчета да правят анадолчета сега и нация нямаше да имате. Другата половина пък, които не сте евнуси сте педали - цял свят ви знае, че продължавате опитите мъж да роди. Да не говорим, че всеки ден по няколко пъти вирите гъзове по килимчетата из джамийте, уж се молите ... Айде стига театър - в 21-ви век живеем и няма нужда от лицемерно благоприличие. Чукайте си се спокойно, вместо да избивате анадолски комплекси ...

до doncs не се безпокой!на теб такова нещо няма да ти се случи!защото няма кой да се занимава с такава възглавница!

Tuka na edin semeen muj moje jena mu da mu razkatae familiata ako poijelae-shte nosi tabela ami, ako ne iska da spi na ulizata.

Майкати турска да е.а. Научи се първо да пишеш правилен български бе читак рязан и после пиши във форума. Турчулята сте пълни неграмотници защото мислите само с долната глава.

всички българи да тръгнем с табели НИЕ СМЕ ПЕЕБАНИ

ХА-ХА-ХА Бравус на жената.Тове е американската мечта.А много ебл.....и биха харесали някоя амарикакнка.Но какви ще са последствията за него ..........помислете похотливи българи

Ako tova se prilozi v balharistan vseki maz i zena triabva da nosi takav nadpis. Izneviarata v nai absurdnata teritroria - BG(Bai Ganio) e ezednevie, vapros na prestiz i vapros na dostoinstvo.

ТАЯ ТЪПАНАРКА ИЗОБЩО НЕ СИ И ПРЕДСТАВЯ КАКЪВ ТАПАЛЕЖ СИ Е ЗАБОЛА В ГАЩИТЕ, ЧЕ ТОЙ ПИЧА СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ЧУКА НАЛЯВО И НАДЯСНО ,И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ПРАВИ И ПРЕД ОЧИТЕЙ,,,ЧЕ ЧОВЕКА ВЕЧЕ СИ ИМА ОФИЦИАЛНО ИЗДАДЕНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОВА ОТ НЕГОВАТА ТЪПАЧКА, А НИЩО ЧУДНО И ДА Я ЗАРЕЖЕ!!!СЕГА ЩЕ СЕ БИЯТ ЗА НЕГО!

много сте отворени...ха-ха-ха! ми мъж беше готов гол,гримиран като жена....да се разхожда из квартала само за да му простя....Вие си се излагате ежедневно...просто сте прекалено ограничени,за да го разберете!!!

защо всички мъже се правят на велики и се гордеят със свойте изневери.Много добре е направила жената

Всички мошеници от бившето управление да им овесят по една табела на вратовете/охранени/ с надписАЗ КРАДНАХ

Тоя просто се е похвалил с табелата :)

ako dvete jeni sa si prilichali moje da ne e napravil razlikata. Tova ne e izneviara :)

Най-вероятно всички са му ръкопляскали и са се кефили ! Густо.....

Истината е, че жената го е хванала в пасивна изневяра с пуерториканския им градинар, който и е бил препоръчан от нейния любовник като подходящ за групови забавления при честите отсъствия на мъжа и. ;)

така, така ходете български мъже !не знам с кого ходите във въображението си. но копилетата на жените ви ги правим ние:) щото вас не ви бива идват при нас.

още една сапунка,,,,,,,,,,,,,

evala

По-точно щеше да е с надпис:Аз сън дришльо!

Ами който е изневерявал знае ,че не е за гордост това. А който не е изневерявал на семеен партньор тук се прави на интересен!Тези които нямат постоянни партньори да не се слатгат в категорията на изневераващи .Безплодните и неуспешните Ви връзки не се броят за кръшкане те са си хойкане.Явно не сте ставали като любовник , щом поне една мацка не ви е задържала до сега.

Evala na jenata,taka triabva za takiva maje.

Скъпа Doncs, а какво ще кажеш на тези съпруги, които съм ел и не са стоя мирни и те? Кой е виновен - аз или те? :)))

Мене ме онодиха!

gluposti!

Е на всеки се случва да изневери- сега да се трепем ли? Дам, както са казали другите- това не е никакъв мъж, а пълен цървул. Аз да съм жена, няма да мога да си представя да правя секс с някакъв кретен който е способен да се унижи толкова. Тук няма никакъв респект.

Каква е разликата между янките и киселото мляко - в последното има някаква култура !

Много ме развеселихте с коментарите,особено някои... Благодаря!

ЕВАЛА НА ГЛУПАВОТ МАЦЕ-СЕГА ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ГО ПСУВА.

dokat ne me fanat na kalup otricham do posledno :) hahahaha

На времето имаше манефестсций.

то пък тука са едни мъже...

Коментари - Мъж тръгна из града с надпис ”Аз изневерих” | Днес.dir.bg

Мъж тръгна из града с надпис ”Аз изневерих”

След като открила, че мъжът й изневерява, съпругата решила да го накаже по необичаен начин, съобщи БГНЕС, като се позова на чуждестранни медии.

Обратно в новината

Коментари - Мъж тръгна из града с надпис ”Аз изневерих” | Днес.dir.bg

Коментари

Такива отрепки като тебе се скъсваха да ми пишат в SKARE,но всичките ги отрязвах,точно заради това,че сте идиоти!Само за оная си работа мислите!Чудех се-Тия турци жени нямат ли! Иначе ви хвалят,че държите на семейството си!Напротив-Още по-големи боклуци сте!Затова създания наречени-мъже,започн много рога да ви никнат!Мислите си,че само вие можете да чукате жените,без да ви се размине!Мъжете сте родени тъпанари!Жалко,но факт!

Вие идеализирате нещата в чужбина!? Явно Сте от скоро и още не се се сблъскали фронтално с проблемите там. А какво ще кажете по въпроса, че във всички селища има официално по няколко публични дома, а в интернет има стотици хиляди сайтове, където даже и проституиращи домакини си предлагат секс-услугите? При съществуващите семейства много рядко и двамата имат успешна кариера, а предимно едният съпруг се е оставил да бъде издържан тотално от другия. Проститутките в публичните домове печелят много добре, и тези клиенти са точно тези много морални за пред обществото и в семейството си мъже, а не извънземни! Ясно е, че българските мъже са безотговорни, груби и безпардонни мачовци, които гледат предимно само как да използват жената, не помагат в домакинството, не могат да издържат семейство и не могат да са верни. Но за съжаление и повечето чужденци от САЩ, Германия и т.н., които си търсят жена от България, Тайланд, Русия и т.н. - те знаят защо го правят! Защото са установили, че имат някакви големи недостатаци и дефицити и само жена от много бедна страна ще бъде мотивирана да ги изтърпи, ако не завинаги, то поне за по-дълго време... За гореспоменатия случай мисля, че е доста просташко да вървиш по улиците с такъв надпис Аз изневерих и да привличаш вниманието на хората с креватните си истории. На връзката на този глупав мъж и на неговата шантава съпруга не давам особен шанс за щастие - хората, които са успели да изградят дългосрочни и щастливи отношения са уравновесени по характер и имат приятелство, доверие и респект помежду си.

Vzel si tova ,koeto ti se polaga v jivota ! 21 vek sme,spoko!

Думата МЪЖ съдържа в себе си достойнство! Всеки , който потъпква сам това достойнство , като се самоунижава няма право да носи името мъж ! Затова думата МЪЖ в заглавието трябва да се замени с ИДИОТ !

Само елементарни мнения виждам,ама то какво да очакваш от простееща нация.И то ,такива коментари идват от уж претендиращи за зрели и грамотни хора. Нищо,мизерувайте си с животеца и пускайте цял живот коментари в интернет. Бре,бре,ама ние нали сме по-велики,макар,че сме почти неграмотни и изключително нагли...важното е сеир да има,да люпим семки и да цъкаме с език.Пък ако и се потупаме един друг по рамената,да се похвалим,че ехеее-виж ги тия Хамериканци/турци/ме какви неща правят,а са уж голяма работа. Смешковци. Затова всичко е на такова ниво,заради такива загубеняци,които нямат нищо в живота,заради това. Добре,че някой ви е научил да ползвате компютър,та поне да видите какво става по света и да си избиете комплексите за малоценност някъде,скрити с анонимен ник. Евала!!! Браво на България,все такива синове юнашки и жени просташки да ражда!

Стига с тази вина - човекът е имал чувство за хумор!

Само да чуя жена ми да казва че външния вид не е много важен веднага я сменям! Сега още връща от пътя ама ако се зареже и стане няква домакиня взимам си веднага някое 20 годишно, русо и много тъпо щото тъпите нямат задръжки правят най-хубав секс. Аз имам пари да ходя по ресторанти. Жената ми трябва единствено за секс и да ражда деца. Ако нещо почне дса се бори за права - ПЪТЯ И ПРИ МАМА!

Ами точно заради тези женски простотии ние по-умните се усетихме и не сключваме брак. Аз съм твърдо против сключването на брак. Деца могат да се правят и без брак. Никакви проблеми няма за това. Само хората със закостенели разбирания се женят.

Ето това се нарича истински мъж - знае, че е постъпил зле, наранил е жена си, унижил я е и сега поема отговорност за грешката си и търси начин да изкупи вината си. Начинът може да е малко нестандартен, но няма нищо. Въпросът е принципен. А що се отнася до мухльовците тук, които го оплюват, мога да ви кажа, че само защото имате пишки, не значи още, че можете да бъдете наречени мъже. Честно казано, като чета коментарите, за пореден път се убеждавам, че измежду носителите на мъжки полови органи в булгаристан има много малко мъже и на всичкото отгоре, тези, повечето от тези, които имат нужните качества са с обратна резба. Останалото е леш.

Виж какво, съчувствам ти, че жена ти прилича на свиня, но не вярвам и ти да си кой знае какъв хубавец. Аз не мисля че външния вид е чак толкова важен, но все пак съм жена и ме интересуват по-съществени неща от това половинката ми да има стегнат задник. Например да мога да разчитам че ще се грижи за мен и децата ни вместо да ходи по кви. На теб като ти е наложително жена ти да прилича на модел, да беше подписал предбрачен договор с клауза за килограми и да - можеше и да я осъдиш, ама то трябва да се мисли малко. И то с горната глава!

Мъж - ДРУГ ПЪТ! Ако беше истинскли мъж щеше да тропне по масата и да каже /Това е положението! На който не му харесва - ВЪН/ въшльо прост!

И за кво ше го съди по-точно? Аз например бих я осъдил за това че като съм се оженил за нея е приличала на човек а сега мяза на прасе. Значи ме е измамила. Била е прикрита свиня :)))

абе не знам кви жени идват при вас ама на магистралата ваште много ги бива за 5 лева всичко правят :)))

А тука на такива патки като теб мъжа им може да им чупи кратуната от бой :)))

За изневяра са нужни двама, скъпи ми анонимко, така че сте виновни колкото ти, толкова и тя/те.

Колкото и да ти е странно - занимава се :) Даже в момента ми купува странджанка, тъй като му изревах по телефона че съм гладна, а имам още един час в офиса. Сладък Мечо ми е той!

Азиатски комплексар, ето какво си ти! За твое сведение половината турчоля-циганор сте евнуси на султана, та ако не са били нашите момчета еничарчета да правят анадолчета сега и нация нямаше да имате. Другата половина пък, които не сте евнуси сте педали - цял свят ви знае, че продължавате опитите мъж да роди. Да не говорим, че всеки ден по няколко пъти вирите гъзове по килимчетата из джамийте, уж се молите ... Айде стига театър - в 21-ви век живеем и няма нужда от лицемерно благоприличие. Чукайте си се спокойно, вместо да избивате анадолски комплекси ...

до doncs не се безпокой!на теб такова нещо няма да ти се случи!защото няма кой да се занимава с такава възглавница!

Tuka na edin semeen muj moje jena mu da mu razkatae familiata ako poijelae-shte nosi tabela ami, ako ne iska da spi na ulizata.

Майкати турска да е.а. Научи се първо да пишеш правилен български бе читак рязан и после пиши във форума. Турчулята сте пълни неграмотници защото мислите само с долната глава.

всички българи да тръгнем с табели НИЕ СМЕ ПЕЕБАНИ

ХА-ХА-ХА Бравус на жената.Тове е американската мечта.А много ебл.....и биха харесали някоя амарикакнка.Но какви ще са последствията за него ..........помислете похотливи българи

Ako tova se prilozi v balharistan vseki maz i zena triabva da nosi takav nadpis. Izneviarata v nai absurdnata teritroria - BG(Bai Ganio) e ezednevie, vapros na prestiz i vapros na dostoinstvo.

ТАЯ ТЪПАНАРКА ИЗОБЩО НЕ СИ И ПРЕДСТАВЯ КАКЪВ ТАПАЛЕЖ СИ Е ЗАБОЛА В ГАЩИТЕ, ЧЕ ТОЙ ПИЧА СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ЧУКА НАЛЯВО И НАДЯСНО ,И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ПРАВИ И ПРЕД ОЧИТЕЙ,,,ЧЕ ЧОВЕКА ВЕЧЕ СИ ИМА ОФИЦИАЛНО ИЗДАДЕНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОВА ОТ НЕГОВАТА ТЪПАЧКА, А НИЩО ЧУДНО И ДА Я ЗАРЕЖЕ!!!СЕГА ЩЕ СЕ БИЯТ ЗА НЕГО!

много сте отворени...ха-ха-ха! ми мъж беше готов гол,гримиран като жена....да се разхожда из квартала само за да му простя....Вие си се излагате ежедневно...просто сте прекалено ограничени,за да го разберете!!!

защо всички мъже се правят на велики и се гордеят със свойте изневери.Много добре е направила жената

Всички мошеници от бившето управление да им овесят по една табела на вратовете/охранени/ с надписАЗ КРАДНАХ

Тоя просто се е похвалил с табелата :)

ako dvete jeni sa si prilichali moje da ne e napravil razlikata. Tova ne e izneviara :)

Най-вероятно всички са му ръкопляскали и са се кефили ! Густо.....

Истината е, че жената го е хванала в пасивна изневяра с пуерториканския им градинар, който и е бил препоръчан от нейния любовник като подходящ за групови забавления при честите отсъствия на мъжа и. ;)

така, така ходете български мъже !не знам с кого ходите във въображението си. но копилетата на жените ви ги правим ние:) щото вас не ви бива идват при нас.

още една сапунка,,,,,,,,,,,,,

evala

По-точно щеше да е с надпис:Аз сън дришльо!

Ами който е изневерявал знае ,че не е за гордост това. А който не е изневерявал на семеен партньор тук се прави на интересен!Тези които нямат постоянни партньори да не се слатгат в категорията на изневераващи .Безплодните и неуспешните Ви връзки не се броят за кръшкане те са си хойкане.Явно не сте ставали като любовник , щом поне една мацка не ви е задържала до сега.

Evala na jenata,taka triabva za takiva maje.

Скъпа Doncs, а какво ще кажеш на тези съпруги, които съм ел и не са стоя мирни и те? Кой е виновен - аз или те? :)))

Мене ме онодиха!

gluposti!

Е на всеки се случва да изневери- сега да се трепем ли? Дам, както са казали другите- това не е никакъв мъж, а пълен цървул. Аз да съм жена, няма да мога да си представя да правя секс с някакъв кретен който е способен да се унижи толкова. Тук няма никакъв респект.

Каква е разликата между янките и киселото мляко - в последното има някаква култура !

Много ме развеселихте с коментарите,особено някои... Благодаря!

ЕВАЛА НА ГЛУПАВОТ МАЦЕ-СЕГА ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ГО ПСУВА.

dokat ne me fanat na kalup otricham do posledno :) hahahaha

На времето имаше манефестсций.

то пък тука са едни мъже...