Коментари - Мними полицаи отвлякоха и насилиха момиче, пребиха приятеля й | Днес.dir.bg

Мними полицаи отвлякоха и насилиха момиче, пребиха приятеля й

18-годишно момиче е било отвлечено вчера в Морската градина в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Мними полицаи отвлякоха и насилиха момиче, пребиха приятеля й | Днес.dir.bg

Коментари

Да ли са мними или бивши или действащи полицаи.Невиждате ли, че във всяко престъпление у нас са замесени полицаи?

na tija da im otrezhat pishkite!

Чета и се възмущавам. Как може при побой, отвличане и изнасилване, при това криминално проявен (рецидивист) да се пуска на свобода въобще, а камо ли срещу 1000 лв. Това ако беше в западна Европа изобщо нямаше да има гаранция, а направо задържане, като присъдата ще е минимум 20 години, в САЩ може и доживот, а при арабите - на въжето... Но момчето има късмет в България е. Тук ще го пуснат да изнасили още наколко момичета, да пребие още някого и накрая няколко месеца условно...

Ужас! Престъпниците се чувстват недосегаеми. И как няма да е така като им слагат едва 1000 лв за ОТВЛИЧАНЕ. Само за това престъпление трябва да слагат най-малко 50 000 лв! Ако почнат да налагат по-големи глоби и парични гаранции на престъпниците полицаите ще имат пари за бензин, за заплати и за каквото се сетим.

Това се е случило късно снощи в Морската градина до ресторант Чевермето.Предст се за полицаи, посикали документи и нанесли удари на момчето.Момичето на сила е качено във фолксфаген голф със старозагорска регистрация.В колата са се движили Р.Д., 22 годишен и М.А., 26 годишен (и двамата от Бургас).В резултат на предприетите множество оперативно - издирвателни и следствено-процесуал действия, съгласувани с прокурор от Окръжна прокуратура - Бургас, са установени свидетели на криминалното деяние. Извършен е оглед на автомобила, с който са се придвижвали извършителите, като отнетите от момичето мобилни телефони са намерени укрити в купето на Фолксвагена. М.А. е привлечен в качеството на обвиняем, като му е наложена парична гаранция в размер на 1 000 лв. Предстои привличането и на Р.Д. като обвиняемо лице. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

Най-вероятно са цигани, а и да не са, ще си останат и за в бъдеще просто криминално проявени. И откъде дойде това име роми? Може би от римляни или ромеи? Навсякъде циганите са си цигани, само у нас - роми! Йовков доколкото си спомням пишеше не за роми, а за циганката Божура и едва ли е бил скинар или ксенофоб.

Е ако този 29-годишен мъж наистина е мъж, аз не виждам как ще мине без смъртни наказания, със или без държавна санкция.

Boiko Boris e edin mnogo goliam balon,koito skoro shte se spuka.Gorkata Bulgaria,gorkiat bulgarski narod!!!

Е, Бойко, къде ти е полицията, така ли ще се борите срещу престъпността? Много ревяхте, ха сега да ви видим какви сте бабаити. Всеки ден убийства, атентати, палежи!

и тоя продавал дрога без да се отчита където трябва..а и тая сигурно не е цвете

Да го тура на проКУРаТУРАта!

Sega vaprosat e tatkoto i priateliat na momicheto kakvo shte predpriemat. Brat, ako ima. Pravosadie niama, policiata samo registrira i mamri po mediite ... vreme e da se vzemem v race i da izchistim taia shaika negodnici deto se gavriat

Криминално проявените ще се разхождат винаги свободно,защото затворите са пълни с престъпници и няма къде да ги слагат.А от Бюксел казват на властите,че за всеки затворник трябва да се осигури комфорт/площ,тоалетн баня,разходка и т.н./По тази причина и съдилищата протакат с години делата,докато Президента или вицето обяват амнистия.Ако се съберат 100 убийци и убият 100 човека наведнъж,ще набедят 1-2 за подстрекатели и само тях ще осъдят.Така ,че си носете винаги нещо със себе си за самозащита,полицията няма да ви помогне.

Ами само за пример - вчера съдът в Лос Анжелис даде 59 години затвор на един богат дизайнер от индийски произход, който е подмамвал и насилвал момичета във вилата си в Холивуд. Я ми кажете всичките дето плюят по държавите на запад, кога у нас ще видим такава присъда. Кога?!

Това са цигани, ама никой не го съобщава!!!!!!!!!!!! Докога??? Те ще стават още по-нагли!!!!!!!

Irena Krysteva nqma li da wzeme da kupi i dir.bg?

Няма смисъл да откриваме топлата вода. Ако такова нещо се случи в САЩ, там най-трудната работа е да хванат престъпниците. После е ясно - за такова нещо съдебните заседатели винаги ще ги прзнаят за виновни, а съдята ще им наложи максималната присъда - някъде към 100 години и половина - 100 години за изнасилването и половин година за кражбата. Ако са рецидивисти (това е истинското название на т.н. криминално проявени) не им мърдат и по 200 години затвор без право на помилване. В затвора ясно каво ще им се случи - там много ги обичат такива. И като попаднат на хора след 1 месец ще започнат да пърдят в тоналността на презокенаски параход - така става като ги опънат по 3 -4 пъти на нощ. Не сме нормална държава. Не може в една нормална държава убийци и престъпници с по 5 висящи дела и криминално проявени типове да се разхождат свободно. Ясно е че съдебната система не си върши работата. И там действа принципа: Който иска намира начин, който не иска намира причина. Като гражданин който си плаща данъците и храни съдебната система мен не ме интересува особено, кой и как ще вкара престъпниците в затвора. Мен ме интересува да няма на свобода криминално-проявени типове. Просто е. И така е ввъв всички цивилизовани страни. Но явно, след като съдии и прокурори, пък и полицаи си пият пиенето с мутрите, карат им джиповете, шибат им курвите, пък и някой лев сухо вземат на ръка е трудничко да ги осъдят и да ги натикат в затвора. защото в САЩ ако за някой прокурор или съдиоя има и най-малкот съменние за връзки с престъпния свят той ще изхвърчи като тапа от шампанско. и никога повече няма да има достъп до съдебната система, политиката и държавната администрация. Няма смисъл да откриваме Америка. Но можем да се поучим от действащата там съдебна система. И след като там за по-малко от 5 минути могат да осъдят престъпник на 25 години, явно е че там нещата работят. И трябва да възприемем техния модел. А не МВР, прокуратура, следствие и съд да се правят на кой е по-по-най, да не си вършат работата и по цял ден да играят джобен тенис (мъжката част) или да се чешат по не знам къде си. Който иска да работи в съдаебната система, той трябва да работи срещу престъпниците, не за тях. Иначе ще трябва ли да чакаме неговият син да намушкат, жена му и детето му да взривят, или приятелката му да изнасилят за да си свърши работата. За която всички ние му плащаме. И то добри пари.

Който и да бъде убит показно, или окрадне, изнасили, убие някой невинен, всичките били все криминално проявени. Като са такива, защо не са съдени и отсъдени за криминални прояви. Или чакат да убие, изнасили и тн, и реагират след дъжд ачулка. Какво значи КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. щОМ Е НА СВОБОДА И С КОЛА. ЕДНОТО НИЩО. Или прикачват този дежурен епитет на всеки извършил престъпление и хванат случайно. Този епитет беше дежурен за Б. Борисов, когато беше гл.секретар в МВР, и започна масовото избиване на неудобните от криминалния контингент. Бяха показно убити над 130 човека, като едно убииство не бе разкрито. Тогава му излезе лафа. Абе те са от кримконтингента. Нека се трепат. И неговия шеф С. Кобурготски му пригласяше. Да, ама не. От Америка ни светнаха за нещо друго, съвсем друго... Не лошо да си го припомним какво бе изнесено в официални бюлетин на АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС, от известен амер. журналист.

Който и да бъде убит показно, или окрадне, изнасили, убие някой невинен, всичките били все криминално проявени. Като са такива, защо не са съдени и отсъдени за криминални прояви. Или чакат да убие, изнасили и тн, и реагират след дъжд ачулка. Какво значи КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. щОМ Е НА СВОБОДА И С КОЛА. ЕДНОТО НИЩО. Или прикачват този дежурен епитет на всеки извършил престъпление и хванат случайно. Този епитет беше дежурен за Б. Борисов, когато беше гл.секретар в МВР, и започна масовото избиване на неудобните от криминалния контингент. Бяха показно убити над 130 човека, като едно убииство не бе разкрито. Тогава му излезе лафа. Абе те са от кримконтингента. Нека се трепат. И неговия шеф С. Кобурготски му пригласяше. Да, ама не. От Америка ни светнаха за нещо друго, съвсем друго... Не лошо да си го припомним какво бе изнесено в официални бюлетин на АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС, от известен амер. журналист.

Всичко е възможно в държавата на криминално проявените.

Защо не им напишете имената на тези престъпници?!

Shte gi pusnat pod garanciq spoko.

То коментарите са лесна работа нито некой те знае кой си нито може да те намери - затова и всеки де разбрал де прочел пише ли пише. То сякаш в София или в другите градове нямате т.нар. цигански квартали или не стават такива неща. Разберете, лесно е да се напише циганите на сапун ,а бандитите на ешафода, но ако може друг да вземе решението и да го изпълни. Когато чета коментари за това как ще избивате бандити ме напушва на смях - сякаш никой от вас не познава бандити в собствения си блок или квартал ами хайде отивате и го трепете....

кастрация!

абе много въпроси тука... ако са мангали, как са се представили за полицаи? и как са се лигитимирали? и ако са искали да изнасилят някоя, защо ще я отвличат, и то пред приятеля и? абе откакто бб взе властта, боклуците надигнаха глави! дано Цецко успее малко да ги сплаши, че бб е само палячо.

Веднага да се качат на бесилката, за назидание на всички останали!

Комунистите вече почват да провокират социално напрежение. Трябва час по-скоро да бъдат натикани по занданите!

няма ли още уранови мини?

Zashto da davam komentar,sled kato ne se publikuva sashtoto,a se redaktira??????

Кастрация?

КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕ НАЛОЖИ МУ 25 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ВСИЧКО И ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ НО ДА ГО СМАЖАТ ОТ РАБОТА В МИНИТЕ

Krajbi,ubiistva,izna zakoni v tazi darjava!!!!Kazvate kriminalno proqveni,a zashto sa na svoboda???Kakto i za ubitoto m,om4e,ne e li sramota.Saden za ubiistvo i razprostranenie na narkotitzi,sashto na svoboda.Takiva hora trqbva da se osadqt dojivot.

Навит съм с още няколко здрави момчета да се погрижим за тези отрепки.А и не само за тях,много боклук има за изхвърляне.То се е видяло,че няма спасение по-друг начин.

Едрев едрев ..... едрев облслужва роднини , праща паяци да разчистват гаража на брадчеда...пълен таshак

Като са криминално проявени , какво правят на улицата? Защо не са в затвора а свободно се движат с кола? В крайна сметка какво означава словосъчетанието криминално проявен?

qko 18-godishna s 29 godishen tiq venki syvsem sa se sbyrkali neshto...

демек в циганската махала. Т.Н. толерантност води до това. Ей сега ще видите какво прави ДПС

Nai-ama nai-selskia grad v izostanalata ni strana e Burgas, niama tolkova zakosteneli prestupnici, depresirani, kompleksirani i neveroiatno tupi hora v drugo naseleno miasto v BG. Elate be pomiari, elate v SOFIA i se pravete na nindji deebi i gnusnoto pleme.

алооооо, МВР-то, приберете си всички криминално проявени или ги дръжте по-изкъсо, че ми писна да чета криминални новини - вчера две жертви (майката може и да е знаела с какъв човек се обвързва, но дечицата?!), днес убит младеж, бил наркотрафикант, пребили младеж, отвлекли приятелката му заради два мобилни телефона (цените на тези апарати непрекъснато падат!). Докога ще се страхуваме?!

trqbva da ima i smartni nakazaniq

Тук няма нужда от дълъг процес и някакви експертизи.Ако до седмица съдът не ги осъди най-малко по на 10години,язък за народната еуфория.

Да плащаме данъци на криминалния контингент за да не ни нападат,че то май няма кой да ни защитава.Жалко за момичето,цял живот не ще се отърси от травмата.

електрически стол за тези утрепки, или да работят безплатно за обезщетение на момичето и за държавата до края на живота си. Дано тази съдебна система се събуди поне морално.

Абе майка ви недоклатена на всички в правосъдието. Отвли и блудство! За това в щатите ще им дадат доживот, а тука само ще ги регистрирате. ДОКОГ

бургаския квартал Победа.- kajete napravo ciganskaia kvartal to tam policai ne vliza te za tova si praviat kakvoto si iskat tam mangalite

Тъпи журналисти! Как е била отвлечена само за да й бъдат отнети два мобилни телефона, като е установено, че е била изнасилена?!!! Вие малоумни ли сте да пишете такива статии?! Телефоните са й били отнети между другото, целта на похищението явно е била изнасилване. Тъпаци!

няма да се оправите държавници не ви стиска да гниете в зандана.това е още 1 случай че не ставате на материал.докато има такива гадове да ги пускате на свобода да ви пикая на системата.пуснете ги тези пичове тук да видите кога ще излезат от пандиза.точно когато се пенсионират в затвора и оттам в гробището.това сте вие продажници и само вдигате врява.нямате мерак за работа искате да вземате парата само и не ви ебе докато не ви го вкарат на вас.

Сигурно са мангали тия. За такива по един куршум стига или просто в реката с бетонна плочка за врата.

КРИМИНАЛНО проявен означава престъпник с 20 висящи дела и 100 прекратени дела давал и давашщ подкупи на магистрати, полицаи, министри и депутати, който е на свобода и пак извършва престъпления

Коментари - Мними полицаи отвлякоха и насилиха момиче, пребиха приятеля й | Днес.dir.bg

Мними полицаи отвлякоха и насилиха момиче, пребиха приятеля й

18-годишно момиче е било отвлечено вчера в Морската градина в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Мними полицаи отвлякоха и насилиха момиче, пребиха приятеля й | Днес.dir.bg

Коментари

Да ли са мними или бивши или действащи полицаи.Невиждате ли, че във всяко престъпление у нас са замесени полицаи?

na tija da im otrezhat pishkite!

Чета и се възмущавам. Как може при побой, отвличане и изнасилване, при това криминално проявен (рецидивист) да се пуска на свобода въобще, а камо ли срещу 1000 лв. Това ако беше в западна Европа изобщо нямаше да има гаранция, а направо задържане, като присъдата ще е минимум 20 години, в САЩ може и доживот, а при арабите - на въжето... Но момчето има късмет в България е. Тук ще го пуснат да изнасили още наколко момичета, да пребие още някого и накрая няколко месеца условно...

Ужас! Престъпниците се чувстват недосегаеми. И как няма да е така като им слагат едва 1000 лв за ОТВЛИЧАНЕ. Само за това престъпление трябва да слагат най-малко 50 000 лв! Ако почнат да налагат по-големи глоби и парични гаранции на престъпниците полицаите ще имат пари за бензин, за заплати и за каквото се сетим.

Това се е случило късно снощи в Морската градина до ресторант Чевермето.Предст се за полицаи, посикали документи и нанесли удари на момчето.Момичето на сила е качено във фолксфаген голф със старозагорска регистрация.В колата са се движили Р.Д., 22 годишен и М.А., 26 годишен (и двамата от Бургас).В резултат на предприетите множество оперативно - издирвателни и следствено-процесуал действия, съгласувани с прокурор от Окръжна прокуратура - Бургас, са установени свидетели на криминалното деяние. Извършен е оглед на автомобила, с който са се придвижвали извършителите, като отнетите от момичето мобилни телефони са намерени укрити в купето на Фолксвагена. М.А. е привлечен в качеството на обвиняем, като му е наложена парична гаранция в размер на 1 000 лв. Предстои привличането и на Р.Д. като обвиняемо лице. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

Най-вероятно са цигани, а и да не са, ще си останат и за в бъдеще просто криминално проявени. И откъде дойде това име роми? Може би от римляни или ромеи? Навсякъде циганите са си цигани, само у нас - роми! Йовков доколкото си спомням пишеше не за роми, а за циганката Божура и едва ли е бил скинар или ксенофоб.

Е ако този 29-годишен мъж наистина е мъж, аз не виждам как ще мине без смъртни наказания, със или без държавна санкция.

Boiko Boris e edin mnogo goliam balon,koito skoro shte se spuka.Gorkata Bulgaria,gorkiat bulgarski narod!!!

Е, Бойко, къде ти е полицията, така ли ще се борите срещу престъпността? Много ревяхте, ха сега да ви видим какви сте бабаити. Всеки ден убийства, атентати, палежи!

и тоя продавал дрога без да се отчита където трябва..а и тая сигурно не е цвете

Да го тура на проКУРаТУРАта!

Sega vaprosat e tatkoto i priateliat na momicheto kakvo shte predpriemat. Brat, ako ima. Pravosadie niama, policiata samo registrira i mamri po mediite ... vreme e da se vzemem v race i da izchistim taia shaika negodnici deto se gavriat

Криминално проявените ще се разхождат винаги свободно,защото затворите са пълни с престъпници и няма къде да ги слагат.А от Бюксел казват на властите,че за всеки затворник трябва да се осигури комфорт/площ,тоалетн баня,разходка и т.н./По тази причина и съдилищата протакат с години делата,докато Президента или вицето обяват амнистия.Ако се съберат 100 убийци и убият 100 човека наведнъж,ще набедят 1-2 за подстрекатели и само тях ще осъдят.Така ,че си носете винаги нещо със себе си за самозащита,полицията няма да ви помогне.

Ами само за пример - вчера съдът в Лос Анжелис даде 59 години затвор на един богат дизайнер от индийски произход, който е подмамвал и насилвал момичета във вилата си в Холивуд. Я ми кажете всичките дето плюят по държавите на запад, кога у нас ще видим такава присъда. Кога?!

Това са цигани, ама никой не го съобщава!!!!!!!!!!!! Докога??? Те ще стават още по-нагли!!!!!!!

Irena Krysteva nqma li da wzeme da kupi i dir.bg?

Няма смисъл да откриваме топлата вода. Ако такова нещо се случи в САЩ, там най-трудната работа е да хванат престъпниците. После е ясно - за такова нещо съдебните заседатели винаги ще ги прзнаят за виновни, а съдята ще им наложи максималната присъда - някъде към 100 години и половина - 100 години за изнасилването и половин година за кражбата. Ако са рецидивисти (това е истинското название на т.н. криминално проявени) не им мърдат и по 200 години затвор без право на помилване. В затвора ясно каво ще им се случи - там много ги обичат такива. И като попаднат на хора след 1 месец ще започнат да пърдят в тоналността на презокенаски параход - така става като ги опънат по 3 -4 пъти на нощ. Не сме нормална държава. Не може в една нормална държава убийци и престъпници с по 5 висящи дела и криминално проявени типове да се разхождат свободно. Ясно е че съдебната система не си върши работата. И там действа принципа: Който иска намира начин, който не иска намира причина. Като гражданин който си плаща данъците и храни съдебната система мен не ме интересува особено, кой и как ще вкара престъпниците в затвора. Мен ме интересува да няма на свобода криминално-проявени типове. Просто е. И така е ввъв всички цивилизовани страни. Но явно, след като съдии и прокурори, пък и полицаи си пият пиенето с мутрите, карат им джиповете, шибат им курвите, пък и някой лев сухо вземат на ръка е трудничко да ги осъдят и да ги натикат в затвора. защото в САЩ ако за някой прокурор или съдиоя има и най-малкот съменние за връзки с престъпния свят той ще изхвърчи като тапа от шампанско. и никога повече няма да има достъп до съдебната система, политиката и държавната администрация. Няма смисъл да откриваме Америка. Но можем да се поучим от действащата там съдебна система. И след като там за по-малко от 5 минути могат да осъдят престъпник на 25 години, явно е че там нещата работят. И трябва да възприемем техния модел. А не МВР, прокуратура, следствие и съд да се правят на кой е по-по-най, да не си вършат работата и по цял ден да играят джобен тенис (мъжката част) или да се чешат по не знам къде си. Който иска да работи в съдаебната система, той трябва да работи срещу престъпниците, не за тях. Иначе ще трябва ли да чакаме неговият син да намушкат, жена му и детето му да взривят, или приятелката му да изнасилят за да си свърши работата. За която всички ние му плащаме. И то добри пари.

Който и да бъде убит показно, или окрадне, изнасили, убие някой невинен, всичките били все криминално проявени. Като са такива, защо не са съдени и отсъдени за криминални прояви. Или чакат да убие, изнасили и тн, и реагират след дъжд ачулка. Какво значи КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. щОМ Е НА СВОБОДА И С КОЛА. ЕДНОТО НИЩО. Или прикачват този дежурен епитет на всеки извършил престъпление и хванат случайно. Този епитет беше дежурен за Б. Борисов, когато беше гл.секретар в МВР, и започна масовото избиване на неудобните от криминалния контингент. Бяха показно убити над 130 човека, като едно убииство не бе разкрито. Тогава му излезе лафа. Абе те са от кримконтингента. Нека се трепат. И неговия шеф С. Кобурготски му пригласяше. Да, ама не. От Америка ни светнаха за нещо друго, съвсем друго... Не лошо да си го припомним какво бе изнесено в официални бюлетин на АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС, от известен амер. журналист.

Който и да бъде убит показно, или окрадне, изнасили, убие някой невинен, всичките били все криминално проявени. Като са такива, защо не са съдени и отсъдени за криминални прояви. Или чакат да убие, изнасили и тн, и реагират след дъжд ачулка. Какво значи КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. щОМ Е НА СВОБОДА И С КОЛА. ЕДНОТО НИЩО. Или прикачват този дежурен епитет на всеки извършил престъпление и хванат случайно. Този епитет беше дежурен за Б. Борисов, когато беше гл.секретар в МВР, и започна масовото избиване на неудобните от криминалния контингент. Бяха показно убити над 130 човека, като едно убииство не бе разкрито. Тогава му излезе лафа. Абе те са от кримконтингента. Нека се трепат. И неговия шеф С. Кобурготски му пригласяше. Да, ама не. От Америка ни светнаха за нещо друго, съвсем друго... Не лошо да си го припомним какво бе изнесено в официални бюлетин на АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС, от известен амер. журналист.

Всичко е възможно в държавата на криминално проявените.

Защо не им напишете имената на тези престъпници?!

Shte gi pusnat pod garanciq spoko.

То коментарите са лесна работа нито некой те знае кой си нито може да те намери - затова и всеки де разбрал де прочел пише ли пише. То сякаш в София или в другите градове нямате т.нар. цигански квартали или не стават такива неща. Разберете, лесно е да се напише циганите на сапун ,а бандитите на ешафода, но ако може друг да вземе решението и да го изпълни. Когато чета коментари за това как ще избивате бандити ме напушва на смях - сякаш никой от вас не познава бандити в собствения си блок или квартал ами хайде отивате и го трепете....

кастрация!

абе много въпроси тука... ако са мангали, как са се представили за полицаи? и как са се лигитимирали? и ако са искали да изнасилят някоя, защо ще я отвличат, и то пред приятеля и? абе откакто бб взе властта, боклуците надигнаха глави! дано Цецко успее малко да ги сплаши, че бб е само палячо.

Веднага да се качат на бесилката, за назидание на всички останали!

Комунистите вече почват да провокират социално напрежение. Трябва час по-скоро да бъдат натикани по занданите!

няма ли още уранови мини?

Zashto da davam komentar,sled kato ne se publikuva sashtoto,a se redaktira??????

Кастрация?

КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕ НАЛОЖИ МУ 25 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ВСИЧКО И ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ НО ДА ГО СМАЖАТ ОТ РАБОТА В МИНИТЕ

Krajbi,ubiistva,izna zakoni v tazi darjava!!!!Kazvate kriminalno proqveni,a zashto sa na svoboda???Kakto i za ubitoto m,om4e,ne e li sramota.Saden za ubiistvo i razprostranenie na narkotitzi,sashto na svoboda.Takiva hora trqbva da se osadqt dojivot.

Навит съм с още няколко здрави момчета да се погрижим за тези отрепки.А и не само за тях,много боклук има за изхвърляне.То се е видяло,че няма спасение по-друг начин.

Едрев едрев ..... едрев облслужва роднини , праща паяци да разчистват гаража на брадчеда...пълен таshак

Като са криминално проявени , какво правят на улицата? Защо не са в затвора а свободно се движат с кола? В крайна сметка какво означава словосъчетанието криминално проявен?

qko 18-godishna s 29 godishen tiq venki syvsem sa se sbyrkali neshto...

демек в циганската махала. Т.Н. толерантност води до това. Ей сега ще видите какво прави ДПС

Nai-ama nai-selskia grad v izostanalata ni strana e Burgas, niama tolkova zakosteneli prestupnici, depresirani, kompleksirani i neveroiatno tupi hora v drugo naseleno miasto v BG. Elate be pomiari, elate v SOFIA i se pravete na nindji deebi i gnusnoto pleme.

алооооо, МВР-то, приберете си всички криминално проявени или ги дръжте по-изкъсо, че ми писна да чета криминални новини - вчера две жертви (майката може и да е знаела с какъв човек се обвързва, но дечицата?!), днес убит младеж, бил наркотрафикант, пребили младеж, отвлекли приятелката му заради два мобилни телефона (цените на тези апарати непрекъснато падат!). Докога ще се страхуваме?!

trqbva da ima i smartni nakazaniq

Тук няма нужда от дълъг процес и някакви експертизи.Ако до седмица съдът не ги осъди най-малко по на 10години,язък за народната еуфория.

Да плащаме данъци на криминалния контингент за да не ни нападат,че то май няма кой да ни защитава.Жалко за момичето,цял живот не ще се отърси от травмата.

електрически стол за тези утрепки, или да работят безплатно за обезщетение на момичето и за държавата до края на живота си. Дано тази съдебна система се събуди поне морално.

Абе майка ви недоклатена на всички в правосъдието. Отвли и блудство! За това в щатите ще им дадат доживот, а тука само ще ги регистрирате. ДОКОГ

бургаския квартал Победа.- kajete napravo ciganskaia kvartal to tam policai ne vliza te za tova si praviat kakvoto si iskat tam mangalite

Тъпи журналисти! Как е била отвлечена само за да й бъдат отнети два мобилни телефона, като е установено, че е била изнасилена?!!! Вие малоумни ли сте да пишете такива статии?! Телефоните са й били отнети между другото, целта на похищението явно е била изнасилване. Тъпаци!

няма да се оправите държавници не ви стиска да гниете в зандана.това е още 1 случай че не ставате на материал.докато има такива гадове да ги пускате на свобода да ви пикая на системата.пуснете ги тези пичове тук да видите кога ще излезат от пандиза.точно когато се пенсионират в затвора и оттам в гробището.това сте вие продажници и само вдигате врява.нямате мерак за работа искате да вземате парата само и не ви ебе докато не ви го вкарат на вас.

Сигурно са мангали тия. За такива по един куршум стига или просто в реката с бетонна плочка за врата.

КРИМИНАЛНО проявен означава престъпник с 20 висящи дела и 100 прекратени дела давал и давашщ подкупи на магистрати, полицаи, министри и депутати, който е на свобода и пак извършва престъпления