Откриха тела на удавници от преди 8 години

Мъж на 31 години и 15-годишно момиче са удавниците, които вчера бяха открити в язовир край хасковското село Мандра.

Обратно в новината

Коментари - Откриха тела на удавници от преди 8 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да ги прости !

ттттттъъъъъъцц

Пробвал новата кола.

малката е искала да поиграе с играчката на кака си и белята станала!

Сюжет по разказ на Мопасан.

Много знаеш какви ги върши дъщеря ти. Обикновено родителите са последните, които научават тези неща.

Абе вижте какво, лупкането си е блага работа, лошо няма, стига сте смърдяли! Бог да прости хорицата!

Много е съмнителна тази история. Няма логика колата да потегли и мъжа да не се опита да я спре поне като дръпне ръчната, дори да прави секс в момента. Освен ако в този момент не е бил упоен или вече мъртъв. И второ много е трудно кола зацепена на скорост и на наклон да се освободи при бутване на лоста , без да се ползва съединител. Помислете! Дали не става ? за добре прикрито убийство , с късмет че колата не е открита по рано?

Да се учим, да се учим, и пак да се учим - тъй казваше вождът и учителят на българския народ Георги Димитров. А иначе самият той средно образование не беше завършил. Ама на, пак някой не си е научил урока. На времето имаше еднин сладък анекдот: Решават двама да правят секс. Терен няма. Къде, къде... И мъжът предлага гениална идея. Спираме, колата, влизаме под нея о започваме. Ако някой пита какво правим ще му кажем че ремонтираме съединителя. Речено сторено. Започват те, правили, каквото правили, по едно време някой потупал мъжа по рамото: Какво правиш,бе приятел? - Абе, нещо тука ремонтираме съединителя - Ей, остави съединителя, а си виж спирачките, че колата ти е 100 м надолу в храстите. Ето, ако го знаеха този виц нямаше тъй да стане. Що се отнася до мераклиите - неспасяемо е - те са повече от китайците. Решат ли да правят секс, спиране няма. но безопасно, господа, безопасно. Сигурнността преди всичко. И както се казваш е в една реклама: И не ме гледай така - ето така стават катастрофите!

Станалото станало..така е трябвало да стане..не винете никой, много млади момичета харесват по големи батковци...това е тяхно право...пубертета не прощава..и аз като бях на 14-15 години харесвах една приятелка на майка ми на 36 години и тя взе че ме тресна яко и го помня за цял живот това преживяване , това стана на плажа в едно бунгало, влиза тя и ми вика-как си мойто момче, майка ти къде е ? на плажа ли? и аз ще се пръсна от желание, тя дойде хвана ме и ме тресна яко...после мама като разбра, се скубеха на плажа и се биха но после се помириха и сега пак са приятелки..а аз това лято няма да го забравя никога.....та такива неща....живота е такъв какъвто стане...явно във вихъра на любовните страсти лоста на спирачката име пречел, защото и аз като съм чу....кал чужди булки ми пречеше лоста на спирачката и съм я свалял но съм гледал да съм на равно...дори с камъти към подпирал гумите....а те Бог да ги прости не са били предпазливи и са оставили колата наклон към язовира....лека им пръст....горките те...ненаживели се и неналюбили се...не ги съдете...те са си отишли щастливи в любовта..ако е имало любов...милост за живите....

Така им се пада!!!

Божие наказание било! Щото тези двамата са единствените прелюбодейци и точно тях ги застигна Божието наказание,или тея ,дето не прелюбодействат ,са безсмъртни? Простотии измисляте.Това си е драма,ега ти! Тая жена,не стига ,че е загубила сестра и съпруг,ами сега разбира, че са мъртви и...сексуални партньори! Пък тези двамата нещастници-такава нелепа смърт и да ги открият чак след толкова време...Не искам да мисля какво е останало от тях.Хич не е смешно!

Скелетите един в друг ли са били заклещени, това е много важна подробност, за да се установи дали са се трескали или просто са обсъждали лятната колекция на Кензо?

Тончееее, мамина гугутко.Тя тая 16 годишна пикла дето незнае сърби ли я, боли ли я, родители няма ли да дойдат и да ти смачкат тъпата проста комплексарска картуна...щото ако някой такъв като тебе го направи на мойта дъщеря, ще го събират парче по парче...хеле пък у наща България колко лесно става това...има д а те влачат кучетата по харманя....

Kakuv e izvoda ot istoriqta - vnimavajte kato ebete po qzovirite, che e opasno mnogo!

Love hurts ;))))

az sam na 34 i imam vrazka sas 16 godi6na i e bremenna ot men . az sam jene i imam dete no niama da ia ostavia i tani4ka i tova li e prestapleni e i pedofilia nekadarni kreteni

А може някой да им е помогнал да полетят към язовира, някой който е знаел...И защо трябва да има изпочупени кости, та те са се приводнили меко...Съдебният лекар: няма данни за престъпление...Цялат тази история, откъдето и да я погледнеш е престъпление...

stori mi se 4e prednoto staklo be6e padnalo i tavana e spleskan,taka 4e ako sa pravili tova koeto vsi4ki si misliat sa imali 6ans da izliazat-ne znaem kak sa namereni telata i t.n.moje niakoy da im e pomognal...

Decata na 15 mogat da praviat sex s drugi deca na 15, oba4e muj na 31 s dete na 15 si e pedofilstvo. Problema ne e za drugo, a poneje maloletnata e dostatu4no malka za da NE MOJE da vzema samostoiatelno re6enia (koito ne sa v neina polza), i su6to 4e decata sa prekaleno naivni i lesno podkupni za da im omotae glavata niakoi batko ili 4i4ko!!! I ne govorete prostotii 4e tova bilo lubov muhahahaaaa, prosto stava vupros za hormoni (pri deteto) i za kompleksi (da prasne balduzkata) pri durtia. Stiga razbira se da ne e bilo iznasilvane, za6toto tia moje da se e suprotivliavala!

Не си струва да умреш заради едното е...не. Жалко и за двамата, разбира се, но Не прелюбодействай! е една от десетте Божи заповеди. Неспазването на Божиите заповеди, уви, се наказва свише - рано или късно. Е, вдовицата сега вече ще може да се успокои - призната е от закона официално за свободна жена и дано да си подреди живота.

Да му мислят прелюободейците. Всеки си получава рано или късно това, което е причинил на другите.

ymrjaha ot lybov , to si e bilo zivo e..ne

не се чудете много че и на вас може да ви се случи.несе правете на света вода ненапита

Колата се е преобърнала при падането, вижте огънатия и хлътнал капак на колата. А хората вътре са си ударили главите при падането и преобръщането на колата и са загубили съзнание. След това, когато човек е в безсъзнание е въпрос на много кратко време той да се удави - секунди всъщност. Загадка разрешена! :)

Хубаво, но пропускаш един много важен факт - ние сме живи, а тоя пич, както го нарече е просто един шибан скелет и то вече 8 години...И това, че му се възхищаваш те прави поне на половина педофил като него.

До hard от 16.06 ч!!!! Може и така да е,но моля,не ми ползвай ника!!!!!!!

Е, за толкова тъпа смърт в лека кола отдавна не бяхме чели! То не че някоя от катастрофите блести с остроумие, ама тези избиха рибата в най-буквалния смисъл! Толкова вече зор, че да не вдигнеш ръчната и да оставиш лоста така, че колата да се движи и да се удавиш като последния льохман заради едното чукане, - прекалено е!!! Оглавиха класация за най-тъпа смърт през август!

Никой не е предполагал, че може да са на това място и да ги търси там. Не вярвам автомобилът да е бил на дълбоко. Твърде нелепо и трагедия за всички- мъртви и живи около тях! А продължилата 8 години неизвестност е уморила психически близките! Явно сапунките имат и реална база в живота! Уви....

Neverojtno no fakt.

tezi komentari sa izli6ni imaite uvajenie pone kym blizkite im

Абе вие ли ще казвате кой кога може да прави секс? Или закона? Кой когато си иска тогава може. Завистливци. Завиждате на тоя уврел пич че е таковал 15-годишно девойче а вие маате разни стари чанти.

Кокалак, как вярно си го написал. Какво още да си чешем езиците. Айде , да спираме с тази простотия.

Какава трагедия ,при наличие на толкова хотели...,но изглежда е че нашите язовири крият навярно историята на много неща..да плачем ли...как да бъде? не зная....или първо да се прусушат а после да мсилм за тях. а и след толкова госин са намерени--все странни неща...

Бах мааму!?Ако мноо съ напънът, мое открият и тела на одавници от тринаесе века!?

Много CSI: гледате всички беее.Horatio да ви чуе :))))

Ne si nayasno - sexa s lica pod 14 godini e nakazuem. Chovek navyrshil 14 moje da pravi sex.

Добре са се позабвлявали, от играчка - плачка е станало...

този мръсник е искал да я насили и може би сам е бутнал лоста, горкото момиче!

Вероятно момичето се е съпротивлявало и е имало напрежение и в борбата са освободили лоста.

Тази история ако попадне на комшиите ще извъртят цял сериал и що сълзи и за горени манджи ще има,трябва само действието да се развива задължително край Босфора.

А може момичето да се е съпротивлявало и така да е станала белята...

Накак си в абсурдистан все се оплакваме, че управляващите ни са крадливи мошеници. Обаче точно това заслужаваме, щом като опре до това ние самите да спазваме законите, си правим оглушки. Доколкото съм наясно, сексът с лице ПОД 16 години е подсъдим. Даже лично да не сте против такова деяние, недейте да го оправдавате публично. Някак си прекалено ориенталско е.

А какво и е било на съпругата - 8 години да заспива и да се буди с мисълта, че благоверния и сестрицата са изчезнали ЗАЕДНО. Кво значение има дали заедно са живяли или умряли. Побъркали са женицата.

Някога когато бях в казармата един наш подполковник обичаше да казва:-Който има балдъза ,такова два г-за(цензорирана версия).Да -а-а много хубаво -не е на хубаво.Още не успял да свикне с колата и хукнал да я пробва за по-бурни удоволствия ето така стават и белите.За това се казва по малко и с хлебецза да ти е мирна главата.

Това дали са се чукали или не е само предположение. Може да има и друго обяснение. Но каквото и да е станало - никой никога няма да разбере. лека им пръст.

e anli malko po gore pishe 4e sa brat i sestra...a i ne se znae kakva vrazka...familna..se koi za kakvo si misli de...

А ти донче, кой те е излъгал че умна бре?Хахахаха