Първа джамия в Дания

Общинският съвет на Копенхаген одобри проект за строителство на първата джамия в Дания, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА

Обратно в новината

Коментари - Първа джамия в Дания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха нищо не знаете. До 2050 година по голямата част от населението във западна европа ще е мюсюлманско. Тези държави ще си станат мюсюлмански напълно законно, с референдумчета. Защо ли? Ами защото жените на мюсюлманите нямат право на аборти и да си пазят фигурата, че да не им се развали. Колкото деца иска мъжа толкова имат.

Може и така да е, но какъв бой ядохте през Балканската война:) Добре, че ингилизите се намесиха, че все бяхте изметени оттатък Босфора:)

Balgarchetata neshto mnogo se pravqt na veliki po forumite!Samo da im pripomna, che v po-golqmata chast ot istoriqta si sa bili pod nechie robstvo,koeto pokazva umstvenata im nedorazvitost i nesposobnost da se samoupravlqvat!

za6to ne !

Турчетата много са се разписали тука. Какво търсят преди всичко в българските сайтове? Като се мислят за толкова велики, може би трябва да им напомним колко бой ядоха през Балканската война, когато само намесата на т.н. Велики сили ги задържа в Европа.

Толкова си емигрант в Дания,колкото аз в собствената си страна. Ако беше емигрант в ДК щеше да знаеш, че датчаните имат блестящ държавен и обществен ред и никога няма да допуснат микрофони на минаретата!

Горките;Датчани, не знаят в какъв филм влизат. Да бяхя попитали ;СТАРОТО; ще каже Бай Иван. Хората навсякъде са еднакви. Като нямат проблеми, сами си ги създават. Добре дошли в клуба.

не съм против никой,но ако почнат да си вирят микрофоните не е на добре.няма нужда да реват по 5 пъти той аллах нали виждал и чувал/те за какво вият, реват,викат че и се дупят с измити крака/ АЙДЕ ХОЛАН 2години в Емирствата се наслушах и нагледах на вой и черни нинджипрости,нагли, фанатици,мързеливи,/ видят бяла жена от европа и си чупят вратовете да не изтърват нещо/ които бягат към джамията в 50 градуса жега по целзийБЛАГОДАРЯ не го разбирам това може би защото има климатици.А КАТО ДОЙДАТ В ЕВРОПА ВЕЧЕ СА ПО ТАКА ПИЯТ БИРИ И НАТИСКАТ КЕБАП КАТО ЗА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ. датчаните си ходят на църква и не се чува нищо.по празник бие камбана и това е.ДАНО НЕ СИ ЛЕЯТ КУРШУМ с тази джамия, и да не стане като в бг че тогава и ходжата няма да може да им помогне.

въобще не ми дреме нито за мюсюлманите, нито за християните в Ирак и Судан; аз лично съм последовател и привърженик на джедайската философска доктрина: Let the force be with you & Hare Krishna!!!

А ти като си толеранен, защитаваш ли насилието над християна в Ирак,Судан и прочее изпаднали мюсулмански държави??И защо да бъркаме толерантостта с нахалството на мюсулманите, които искат равни права, без в същото време да ги давата в собствените си семейства даже?

Трябва да се спрат тия строжи на джамии, на всяка джамия - църква в Турция, Ирак, Иран и въобще навсякъде където властва чалмата.Запада е мек и не съзвана опасността от простите ислямисти

Я кажи като си толкова начетен вярно ли е, че жените Ви нямат право да влизат в джамия и ако е така как ще го коментираш.

..zavoevatelq na Konstantinopol i pokoritel na gquri:Hey gquri,elate v pravata vqra,obrejete se,obrasnete se,nauchete elementarnite higienni pravila,koito iziskva islqma,prevarnete smradlivite si carkvi v djamii i stanete istinski, moderni hora,koito prinadlejat kam vida Homo Sapiens!No ako iskate da ste ot vida Suidae,kam koyto prinadlejite tova si e vasha rabota.

НИША ГЕНЕТИЧНА ФОРМА НА ЖИВОТ ТРЙ СИ,ЧЕ С ТОЗИ ПИЛЕШКИ МОЗЪК И УСТА НА КАМИЛА,НАЙ-МНОГО ДА ТЕ ПРЕЧУКАТ НЯКЪДЕ

ЕЙ ГЕНИТИЧНО НИША ФОРМА НА ЖИВОТ НЕ СИ ПОКАЗВАЙ НОСА ОТ НАСРАНАТА ТИ ТУРЦИЯ,ЧЕ АКО ТЕ БАРНА ДВАМАТА ПЕДАЛИ МОХАМЕД И АЛАХ ЩЕ ТИ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ БЕ СВИНЬО ТУРСКА. МОЛИ СЕ НА ОНИЯ ИЗМЕКЯРИ ДА НЕ ЯДОСАТЕ НЯКОЯ ЯДРЕНА СИЛА,ЧЕ И ОНИЯ ПУТКИ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕМОГАТ ДА ВА СПАСЯТ ОТ УНИЩОЖЕНИЕ.

Михмедчуу недей го вадиш голям че да не ти забият по една ракера руснаци китайци и американци че и трите супер сили са ви дигнали мерника .

айде стига сте писали глупости, защото жените ви, майките ви и сестрите ви ужасно си падат по турски сериал Перла, и по мен, Мехмед! муахахаха!

Бабо Мелиха, лапаш ли домус-салама?Нещо беше се покрила, понеже се чака всеки ден мангала Доган, твоя вожд, да бъде прибран на топло.Дания е демократична и правова, ама ориенталската крадлива цигания дали заслужава да бъде допускана в белите държави?Вие циганите в България сте ли демократични и правови?ДПС дали е демократична и правова партия, или е крадлива банда, опитваща се да унищожи една държава, държавата на българите? Неко,смрадлива свиня, бъди благодарен, че си се родил в България и се прихванал все пак малко култура, каквато в Азия няма.

Чети си историята и интерпретирай сам, но не навирай глупостите си в носа ни като бъдеща заплаха, защото сме 21 век и такива опасности са проблем на ЧИПА ти! На гладен тумбак трудно ще плашиш народа с Mehmet Zavoevatelq-Fatih Sultan Mehmet

.

БРАВОС НА кан Кубрат !!!!

Стига глупости бе! Сега сме 21 век и има друга ценностна систевма!И не забравя че белите( християнските)и черните( мюсюлманските) народи в Европа се познават и съжителства точно 10 века.

Еееей много прост чиляк е българинът, за това от простотия е на този хал- най-бедния в Европа.Абе хората ви казват, че Дания за последните 20 години живот с мюсюлманско население 10%, е построила 1 джамия, а България 1500 ? Те си продължават с приказки от родазапочнаха ха сега да ги видим !. Търпаци, Запада Европа и Дания са на светлинни години по-висока материална и духовна култура за разлика от ислямския свят, няма масови случаи на ислямизиране там, макар всяка една страна да има между 10-15 % мюсюлманско население, защото никой не оставя питомното и да грабне дивото. Мислете вие Българи, че управляващите ви мутри- тъпи и прости си затварят очите за безразборното строителство на джамии в България и за ислямизирането на циганите ви и потурчване на помаците ви. И продължавате да си ги избирате същите управници, но както се казва в приказкатаНие си избираме сами управниците!

Тази фанатична религия забранява абортите. Тези се въдят като плъхове с по 10 деца. Пресен пример е КОСОВО. Това ще е участта на ЕВропа - КОСОВО. Европа ще бъде залята от човешки материал резняци. Спасение няма!!

до Мехмед - Българите смело трепят и турци,когато се налага,за справка можеш да видиш колко смели са българите по време на Балканската война и как се надрискват турците от страх само при вида на българите на нож!!!!!! На другите ще кажа,че тая първа джамия в Дания е вече средата на края на Европа!!!! Тази целенасочена мюсюлманска експанзия е плод на оня световен заговор срещу бялата раса,който си тече неумолимо вече няколко века поред!!!Заразяването с порнография,нисък морал,чужда религия и нрави,корупция и превземането отвътре на белите държави изобщо не е случайно,а си тече по стар коварен, пъклен план!!! Това изразява защо тенденцията към унищожаване на моралните ценности на белите народи е ЕДНОПОСОЧНА - тази тиха война и пълзяща окупация е само от семитските към белите народи,но не и обратно!!!!!! (Само не ми казвайте,че и семитите,т.е. арабите и евреите,са от белите народи,както те са причислили себе си към тях!!!)Когато започнат да се строят МАСОВО църкви в Саудитска Арабия,Бахрейн,Обеди Арабски емирства и други подобни места,ще можем да говорим,че заговор срещу белите няроди няма!!!!!!!!! А сега това е факт!!! Това е най-гадното арабско превземане на Европа в историята изобщо!Печалното е,че белите хора още не могат да се светнат за какво става дума,тъй като ги манипулират невероятно тънко и префинено!Това обаче води до неизбежен глобален сблъсък на цивилизациите в недалечно бъдеще.Част от този световен процес е и скоростната и агресивна циганизация на България!Но това,което всички тия тъмни сили изпускат от внимание е,че ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!!! И всичко ще си дойде на място! КАЗАХ !!!

Започна се!!! ТАЗ ГОДИНА В ДАНИЯ.ДОГОДИНА И В ШВЕЦИЯ!!!!!!!

Едни не знаят, други не помнят - преди 10 ноември комунистите слагаха милиционери пред храмовете на празниците. Сега лаят в защита на християнството, уж го защитават от други религии. Повръщняяяя....

Представителят на столичното кметство Якоб Хугард определи споразумението като важна стъпка към превръщането на Копенхаген в многокултурен град.-чудя се дали този човек е толкова невеж или е корумпиран?Мисля си все пак защо бяха размятвани онези карикатури в Дания и да се дразни ислямския свят без никаква нужда.Сега предполагам ,че те са били също в плана -да се демонстрира твърда толерантност а след това да се покаже ,че и исляма е добре дошъл в една толкова демократична държава.Следващата стъпка ще е ислямски бум ,докато и най -тъпия датчанин осъзнае ,че това вече не е неговата държава и макар да не е напускал дома си се е превърнал в емигрант от малцинство.Опасно нещо е невежеството и овчата толерантност. Тези хора вероятно познаватОриента само от холивудската екзотика и анимацията на Дисни.Когато ножа опре о кокала и кротките датчани ще се включват още по активно в борбата с тероризмаа това не ми изглежда съвсем ислямска цел...

Частните спонсори тук нямат никакво значение! Важното е, че държавата не си дава парите за това, защото в западноевропейските държави и демокрации за да харчиш парите на данъкоплатците си трябва да ги пита за всеки цент. В случая ЗАБЕЛЕЖИ- се позволява САМО ЕДНА ДЖАМИЯ при това по архитектурен проект предварително ОДОБРЕН ОТ ОБЩИНАТА без да нарушава околния ландшафт! Докато България позволи в последните 20 години да се построят нови 1500джами с чужди пари, без да се спазва пропорционалността между религиозните храмове на малцинството и тези на мнозинството.

Частни спонсори (талибани, камикадзета, фанатици и пр.). Това ли значи частни спонсори? Така е първо Джамия после мюсюлмани и накрая джихад!

ПОПИТАЛИ РАДИО АНКАРА,КОЙ СА НАЙ-СМЕЛИТЕ? ОТГОВОРЪТ БИЛ ТУРЦИТЕ ТРЕПЯТ КЮРДИТЕ,АМА ОНИЯ ВИНАГИ ГИ ЕБЪТ ЗА СПОРТА:)

НЕ МИ ПУКА КАКВИ ХРИСТИЯНИ СА ДАТЧАНИТЕ,ЗНАМ,ЧЕ НЕ СА ПРАВОСЛАВНИ! А ТИ ЩОМ СИ ТОЛКОВА ГРАМОТЕН ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ,ОСВЕН АКО НЕ СИ ОТ МАЛОУМНИЦИТЕ СРАМЯЩИ СЕ ДА КАЖАТ ОТ КЪДЕ СА.

Сега ще видят в Европа, що е то да ти викне по 5 пъти на ден, дори и в 5 сутринта ходжата от джамията и да 'вие' по единч ас . Само след няколко години виждам как ще се промени отношението и политиката на Евросъюза към 'етническата толерантност .

v nashata malka Bylgaria, tyi kato gledam ot foruma, sa ostanali da jiveiat samo glupaci ...

Неграмотни,нечистопл силно изразено стадно чувство,примитивни и диви,що е то?

По точно ти си интерпретираш несъществуващи неща в Дания. Датското общество проформа е сервилно на зад океана, сервилни са само десните управляващите там. Такава е ситуацията в цяла Западна Европа- сервилни са само десните сили, които за съжаление управляват в повечето страни. Ако това не си разбрал и си живеещ в Дания, значи от сегашната ситуация в западна Европа нищо не разбираш. В действителност датското общество никога няма да допусне дисхармонията в отношенията си с малцинството, това ти го предавам от извора, защото познавам добре реалността в Дания.

попитали радио Ереван, кои са най-смелите - радиото отговорило: българите - утрепват стотици мюсюлмани и цигани по форумите...

някои забравят, че именно в датски вестници беше публикувана карикатурата на пророка, после имаше изгорени посолства и магазини...

Да, Дания е правова държава и за това няма да допусне храмовете на малцинството да надвишават храмовете на мнозинството. В западноевропейските развити демокрация числото на храмовете на малцинството са в съотношение право пропорционално на храмовете на мнозинството, или в цифри е така: ако малцинството е 10% и мнозинството 90 %, храмовете ще бъдат 1/10. До антисоциалист!!! Добре е да знаеш това, защото то оповергава твоите твърдения за утре хиляди.Идея за България

това е следствие на безотговорната политика на Европа да допуска масово имигранти от ислямски държави... за разлика от предишните имиграционну вълни, които са от една към друга европейска държава, тук имаме сблъсък на две коренно различни култури, които са несъвместими. Не е тайна, че мюсюлманските имигранти за разлика от коренното население имат по-висок прираст и в някои ЕВРОПЕЙСКИ държави най-често даваното име на новородени е Мохамед! Лошото е че от поколение на поколение мюсюлманите се радикализират и капсулират все повече - презрението към страната домакин с което те израстват, ги превръща необразовани и агресивни елементи -нещо което лесно може да бъде потвърдено от крминалните статистики: около 80% от престъпленията се извършват от мюсюлмански имигранти, факт които бива ретуширан от политически коректните медии... не съм оптимист - това развитие няма да доведе до нищо добро.

Майкъл Харт 100-те най-влиятелни личности в историята на човечеството

само така си мислиш - и в Дания както и тук слушкат печката зад океана, така че не си интерпретирай псевдодемосратични идеи ок?

Ами, ЧЕСТИТО. След 2 години ще има над 50 джамии.

Хм, тия западноевропейци, дето толкова ни поучават за човешките и религиозните права на нашите резняци и циганора, едва сега ще строят първа джамия в толкова толерантната държава Дания. Виж ги ти, а от нас искат какво ли не - дето си имаме и джамия, и синагога, и руска църква, и адвентисти, и католически, и алтернативни попове от нашите красавци, и какви ли още не - 24 конфесии са регистрирани в България и са действащи! Западняците и датчаните в частност да си гледат техните проблеми, да не ни размахват пръст на нас по повод и без повод!

Това е поредното доказателство за правотата на ОРИАНА ФАЛАЧИ. ЕВРОПА ще бъде превърната в ЕВРАБИЯ! Прочетете Силата на разума. Всичко там е базирано на факти.